|
|
Stranica: 190/194.
|
[ 4843 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
hoblatopla
|
Naslov: Re: dr.sc. Nino Raspudić Postano: 28 pro 2021, 20:58 |
|
|
Dobra zadnja minuta emisije. 
_________________ BiH je turd.
|
|
Vrh |
|
 |
BAN2020
|
Naslov: Re: dr.sc. Nino Raspudić Postano: 28 pro 2021, 20:59 |
|
|
divizija je napisao/la: BAN2020 je napisao/la: Na sljedećim izborima su MOST i DP u koaliciji.
misli mda odvojeno mogu šire zagrabiti, no nebitno je. ako HDZu usfali, uzet će ili Možemo ili nekog od tri verzije SDPa. Sad mogu uzeti iz raspadnutih stranaka, ali nakon izbora i prilikom formiranja saborske većine je puno teže. Zanimljivo bi bilo da je HDZ (da nije pokrao) osvojio par mandata manje sa kim bi išao u koaliciju, vjerojatno kako si rekao sa Možemo ili sa SDPom.
|
|
Vrh |
|
 |
BAN2020
|
Naslov: Re: dr.sc. Nino Raspudić Postano: 28 pro 2021, 21:18 |
|
|
POL_GASOL je napisao/la: laganini je napisao/la: ..ma ne sumjam ja u inteligenciju Hercegovaca...naravno za predsjednika bumo videli..i ja kazem Za predsjednika vam biram Zorana, a ti vidi kome ces da se zalis tamo?  Zoran je zacementirao i sljedeći mandat, ima podršku i ljevice i desnice.
|
|
Vrh |
|
 |
laganini
|
Naslov: Re: dr.sc. Nino Raspudić Postano: 28 pro 2021, 22:12 |
|
|
BAN2020 je napisao/la: POL_GASOL je napisao/la: Za predsjednika vam biram Zorana, a ti vidi kome ces da se zalis tamo?  Zoran je zacementirao i sljedeći mandat, ima podršku i ljevice i desnice. ...još jedna glupa teza desnice koja se prodaje čak i ljevici..jel to desnic ??? po meni ne..al glupani ne kužite ako dp i most dadnu podršku kizi tek tada gubi izbore..ljevica je pokvarena al nisu glupi..dok je kizo na vagi imaće šanse da produži mandat iako među nama rečeno mislim da to njega i ne zanima.. 
|
|
Vrh |
|
 |
weasel
|
Naslov: Re: dr.sc. Nino Raspudić Postano: 28 pro 2021, 22:16 |
|
|
laganini je napisao/la: BAN2020 je napisao/la: Zoran je zacementirao i sljedeći mandat, ima podršku i ljevice i desnice.
...još jedna glupa teza desnice koja se prodaje čak i ljevici..jel to desnic ??? po meni ne..al glupani ne kužite ako dp i most dadnu podršku kizi tek tada gubi izbore..ljevica je pokvarena al nisu glupi..dok je kizo na vagi imaće šanse da produži mandat iako među nama rečeno mislim da to njega i ne zanima..  Ponovit ću još jednom, gledat ćeš Zokija na pantovčaku do 2030. 
_________________ #Zoki 2024
Apartmanđije, uhljebi i kradeze = grobari Hrvata
|
|
Vrh |
|
 |
BAN2020
|
Naslov: Re: dr.sc. Nino Raspudić Postano: 28 pro 2021, 22:20 |
|
|
laganini je napisao/la: BAN2020 je napisao/la: Zoran je zacementirao i sljedeći mandat, ima podršku i ljevice i desnice.
...još jedna glupa teza desnice koja se prodaje čak i ljevici..jel to desnic ??? po meni ne..al glupani ne kužite ako dp i most dadnu podršku kizi tek tada gubi izbore..ljevica je pokvarena al nisu glupi..dok je kizo na vagi imaće šanse da produži mandat iako među nama rečeno mislim da to njega i ne zanima..  Kao što se nekad Tuđman transferirao iz partizanskog generala u naj većeg hrvata i tvorca Hrvatske države tako se mjenja i Zoran Milanović, do kud će Milanović stići vidjet ćemo. Možeš ti tugovati ali HDZ sigurno neće imati kandidata koji će osvojiti polovicu glasova koje će osvojiti Milanović i to zbog glasova hrvatske desnice.
|
|
Vrh |
|
 |
BAN2020
|
Naslov: Re: dr.sc. Nino Raspudić Postano: 28 pro 2021, 22:22 |
|
|
oak je napisao/la: Ako bih izlazio glasovao bih za Most i Zokija. Hdz je imao vremena i slabo se dokazao po mom skromnom misljenju. Nemoj ako bi izlazio....nego izađi i glasaj kako si naveo.
|
|
Vrh |
|
 |
laganini
|
Naslov: Re: dr.sc. Nino Raspudić Postano: 28 pro 2021, 22:25 |
|
|
BAN2020 je napisao/la: laganini je napisao/la: ...još jedna glupa teza desnice koja se prodaje čak i ljevici..jel to desnic ??? po meni ne..al glupani ne kužite ako dp i most dadnu podršku kizi tek tada gubi izbore..ljevica je pokvarena al nisu glupi..dok je kizo na vagi imaće šanse da produži mandat iako među nama rečeno mislim da to njega i ne zanima..  Kao što se nekad Tuđman transferirao iz partizanskog generala u naj većeg hrvata i tvorca Hrvatske države tako se mjenja i Zoran Milanović, do kud će Milanović stići vidjet ćemo. Možeš ti tugovati ali HDZ sigurno neće imati kandidata koji će osvojiti polovicu glasova koje će osvojiti Milanović i to zbog glasova hrvatske desnice. ...jel tebi triba crtat ljevica ga neće prihvatit ako ga podrži most il dp..daj zbroji dva i dva.. 
|
|
Vrh |
|
 |
HHerceg
|
Naslov: Re: dr.sc. Nino Raspudić Postano: 16 sij 2022, 12:36 |
|
Pridružen/a: 30 tra 2020, 17:35 Postovi: 10020 Lokacija: No Country for White Men
|
Nino radi na demografskoj obnoci. Gospođa Selak Rapsudić i Nino čekaju drugo dijete. Čestitam!
_________________ Ta hercegovacka tragedija je bila prva vijest svih dnevnika u BIH (kod Senada prvih 15 minuta cak) a na HRTu 34 minuta. Ko tada nije razumio nikada nece.
|
|
Vrh |
|
 |
Bobovac
|
Naslov: Re: dr.sc. Nino Raspudić Postano: 16 sij 2022, 13:25 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 10:09 Postovi: 26167 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
HHerceg je napisao/la: Nino radi na demografskoj obnoci. Gospođa Selak Rapsudić i Nino čekaju drugo dijete. Čestitam! Plus jedno iz prvog braka.
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
Vrh |
|
 |
Harezm
|
Naslov: Re: dr.sc. Nino Raspudić Postano: 16 sij 2022, 13:27 |
|
|
Bobovac je napisao/la: HHerceg je napisao/la: Nino radi na demografskoj obnoci. Gospođa Selak Rapsudić i Nino čekaju drugo dijete. Čestitam! Plus jedno iz prvog braka. Pošten Hrvat ne smije gubiti vrijeme dok mu je 1 žena trudna. Demografska obnova je hitna. 
_________________ Hrvatska Hrvatom!
|
|
Vrh |
|
 |
laganini
|
Naslov: Re: dr.sc. Nino Raspudić Postano: 16 sij 2022, 13:28 |
|
|
Harezm je napisao/la: Bobovac je napisao/la: Plus jedno iz prvog braka.
Pošten Hrvat ne smije gubiti vrijeme dok mu je 1 žena trudna. Demografska obnova je hitna.  ...pošten hrvat živi izvan bračnoj zajednici.. 
|
|
Vrh |
|
 |
Reconquista
|
Naslov: Re: dr.sc. Nino Raspudić Postano: 16 sij 2022, 13:34 |
|
|
Bobovac je napisao/la: HHerceg je napisao/la: Nino radi na demografskoj obnoci. Gospođa Selak Rapsudić i Nino čekaju drugo dijete. Čestitam! Plus jedno iz prvog braka. Onda je dužan bar još dvoje. Onaj prvi brak je bio u mladosti kad je još koketirao s ljevicom i nosao palestinku.
_________________ HR + HB = Hrvatska domovina. Za dom.
Neka živi Dinamo i majka Hrvatska!
|
|
Vrh |
|
 |
laganini
|
Naslov: Re: dr.sc. Nino Raspudić Postano: 16 sij 2022, 13:35 |
|
|
Reconquista je napisao/la: Bobovac je napisao/la: Plus jedno iz prvog braka.
Onda je dužan bar još dvoje. Onaj prvi brak je bio u mladosti kad je još koketirao s ljevicom i nosao palestinku. ..od ljevici do krajnje desnice priznajem da je principijelan... 
|
|
Vrh |
|
 |
HHerceg
|
Naslov: Re: dr.sc. Nino Raspudić Postano: 16 sij 2022, 13:36 |
|
Pridružen/a: 30 tra 2020, 17:35 Postovi: 10020 Lokacija: No Country for White Men
|
Tko Plenković.
_________________ Ta hercegovacka tragedija je bila prva vijest svih dnevnika u BIH (kod Senada prvih 15 minuta cak) a na HRTu 34 minuta. Ko tada nije razumio nikada nece.
|
|
Vrh |
|
 |
laganini
|
Naslov: Re: dr.sc. Nino Raspudić Postano: 16 sij 2022, 13:39 |
|
|
HHerceg je napisao/la: Tko Plenković. ...znaš da odgovaram svakom al na trolanje ubudće neću eto čisto da znaš da ne misliš da sam se povuka...stvar principa... 
|
|
Vrh |
|
 |
Harezm
|
Naslov: Re: dr.sc. Nino Raspudić Postano: 16 sij 2022, 13:42 |
|
|
laganini je napisao/la: Reconquista je napisao/la: Onda je dužan bar još dvoje.
Onaj prvi brak je bio u mladosti kad je još koketirao s ljevicom i nosao palestinku.
..od ljevici do krajnje desnice priznajem da je principijelan...  Čovjek dobio crkveni razvod, i ponovo se crkveno oženio. A svi su ljudi grešni. Zato i imamo svetu Katoličku Crkvu. 
|
|
Vrh |
|
 |
laganini
|
Naslov: Re: dr.sc. Nino Raspudić Postano: 16 sij 2022, 13:43 |
|
|
Harezm je napisao/la: laganini je napisao/la: ..od ljevici do krajnje desnice priznajem da je principijelan...  Čovjek dobio crkveni razvod, i ponovo se crkveno oženio. A svi su ljudi grešni. Zato i imamo svetu Katoličku Crkvu.  ...kako je uspio dobit... 
|
|
Vrh |
|
 |
Harezm
|
Naslov: Re: dr.sc. Nino Raspudić Postano: 16 sij 2022, 13:43 |
|
|
laganini je napisao/la: Harezm je napisao/la: Čovjek dobio crkveni razvod, i ponovo se crkveno oženio. A svi su ljudi grešni. Zato i imamo svetu Katoličku Crkvu.  ...kako je uspio dobit...  Ispunio uvjete.
|
|
Vrh |
|
 |
HHerceg
|
Naslov: Re: dr.sc. Nino Raspudić Postano: 16 sij 2022, 13:46 |
|
|
laganini je napisao/la: HHerceg je napisao/la: Tko Plenković. ...znaš da odgovaram svakom al na trolanje ubudće neću eto čisto da znaš da ne misliš da sam se povuka...stvar principa...  Jadranka Kosor mu je politička majka.
|
|
Vrh |
|
 |
dudu
|
Naslov: Re: dr.sc. Nino Raspudić Postano: 16 sij 2022, 14:00 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 21:39 Postovi: 60593 Lokacija: DAZP HQ
|
idemo jako, svaki Hrvat po jednu ženu Hrvaticu i jednu uvoznu ženu samo za dodatni rasplod, nema više stajanja.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
 |
laganini
|
Naslov: Re: dr.sc. Nino Raspudić Postano: 16 sij 2022, 14:02 |
|
|
dudu je napisao/la: idemo jako, svaki Hrvat po jednu ženu Hrvaticu i jednu uvoznu ženu samo za dodatni rasplod, nema više stajanja. ...naravno ja troje moji za sad petero unuka a sin još nije služben za reprodukciju... 
|
|
Vrh |
|
 |
HHerceg
|
Naslov: Re: dr.sc. Nino Raspudić Postano: 16 sij 2022, 14:06 |
|
|
Nek i ti imaš bar jednu vrlinu. Doduše s obzirom koliko si star i da živiš na selu manje se nije ni očekivalo. Al bravo za djecu. Izgleda da ih je gospođa supruga dobro odgojila. 
|
|
Vrh |
|
 |
Graničar Jozo
|
Naslov: Re: dr.sc. Nino Raspudić Postano: 16 sij 2022, 15:02 |
|
Pridružen/a: 23 pro 2009, 14:42 Postovi: 8455 Lokacija: Na rubu egzistencije
|
laganini je napisao/la: Harezm je napisao/la: Čovjek dobio crkveni razvod, i ponovo se crkveno oženio. A svi su ljudi grešni. Zato i imamo svetu Katoličku Crkvu.  ...kako je uspio dobit...  Ako je i dobio nešto preko i mimo reda, vi ejč di zedovci najbolje znate kako to iđe..
_________________ Too proud to beg, too dumb to steal
It's probably me...
|
|
Vrh |
|
 |
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: dr.sc. Nino Raspudić Postano: 16 sij 2022, 17:24 |
|
Pridružen/a: 08 lis 2009, 18:58 Postovi: 37889 Lokacija: Gl. grad regije
|
Nino pravi fino. Još ako se treći put oženi... 
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: Cro-realizam, Google [Bot], hoblatopla, i_jopet, kily, mrnjav, Naša Kvačica, potocnj, Robbie MO, Salivator, Urbanist i 37 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|