|
|
Stranica: 8/9.
|
[ 217 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Grobar
|
Naslov: Re: AV uživo u NP muslimanima ulaže 2 milijarde eura u Sandžak Postano: 28 pro 2021, 14:12 |
|
Pridružen/a: 21 ruj 2020, 21:42 Postovi: 7637 Lokacija: Serbian World
|
Pa ne gleda se Zvezda na sever Grčke, Džoni. To je Grobarski (Paok) kraj.. :)
_________________ Vlasi se dosetili...
|
|
Vrh |
|
|
DzoniBG
|
Naslov: Re: AV uživo u NP muslimanima ulaže 2 milijarde eura u Sandžak Postano: 28 pro 2021, 14:19 |
|
|
Grobar je napisao/la: Pa ne gleda se Zvezda na sever Grčke, Džoni. To je Grobarski (Paok) kraj.. :) Ma teraj ih... 1998 oktobar, odemo na ekskurziju...bili do Atine...vracamo se, stanemo u Solun par sati... ja sam bio u 11. gimnaziji, oni koji su isli mislim iz srednje ekonomske su stigli par sati kasnije... Dal je neki od njih maznuo nesto...dodje pandur, puca mu u glavu, i ubije ga... Jebo im pas mater... ono neko zaklinjanje u bratstvo, uvek mi je bilo totalno fejk...
_________________ Pokaj se Grobi! Mali korak za tebe, veliki za Srpstvo!
|
|
Vrh |
|
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: AV uživo u NP muslimanima ulaže 2 milijarde eura u Sandžak Postano: 28 pro 2021, 14:23 |
|
|
teranova je napisao/la: Grobar je napisao/la: Sve kamenjari osim Mohren i Ulcinj. Jaz je kamenjar, samo je sitan kamen.. Ti tražiš pesak kao brašno? Meni je to jezivo. Ponaša se kao princeza na zrnu graška.
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1059 of 2558 - 41.4%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
|
Grobar
|
Naslov: Re: AV uživo u NP muslimanima ulaže 2 milijarde eura u Sandžak Postano: 28 pro 2021, 14:25 |
|
|
Volim kad je mekano, ona voli kad je tvrdo. Sve je to prirodno.. :)
|
|
Vrh |
|
|
Harezm
|
Naslov: Re: AV uživo u NP muslimanima ulaže 2 milijarde eura u Sandžak Postano: 28 pro 2021, 14:28 |
|
|
|
Vrh |
|
|
Grobar
|
Naslov: Re: AV uživo u NP muslimanima ulaže 2 milijarde eura u Sandžak Postano: 28 pro 2021, 14:30 |
|
|
|
Vrh |
|
|
Shaban995
|
Naslov: Re: AV uživo u NP muslimanima ulaže 2 milijarde eura u Sandžak Postano: 28 pro 2021, 14:33 |
|
|
teranova je napisao/la: Herceg Novi je predivan sa svojom vegetacijom. Kao dete išla sam i zimi, mimoze, u februaru ideš kao da je maj. Meni su i oni kaktusi specifični za Hn. I sviđa mi se što ima dugu šetnicu. Može se šetati od Igala do Zelenike. Dobro, može i do Porta kroz onaj tunel.
|
|
Vrh |
|
|
Gazda
|
Naslov: Re: AV uživo u NP muslimanima ulaže 2 milijarde eura u Sandžak Postano: 28 pro 2021, 14:40 |
|
Pridružen/a: 08 svi 2020, 16:23 Postovi: 3687 Lokacija: Stolni grad
|
Grobar je napisao/la: Sve kamenjari osim Mogren i Ulcinj. Jaz je kamenjar, samo je sitan kamen..
Kakav pesak, prošli pored pesak Kamen je iz raja niko. Crni pijesak se uvuče u svaku poru tijela, ručnika, natikača.
|
|
Vrh |
|
|
storarare
|
Naslov: Re: AV uživo u NP muslimanima ulaže 2 milijarde eura u Sandžak Postano: 28 pro 2021, 15:12 |
|
Pridružen/a: 01 lip 2021, 10:38 Postovi: 8643 Lokacija: Tu negde
|
**** ne treba ništa da se daje jer su nezahvalna paščad . Promovišu film gde su Srbi okarakterisani kao genocidni . Danas im je premijera ,ma nek im Jasmila grafi autoput ,klinički centar i dovodi investicije - Stoka nezahvalna
_________________ Popis 2022-ge 99,99%Srbendi . "Novi Pazar ,Sjenica i Tutin 99,99%high IQ Srbendi ostatak srbofilne mujage". "Preševo i Bujanovac 99,99%high IQ Srbendi ostatak srbofilni Šiptari ".
|
|
Vrh |
|
|
Shaban995
|
Naslov: Re: AV uživo u NP muslimanima ulaže 2 milijarde eura u Sandžak Postano: 28 pro 2021, 15:15 |
|
|
storarare je napisao/la: **** ne treba ništa da se daje jer su nezahvalna paščad . Promovišu film gde su Srbi okarakterisani kao genocidni . Danas im je premijera ,ma nek im Jasmila grafi autoput ,klinički centar i dovodi investicije - Stoka nezahvalna Opet će da te bije neki novopazarski milicioner brko. Auuu...jel ideš na premijeru?
|
|
Vrh |
|
|
Legionnaire
|
Naslov: Re: AV uživo u NP muslimanima ulaže 2 milijarde eura u Sandžak Postano: 28 pro 2021, 15:23 |
|
Pridružen/a: 27 kol 2019, 23:54 Postovi: 4862 Lokacija: Svjetski poznat oslobođeni grad na istoku Srpske
|
Ja i žena smo ove godine bili u Budvi (ponajviše zbog moji političkih ubijeđenja). Nisam prije ljetovao, onako meni nije loše. Mogren mi se sviđa. Samo bilo je prepuno, i mi smo fasovali neku prehladu/blažu koronu.
_________________ Nećete u Bejruuut, niste ni prije.
|
|
Vrh |
|
|
K..M
|
Naslov: Re: AV uživo u NP muslimanima ulaže 2 milijarde eura u Sandžak Postano: 28 pro 2021, 16:47 |
|
Pridružen/a: 13 stu 2021, 23:58 Postovi: 6615 Lokacija: Nizza, Naissus...
|
Legionnaire je napisao/la: Ja i žena smo ove godine bili u Budvi (ponajviše zbog moji političkih ubijeđenja). Nisam prije ljetovao, onako meni nije loše. Mogren mi se sviđa. Samo bilo je prepuno, i mi smo fasovali neku prehladu/blažu koronu. Patriotski turizam.....ja ne bi isao nikada....da ulupam moje novce, da bi netki Bato Carevic se bogatio i srbovao. Ma niks.....Albanija je za CG POJAM u SVEMU, glede turizma.
_________________ Propast najdugovecnije imperije (1123 god), Istocno Rimskog carstva https://www.youtube.com/watch?v=yVa6GQVSaj0
|
|
Vrh |
|
|
Shaban995
|
Naslov: Re: AV uživo u NP muslimanima ulaže 2 milijarde eura u Sandžak Postano: 28 pro 2021, 16:49 |
|
|
Albanija treba još bar 10 godina da udare temelje turizma. Neuredni mnogo. Da rade i trude se, to svakako.
|
|
Vrh |
|
|
Grobar
|
Naslov: Re: AV uživo u NP muslimanima ulaže 2 milijarde eura u Sandžak Postano: 28 pro 2021, 16:51 |
|
|
Jug Albanije ima dobar potencijal. Doći će to na svoje.
|
|
Vrh |
|
|
K..M
|
Naslov: Re: AV uživo u NP muslimanima ulaže 2 milijarde eura u Sandžak Postano: 28 pro 2021, 17:08 |
|
Pridružen/a: 13 stu 2021, 23:58 Postovi: 6615 Lokacija: Nizza, Naissus...
|
Gde idem po 3 x godisnje i za produzeni vikend San Giovani di Medova...je na 5 h lagane voznje od Nisa, auto cestom. Cg mi je duplo dalja u vremenu sa 2 duze pauze, plus 10 x nebezbednija, sa prosutim uljem slepera i ludjacima na cesti.
Jos posetim u povratku zeninu familiju u enklavi....gorivo je bilo 1 e....cigare 30% jeftinije i mnogo sto sta. Crna burza.
Po Cg sam vise puta imao neprijatnosti, kada sam bio mladji sa malom djecom....seljaci sa brdskim Ct akcentom dodju, do nas. Njiha 4 do 6 pocnu odbojku u vodi....zena mi je bila top riba, na 2 m od nas,,,,prskaju, bacaju loptu, ono bas provociraju.
Hijene.....i rekao sam sebi zar taj otpad i olos da financiram od mojih novca....dobice Cvetka Prvog od tada.
NIKAKVE PREPORUKE>>>>>tu jazbinu primitivizma, lose usluge, preskupih cjena ZAOBIDJITE.
_________________ Propast najdugovecnije imperije (1123 god), Istocno Rimskog carstva https://www.youtube.com/watch?v=yVa6GQVSaj0
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: AV uživo u NP muslimanima ulaže 2 milijarde eura u Sandžak Postano: 28 pro 2021, 17:29 |
|
Pridružen/a: 08 lis 2009, 19:58 Postovi: 37890 Lokacija: Gl. grad regije
|
DzoniBG je napisao/la: Grobar je napisao/la: Pa ne gleda se Zvezda na sever Grčke, Džoni. To je Grobarski (Paok) kraj.. :) Ma teraj ih... 1998 oktobar, odemo na ekskurziju...bili do Atine...vracamo se, stanemo u Solun par sati... ja sam bio u 11. gimnaziji, oni koji su isli mislim iz srednje ekonomske su stigli par sati kasnije... Dal je neki od njih maznuo nesto...dodje pandur, puca mu u glavu, i ubije ga... Jebo im pas mater... ono neko zaklinjanje u bratstvo, uvek mi je bilo totalno fejk... Ti se zajebavaš ili ozbiljno?
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
Vrh |
|
|
teranova
|
Naslov: Re: AV uživo u NP muslimanima ulaže 2 milijarde eura u Sandžak Postano: 28 pro 2021, 18:55 |
|
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: AV uživo u NP muslimanima ulaže 2 milijarde eura u Sandžak Postano: 28 pro 2021, 19:00 |
|
Pridružen/a: 08 lis 2009, 19:58 Postovi: 37890 Lokacija: Gl. grad regije
|
Strašno, 2 g. uvjetno. Kod nas max dobiješ bacanje u more. Noćna mora svih roditelja kad šalju djecu negdje. Zato ja volim u zapadnu Europu.
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
Vrh |
|
|
Lucho
|
Naslov: Re: AV uživo u NP muslimanima ulaže 2 milijarde eura u Sandžak Postano: 29 pro 2021, 01:20 |
|
|
storarare je napisao/la: Pa naravno da ih prezirem , nisu nas baliyski milicioneri mazili za vreme WW2 Mi Srbi Hasana Zvizdića po lošem pamtimo . Kad već spominješ WW2 kakvo je mišljenje o Boži Javorcu i Vuku Kalaitoviću u tvom kraju? Među Srbima naravno.
|
|
Vrh |
|
|
Legionnaire
|
Naslov: Re: AV uživo u NP muslimanima ulaže 2 milijarde eura u Sandžak Postano: 29 pro 2021, 02:40 |
|
Pridružen/a: 27 kol 2019, 23:54 Postovi: 4862 Lokacija: Svjetski poznat oslobođeni grad na istoku Srpske
|
K..M je napisao/la: Legionnaire je napisao/la: Ja i žena smo ove godine bili u Budvi (ponajviše zbog moji političkih ubijeđenja). Nisam prije ljetovao, onako meni nije loše. Mogren mi se sviđa. Samo bilo je prepuno, i mi smo fasovali neku prehladu/blažu koronu. Patriotski turizam.....ja ne bi isao nikada....da ulupam moje novce, da bi netki Bato Carevic se bogatio i srbovao. Ma niks.....Albanija je za CG POJAM u SVEMU, glede turizma. Nisam išao isključivo zbog toga. Bio sam i u Albaniji prije nekoliko godina. Onako meni je djelovala prljava, što kaže Šaban. U Hrvatskoj nikad nisam bio. Možeš dati pare nekom Bati, Domagaju ili Keljmendiju. Ako je već svejedno, bolje dati Bati, pa da ti makar neko ne razbije auto zbog tablica. Za patriotski turizam ja bih volio bih obići sva bitnija srpska mjesta. U Srpskoj sam bio, kod vas u Srbiji samo u nekoliko.
_________________ Nećete u Bejruuut, niste ni prije.
|
|
Vrh |
|
|
storarare
|
Naslov: Re: AV uživo u NP muslimanima ulaže 2 milijarde eura u Sandžak Postano: 29 pro 2021, 12:07 |
|
Pridružen/a: 01 lip 2021, 10:38 Postovi: 8643 Lokacija: Tu negde
|
Lucho je napisao/la: storarare je napisao/la: Pa naravno da ih prezirem , nisu nas baliyski milicioneri mazili za vreme WW2 Mi Srbi Hasana Zvizdića po lošem pamtimo . Kad već spominješ WW2 kakvo je mišljenje o Boži Javorcu i Vuku Kalaitoviću u tvom kraju? Među Srbima naravno. Pa čim **** grakću na njih nama su dobri .
_________________ Popis 2022-ge 99,99%Srbendi . "Novi Pazar ,Sjenica i Tutin 99,99%high IQ Srbendi ostatak srbofilne mujage". "Preševo i Bujanovac 99,99%high IQ Srbendi ostatak srbofilni Šiptari ".
|
|
Vrh |
|
|
Tankosic
|
Naslov: Re: AV uživo u NP muslimanima ulaže 2 milijarde eura u Sandžak Postano: 29 pro 2021, 14:19 |
|
|
E zato je bitno sto je SPC povratila imovinu do samog Ulcinja.
_________________ Srbija je vazda ratovala protiv najjacih imperija, Otomanska, Austro Ugarska, Hitlerova Nemacka, NATO pakt.
A njene komsije, najveca imperija protiv koje su ratovali, je Srbija.
|
|
Vrh |
|
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: AV uživo u NP muslimanima ulaže 2 milijarde eura u Sandžak Postano: 29 pro 2021, 16:05 |
|
|
Koliko ulaže Srbima na Kosovu?
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1059 of 2558 - 41.4%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
|
Grobar
|
Naslov: Re: AV uživo u NP muslimanima ulaže 2 milijarde eura u Sandžak Postano: 29 pro 2021, 16:12 |
|
|
Uložio bi kolio hoćeš, ali Albanci koče i blokiraju, slično kao Muje za projekte Srbije sa RS, samo što Muje ne mogu ništa, a Albanci imaju stvarnu moć i vlast.
|
|
Vrh |
|
|
Shaban995
|
Naslov: Re: AV uživo u NP muslimanima ulaže 2 milijarde eura u Sandžak Postano: 29 pro 2021, 16:23 |
|
|
Pa šuplja, reci tako. Prodavač magle ko i Mile, samo malo namazaniji.
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 5 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|