|
|
Stranica: 56/75.
|
[ 1867 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Mar-kan
|
Naslov: Re: Hoćete li se cijepiti (vakcinisati) kada dođe cjepivo protiv Koronavirusa? Postano: 18 pro 2021, 15:52 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: ivica je napisao/la: Pa roknite se i boosterom šta fali, i tako i tako nema kraja cjepljenju Kao ni kod gripe. Da, nikakve koristi.
|
|
Vrh |
|
|
ivica
|
Naslov: Re: Hoćete li se cijepiti (vakcinisati) kada dođe cjepivo protiv Koronavirusa? Postano: 18 pro 2021, 15:52 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: ivica je napisao/la: Pa roknite se i boosterom šta fali, i tako i tako nema kraja cjepljenju Kao ni kod gripe. Nema kraja ni pranju zuba. Ako se nisi cjepio od gripe, možeš prijeći granicu, doć na posao, otići u kafanu, trgovinu...pogotovo se djecu ne prisiljava na cjepljenje protiv gripe. Nego šta je sad problem s docjepljivanjem, primili ste ga jednom i sad ga primate redovito i odjednom problem
_________________ https://youtu.be/sJnJi5tcqxQ
|
|
Vrh |
|
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: Hoćete li se cijepiti (vakcinisati) kada dođe cjepivo protiv Koronavirusa? Postano: 18 pro 2021, 16:05 |
|
|
ivica je napisao/la: Nego šta je sad problem s docjepljivanjem Možda ovo?
|
|
Vrh |
|
|
ivica
|
Naslov: Re: Hoćete li se cijepiti (vakcinisati) kada dođe cjepivo protiv Koronavirusa? Postano: 18 pro 2021, 16:27 |
|
|
Mar-kan je napisao/la: ivica je napisao/la: Nego šta je sad problem s docjepljivanjem Možda ovo? I propaganda, da. Kako su bili zagriženi, zadnjih godinu dana, nije se moglo ništa reći kontra, što bi Ćiro uskoro pokojni rekao, akceptirati, stati na loptu, jok, cjepi se, a sad se komešanju, preispitivaju, za koga si glasao,SPD,FPÖ, ko da živimo u Austriji, valjda trinaesta i četrnaesta plaća... I sad se sjetili da bi malo slobode, a sloboda se plaća docjepljivanjem[/color]
|
|
Vrh |
|
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: Hoćete li se cijepiti (vakcinisati) kada dođe cjepivo protiv Koronavirusa? Postano: 18 pro 2021, 17:39 |
|
|
|
Vrh |
|
|
Jefferson Davis
|
Naslov: Re: Hoćete li se cijepiti (vakcinisati) kada dođe cjepivo protiv Koronavirusa? Postano: 18 pro 2021, 17:49 |
|
|
Th1950 je napisao/la: Jefferson Davis je napisao/la: Nisam se cijepio i vjerojatno neću. Mlad sam, prebolio sam koronu. jel živiš u HB ili u HR ? Oboje. Pola tu, pola tamo. U Zg u par javnih ustanova što sam morao sam uspio ući. Ali stežu obruč. Imam potvrdu o preboljenju iz BiH s datumom, potpuno regularna. Ali da probam u neku policijsku stanicu u Zg ući s tim, vjerujem da me ne bi pustili. Stoka, ko da ja biram di ću se razbolit. U ove opuštenije ustanove mogu ući s tim, iako najčešće uđem bez ičega, samo prođem ako mogu. No svakako ne hodam puno po javnim/državnim ustanovama, tako da ti ne mogu reći sa sigurnošću sve. U HBŽ se može svagdi bez ičega.
|
|
Vrh |
|
|
Jefferson Davis
|
Naslov: Re: Hoćete li se cijepiti (vakcinisati) kada dođe cjepivo protiv Koronavirusa? Postano: 18 pro 2021, 17:53 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: ivica je napisao/la: Pa roknite se i boosterom šta fali, i tako i tako nema kraja cjepljenju Kao ni kod gripe. Nema kraja ni pranju zuba. Da, samo što te inače puštaju u policiju, općinu, faks, bolnicu itd... bez da te prisiljavaju da predočiš neki dokaz o primljenoj vakcini protiv gripe.
|
|
Vrh |
|
|
ivica
|
Naslov: Re: Hoćete li se cijepiti (vakcinisati) kada dođe cjepivo protiv Koronavirusa? Postano: 18 pro 2021, 17:55 |
|
|
Mar-kan je napisao/la: =)) Ne znam koliko ih je dobro podjebavati, da nas ne zaključaju u kuće ko u Austriji i Njemačkoj.
|
|
Vrh |
|
|
ivica
|
Naslov: Re: Hoćete li se cijepiti (vakcinisati) kada dođe cjepivo protiv Koronavirusa? Postano: 18 pro 2021, 18:10 |
|
|
Jefferson Davis je napisao/la: Th1950 je napisao/la: jel živiš u HB ili u HR ? Oboje. Pola tu, pola tamo. U Zg u par javnih ustanova što sam morao sam uspio ući. Ali stežu obruč. Imam potvrdu o preboljenju iz BiH s datumom, potpuno regularna. Ali da probam u neku policijsku stanicu u Zg ući s tim, vjerujem da me ne bi pustili. Stoka, ko da ja biram di ću se razbolit. U ove opuštenije ustanove mogu ući s tim, iako najčešće uđem bez ičega, samo prođem ako mogu. No svakako ne hodam puno po javnim/državnim ustanovama, tako da ti ne mogu reći sa sigurnošću sve. U HBŽ se može svagdi bez ičega. S tim papirom se može samo obrisati...pa da si Ravnatelju ušo sazada ko onaj HDZov profiter Pralas, ne ide...u subotu sam se zatekao u ZG, ljudi imaju ozbiljnih problema, par prosvjetnih djelatnika dalo otkaze, ne žele se cijepiti a posao uvjetuje... A da, pametnjakovici će reći, hej pa imate opciju e građanin, kome se ne sviđa nek seli.
|
|
Vrh |
|
|
Jefferson Davis
|
Naslov: Re: Hoćete li se cijepiti (vakcinisati) kada dođe cjepivo protiv Koronavirusa? Postano: 18 pro 2021, 18:30 |
|
|
To je potpuno sludjeno, znači ako si Hrvat, a bio na ljetovanju u npr. Italiji (ili u BiH) i tamo se razbolio i prebolio i prikupio sve papire (PCR test i serološki test) - u Hrvatskoj ti ne žele dati EU digitalnu covid-potvrdu!! Priznaju samo PCR testove i serološke testove iz akreditiranih laboratorija u RH! Sve van toga, Istočni Timor ili Italija - se ne priznaje. I nije važno jel EU država ili ne, zato kažem isto je Timor ili Italija. To sam sazno nedavno.
Naravno, potvrde o cijepljenju priznaju iz Italije ili Poljske ili Andore. Iz BiH prave probleme, čuo sam. Nekome priznaju Pfizer iz Livna, nekome ne. Inače federalno ministarstvo zdravstva drži HDZ, zar se nisu mogli dogovorit sa svojim drugovima u Zg oko toga.
Sve rade da isforsiraju cijepljenje, otežavaju potvrde o preboljenju, uskoro neće ni pitati za preboljenje.
|
|
Vrh |
|
|
Jefferson Davis
|
Naslov: Re: Hoćete li se cijepiti (vakcinisati) kada dođe cjepivo protiv Koronavirusa? Postano: 18 pro 2021, 18:33 |
|
|
Apsolutno nisam protiv cjepiva, nek se cijepi ko god oće koliko god puta. Protiv toga su uglavnom samo pogrešno upućeni ljudi. Ili zaostali. Ali sam apsolutno protiv covid-potvrda.
|
|
Vrh |
|
|
i_jopet
|
Naslov: Re: Hoćete li se cijepiti (vakcinisati) kada dođe cjepivo protiv Koronavirusa? Postano: 18 pro 2021, 18:40 |
|
|
Jefferson Davis je napisao/la: Sve rade da isforsiraju cijepljenje, otežavaju potvrde o preboljenju, uskoro neće ni pitati za preboljenje.
Pa neke su zemlje uvele obavezno cijepljenje, Hrvatska je na rubu a BiH nije i neće.
|
|
Vrh |
|
|
ivica
|
Naslov: Re: Hoćete li se cijepiti (vakcinisati) kada dođe cjepivo protiv Koronavirusa? Postano: 18 pro 2021, 18:47 |
|
|
JD... , jebi ga sad... Baš ste cjepidlake, kako se to na srpski kaže vakcidlake? , ljevičarsko ludilo na poluzapadu, takija tamo muku muči s eutanazijom,prijatelj mu jebo ali nije skonto da ništa nije jebo,oče da se dokusuri,ti se ne bi cjepio, al podržavas da drugima uđe bez da pitaš misljenje, i još ti treba potvrda iz MUPa...ccc
|
|
Vrh |
|
|
Planina
|
Naslov: Re: Hoćete li se cijepiti (vakcinisati) kada dođe cjepivo protiv Koronavirusa? Postano: 18 pro 2021, 18:52 |
|
|
i_jopet je napisao/la: Jefferson Davis je napisao/la: Sve rade da isforsiraju cijepljenje, otežavaju potvrde o preboljenju, uskoro neće ni pitati za preboljenje.
Pa neke su zemlje uvele obavezno cijepljenje, Hrvatska je na rubu a BiH nije i neće. Živila Bejha još 300 godina, ma dabogda se nikad ne raspala. EU sotonističkoj tvorevini s druge strane želim raspad na tisuću dijelova.
|
|
Vrh |
|
|
turbotakija
|
Naslov: Re: Hoćete li se cijepiti (vakcinisati) kada dođe cjepivo protiv Koronavirusa? Postano: 18 pro 2021, 22:12 |
|
|
Planina je napisao/la: i_jopet je napisao/la: Pa neke su zemlje uvele obavezno cijepljenje, Hrvatska je na rubu a BiH nije i neće.
Živila Bejha još 300 godina, ma dabogda se nikad ne raspala. EU sotonističkoj tvorevini s druge strane želim raspad na tisuću dijelova. Ja sta nam ovo radi ova Korona, moj Nedime.. Ovo treba isjeci i uramiti kao post stoljeca. Mislim da od postojanja foruma ovako nesto nije napisao Hrvat. Doduse, moram priznati da sam ljetos zaista za 7 dana odmorio mozak kad sam bio u Bosni. Korona nikom, barem tad, nije bila tema. I kao sto sudbina to tako htjede, cim sam presao granicu i svratio na prvu pumpu da nesto uzmem, imadoh scenu koja mi je namah zgadila Svabiju. Ipak, vakcine su jedini nacin da im se kad tad izbije adut iz ruku. Jednostavno nema smisla protiviti se tome.
_________________ fakofbolan nema krsta bez tri prsta
|
|
Vrh |
|
|
Velebit
|
Naslov: Re: Hoćete li se cijepiti (vakcinisati) kada dođe cjepivo protiv Koronavirusa? Postano: 19 pro 2021, 06:09 |
|
|
turbotakija je napisao/la: Ipak, vakcine su jedini nacin da im se kad tad izbije adut iz ruku. Jednostavno nema smisla protiviti se tome. You can't comply your way out of tyranny. Ne mozes suradnjom izac na kraj s tiranijom.
_________________ Hrvati BiH tribaju uvest americke/ceske zakone o oruzju.
|
|
Vrh |
|
|
Planina
|
Naslov: Re: Hoćete li se cijepiti (vakcinisati) kada dođe cjepivo protiv Koronavirusa? Postano: 19 pro 2021, 08:20 |
|
|
Idioti ne shvaćaju da što budu "bolji" i poslušniji to će ovi kolovođe bit gori i drskiji i neće više prezat ni od čega, to je ona daš mu mali prst a on uzme cijelu ruku, s tim da je ovo pristajanje na obavezno cijepljenje i covid potvrde već u startu nije davanje ni prsta ni ruke nego glave. Ako ovo prođe i bude prihvaćeno to je game over. Tko nakon toga bude pričao o slobodi, demokraciji, ljudskim pravima itd. znaš da je potpuno retardiran.
|
|
Vrh |
|
|
turbotakija
|
Naslov: Re: Hoćete li se cijepiti (vakcinisati) kada dođe cjepivo protiv Koronavirusa? Postano: 19 pro 2021, 13:02 |
|
|
A vi bi ste protiv citave planete? Zajedno BiH i...Afrika? (+ Afganistan i Istocni Timor, jebote) Jebote ja kad sam se mlatio s murijom na protestima, vi niste ni znali napisati rijec protest, a kamoli da izadjete na kakav, a sad kao svi velike Chegevare.
_________________ fakofbolan nema krsta bez tri prsta
|
|
Vrh |
|
|
turbotakija
|
Naslov: Re: Hoćete li se cijepiti (vakcinisati) kada dođe cjepivo protiv Koronavirusa? Postano: 19 pro 2021, 17:04 |
|
|
|
Vrh |
|
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: Hoćete li se cijepiti (vakcinisati) kada dođe cjepivo protiv Koronavirusa? Postano: 19 pro 2021, 17:11 |
|
|
turbotakija je napisao/la: Među antivakserima je puno vjerskih fanatika. Teolog: Vjera kao da opsjeda ljudehttps://www.index.hr/vijesti/clanak/med ... cDDBUyAZgEI sad, kad pogledas na forumu ko su najveci protivnici vakcina,tja..tjaaa To ti je priča otprilike da kažeš da je među cjepišama puno ******** npr..
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Hoćete li se cijepiti (vakcinisati) kada dođe cjepivo protiv Koronavirusa? Postano: 19 pro 2021, 17:22 |
|
Pridružen/a: 29 srp 2012, 00:08 Postovi: 20908 Lokacija: među zvijezdama
|
Dobila već treću dozu u petak. Osim bolova u ruci, nikakvih drugih nuspojava nemam. Loše spavam, jer inace volim na stranu se okrenuti.
Cijepite se ljudi. I čuvajte.
_________________ Sarajevo ljubavi moja! Слава Україні!
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Hoćete li se cijepiti (vakcinisati) kada dođe cjepivo protiv Koronavirusa? Postano: 19 pro 2021, 17:23 |
|
|
Mene čak ni ruka ne boli, dobro spavam i nikakvih nuspojava.
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1073 of 2558 - 41.95%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Hoćete li se cijepiti (vakcinisati) kada dođe cjepivo protiv Koronavirusa? Postano: 19 pro 2021, 17:24 |
|
Pridružen/a: 29 srp 2012, 00:08 Postovi: 20908 Lokacija: među zvijezdama
|
Naša Kvačica je napisao/la: Mene čak ni ruka ne boli, dobro spavam i nikakvih nuspojava. Antivakser? Nisi se cijepio?
_________________ Sarajevo ljubavi moja! Слава Україні!
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: Hoćete li se cijepiti (vakcinisati) kada dođe cjepivo protiv Koronavirusa? Postano: 19 pro 2021, 17:25 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Dobila već treću dozu u petak. Osim bolova u ruci, nikakvih drugih nuspojava nemam. Loše spavam, jer inace volim na stranu se okrenuti.
Cijepite se ljudi. I čuvajte. Onda zanemari Grunfovo upozorenje
|
|
Vrh |
|
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Hoćete li se cijepiti (vakcinisati) kada dođe cjepivo protiv Koronavirusa? Postano: 19 pro 2021, 17:26 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Naša Kvačica je napisao/la: Mene čak ni ruka ne boli, dobro spavam i nikakvih nuspojava. Antivakser? Nisi se cijepio? Nisam antivakser, samo se nisam cijepio.
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1073 of 2558 - 41.95%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|