|
|
Stranica: 6/9.
|
[ 223 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Srbiji neće biti dozvoljena dva rata Postano: 21 pro 2021, 17:04 |
|
Pridružen/a: 29 srp 2012, 00:08 Postovi: 21140 Lokacija: među zvijezdama
|
Robbie MO je napisao/la: Milošević je okupljao 2 milijuna ljudi na prosvjedima za unitarizam i očuvanje Jugoslavije. Ljudi ozbiljno mislili to što hoće.
Ovi sarajevski Miloševići okupe 15 ljudi na prosvjedima za očuvanje BiH. Kakva dva miliona? Gdje to?
_________________ Sarajevo ljubavi moja! Слава Україні!
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Srbiji neće biti dozvoljena dva rata Postano: 21 pro 2021, 17:05 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 77251 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Robbie MO je napisao/la: Milošević je okupljao 2 milijuna ljudi na prosvjedima za unitarizam i očuvanje Jugoslavije. Ljudi ozbiljno mislili to što hoće.
Ovi sarajevski Miloševići okupe 15 ljudi na prosvjedima za očuvanje BiH. Kakva dva miliona? Gdje to? Gazimestan.
_________________ Fun fact: I HDZ i SDA su osnovani u Zagrebu.
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
|
|
Vrh |
|
|
Carmello Šešelj
|
Naslov: Re: Srbiji neće biti dozvoljena dva rata Postano: 21 pro 2021, 17:05 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Carmello Šešelj je napisao/la: Kakvoj mobilizaciji? Mi imamo profi vojsku koja prima platu. I nema šta da zauzimamo Brčko, grad Brčko je većinski srpski, vi ste u selima južno. Distrikt je u zajedničkom vlasništvu oba entiteta. Da bi blokirali saobraćaj, mora policija iz federacije da dođe da osvaja Brčko. Vi morate da napadate ako hoćete rat, kako god da okreneš. I nećete napasti, dogovorićemo se lepo, daćemo vam na korišćenje luku na Savi i prugu, nismo cicije. Ti bi da “profi vojnik” za 500 eurića ide ostaviti kosti u bosanskoj pripizdini, dok bi ti i Grobar i ekipa navijali na forumu? Nemoj zajebavati? To mu je posao. A ja sam za džabe bio na Kosovu '99, kad već prozivaš lično. I neće ostavljati nikakve kosti, jel vi stvarno halucinirate da možete da osvojite i metar RS? Čime? Jedini vaš odgovor će biti demonstracije u Sarajevu i to je sve.
|
|
Vrh |
|
|
Lucho
|
Naslov: Re: Srbiji neće biti dozvoljena dva rata Postano: 21 pro 2021, 17:06 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Jedini produkt turskog bivstovanja s ove strane Drine ste vi Srbeki. Došli kao turski vazali. Prateći turska osvajanja. Pa kad Turci osvoje, i odu onda Srbin prostre ovčijii kožuh i zavapi”sveta srpska zemlja”
Pošteno bi dakle bilo da i odete preko Drine Pa mi smo i otišli preko Drine 1918. i tu smo ostali. Meni odavde izraz ,,preko Drine'' ima drugo značenje.
|
|
Vrh |
|
|
storarare
|
Naslov: Re: Srbiji neće biti dozvoljena dva rata Postano: 21 pro 2021, 17:06 |
|
Pridružen/a: 01 lip 2021, 10:38 Postovi: 8643 Lokacija: Tu negde
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Lucho je napisao/la: Problem sto samo za one koji su nastali kao produkt osmanskog bivstvovanja na Balkanu, sa ostalima smo ok. Sukob sa Hrvatima je takođe bio posledica Osmanlija.
Jedini produkt turskog bivstovanja s ove strane Drine ste vi Srbeki. Došli kao turski vazali. Prateći turska osvajanja. Pa kad Turci osvoje, i odu onda Srbin prostre ovčijii kožuh i zavapi”sveta srpska zemlja” Pošteno bi dakle bilo da i odete preko Drine Javila se doktorka istoriskih nauka .
_________________ Popis 2022-ge 99,99%Srbendi . "Novi Pazar ,Sjenica i Tutin 99,99%high IQ Srbendi ostatak srbofilne mujage". "Preševo i Bujanovac 99,99%high IQ Srbendi ostatak srbofilni Šiptari ".
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Srbiji neće biti dozvoljena dva rata Postano: 21 pro 2021, 17:07 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 77251 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
Carmello Šešelj je napisao/la: SarajkaDjevojka je napisao/la: Ti bi da “profi vojnik” za 500 eurića ide ostaviti kosti u bosanskoj pripizdini, dok bi ti i Grobar i ekipa navijali na forumu? Nemoj zajebavati? To mu je posao. A ja sam za džabe bio na Kosovu '99, kad već prozivaš lično. I neće ostavljati nikakve kosti, jel vi stvarno halucinirate da možete da osvojite i metar RS? Čime? Jedini vaš odgovor će biti demonstracije u Sarajevu i to je sve. Nadam se veće demonstracije od ovih 15 na zadnjih par prosvjeda za očuvanje BiH.
_________________ Fun fact: I HDZ i SDA su osnovani u Zagrebu.
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
|
|
Vrh |
|
|
Svarog
|
Naslov: Re: Srbiji neće biti dozvoljena dva rata Postano: 21 pro 2021, 17:07 |
|
Pridružen/a: 19 stu 2010, 11:50 Postovi: 10037 Lokacija: Banja Luka
|
Kosovo i Metohija je okupirani dio Srbije , ne može se vratiti mirno i ne može se podjeliti .
_________________ Sunce izlazi na Istoku . Ništa nije moćnije od ideje čije je vrijeme stiglo .
|
|
Vrh |
|
|
Carmello Šešelj
|
Naslov: Re: Srbiji neće biti dozvoljena dva rata Postano: 21 pro 2021, 17:08 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Carmello Šešelj je napisao/la: I zvanični Beograd podržava teritorijalni integritet BiH, ja bih rekao čak i iskrenije od Zagreba. Ja bih rekla ne. No kao sto rekoh lociraće problem MZ. Moraće.. Pa MZ i jeste locirala problem. Jel čitaš ti vesti?
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Srbiji neće biti dozvoljena dva rata Postano: 21 pro 2021, 17:09 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: SarajkaDjevojka je napisao/la: Srbija nije ni Turska, pogotovo nije Izrael. Da bi joj svijet pravio ustupke u teritorijalnom smislu i pokrivao oči na šizofrenu politiku. Srbi iz RS-a neka idu u Šumadiju, ako žele da žive u istoj državi sa ostalim sunarodnjacima. Ne vidim problem. Pa i vi ste mogli u Tursku, a da Jugoslavija ostane cijela bar od Makedonije do BiH. Srbi sada imaju svoju republiku, svi studenti u Banja Ljuci su rođeni u Republici Srpskoj, Stanivuković je rođen u RS, i potpuno prirodno je da žele van. Imaju svoju državu u labavom sastavu ovog,... ove.... nakaze. Što bi mi išli u Tursku? Niti je isti jezik, ni kultura. Raspadu Yuge i vi Hrvati ste kumovali skupa s nama. Zar ne? Zato kome se god BiH ne dopada u sadašnjim granicama.. ima mogućnosti živjeti u matici HR i Srbiji. Isti jezik i ista kultura kao olakotna okolnost. Religija i klima čak!
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
Karabaja
|
Naslov: Re: Srbiji neće biti dozvoljena dva rata Postano: 21 pro 2021, 17:09 |
|
|
Srbi trenutno imaju 80% države
_________________ Dom svoj čuva Zrinski 115
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Srbiji neće biti dozvoljena dva rata Postano: 21 pro 2021, 17:11 |
|
|
Carmello Šešelj je napisao/la: SarajkaDjevojka je napisao/la: Ja bih rekla ne. No kao sto rekoh lociraće problem MZ. Moraće.. Pa MZ i jeste locirala problem. Jel čitaš ti vesti? Čitam. Kosovari divljaju prema srpskoj manjini i hapse, upadaju u sela. Protesti i paljenje zastava Srbije. Cekam vasu odmazdu
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
Lucho
|
Naslov: Re: Srbiji neće biti dozvoljena dva rata Postano: 21 pro 2021, 17:11 |
|
|
Karabaja je napisao/la: Srbi trenutno imaju 80% države Plus 49% BiH.
|
|
Vrh |
|
|
storarare
|
Naslov: Re: Srbiji neće biti dozvoljena dva rata Postano: 21 pro 2021, 17:12 |
|
Pridružen/a: 01 lip 2021, 10:38 Postovi: 8643 Lokacija: Tu negde
|
Carmello Šešelj je napisao/la: SarajkaDjevojka je napisao/la: Ti bi da “profi vojnik” za 500 eurića ide ostaviti kosti u bosanskoj pripizdini, dok bi ti i Grobar i ekipa navijali na forumu? Nemoj zajebavati? To mu je posao. A ja sam za džabe bio na Kosovu '99, kad već prozivaš lično. I neće ostavljati nikakve kosti, jel vi stvarno halucinirate da možete da osvojite i metar RS? Čime? Jedini vaš odgovor će biti demonstracije u Sarajevu i to je sve. Kaluciniraju da im je sultan Herdigan hudelio haviohone drohnove i hahubice
_________________ Popis 2022-ge 99,99%Srbendi . "Novi Pazar ,Sjenica i Tutin 99,99%high IQ Srbendi ostatak srbofilne mujage". "Preševo i Bujanovac 99,99%high IQ Srbendi ostatak srbofilni Šiptari ".
|
|
Vrh |
|
|
Grobar
|
|
Pridružen/a: 21 ruj 2020, 21:42 Postovi: 7637 Lokacija: Serbian World
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Ti bi da “profi vojnik” za 500 eurića ide ostaviti kosti u bosanskoj pripizdini, dok bi ti i Grobar i ekipa navijali na forumu? Nemoj zajebavati? Naravno. To mu je posao. Zato se zove profesionalni vojnik. I neće niko ostaviti kosti, jer ćemo vas ugaziti za jedno prepodne..
_________________ Vlasi se dosetili...
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
|
|
Svarog je napisao/la: Kosovo i Metohija je okupirani dio Srbije , ne može se vratiti mirno i ne može se podjeliti . I ja kažem! Zato čim prije dignuti se i naučiti pameti Albance!
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
Tankosic
|
Naslov: Re: Srbiji neće biti dozvoljena dva rata Postano: 21 pro 2021, 17:13 |
|
|
Zasto bi Srbija vodila 2 rata?
Republika Srpska moze sama da se odbrani, sto u politickom smislu, a sto gledamo uveliko ovih dana, a sigurno i u vojnom smislu, sa svim svojim prijateljima koje ima, a koje nije imala 90tih.
Da ne pricamo sto joj je 1000 puta lakse nego 90tih jer smo vec razgraniceni, i ne moramo nigde ofanzivno delovati, osim u kontra udaru.
BiH ce se raspasti mirno sto se tice Srba, a mislim da nema sanse Federacija da se raspadne bez rata.
A Srbija ima svoje da gura.
Pri tom, rasplet oko BiH ce se desiti do 2025te, a rasplet oko Kosmeta tek od 2025te krece.
_________________ Srbija je vazda ratovala protiv najjacih imperija, Otomanska, Austro Ugarska, Hitlerova Nemacka, NATO pakt.
A njene komsije, najveca imperija protiv koje su ratovali, je Srbija.
|
|
Vrh |
|
|
weasel
|
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Robbie MO je napisao/la: Pa i vi ste mogli u Tursku, a da Jugoslavija ostane cijela bar od Makedonije do BiH.
Srbi sada imaju svoju republiku, svi studenti u Banja Ljuci su rođeni u Republici Srpskoj, Stanivuković je rođen u RS, i potpuno prirodno je da žele van. Imaju svoju državu u labavom sastavu ovog,... ove.... nakaze.
Što bi mi išli u Tursku? Niti je isti jezik, ni kultura. Raspadu Yuge i vi Hrvati ste kumovali skupa s nama. Zar ne? Zato kome se god BiH ne dopada u sadašnjim granicama.. ima mogućnosti živjeti u matici HR i Srbiji. Isti jezik i ista kultura kao olakotna okolnost. Religija i klima čak! Vama se najviše ne sviđa BiH s ovakvkim UNUTARNJIM granicama. Bonus je što imate zadnjih par godina mogućnost selidbe u EU Pa ako vam se ne sviđa dayton kofer pod ruke...
_________________ #Zoki 2024
Apartmanđije, uhljebi i kradeze = grobari Hrvata
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
|
|
Grobar je napisao/la: SarajkaDjevojka je napisao/la: Ti bi da “profi vojnik” za 500 eurića ide ostaviti kosti u bosanskoj pripizdini, dok bi ti i Grobar i ekipa navijali na forumu? Nemoj zajebavati? Naravno. To mu je posao. Zato se zove profesionalni vojnik. I neće niko ostaviti kosti, jer ćemo vas ugaziti za jedno prepodne.. Nekom posao za 500 eura poginuti? Da bi ti mogao virtualno glumiti Srbendu na HR forumu? Begaj BRE Piroćanac!
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
Karabaja
|
Naslov: Re: Srbiji neće biti dozvoljena dva rata Postano: 21 pro 2021, 17:14 |
|
|
Lucho je napisao/la: Karabaja je napisao/la: Srbi trenutno imaju 80% države Plus 49% BiH. Ne ne, kazem trenutno. BiH je država građana BiH, ne pola srpska. Kao kad bi ja rekao da mi imamo 0.2% Njemacke
_________________ Dom svoj čuva Zrinski 115
|
|
Vrh |
|
|
Grobar
|
Naslov: Re: Srbiji neće biti dozvoljena dva rata Postano: 21 pro 2021, 17:15 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Jedini produkt turskog bivstovanja s ove strane Drine ste vi Srbeki. Došli kao turski vazali. Prateći turska osvajanja. Pa kad Turci osvoje, i odu onda Srbin prostre ovčijii kožuh i zavapi”sveta srpska zemlja”
Pošteno bi dakle bilo da i odete preko Drine A ne. Srbija je vaša pradjedovina. Vi ste potomci islamiziranih srbijanaca koji su iz Srbije bežali u Bosnu (tadašnju Tursku) nakon dva ustanka. Na čelu sa vašom dinastijom Živković iz Smedereva..
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Srbiji neće biti dozvoljena dva rata Postano: 21 pro 2021, 17:16 |
|
|
weasel je napisao/la: SarajkaDjevojka je napisao/la: Što bi mi išli u Tursku? Niti je isti jezik, ni kultura. Raspadu Yuge i vi Hrvati ste kumovali skupa s nama. Zar ne? Zato kome se god BiH ne dopada u sadašnjim granicama.. ima mogućnosti živjeti u matici HR i Srbiji. Isti jezik i ista kultura kao olakotna okolnost. Religija i klima čak! Vama se najviše ne sviđa BiH s ovakvkim UNUTARNJIM granicama. Bonus je što imate zadnjih par godina mogućnost selidbe u EU Pa ako vam se ne sviđa dayton kofer pod ruke... Podlegao si nerealnoj propagandi. Lijep dan momci!
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
Grobar
|
Naslov: Re: Srbiji neće biti dozvoljena dva rata Postano: 21 pro 2021, 17:17 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Grobar je napisao/la: Naravno. To mu je posao. Zato se zove profesionalni vojnik. I neće niko ostaviti kosti, jer ćemo vas ugaziti za jedno prepodne.. Nekom posao za 500 eura poginuti? Da bi ti mogao virtualno glumiti Srbendu na HR forumu? Begaj BRE Piroćanac! Pa neće poginuti. Ugazićemo vas za jedno prepodne..
|
|
Vrh |
|
|
Carmello Šešelj
|
Naslov: Re: Srbiji neće biti dozvoljena dva rata Postano: 21 pro 2021, 17:17 |
|
|
Karabaja je napisao/la: Lucho je napisao/la: Plus 49% BiH.
Ne ne, kazem trenutno. BiH je država građana BiH, ne pola srpska. Kao kad bi ja rekao da mi imamo 0.2% Njemacke BiH je država dva entiteta, tri konstitutivna naroda i ustav joj je jedna od stavki u mirovnom sporazumu.
|
|
Vrh |
|
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Srbiji neće biti dozvoljena dva rata Postano: 21 pro 2021, 17:18 |
|
|
Ova spodoba misli da kada je rat da ginu samo Srbi?
_________________ Bože spasi, Bože hrani, Srpskog Kralja, srpski rod!
|
|
Vrh |
|
|
weasel
|
Naslov: Re: Srbiji neće biti dozvoljena dva rata Postano: 21 pro 2021, 17:18 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Podlegao si nerealnoj propagandi. Lijep dan momci! Ha ja, ispred ambasada stoje ćetnici i hustaše zamaskirani u dobre bošnjane
_________________ #Zoki 2024
Apartmanđije, uhljebi i kradeze = grobari Hrvata
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 5 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|