|
|
Stranica: 4/14.
|
[ 342 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Asker1
|
Naslov: Re: Ako Zapad ne reagira na Srbe, Turci prave baze u BiH ... Postano: 17 pro 2021, 17:31 |
|
|
Skeletor je napisao/la: I šta ako nekim čudom doplove do Neuma? Iskrcaju se iako nema luke, a prijateljski raspolženi Herceg Bosanci im kažu samo napred? Kakvi su muslimani kreteni, vicevi o Muji i Hasi su očigledno svi ispričani po istinitim događajima. Kakvi bolan Herceg Bosanci? Ko, šta, gdje, kako? Ahahahaahaha Mi kreteni a on priča o nekakvom sprječavanju vojske koja je imala nekoliko vojnih intervencija zadnjih godina. Izvini Putine nismo znali da ste tako zajebani. I kažeš mi kreteni? Hahahahahhahah
_________________ Srpski svet=šumski svet
|
|
Vrh |
|
|
Harezm
|
Naslov: Re: Ako Zapad ne reagira na Srbe, Turci prave baze u BiH ... Postano: 17 pro 2021, 17:32 |
|
|
Asker1 je napisao/la: Harezm je napisao/la: I kako će preko međunarodnih voda do BiH? BiH ima pristup međunarodnim vodama. Uostalom kako bi Hrvatska spriječila turske brodove da uplove bilo gdje pa i u njene teritorijalne vode? Čime? Sila Boga ne moli. Kao što Turska nikoga nije pitala da dođe u Azerbejdžan, Libiju, Siriju, Katar.. tako niko ne bi pitala da dođe i pomogne Bošnjacima. Tu je Hrvatska bitna ko semafor u GTA. Zamisli njihove logike HV bi imao pravo ući u Zenicu ili Travnik ili Bihać a Turska nema pravo ili ne smije doći nama pomoći. O sunce ti kakvih ovdje budaka ima. To je onda napad. Samo brodiĆi potonu na dno.
_________________ Hrvatska Hrvatom!
|
|
Vrh |
|
|
elit star
|
Naslov: Re: Ako Zapad ne reagira na Srbe, Turci prave baze u BiH ... Postano: 17 pro 2021, 17:33 |
|
|
Asker1 je napisao/la: elit star je napisao/la: Ako se ne varam.Mislim da bi ми iz Loznice mogli da im gađamo taj brod u Neumu.Onako čisto radi atrakcije. E moj Myjgur.Šta ti pišeš i o čemu maštaš. Srećno sa takvim planom. Sad će i vanzemaljci uskoro da slete da odbrane Myjgurski kalifat. Onomad zadnji put kad ste pokušali nešto protiv njih oni su vas sasjekli skoro svu fertilnu mušku populaciju pa su vam kasniju naciju pravili age i begovi. Nije imao ko puniti srpske snaše. Srećno i vama. Pre će te vi za tursku koji ne zijanite nego oni vamo.
_________________ Ja radim šta ja hoću.
|
|
Vrh |
|
|
HHerceg
|
Naslov: Re: Ako Zapad ne reagira na Srbe, Turci prave baze u BiH ... Postano: 17 pro 2021, 17:33 |
|
Pridružen/a: 30 tra 2020, 18:35 Postovi: 10020 Lokacija: No Country for White Men
|
Asker1 je napisao/la: Koliko se Turska boji Francuske ili bilo koga vidjeli smo u Azerbejdžanu i Libiji. Ako žele umiješaju se. Info za tebe: znaš li da žele fabriku i poligon za testiranje dronova u Ukrajini? Ko je toliko lud i hrabar da to pravi u zemlji kojoj prijeti i invazija i raspad? Pa Turska A zašto? Pa zato što su među vodećima u vođenju brzih ratova, testiranju novog pametnog oružja. Znaš li ti koliko vojno iskustvo ima turska vojska, oficiri, instruktori? Reći ću ti ja. Ogromno. Kao malo ko. Zato ne lupaj. Dok si napisao ovo lira je oslabila za 50%.
_________________ Ta hercegovacka tragedija je bila prva vijest svih dnevnika u BIH (kod Senada prvih 15 minuta cak) a na HRTu 34 minuta. Ko tada nije razumio nikada nece.
|
|
Vrh |
|
|
3AJE6
|
Naslov: Re: Ako Zapad ne reagira na Srbe, Turci prave baze u BiH ... Postano: 17 pro 2021, 17:36 |
|
|
Zatvorićemo džamijske enklave i za ptice selice, a ono parica što imaju izvući ćemo im preko konzervi sa isteklim rokovima.
_________________ Sponzor lige hokejaških prvaka, brzog klizanja i ostalih zimskih sportova - vaš Gazprom.
|
|
Vrh |
|
|
Asker1
|
Naslov: Re: Ako Zapad ne reagira na Srbe, Turci prave baze u BiH ... Postano: 17 pro 2021, 17:36 |
|
|
HHerceg je napisao/la: Asker1 je napisao/la: Koliko se Turska boji Francuske ili bilo koga vidjeli smo u Azerbejdžanu i Libiji. Ako žele umiješaju se. Info za tebe: znaš li da žele fabriku i poligon za testiranje dronova u Ukrajini? Ko je toliko lud i hrabar da to pravi u zemlji kojoj prijeti i invazija i raspad? Pa Turska A zašto? Pa zato što su među vodećima u vođenju brzih ratova, testiranju novog pametnog oružja. Znaš li ti koliko vojno iskustvo ima turska vojska, oficiri, instruktori? Reći ću ti ja. Ogromno. Kao malo ko. Zato ne lupaj. Dok si napisao ovo lira je oslabila za 50%. Ja ja. Turska ide kontra svih i oduprijet će se zagrljaju ucjenivača. Pokušali su ih podjarmit tako što obaraju valutu ali će Turska iz ovoga izaći samo jača. https://www.trt.net.tr/hrvatski/turska/ ... na-1748721
|
|
Vrh |
|
|
Zviezda Granda
|
Naslov: Re: Ako Zapad ne reagira na Srbe, Turci prave baze u BiH ... Postano: 17 pro 2021, 17:39 |
|
|
Asker1 je napisao/la: Skeletor je napisao/la: I šta ako nekim čudom doplove do Neuma? Iskrcaju se iako nema luke, a prijateljski raspolženi Herceg Bosanci im kažu samo napred? Kakvi su muslimani kreteni, vicevi o Muji i Hasi su očigledno svi ispričani po istinitim događajima. Kakvi bolan Herceg Bosanci? Ko, šta, gdje, kako? Ahahahaahaha Mi kreteni a on priča o nekakvom sprječavanju vojske koja je imala nekoliko vojnih intervencija zadnjih godina. Izvini Putine nismo znali da ste tako zajebani. I kažeš mi kreteni? Hahahahahhahah Eto, nisi kreten, gdje je to izveden masovni desant na neprijateljskom terenu?
|
|
Vrh |
|
|
Harezm
|
Naslov: Re: Ako Zapad ne reagira na Srbe, Turci prave baze u BiH ... Postano: 17 pro 2021, 17:42 |
|
|
Neka se Turska brine za južnu granicu, laHko će oni za Bosnu.
_________________ Hrvatska Hrvatom!
|
|
Vrh |
|
|
Reconquista
|
Naslov: Re: Ako Zapad ne reagira na Srbe, Turci prave baze u BiH ... Postano: 17 pro 2021, 17:45 |
|
|
Citat: Erdogan ekonomskim eksperimentom uništava TurskuEU i SAD su sve zabrinutiji zbog inflacije. Najnoviji podaci pokazuju ubrzavanje na godišnjoj razini i probijaju se rekordi: u SAD-u je inflacija najviša u gotovo 40 godina, u Njemačkoj je najviša od 1992., u Velikoj Britaniji u zadnjih 10 godina, u Italiji od 2008. Ali te razine inflacije, od 3 do 7%, minorne su u usporedbi s onim što se događa u Turskoj. Godišnja inflacija u studenom je iznosila 21.31%, bar prema službenim podacima Turskog statističkog instituta (TurkStat).Situacija je vjerojatno još i gora jer se monetarne vlasti u Turskoj optužuje da prikazuju manju inflaciju nego što ona zaista jest. Mujonomics Velikog brata. Erdogan suvereno vlada poljem ekonomije kao Alija demografijom.
_________________ HR + HB = Hrvatska domovina. Za dom.
Neka živi Dinamo i majka Hrvatska!
|
|
Vrh |
|
|
Asker1
|
Naslov: Re: Ako Zapad ne reagira na Srbe, Turci prave baze u BiH ... Postano: 17 pro 2021, 17:48 |
|
|
Reconquista je napisao/la: Citat: Erdogan ekonomskim eksperimentom uništava TurskuEU i SAD su sve zabrinutiji zbog inflacije. Najnoviji podaci pokazuju ubrzavanje na godišnjoj razini i probijaju se rekordi: u SAD-u je inflacija najviša u gotovo 40 godina, u Njemačkoj je najviša od 1992., u Velikoj Britaniji u zadnjih 10 godina, u Italiji od 2008. Ali te razine inflacije, od 3 do 7%, minorne su u usporedbi s onim što se događa u Turskoj. Godišnja inflacija u studenom je iznosila 21.31%, bar prema službenim podacima Turskog statističkog instituta (TurkStat).Situacija je vjerojatno još i gora jer se monetarne vlasti u Turskoj optužuje da prikazuju manju inflaciju nego što ona zaista jest. Mujonomics Velikog brata. Erdogan suvereno vlada poljem ekonomije kao Alija demografijom. Zna se ko pokušava ukrotit Tursku nisu to suludi potezi turskih vlasti nego otpor koji će uroditi plodom.
|
|
Vrh |
|
|
K..M
|
Naslov: Re: Ako Zapad ne reagira na Srbe, Turci prave baze u BiH ... Postano: 17 pro 2021, 17:55 |
|
Pridružen/a: 13 stu 2021, 23:58 Postovi: 6615 Lokacija: Nizza, Naissus...
|
Asker1 je napisao/la: HHerceg je napisao/la: Dok si napisao ovo lira je oslabila za 50%. Ja ja. Turska ide kontra svih i oduprijet će se zagrljaju ucjenivača. Pokušali su ih podjarmit tako što obaraju valutu ali će Turska iz ovoga izaći samo jača. https://www.trt.net.tr/hrvatski/turska/ ... na-1748721Propasce svi mali i srednji biznisi....jos vise na burzi rada i jos veca spirala inflacije....PUT U PONOR I RAT.
_________________ Propast najdugovecnije imperije (1123 god), Istocno Rimskog carstva https://www.youtube.com/watch?v=yVa6GQVSaj0
|
|
Vrh |
|
|
elit star
|
Naslov: Re: Ako Zapad ne reagira na Srbe, Turci prave baze u BiH ... Postano: 17 pro 2021, 17:55 |
|
|
Ja se iskreno nadam pokušaju Turske da interveniše na tlu Evrope. To bi nam definitivno dalo sasvim odrešene ruke.Ali nismo mi te sreće.Moraćemo civilizovano sa higijenskim rukavicama da ovaj otpad iznesemo sa tla Evrope i stavimo u bliskoistočnu kantu za đubre.
|
|
Vrh |
|
|
elit star
|
Naslov: Re: Ako Zapad ne reagira na Srbe, Turci prave baze u BiH ... Postano: 17 pro 2021, 17:57 |
|
|
@Asker,čekaj.A šta će Hrvatska da radi kad Turci uplove sa vojskom u njihove teritorijalne vode?
|
|
Vrh |
|
|
DŽorDŽ
|
Naslov: Re: Ako Zapad ne reagira na Srbe, Turci prave baze u BiH ... Postano: 17 pro 2021, 17:59 |
|
Pridružen/a: 18 ožu 2021, 16:54 Postovi: 1754 Lokacija: Ustrojbeno mjesto
|
U zadnjih pet dana turska lira je devalvirala 25%. To znači da onaj kruh koji je prije pet dana koštao 10 lira, sad košta 12,5 lira. Turska ne može pomoći samoj sebi, a kamoli bosanskim muslimanima. Ukoliko se nastavi pad vrijednost turske lire trebat će Bugari i Grci dignuti višu ogradu prema granici s Turskom.
_________________ RH i Protektorat BiH 1981: Hrvata 54,58% Prečana 24,00% Muslimana 21,42%
RH i Protektorat BiH 2022: Hrvata 62,23 % Muslimana 19,74 % Prečana 14,18 % Ostalih 3,85 %
|
|
Vrh |
|
|
elit star
|
Naslov: Re: Ako Zapad ne reagira na Srbe, Turci prave baze u BiH ... Postano: 17 pro 2021, 18:05 |
|
|
Sad zna bula kakva je slanina,neće više da ljubi turčina.
|
|
Vrh |
|
|
elit star
|
Naslov: Re: Ako Zapad ne reagira na Srbe, Turci prave baze u BiH ... Postano: 17 pro 2021, 18:07 |
|
|
Karabajo klekni i moli se.
†
|
|
Vrh |
|
|
Zviezda Granda
|
Naslov: Re: Ako Zapad ne reagira na Srbe, Turci prave baze u BiH ... Postano: 17 pro 2021, 18:07 |
|
|
DŽorDŽ je napisao/la: U zadnjih pet dana turska lira je devalvirala 25%. To znači da onaj kruh koji je prije pet dana koštao 10 lira, sad košta 12,5 lira. Turska ne može pomoći samoj sebi, a kamoli bosanskim muslimanima. Ukoliko se nastavi pad vrijednost turske lire trebat će Bugari i Grci dignuti višu ogradu prema granici s Turskom. Već sada raste broj Turaka koji pokušavaju ilegalno preći granicu. Na proljeće bi unatoč "poskupljenju" rute moglo opet biti dosta migranata po Bihaću, gdje bi Turci mogli bit brojni.
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Ako Zapad ne reagira na Srbe, Turci prave baze u BiH ... Postano: 17 pro 2021, 18:08 |
|
Pridružen/a: 29 srp 2012, 00:08 Postovi: 20853 Lokacija: među zvijezdama
|
Sjebali ste dobar dio tema na forumu sa umobolnim glupostima. Prijavicu postove. Ne vrijedi listati stranice da se dodje do nečega normalnog za pročitati.
_________________ Sarajevo ljubavi moja! Слава Україні!
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
Carmello Šešelj
|
Naslov: Re: Ako Zapad ne reagira na Srbe, Turci prave baze u BiH ... Postano: 17 pro 2021, 18:10 |
|
|
Od pretnji Amerikom, spali na pretnju Turskom. Čime ćete sledećim da nam pretite? Pošto ja ne vidim drugu opciju osim prsluka napunjenim eksplozivom.
|
|
Vrh |
|
|
elit star
|
Naslov: Re: Ako Zapad ne reagira na Srbe, Turci prave baze u BiH ... Postano: 17 pro 2021, 18:11 |
|
|
Harezm je napisao/la: Neka se Turska brine za južnu granicu, laHko će oni za Bosnu.
Naša hrišćanska dužnost je da pomognemo turskoj u vidu slanja milion Myjgura na tursku jušnu granicu. Zadržaćemo 10000 najkvalitetnijih bulica a ovo ostalo ide ErdoKan-u †
|
|
Vrh |
|
|
Asker1
|
Naslov: Re: Ako Zapad ne reagira na Srbe, Turci prave baze u BiH ... Postano: 17 pro 2021, 18:30 |
|
|
Gazda je napisao/la: SarajkaDjevojka je napisao/la: Meni Turska nije nikakva mati. A vi Srbijanci ste zagadili pola tema sa glupostima. Uz bootove iz RS. Cijeli forum pretvarate u Farmu. Drzava vam je Farma, a Vučko onaj vlasnik Pinka. Pa moramo i mi ostali učestvovati u glupim prepirkama.
Nek je zato asker oplemenio temu sa svojom pameti. Objasnite nam vi nositelji europskih vrijednosti šta je pamet. Au al ste inteligentni. Od komentara "HV u Zenici preko Bihaća u Hrvatskoj do Rafala kako dejstvuju po Sarajevu". I vi pričate nama kako smo mi Muje iz viceva.
|
|
Vrh |
|
|
Asker1
|
Naslov: Re: Ako Zapad ne reagira na Srbe, Turci prave baze u BiH ... Postano: 17 pro 2021, 18:33 |
|
|
Carmello Šešelj je napisao/la: Asker1 je napisao/la: Tonac sa Kosova. Možete nam popušit ***. Niti je ovo vrijeme 1992 ili 1999-e kad si išao na Kosovo d ubijaš slabonaoružan narod. Sada se *** na biciklu koji ni u manastire dole ne može otići Hajd sad u obor. Nama su i Turska i Amerika saveznici. Ništa mi vama ne moramo. Fizički deo posla je odavno odrađen. Ostala je samo da se završi papirologija do kraja. Šta ćeš jadniče imate 850 ljudi na onoliku teritoriju. 8000+ živorođenih sa 3x gorim standardom nego u FBiH. Al slažem se i na Kosovu je fizički dio posla odrađen. Samo da vam otkupe one manastire i pretvore ih u muzeje da se nekad neko sjeti da su tu Srbi bili.
|
|
Vrh |
|
|
Carmello Šešelj
|
Naslov: Re: Ako Zapad ne reagira na Srbe, Turci prave baze u BiH ... Postano: 17 pro 2021, 18:36 |
|
|
Asker1 je napisao/la: Carmello Šešelj je napisao/la: Ništa mi vama ne moramo. Fizički deo posla je odavno odrađen. Ostala je samo da se završi papirologija do kraja. Šta ćeš jadniče imate 850 ljudi na onoliku teritoriju. 8000+ živorođenih sa 3x gorim standardom nego u FBiH. Al slažem se i na Kosovu je fizički dio posla odrađen. Samo da vam otkupe one manastire i pretvore ih u muzeje da se nekad neko sjeti da su tu Srbi bili. Pa super onda, napadnite tu pustaru kada se bude odvajala, nije problem.
|
|
Vrh |
|
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Ako Zapad ne reagira na Srbe, Turci prave baze u BiH ... Postano: 17 pro 2021, 18:36 |
|
|
Asker1 je napisao/la: Carmello Šešelj je napisao/la: Ništa mi vama ne moramo. Fizički deo posla je odavno odrađen. Ostala je samo da se završi papirologija do kraja. Šta ćeš jadniče imate 850 ljudi na onoliku teritoriju. 8000+ živorođenih sa 3x gorim standardom nego u FBiH. Al slažem se i na Kosovu je fizički dio posla odrađen. Samo da vam otkupe one manastire i pretvore ih u muzeje da se nekad neko sjeti da su tu Srbi bili. Aski, informacije koje se plasiraju na temi "Krah multietnicarsko demografske politike Bosnji" i na temi "Demografija RS", kaze da Srbima demografski bolje ide nego vama. Jesi li video da Tomislavgrad bolje stoji nego Gorazdanski Kanton?
_________________ Bože spasi, Bože hrani, Srpskog Kralja, srpski rod!
|
|
Vrh |
|
|
Asker1
|
Naslov: Re: Ako Zapad ne reagira na Srbe, Turci prave baze u BiH ... Postano: 17 pro 2021, 18:39 |
|
|
Carmello Šešelj je napisao/la: Asker1 je napisao/la: Šta ćeš jadniče imate 850 ljudi na onoliku teritoriju. 8000+ živorođenih sa 3x gorim standardom nego u FBiH. Al slažem se i na Kosovu je fizički dio posla odrađen. Samo da vam otkupe one manastire i pretvore ih u muzeje da se nekad neko sjeti da su tu Srbi bili. Pa super onda, napadnite tu pustaru kada se bude odvajala, nije problem. Ključna riječ je "kada". Naš odgovor je naravno da hoćemo.
|
|
Vrh |
|
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|