|
|
Stranica: 1/3.
|
[ 75 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Karabaja
|
Naslov: ŠOKANTNO: Brutalni islamistički linč na Hrvata koji se kratko vratio u Tuzlu Postano: 27 pro 2021, 23:02 |
|
|
BiH državljanin Hrvatske nacionalnosti sinoć je na najgori način vrijeđao žrtve velikosrpske agresije na BiH. Naime, sa svojim autom stranih tablica dovezao se kroz pješačku zonu do spomenika ubijenoj mladosti Tuzle, te se fotografijom hvalio na društvenim mrežama!
Kako komentarišete ovo ismijavanje sa žrtvama koje su većina bošnjačke nacionalnosti?
_________________ Dom svoj čuva Zrinski 115
|
|
Vrh |
|
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: ŠOKANTNO: Hrvat brutalno vrijeđao žrtve u Tuzli Postano: 27 pro 2021, 23:04 |
|
|
Vjerojatno posljedica zapaljivih izjava Bakira i Komšića.
Pozivam Bakira i Komšića da se suzdrže od fašizma, jer izazivaju nacionalne incidente.
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1025 of 2558 - 40.07%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
|
Bobovac
|
Naslov: Re: ŠOKANTNO: Hrvat brutalno vrijeđao žrtve u Tuzli Postano: 27 pro 2021, 23:08 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 11:09 Postovi: 25893 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
A zove se Stefan a?
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
Vrh |
|
|
laganini
|
Naslov: Re: ŠOKANTNO: Hrvat brutalno vrijeđao žrtve u Tuzli Postano: 27 pro 2021, 23:09 |
|
|
|
Vrh |
|
|
Karabaja
|
Naslov: Re: ŠOKANTNO: Hrvat brutalno vrijeđao žrtve u Tuzli Postano: 27 pro 2021, 23:13 |
|
|
Ima šahovnicu na profilnoj slici, srbin?
|
|
Vrh |
|
|
Bobovac
|
Naslov: Re: ŠOKANTNO: Hrvat brutalno vrijeđao žrtve u Tuzli Postano: 27 pro 2021, 23:14 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 11:09 Postovi: 25893 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
Stefana Hrvata nema. Valjda je Stjepan koji se pokondirio i ponjemčio ime.
Goni to u pm. Evo do čega i do kakovih reakcija dovodi islamofašizam Bakira i Željka.
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
Vrh |
|
|
novem
|
Naslov: Re: ŠOKANTNO: Hrvat brutalno vrijeđao žrtve u Tuzli Postano: 27 pro 2021, 23:16 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: Vjerojatno posljedica zapaljivih izjava Bakira i Komšića.
Pozivam Bakira i Komšića da se suzdrže od fašizma, jer izazivaju nacionalne incidente. Nema što drugo biti.
_________________ - Sarajevo drugi u svijetu po broju izdanih radnih viza za Njemačku 2022. - Luka Mišetić: Haag nigdje i nikad nije tvrdio da je Herceg-Bosna UZP. - Reis: Država nam curi kroz prste poput pijeska.
|
|
Vrh |
|
|
jeremy10
|
Naslov: Re: ŠOKANTNO: Hrvat brutalno vrijeđao žrtve u Tuzli Postano: 27 pro 2021, 23:26 |
|
|
Karabaja je napisao/la: BiH državljanin Hrvatske nacionalnosti sinoć je na najgori način vrijeđao žrtve velikosrpske agresije na BiH. Naime, sa svojim autom stranih tablica dovezao se kroz pješačku zonu do spomenika ubijenoj mladosti Tuzle, te se fotografijom hvalio na društvenim mrežama!
Kako komentarišete ovo ismijavanje sa žrtvama koje su većina bošnjačke nacionalnosti?
kakvo ismijavanje, po slici vidiš da je lik oličenje priprostog gastarbajtera. takvi kao ovaj su onomad gradili neskladne kičaste kućerine kao simbol uspjeha, današnji si na registarske tablice bijesnih automobila ugraviraju inicijale i godinu rođenja da se fotkaju za instač. kladim se da nema pojma da je tu jedna granata nekoć ubila sedamdeset ljudi. doduše, ni većina kvizaške subkulturne skupine van granica 23% ne bi znala odgovor na to pitanje.
|
|
Vrh |
|
|
POL_GASOL
|
Naslov: Re: ŠOKANTNO: Hrvat brutalno vrijeđao žrtve u Tuzli Postano: 28 pro 2021, 00:17 |
|
|
Čime ismijavao **** zrtve?
Time sto je nepropisno parkirao auto?
Ne mozete mu nista.
_________________ Svjetski priznati NOBELOVAC Ivo Andrić o trokutu23%
“Mene također ova sredina smrada, loja, ljenosti i pokvarenosti poklonika arapskog varalice guši, pa sam više u Zapadnom Mostaru nego u Bosni.’’
|
|
Vrh |
|
|
K..M
|
Naslov: Re: ŠOKANTNO: Hrvat brutalno vrijeđao žrtve u Tuzli Postano: 28 pro 2021, 01:02 |
|
Pridružen/a: 13 stu 2021, 23:58 Postovi: 7447 Lokacija: Nizza, Naissus...
|
Bobovac je napisao/la: A zove se Stefan a? Stefan Uroš I Nemanjić....Srbin hrv podrjetla. Mix.
_________________ Propast najdugovecnije imperije (1123 god), Istocno Rimskog carstva https://www.youtube.com/watch?v=yVa6GQVSaj0
|
|
Vrh |
|
|
OptimisticniVeSeljak
|
Naslov: Re: ŠOKANTNO: Hrvat brutalno vrijeđao žrtve u Tuzli Postano: 28 pro 2021, 01:51 |
|
|
Štef je iznervirao muslimane skupim automobilom. Nabio je komplekse žrtvama genocida. Treba ga izručiti Haagu.
|
|
Vrh |
|
|
kiler
|
Naslov: Re: ŠOKANTNO: Hrvat brutalno vrijeđao žrtve u Tuzli Postano: 28 pro 2021, 10:51 |
|
Pridružen/a: 22 lis 2010, 14:26 Postovi: 7373 Lokacija: Ulica Rajkovačića i Čalušića bb
|
Onaj u Ivankovu koji je navodno tukao srpsku nejač se zove Nemanja,ovaj u Tuzli sa šahovnicom na profilu Stefan,hm... TOTALNA dominacija i UPLIV... Hrvati SVE I svuda... Na stranu što se ovome na glavi vidi da je onaj tipični gastić,krkan... Doveo BMW kao dokaz da je uspio u životu...
_________________ Vuk dlaku mijenja, ćud nikada.
Glas za HDZ RH jeste glas za Voju Stanimirovića.
|
|
Vrh |
|
|
Karabaja
|
Naslov: Re: ŠOKANTNO: Hrvat brutalno vrijeđao žrtve u Tuzli Postano: 28 pro 2021, 12:02 |
|
|
Mali se izvinio, naučio je lekciju.
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: ŠOKANTNO: Hrvat brutalno vrijeđao žrtve u Tuzli Postano: 28 pro 2021, 12:05 |
|
Pridružen/a: 08 lis 2009, 19:58 Postovi: 37893 Lokacija: Gl. grad regije
|
Zanimljivo, žrtve su uvijek bošnjačke ali kad paše postanu građani.
Ovaj lik zapravo vrijeđa Hrvate jer ih prikazuje kao primitivce.
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
Vrh |
|
|
Shaban995
|
Naslov: Re: ŠOKANTNO: Hrvat brutalno vrijeđao žrtve u Tuzli Postano: 28 pro 2021, 12:10 |
|
|
Dobio prekršajni nalog za papansko parkiranje. U Njemačkoj se sigurno ne parkira na trotoar.
Što kao? Primitivni primjerak Hrvata. A naravno da vrijeđa. Stavi u kontekst da je negdje u Hrvatskoj Bošnjak dovezao auto i praktično se popišao negdje ispred nekog monumenta.
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: ŠOKANTNO: Hrvat brutalno vrijeđao žrtve u Tuzli Postano: 28 pro 2021, 12:15 |
|
Pridružen/a: 08 lis 2009, 19:58 Postovi: 37893 Lokacija: Gl. grad regije
|
Tip je domaći. Tuzla je i njegova. Žrtve su bili građani Tuzle. Ovo je baš građanski, tj. seljački.
Nema uopće nacionalizma osim u reakciji 'građana'.
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
Vrh |
|
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: ŠOKANTNO: Hrvat brutalno vrijeđao žrtve u Tuzli Postano: 28 pro 2021, 12:24 |
|
|
Ja na prvu mislio baš nešto uradio u vezi žrtava, a ono se samo nepropisno parkirao. Građani postali živčani baš.
1025 of 2558 - 40.07%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
|
Shaban995
|
Naslov: Re: ŠOKANTNO: Hrvat brutalno vrijeđao žrtve u Tuzli Postano: 28 pro 2021, 12:37 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: Ja na prvu mislio baš nešto uradio u vezi žrtava, a ono se samo nepropisno parkirao. Građani postali živčani baš. Parkirao se tu gdje je poginulo 71 osoba. Kakav si ti moderator kad sam trolaš teme? Kad se sprdaš sa žrtvama? Da ne ulazim u to kakav si kao čovjek...treba imati neku granicu čojstva ispod koje se ne ide. S ovim se sprdate, al zato sve u Sarajevu što se desi je za galame na sva zvona. Pa mislim hajmo onda i tu biti dosljedni.
|
|
Vrh |
|
|
babo
|
Naslov: Re: ŠOKANTNO: Hrvat brutalno vrijeđao žrtve u Tuzli Postano: 28 pro 2021, 12:46 |
|
Pridružen/a: 24 ožu 2019, 12:50 Postovi: 935 Lokacija: Mostar.......nekad
|
Slično nešto je uradio još jedan gastarbajter, bacao flaše na džamiju u Kiseljaku. Momak je fudbalski profesionalac i igra u Bundesligi za Köln. Priznao je svoju grešku, izvinuo se, platio štetu i dodijelio dobru donaciju IZ u Travniku.
|
|
Vrh |
|
|
Karabaja
|
Naslov: Re: ŠOKANTNO: Hrvat brutalno vrijeđao žrtve u Tuzli Postano: 28 pro 2021, 13:03 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: Ja na prvu mislio baš nešto uradio u vezi žrtava, a ono se samo nepropisno parkirao. Građani postali živčani baš. Nije to bas nepropisno parkiranje. Ovo je u sred pješačke zone, ja i dalje nemam pojma kako je uopste dosao tu autom, jer svugdje imaju oni betonski stubići.
|
|
Vrh |
|
|
Dr. Van Nostrand
|
Naslov: Re: ŠOKANTNO: Hrvat brutalno vrijeđao žrtve u Tuzli Postano: 28 pro 2021, 13:32 |
|
|
Karabaja je napisao/la: Naša Kvačica je napisao/la: Ja na prvu mislio baš nešto uradio u vezi žrtava, a ono se samo nepropisno parkirao. Građani postali živčani baš. Nije to bas nepropisno parkiranje. Ovo je u sred pješačke zone, ja i dalje nemam pojma kako je uopste dosao tu autom, jer svugdje imaju oni betonski stubići. Pitanje: je li to obična pješačka zona gdje mogu proći autom stanari, dostava, hitna, policija, vatrogasci, komunalne službe i slično? Ili je to nekakav ulični spomenik preko kojeg ne smije proći npr. ni kotač automobila građanskog hodže?
|
|
Vrh |
|
|
Karabaja
|
Naslov: Re: ŠOKANTNO: Hrvat brutalno vrijeđao žrtve u Tuzli Postano: 28 pro 2021, 13:43 |
|
|
Dr. Van Nostrand je napisao/la: Karabaja je napisao/la: Nije to bas nepropisno parkiranje. Ovo je u sred pješačke zone, ja i dalje nemam pojma kako je uopste dosao tu autom, jer svugdje imaju oni betonski stubići. Pitanje: je li to obična pješačka zona gdje mogu proći autom stanari, dostava, hitna, policija, vatrogasci, komunalne službe i slično? Ili je to nekakav ulični spomenik preko kojeg ne smije proći npr. ni kotač automobila građanskog hodže? Ovo drugo.
|
|
Vrh |
|
|
Glazbenik
|
Naslov: Re: ŠOKANTNO: Hrvat brutalno vrijeđao žrtve u Tuzli Postano: 28 pro 2021, 13:58 |
|
Pridružen/a: 12 lip 2009, 13:19 Postovi: 5900 Lokacija: Croatia Alba; site:hercegbosna.org/forum
|
Karabaja je napisao/la: Dr. Van Nostrand je napisao/la: Pitanje: je li to obična pješačka zona gdje mogu proći autom stanari, dostava, hitna, policija, vatrogasci, komunalne službe i slično? Ili je to nekakav ulični spomenik preko kojeg ne smije proći npr. ni kotač automobila građanskog hodže? Ovo drugo. Zašto imaš potrebu lagati? Spomenik je samo zid. https://www.ins.ba/bs/article/8027/tuzl ... a-u-srbijiNije teško provjeriti. Slika je u članku.
|
|
Vrh |
|
|
Dr. Van Nostrand
|
Naslov: Re: ŠOKANTNO: Hrvat brutalno vrijeđao žrtve u Tuzli Postano: 28 pro 2021, 14:05 |
|
|
Karabaja je napisao/la: Dr. Van Nostrand je napisao/la: Pitanje: je li to obična pješačka zona gdje mogu proći autom stanari, dostava, hitna, policija, vatrogasci, komunalne službe i slično? Ili je to nekakav ulični spomenik preko kojeg ne smije proći npr. ni kotač automobila građanskog hodže? Ovo drugo. Ozbiljno? Svi oni kafići i trgovine oko spomenika, kako se njima dostavlja roba?
|
|
Vrh |
|
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: ŠOKANTNO: Hrvat brutalno vrijeđao žrtve u Tuzli Postano: 28 pro 2021, 14:13 |
|
|
Shaban995 je napisao/la: Naša Kvačica je napisao/la: Ja na prvu mislio baš nešto uradio u vezi žrtava, a ono se samo nepropisno parkirao. Građani postali živčani baš. Parkirao se tu gdje je poginulo 71 osoba. Kakav si ti moderator kad sam trolaš teme? Kad se sprdaš sa žrtvama? Da ne ulazim u to kakav si kao čovjek...treba imati neku granicu čojstva ispod koje se ne ide. S ovim se sprdate, al zato sve u Sarajevu što se desi je za galame na sva zvona. Pa mislim hajmo onda i tu biti dosljedni. Nije me puno briga za te žrtve, samo ne vidim razlog da ga predstavljate kao zločinca.
1025 of 2558 - 40.07%
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 5 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|