|
|
Stranica: 1/3.
|
[ 58 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
baščovan
|
Naslov: Izbori gotovi-treći za dvije godine Postano: 04 lis 2010, 02:26 |
|
|
Svjedoci smo teških riječi koje je izrekao Dragan Čović večeras. Predlažem da vidimo što će to on ispuniti i da li se iza svega krije užurbana podjela fotelja? Hm...
|
|
Vrh |
|
|
vipera ammodytes
|
Naslov: Re: Izbori gotovi-treći za dvije godine Postano: 04 lis 2010, 02:29 |
|
Pridružen/a: 28 ruj 2010, 20:45 Postovi: 4605 Lokacija: Kamenjarski krš
|
baščovan je napisao/la: Svjedoci smo teških riječi koje je izrekao Dragan Čović večeras. Predlažem da vidimo što će to on ispuniti i da li se iza svega krije užurbana podjela fotelja? Hm... Počelo se otvoreno pričato o 3. BArem je to napredak
|
|
Vrh |
|
|
zapovjednik
|
Naslov: Re: Izbori gotovi-treći za dvije godine Postano: 04 lis 2010, 08:27 |
|
|
vipera ammodytes je napisao/la: baščovan je napisao/la: Svjedoci smo teških riječi koje je izrekao Dragan Čović večeras. Predlažem da vidimo što će to on ispuniti i da li se iza svega krije užurbana podjela fotelja? Hm... Počelo se otvoreno pričato o 3. BArem je to napredak Napredak unistenju BiH.
|
|
Vrh |
|
|
i_jopet
|
Naslov: Re: Izbori gotovi-treći za dvije godine Postano: 04 lis 2010, 08:30 |
|
|
Treći nebi vjerojatno došao na red da nije Komšića, i zato nema ovoga puta alternativu.
|
|
Vrh |
|
|
bumbar92
|
Naslov: Re: Izbori gotovi-treći za dvije godine Postano: 04 lis 2010, 08:34 |
|
|
zapovjednik je napisao/la: vipera ammodytes je napisao/la: Počelo se otvoreno pričato o 3. BArem je to napredak
Napredak unistenju BiH. Od danas i tko se nije trudio da se ova beiha rasčetvori, nakon opetovanog silovanja demokracije i gaženja volje jednog konstitutivnog naroda i to od povampirenih komunjara i petokrakaša, počinje raditi svim svojim tijelom da se ova nakaza uništi i da joj se našteti. Tko nije progledo, sada vidi očitu kosovizaciju HB i Hrvata... Ja osobno bih želio da se pođe već jednom sa tim..., nije da sam nestrpljiv nego ne volim gubljenje vremena i da se igram sa komunistima demokracije, niđe veze, nit su je željeli niti su je voljeli, oni poznaju samo jedan način, a to je pogađajte.
|
|
Vrh |
|
|
zapovjednik
|
Naslov: Re: Izbori gotovi-treći za dvije godine Postano: 04 lis 2010, 08:35 |
|
|
i_jopet je napisao/la: Treći nebi vjerojatno došao na red da nije Komšića, i zato nema ovoga puta alternativu. Za Komsica jesu glasovali i Bosnjaci,ali u isto vrijeme Covic poziva Srbe da glasju za njeg,a Jerko je rekao da ce Bosnjaci i za njeg glasati.Treba Covicu detektor nacionalnosti,a ne Komsicu. Samo da na dodam da je najveci pobjednik u ovim izborima bio Covic jer sad moze poceti otvoreno pricati o svom privatnom entitetu.
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Izbori gotovi-treći za dvije godine Postano: 04 lis 2010, 08:36 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 09:25 Postovi: 43752 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
bumbar92 je napisao/la: zapovjednik je napisao/la: Napredak unistenju BiH. Od danas i tko se nije trudio da se ova beiha rasčetvori, nakon opetovanog silovanja demokracije i gaženja volje jednog konstitutivnog naroda i to od povampirenih komunjara i petokrakaša, počinje raditi svim svojim tijelom da se ova nakaza uništi i da joj se našteti. Tko nije progledo, sada vidi očitu kosovizaciju HB i Hrvata... Ja osobno bih želio da se pođe već jednom sa tim..., nije da sam nestrpljiv nego ne volim gubljenje vremena i da se igram sa komunistima demokracije, niđe veze, nit su je željeli niti su je voljeli, oni poznaju samo jednu borbu, a to je pogađajte. Niš od svega toga, malo principijelne halabuke, nekoliko internet-only kolumni, i idemo u raspodjelu fotelja
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
Vrh |
|
|
i_jopet
|
Naslov: Re: Izbori gotovi-treći za dvije godine Postano: 04 lis 2010, 08:39 |
|
|
zapovjednik je napisao/la: Za Komsica jesu glasovali i Bosnjaci,ali u isto vrijeme Covic poziva Srbe da glasju za njeg,a Jerko je rekao da ce Bosnjaci i za njeg glasati.Treba Covicu detektor nacionalnosti,a ne Komsicu. Samo da na dodam da je najveci pobjednik u ovim izborima bio Covic jer sad moze poceti otvoreno pricati o svom privatnom entitetu. Nema privatnog entiteta i znamo mi već da se uvijek žele naći nova "opravdanja", ali ih nema. Što se tiče Čove to je sada nebitna stvar jer za hrvatskog člana predsjedništva je glasalo dvostruko više ljudi nego ima Hrvata u BiH, sva opravdanja su besmislena.
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Izbori gotovi-treći za dvije godine Postano: 04 lis 2010, 08:41 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 09:25 Postovi: 43752 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
i_jopet je napisao/la: Što se tiče Čove to je sada nebitna stvar jer za hrvatskog člana predsjedništva je glasalo dvostruko više ljudi nego ima Hrvata u BiH, sva opravdanja su besmislena. dvostruko više od hrvatskih glasača, a ne Hrvata u BiH
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
Vrh |
|
|
Josip TG
|
Naslov: Re: Izbori gotovi-treći za dvije godine Postano: 04 lis 2010, 08:44 |
|
|
zapovjednik je napisao/la: i_jopet je napisao/la: Treći nebi vjerojatno došao na red da nije Komšića, i zato nema ovoga puta alternativu. Za Komsica jesu glasovali i Bosnjaci,ali u isto vrijeme Covic poziva Srbe da glasju za njeg,a Jerko je rekao da ce Bosnjaci i za njeg glasati.Treba Covicu detektor nacionalnosti,a ne Komsicu. Samo da na dodam da je najveci pobjednik u ovim izborima bio Covic jer sad moze poceti otvoreno pricati o svom privatnom entitetu. Daj ne seri. Jednostavno ovo niste trebali uraditi. Čuj I BOŠNJACI! Pa koliko onda ima Hrvata u BiH ako je Komšić dobio skoro 300 000 glasova a hrvatski kandidati oko 150 000? Pusti sad Čovića, on je nebitan u ovoj priči. Budi svjestan da od sada Hrvate koji su za BiH možemo računati u promilima.
_________________ Da je sloboda i demokracija, bila bi Herceg Bosna a ne Federacija
|
|
Vrh |
|
|
zapovjednik
|
Naslov: Re: Izbori gotovi-treći za dvije godine Postano: 04 lis 2010, 08:45 |
|
|
i_jopet je napisao/la: zapovjednik je napisao/la: Za Komsica jesu glasovali i Bosnjaci,ali u isto vrijeme Covic poziva Srbe da glasju za njeg,a Jerko je rekao da ce Bosnjaci i za njeg glasati.Treba Covicu detektor nacionalnosti,a ne Komsicu. Samo da na dodam da je najveci pobjednik u ovim izborima bio Covic jer sad moze poceti otvoreno pricati o svom privatnom entitetu. Nema privatnog entiteta i znamo mi već da se uvijek žele naći nova "opravdanja", ali ih nema. Što se tiče Čove to je sada nebitna stvar jer za hrvatskog člana predsjedništva je glasalo dvostruko više ljudi nego ima Hrvata u BiH, sva opravdanja su besmislena. Hvala Allahu pa nema privanog entiteta,ima jedan Dodikov ali nadam se da ce crknut(mislim entitet a ne Dodik). Nisu samo Hrvati nezadovoljni izbornim sustavom nego su i Bosnjaci,jer mi zelimo jednog predsjednika.
|
|
Vrh |
|
|
i_jopet
|
Naslov: Re: Izbori gotovi-treći za dvije godine Postano: 04 lis 2010, 08:46 |
|
|
Ministry of Sound je napisao/la: i_jopet je napisao/la: Što se tiče Čove to je sada nebitna stvar jer za hrvatskog člana predsjedništva je glasalo dvostruko više ljudi nego ima Hrvata u BiH, sva opravdanja su besmislena. dvostruko više od hrvatskih glasača, a ne Hrvata u BiH Ma to sam i mislio, ali ako uzmemo da je izlaznost do 50 % moglo bi se reći i Hrvata u BiH
|
|
Vrh |
|
|
zapovjednik
|
Naslov: Re: Izbori gotovi-treći za dvije godine Postano: 04 lis 2010, 08:47 |
|
|
Josip TG je napisao/la: zapovjednik je napisao/la: Za Komsica jesu glasovali i Bosnjaci,ali u isto vrijeme Covic poziva Srbe da glasju za njeg,a Jerko je rekao da ce Bosnjaci i za njeg glasati.Treba Covicu detektor nacionalnosti,a ne Komsicu. Samo da na dodam da je najveci pobjednik u ovim izborima bio Covic jer sad moze poceti otvoreno pricati o svom privatnom entitetu. Daj ne seri. Jednostavno ovo niste trebali uraditi. Čuj I BOŠNJACI! Pa koliko onda ima Hrvata u BiH ako je Komšić dobio skoro 300 000 glasova a hrvatski kandidati oko 150 000? Pusti sad Čovića, on je nebitan u ovoj priči. Budi svjestan da od sada Hrvate koji su za BiH možemo računati u promilima. Da je Covic pobijedio,jos bi u manjim promilima racunali Hrvate koji vole BiH. Mozda je najbolje da je Raguz pobijedio jer cinime se da oni puno vise vole BiH od Covica.
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Izbori gotovi-treći za dvije godine Postano: 04 lis 2010, 08:49 |
|
|
zapovjednik je napisao/la: Josip TG je napisao/la: Daj ne seri. Jednostavno ovo niste trebali uraditi. Čuj I BOŠNJACI! Pa koliko onda ima Hrvata u BiH ako je Komšić dobio skoro 300 000 glasova a hrvatski kandidati oko 150 000? Pusti sad Čovića, on je nebitan u ovoj priči. Budi svjestan da od sada Hrvate koji su za BiH možemo računati u promilima. Da je Covic pobijedio,jos bi u manjim promilima racunali Hrvate koji vole BiH. Mozda je najbolje da je Raguz pobijedio jer cinime se da oni puno vise vole BiH od Covica. De bolan odrasti, nije država ni žena ni dite da se mora "voliti" i da je to neki kriterij.
|
|
Vrh |
|
|
zaba1111
|
Naslov: Re: Izbori gotovi-treći za dvije godine Postano: 04 lis 2010, 08:51 |
|
|
Koliko je osvojio SDP, jer ako je komšić više od njih, onda je to jasan znak da za njega nisu glasali SDPovci, nego ujedinjeni, povampireni muslimanski hegemonisti. Poruka je jasna , nisu samo političari , nego su svi.
|
|
Vrh |
|
|
caporegime
|
Naslov: Re: Izbori gotovi-treći za dvije godine Postano: 04 lis 2010, 08:52 |
|
|
zapovjednik je napisao/la: Josip TG je napisao/la: Daj ne seri. Jednostavno ovo niste trebali uraditi. Čuj I BOŠNJACI! Pa koliko onda ima Hrvata u BiH ako je Komšić dobio skoro 300 000 glasova a hrvatski kandidati oko 150 000? Pusti sad Čovića, on je nebitan u ovoj priči. Budi svjestan da od sada Hrvate koji su za BiH možemo računati u promilima. Da je Covic pobijedio,jos bi u manjim promilima racunali Hrvate koji vole BiH. Mozda je najbolje da je Raguz pobijedio jer cinime se da oni puno vise vole BiH od Covica. Bih je država svojih građana i konstitutivnih naroda. I oni imaju s njom pravo raditi što hoće. LJubav tu ne igra nikakv kriterij. ali to je zapovjednik do vraga, lakše je naučiti ekran od računala da pleše lambadu.
_________________ Šta je PIČKE? Di vam je ponos kojeg zazivate!?
|
|
Vrh |
|
|
zapovjednik
|
Naslov: Re: Izbori gotovi-treći za dvije godine Postano: 04 lis 2010, 08:55 |
|
|
Ministry of Sound je napisao/la: zapovjednik je napisao/la: Da je Covic pobijedio,jos bi u manjim promilima racunali Hrvate koji vole BiH. Mozda je najbolje da je Raguz pobijedio jer cinime se da oni puno vise vole BiH od Covica. De bolan odrasti, nije država ni žena ni dite da se mora "voliti" i da je to neki kriterij. De ti skontaj da je pola tih glasaca glasalo za Komsica samo za to sto on voli BiH,za razliku od nekih. Ja Bosnu volim i svi je Bosnjaci vole,svi Hrvati vole Hrvatsku vecina ih ne voli BiH,Srbi ne vole BiH oni vole Srpsku,Srbiju,Rusiju,Grcku sta ja znam koliko jos drzava. Hocu rec mora neko u predsjednistvu predstavljat i BiH,a ne samo svoj narod ili sto je slucaj kod Srba šumsku.
|
|
Vrh |
|
|
zapovjednik
|
Naslov: Re: Izbori gotovi-treći za dvije godine Postano: 04 lis 2010, 08:58 |
|
|
caporegime je napisao/la: zapovjednik je napisao/la: Da je Covic pobijedio,jos bi u manjim promilima racunali Hrvate koji vole BiH. Mozda je najbolje da je Raguz pobijedio jer cinime se da oni puno vise vole BiH od Covica. Bih je država svojih građana i konstitutivnih naroda. I oni imaju s njom pravo raditi što hoće.LJubav tu ne igra nikakv kriterij. ali to je zapovjednik do vraga, lakše je naučiti ekran od računala da pleše lambadu. E nemaju je pravo unistavat,dijelit i sta ja znam vise.
|
|
Vrh |
|
|
Ilirk@
|
Naslov: Re: Izbori gotovi-treći za dvije godine Postano: 04 lis 2010, 08:58 |
|
|
baščovan je napisao/la: Svjedoci smo teških riječi koje je izrekao Dragan Čović večeras. Predlažem da vidimo što će to on ispuniti i da li se iza svega krije užurbana podjela fotelja? Hm... zašto bi jedan čovjek i jedna stranka snosili teret stvaranja hrvatskog entiteta? to što je čović rekao je ono što su rekli skoro svi hrvatski birači razočarani prljavom muslimansko-esdepeovskom politikom. ono što mu zamjeram su oni apeli na "savjest" tog prokletog naroda pozivajući ih i cmoljeći: nemojte nas ovog puta zajebat, pliiiiiiiiiiiiiiiiizzzzzzzzzzz totalno glupo. taman kao da ****** ima savjest. sad neka se jebe sa kontraefektom.
_________________ 16.11.2012. - "...izmjena u reprezentaciji Hrvatske, izlaze Gotovina i Markač, ulaze Čačić i Sanader..."
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Izbori gotovi-treći za dvije godine Postano: 04 lis 2010, 08:59 |
|
|
zaba1111 je napisao/la: Koliko je osvojio SDP, jer ako je komšić više od njih, onda je to jasan znak da za njega nisu glasali SDPovci, nego ujedinjeni, povampireni muslimanski hegemonisti. Poruka je jasna , nisu samo političari , nego su svi. Napravit ćemo detaljnu analizu po općinama, da bi došli do točnog postotka Sejdinih glasova iz većinski muslimanskih općina. Također usporediti i % za Sejdu sa % za SDP u istoj općini...nema sumnje da su glasači SDA i SBiH također masovno glasali za njega.
|
|
Vrh |
|
|
Josip TG
|
Naslov: Re: Izbori gotovi-treći za dvije godine Postano: 04 lis 2010, 09:00 |
|
|
zapovjednik je napisao/la: Ministry of Sound je napisao/la: De bolan odrasti, nije država ni žena ni dite da se mora "voliti" i da je to neki kriterij.
De ti skontaj da je pola tih glasaca glasalo za Komsica samo za to sto on voli BiH,za razliku od nekih. Ja Bosnu volim i svi je Bosnjaci vole,svi Hrvati vole Hrvatsku vecina ih ne voli BiH,Srbi ne vole BiH oni vole Srpsku,Srbiju,Rusiju,Grcku sta ja znam koliko jos drzava. Hocu rec mora neko u predsjednistvu predstavljat i BiH,a ne samo svoj narod ili sto je slucaj kod Srba šumsku. I to baš, kao slučajno, mora biti predstavnik najmalobrojnijeg naroda. Zašto sami sebi ne izaberete takvoga?
_________________ Da je sloboda i demokracija, bila bi Herceg Bosna a ne Federacija
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Izbori gotovi-treći za dvije godine Postano: 04 lis 2010, 09:01 |
|
|
Josip TG je napisao/la: zapovjednik je napisao/la: De ti skontaj da je pola tih glasaca glasalo za Komsica samo za to sto on voli BiH,za razliku od nekih. Ja Bosnu volim i svi je Bosnjaci vole,svi Hrvati vole Hrvatsku vecina ih ne voli BiH,Srbi ne vole BiH oni vole Srpsku,Srbiju,Rusiju,Grcku sta ja znam koliko jos drzava. Hocu rec mora neko u predsjednistvu predstavljat i BiH,a ne samo svoj narod ili sto je slucaj kod Srba šumsku. I to baš, kao slučajno, mora biti predstavnik najmalobrojnijeg naroda. Zašto sami sebi ne izaberete takvoga? Sebi arapologa, Hrvatima titologa
|
|
Vrh |
|
|
caporegime
|
Naslov: Re: Izbori gotovi-treći za dvije godine Postano: 04 lis 2010, 09:01 |
|
|
zapovjednik je napisao/la: caporegime je napisao/la: Bih je država svojih građana i konstitutivnih naroda. I oni imaju s njom pravo raditi što hoće. LJubav tu ne igra nikakv kriterij. ali to je zapovjednik do vraga, lakše je naučiti ekran od računala da pleše lambadu.
E nemaju je pravo unistavat,dijelit i sta ja znam vise. ako pri tome imaju većinu imaju pravo što god hoće s njom. tvoj je problem to što misliš da imaš više prava na bih da se takve kao što si ti treba prvo pitati za sve. žalim slučaj. moj grabovački rođak koji iz dna duše mrzi bih ima ista prava na nju kao i ti. potpuno ista pa kako je ti voliš i ne bi je dao ni za šta on bi je dao za pola kile drače. i ako se nađe takvih kao što je on više nego ovih kao što si ti...ode bosna u pičku materinu.
_________________ Šta je PIČKE? Di vam je ponos kojeg zazivate!?
|
|
Vrh |
|
|
pinco
|
Naslov: Re: Izbori gotovi-treći za dvije godine Postano: 04 lis 2010, 09:03 |
|
|
zapovjednik je napisao/la: Ministry of Sound je napisao/la: De bolan odrasti, nije država ni žena ni dite da se mora "voliti" i da je to neki kriterij.
De ti skontaj da je pola tih glasaca glasalo za Komsica samo za to sto on voli BiH,za razliku od nekih. Ja Bosnu volim i svi je Bosnjaci vole,svi Hrvati vole Hrvatsku vecina ih ne voli BiH,Srbi ne vole BiH oni vole Srpsku,Srbiju,Rusiju,Grcku sta ja znam koliko jos drzava. Hocu rec mora neko u predsjednistvu predstavljat i BiH,a ne samo svoj narod ili sto je slucaj kod Srba šumsku. Pa šta koga briga jel neko voli ili nevoli, država je sastavljena od tri konstitutuvna naroda, zašto sva tri moraju volit državu, ako dva naroda nevolu, oćito da država ima problem i pristaje bit država ka takva, tj. zahtjeva neke promine...., ako svaki narod bira svoga predstavnika, kako može jedan narod izabrat oba. Povijest je pokazala da onaj ko oće sve, obićno i izgubi sve tako da moš tlaćit kolko oćeš al nemoš dokle oćeš....
|
|
Vrh |
|
|
HVO-110
|
Naslov: Re: Izbori gotovi-treći za dvije godine Postano: 04 lis 2010, 09:03 |
|
Pridružen/a: 08 sij 2010, 18:43 Postovi: 737 Lokacija: USORA! HRHB
|
De ti skontaj da je pola tih glasaca glasalo za Komsica samo za to sto on voli BiH,za razliku od nekih. Ja Bosnu volim i svi je Bosnjaci vole,svi Hrvati vole Hrvatsku vecina ih ne voli BiH,Srbi ne vole BiH oni vole Srpsku,Srbiju,Rusiju,Grcku sta ja znam koliko jos drzava. Hocu rec mora neko u predsjednistvu predstavljat i BiH,a ne samo svoj narod ili sto je slucaj kod Srba šumsku. Veze ti nemaš sa životom, za ustavno pravo nikad nisi čuo. Ja sam totalno razočaran, 300.000 glasova da dobije... Katastrofa. Jedina dobra stvar je naša dobra izlaznost, pa da ćemo imat više predstavnika u parlamentu.
_________________ Oprošteno jest grješnima: Zulumćaru, ubojici, Oprošteno svima, svima, samo nije izdajici!
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: Banya, Google [Bot] i 20 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|