|
|
Stranica: 1/1.
|
[ 6 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
MIR
|
Naslov: Crni humor Postano: 21 pro 2021, 19:57 |
|
|
Crni humor
_________________ MIR da, ali ne kao u Macelju, Ovčari i Hudim jamama! Komunisti nude bolju budućnost, neuspješni u sadašnjosti, a razlog je uvijek u prošlosti! Želiš stvoriti neprijatelja – spasi ga od genocida!
|
|
Vrh |
|
|
MIR
|
Naslov: Re: Crni humor Postano: 21 pro 2021, 20:25 |
|
|
Šeparović objasnio: Covid potvrde su ustavne, jer cijepljenje nije obavezno ! (?)
_________________ MIR da, ali ne kao u Macelju, Ovčari i Hudim jamama! Komunisti nude bolju budućnost, neuspješni u sadašnjosti, a razlog je uvijek u prošlosti! Želiš stvoriti neprijatelja – spasi ga od genocida!
|
|
Vrh |
|
|
MIR
|
Naslov: Re: Crni humor Postano: 21 pro 2021, 21:31 |
|
|
Prodajem kuću, sa pogledom na budućnost!
|
|
Vrh |
|
|
MIR
|
Naslov: Re: Crni humor Postano: 27 pro 2021, 20:31 |
|
|
|
|
Vrh |
|
|
MIR
|
Naslov: Re: Crni humor Postano: 14 sij 2022, 23:54 |
|
|
Pfizer, Moderna i AstraZeneca, svim svojim pretplatnicima žele Sretan Božić uz pjesmu: "Last Christmas"!
|
|
Vrh |
|
|
laganini
|
Naslov: Re: Crni humor Postano: 15 lip 2022, 17:09 |
|
|
Alkohol stvara niz problema za samu osobu, kao i za njegove bližnje. Čak i bez obzira na dob.
Tako je jedan Pančevac nepoznatih godina pod utjecajem alkohola nasrnuo na suprugu.
- Bio je pijan, tražio je da vodimo ljubav... Odbila sam ga, a onda me on počeo udarati i trgati mi spavaćicu. Nikada nije nasrnuo na mene, a godinama smo u braku - svjedočila je žena (74) iz okolice Pančeva koju je prošli tjedan pretukao suprug Ž. T.
- Imao je više od dva promila alkohola u krvi kada je pretukao partnericu. Ona je izjavila da se napad dogodio noću i da je ona spavala. Suprug ju je probudio i tražio da vode ljubav. Kada ga je odbila, počeo ju je udarati šakama po glavi i tijelu. Ona je uspjela pobjeći i zatražiti pomoć, rekao je anonimni sugovornik za Telegraf.rs, prenosi Blic.
|
|
Vrh |
|
|
|
Stranica: 1/1.
|
[ 6 post(ov)a ] |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 6 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|