|
|
Stranica: 7/9.
|
[ 217 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Shaban995
|
Naslov: Re: AV uživo u NP muslimanima ulaže 2 milijarde eura u Sandžak Postano: 28 pro 2021, 10:51 |
|
|
storarare je napisao/la: Grobar je napisao/la:
Mrzi p0turice.
Pa naravno da ih prezirem , nisu nas baliyski milicioneri mazili za vreme WW2 Mi Srbi Hasana Zvizdića po lošem pamtimo . A tukao te neki milicioner musliman Zato si ti tako kivan.
|
|
Vrh |
|
|
storarare
|
Naslov: Re: AV uživo u NP muslimanima ulaže 2 milijarde eura u Sandžak Postano: 28 pro 2021, 11:00 |
|
Pridružen/a: 01 lip 2021, 10:38 Postovi: 8643 Lokacija: Tu negde
|
Zbog te baliyske milicije smo izgubili većinu u Vrsjenicama i Dujkama .
_________________ Popis 2022-ge 99,99%Srbendi . "Novi Pazar ,Sjenica i Tutin 99,99%high IQ Srbendi ostatak srbofilne mujage". "Preševo i Bujanovac 99,99%high IQ Srbendi ostatak srbofilni Šiptari ".
|
|
Vrh |
|
|
Grobar
|
Naslov: Re: AV uživo u NP muslimanima ulaže 2 milijarde eura u Sandžak Postano: 28 pro 2021, 11:08 |
|
Pridružen/a: 21 ruj 2020, 21:42 Postovi: 7637 Lokacija: Serbian World
|
Shaban995 je napisao/la: Grobar je napisao/la: Nije manje para. Skuplje je za nijansu(naročito smeštaj), ali je sve bolje 10 puta.
Grčka je Sejšel za Jadran. Ovisi sve šta hoćeš od odmora. Kome je čisto fokus na more, Jadran je prva liga. Ko pak voli ugođaj u smislu hotelskog smještaja, all inclusive ponuda i tako te stvari, naravno da je bolje ići u Grčku ili Tursku. Meni nisu jasni Crnogorci i Hrvati da se ne trude pratiti trendove. Zapeli u vremenu. Doduše cijenama se trude pratiti, pogotovo Hrvati Ne lupaj gluposti. Baš kome je do mora kao mora, onda Grčka. Jadran ne može da se poredi sa Egejeom. Jadran je za Egej samo slano kamenjarsko jezero.
_________________ Vlasi se dosetili...
|
|
Vrh |
|
|
Grobar
|
Naslov: Re: AV uživo u NP muslimanima ulaže 2 milijarde eura u Sandžak Postano: 28 pro 2021, 11:09 |
|
|
Shaban995 je napisao/la: Carmello Šešelj je napisao/la: Po čemu je more kao more bolje na Jadranu, nego u Egeju. Ne da nije bolje, nego je lošije, toplija je voda, ako ništa drugo. Turska je isto ekstra destinacija i takođe je krcata turistima iz Srbije. Zavisi šta voliš. Meni je Jadran idealna temperatura vode. Što se tiče aranžmana, slažem se, Jadran je tu siromašan u odnosu na Grčku i Tursku. Pa Egej je topliji za 5 stepeni minimum. U Jadranu mi se muda skupe, kao u zavojsko jezero da ulazim.
|
|
Vrh |
|
|
K..M
|
Naslov: Re: AV uživo u NP muslimanima ulaže 2 milijarde eura u Sandžak Postano: 28 pro 2021, 13:08 |
|
Pridružen/a: 13 stu 2021, 23:58 Postovi: 6615 Lokacija: Nizza, Naissus...
|
Grobar je napisao/la: Shaban995 je napisao/la: Zavisi šta voliš. Meni je Jadran idealna temperatura vode. Što se tiče aranžmana, slažem se, Jadran je tu siromašan u odnosu na Grčku i Tursku. Pa Egej je topliji za 5 stepeni minimum. U Jadranu mi se muda skupe, kao u zavojsko jezero da ulazim. X. Još u Umagu i Istri slična temperatura, tko u zavojsko. Niske temperature i golema mržnja me sve više deprimiraju i odaljavaju.
_________________ Propast najdugovecnije imperije (1123 god), Istocno Rimskog carstva https://www.youtube.com/watch?v=yVa6GQVSaj0
|
|
Vrh |
|
|
Shaban995
|
Naslov: Re: AV uživo u NP muslimanima ulaže 2 milijarde eura u Sandžak Postano: 28 pro 2021, 13:10 |
|
|
Grobar je napisao/la: Shaban995 je napisao/la: Zavisi šta voliš. Meni je Jadran idealna temperatura vode. Što se tiče aranžmana, slažem se, Jadran je tu siromašan u odnosu na Grčku i Tursku. Pa Egej je topliji za 5 stepeni minimum. U Jadranu mi se muda skupe, kao u zavojsko jezero da ulazim. Nisam ti ja kriv što ti odgovara voda samo iz bojlera. Okupaj se koji put u Drini ili Neretvi i Jadran će ti biti ok.
|
|
Vrh |
|
|
teranova
|
Naslov: Re: AV uživo u NP muslimanima ulaže 2 milijarde eura u Sandžak Postano: 28 pro 2021, 13:23 |
|
|
Ništa gore od mlake vode, nema tu osveženja.
|
|
Vrh |
|
|
Grobar
|
Naslov: Re: AV uživo u NP muslimanima ulaže 2 milijarde eura u Sandžak Postano: 28 pro 2021, 13:28 |
|
|
Shaban995 je napisao/la: Nisam ti ja kriv što ti odgovara voda samo iz bojlera. Okupaj se koji put u Drini ili Neretvi i Jadran će ti biti ok. Odgovara mi i hladna voda i kad mi se lade jajca u ladnu vodu, idem si u zavojsko. Kad odem na more, hoću pesak i more a la Karibi, a ne slano zavojsko jezero sas kamenje a la Jadran. U vojničke čizme da ulazim.
|
|
Vrh |
|
|
teranova
|
Naslov: Re: AV uživo u NP muslimanima ulaže 2 milijarde eura u Sandžak Postano: 28 pro 2021, 13:30 |
|
|
Grobar je napisao/la:
Odgovata mi i hladna voda i kad mi se lade jajca u ladnu vodu, idem si u zavojsko.
Kad odem na more, hoću pesak i more a la Karibi, a ne slano zavojsko jezero sas kamenje a la Jadran.
To imaš u CG. Nema tamo kamenjara osim u Boki.
|
|
Vrh |
|
|
Grobar
|
Naslov: Re: AV uživo u NP muslimanima ulaže 2 milijarde eura u Sandžak Postano: 28 pro 2021, 13:32 |
|
|
teranova je napisao/la: Grobar je napisao/la:
Odgovata mi i hladna voda i kad mi se lade jajca u ladnu vodu, idem si u zavojsko.
Kad odem na more, hoću pesak i more a la Karibi, a ne slano zavojsko jezero sas kamenje a la Jadran.
To imaš u CG. Nema tamo kamenjara osim u Boki. Gde ima? Jedini pesak su Mogren od dva metra i albanski Ulcinj. I to ne može da se poredi sas Grčku. Sve ostalo kamenjari, veći ili manji.
|
|
Vrh |
|
|
teranova
|
Naslov: Re: AV uživo u NP muslimanima ulaže 2 milijarde eura u Sandžak Postano: 28 pro 2021, 13:34 |
|
|
Grobar je napisao/la:
Gde ima? Jedini pesak su Mogren od dva metra i albanski Ulcinj. I to ne može da se poredi sas Grčku.
Sve ostalo kamenjari, veći ili manji.
Da li si normalan. Jaz, Budva, Bečići, Pržno, Miločer, St Stefan, Petrovac, Sutomore, Buljarica, Ulcinj, sve pesak i sitan šljunak.
|
|
Vrh |
|
|
Grobar
|
Naslov: Re: AV uživo u NP muslimanima ulaže 2 milijarde eura u Sandžak Postano: 28 pro 2021, 13:36 |
|
|
Sve kamenjari osim Mogren i Ulcinj. Jaz je kamenjar, samo je sitan kamen..
Kakav pesak, prošli pored pesak
|
|
Vrh |
|
|
K..M
|
Naslov: Re: AV uživo u NP muslimanima ulaže 2 milijarde eura u Sandžak Postano: 28 pro 2021, 13:36 |
|
|
Od Dubrovnika na sjeveru je drugi đir.
_________________ Propast najdugovecnije imperije (1123 god), Istocno Rimskog carstva https://www.youtube.com/watch?v=yVa6GQVSaj0
|
|
Vrh |
|
|
teranova
|
Naslov: Re: AV uživo u NP muslimanima ulaže 2 milijarde eura u Sandžak Postano: 28 pro 2021, 13:37 |
|
|
Grobar je napisao/la: Sve kamenjari osim Mohren i Ulcinj. Jaz je kamenjar, samo je sitan kamen.. Ti tražiš pesak kao brašno? Meni je to jezivo.
|
|
Vrh |
|
|
Grobar
|
Naslov: Re: AV uživo u NP muslimanima ulaže 2 milijarde eura u Sandžak Postano: 28 pro 2021, 13:38 |
|
|
Gde u Crnu Goru ima ovako nešto?
Ovamo se letovalo pre Korone zadnji put..
|
|
Vrh |
|
|
teranova
|
Naslov: Re: AV uživo u NP muslimanima ulaže 2 milijarde eura u Sandžak Postano: 28 pro 2021, 13:39 |
|
|
|
Vrh |
|
|
Grobar
|
Naslov: Re: AV uživo u NP muslimanima ulaže 2 milijarde eura u Sandžak Postano: 28 pro 2021, 13:39 |
|
|
teranova je napisao/la: Grobar je napisao/la: Sve kamenjari osim Mohren i Ulcinj. Jaz je kamenjar, samo je sitan kamen.. Ti tražiš pesak kao brašno? Meni je to jezivo. Nije samo stvar peska na plaži, nego je i morska podloga kamenčugarska. I odmah posle pola metra ide dubina. To imam i na jezero.
|
|
Vrh |
|
|
teranova
|
Naslov: Re: AV uživo u NP muslimanima ulaže 2 milijarde eura u Sandžak Postano: 28 pro 2021, 13:40 |
|
|
Grobar je napisao/la: Nije samo stvar peska na plaži, nego je i morska podloga kamenčugarska.
I odmah posle pola metra ide dubina.
To imam i na jezero.
Šta si ti beba pa ti treba plićak od pedeset metara. A podloga od peska mi je jeziva, kao Ulcinj.
|
|
Vrh |
|
|
Grobar
|
Naslov: Re: AV uživo u NP muslimanima ulaže 2 milijarde eura u Sandžak Postano: 28 pro 2021, 13:41 |
|
|
teranova je napisao/la: Grobar je napisao/la: Nije samo stvar peska na plaži, nego je i morska podloga kamenčugarska.
I odmah posle pola metra ide dubina.
To imam i na jezero.
Šta si ti beba pa ti treba plićak od pedeset metara. A podloga od peska mi je jeziva, kao Ulcinj. Da jesam. Ja sam velika beba.. Ulcinj je blato za Grčku, to nije pesak.
|
|
Vrh |
|
|
K..M
|
Naslov: Re: AV uživo u NP muslimanima ulaže 2 milijarde eura u Sandžak Postano: 28 pro 2021, 13:49 |
|
|
Grobar je napisao/la: teranova je napisao/la: Šta si ti beba pa ti treba plićak od pedeset metara. A podloga od peska mi je jeziva, kao Ulcinj.
Da jesam. Ja sam velika beba.. Ulcinj je blato za Grčku, to nije pesak. Je...bio 5 x sjever Alb....Velipolje, San Đovani di Medova, ili ti po SRPSKI. sv.Jovan Medovski, sada se zove kineski Šinđin, luka ustupljena Kosovesu. Tko Ploče muykana na 99 g.... TINJA, SKORO BLATO.....prljavština žugadijska tko Prištin. Jug Saranda, Dhermi i sve ispod Valone je JONSKO i extra.
|
|
Vrh |
|
|
Grobar
|
Naslov: Re: AV uživo u NP muslimanima ulaže 2 milijarde eura u Sandžak Postano: 28 pro 2021, 13:54 |
|
|
K..M je napisao/la: Je...bio 5 x sjever Alb....Velipolje, San Đovani di Medova, ili ti po SRPSKI. sv.Jovan Medovski, sada se zove kineski Šinđin, luka ustupljena Kosovesu. Tko Ploče muykana na 99 g....
TINJA, SKORO BLATO.....prljavština žugadijska tko Prištin.
Jug Saranda, Dhermi i sve ispod Valone je JONSKO i extra. Ko jednom ode u Grčku, ne vrča se više gore u kamenjari nikad. U Crnu Goru se išlo u 16-17-18 godina sas društvo, da se jure novosadjanke i beogradjanke, jer je smeštaj bio 6€ pa ti ostane mnogo pare za klabing. Plus ne treba pasoš. Sedneš u kola i piči. Sad ne bi otišo tamo, pa da mi ga popuši svaka crnogorka kršna dlakava.
|
|
Vrh |
|
|
DzoniBG
|
Naslov: Re: AV uživo u NP muslimanima ulaže 2 milijarde eura u Sandžak Postano: 28 pro 2021, 13:59 |
|
|
Carmello Šešelj je napisao/la: Važnije je da remontujemo prugu Beograd-Bar, zbog izvoza. Ko još ide u Crnu goru na more, samo oni koji imaju kuću tamo. Šta ćeš tamo pored žive Grčke. Bitan je samo ovaj deo kroz Srbiju, a da li će oni da završe svoj deo, a to je veliko pitanje pošto su finansijski pukli totalno. Imam kucu tamo, kupili smo je 1985... pametno matori prodao kucu na Peljescu, i uzeo u Boki... Ko ide...mnogi, pogotovo prosle godine je bilo prepuno, a svake sezone je krcato... Grcka ima svoje cari, prosao sam je uzduz i popreko, ali ja volim Boku... tamo sam svoj na svome, plaza mi je od kuce na pljuvomet, imam svoje dvoriste, veliki orah, hladovinu...sednes ispred kuce i gledas more, oladim pivo, rakijica...raspali se rostilj...... milina, koji ce mi q bilo sta drugo... Boka je nesto najlepse sto je priroda stvorila... gde mozes da vidis onakvu lepotu... a i istorijski, kulturno... manastir Savina, Miholjska prevlaka, Ostrvo cveca, Perast, Kotor, manastiri kod Grblja... tu je bilo prvo sediste zetske episkopije koju je vodio Sveti Sava... tamo su nam koreni...
_________________ Pokaj se Grobi! Mali korak za tebe, veliki za Srpstvo!
|
|
Vrh |
|
|
Grobar
|
Naslov: Re: AV uživo u NP muslimanima ulaže 2 milijarde eura u Sandžak Postano: 28 pro 2021, 14:03 |
|
|
Boka je lepa ali slabo posećena. Svi se nabiju u Budvu kao jazavci.
Moje prvo letovanje je bilo Herceg Novi. Od deset dana imam 8 sati spavanja ukupno.
Ni one budističke stepenice na gore nisu mogle da me umore. Bio sam mlad.. :)
|
|
Vrh |
|
|
teranova
|
Naslov: Re: AV uživo u NP muslimanima ulaže 2 milijarde eura u Sandžak Postano: 28 pro 2021, 14:03 |
|
|
Herceg Novi je predivan sa svojom vegetacijom. Kao dete išla sam i zimi, mimoze, u februaru ideš kao da je maj.
|
|
Vrh |
|
|
DzoniBG
|
Naslov: Re: AV uživo u NP muslimanima ulaže 2 milijarde eura u Sandžak Postano: 28 pro 2021, 14:10 |
|
|
Grobar je napisao/la: Boka je lepa ali slabo posećena. Svi se nabiju u Budvu kao jazavci.
Moje prvo letovanje je bilo Herceg Novi. Od deset dana imam 8 sati spavanja ukupno.
Ni one budističke stepenice nagore nisu mogle da me umore. Bio sam mlad.. :) Budva je vasar, osim starog grada, nikad nisam voleo to mesto... prevelika guzva, kao sardine se nameste na plazi... ne moze da se poredi sa Bokom... Ne volim suncanje uopste, udjem u vodu, otplivam do Lustice preko, bacimo neki vaterpolo na terenu... cim izadjem, bezim kuci na tusiranje i hlad... Cas istorije...i Njegos i Andric... Kakva Grcka...video sam sve sto vredi... ne podnosim Grke nikako, napadni i bahati gani, jos na ekskurziji smo se sa njima pesnicili... prosli put seli da gledamo Zvezdu, oni se okupili i nesto galame, prozivaju...mislim se, sad ste me videli i nikad vise... mars u pm...
_________________ Pokaj se Grobi! Mali korak za tebe, veliki za Srpstvo!
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 3 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|