|
|
Stranica: 3/28.
|
[ 698 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Dr. Van Nostrand
|
Naslov: Re: Nestanak u Beogradu Postano: 05 sij 2022, 15:31 |
|
|
Je li to samo moje izdvojeno mišljenje ili se i vama čini da su njegovi prijatelji ispali totalni šupci: očito je da je pretjerao s alkoholom i drogama i da mu nije dobro, a nitko da ne ode s njim na zrak. Ne mislim da su mogli predvidjeti ovo, ali može ga onakvog udariti auto, može negdje pasti, dobiti batine. Nije li to neka osnova "pristojnosti" pri izlasku s prijateljima, a to su ljudi u kasnim 20-ima i ranim 30-ima, izlaze van preko 10 godina.
|
|
Vrh |
|
 |
Flamel
|
Naslov: Re: Nestanak u Beogradu Postano: 05 sij 2022, 16:11 |
|
Pridružen/a: 08 srp 2019, 16:40 Postovi: 2031 Lokacija: Cetina-Vrbas, Mosor-Vranica
|
Dr. Van Nostrand je napisao/la: Je li to samo moje izdvojeno mišljenje ili se i vama čini da su njegovi prijatelji ispali totalni šupci: očito je da je pretjerao s alkoholom i drogama i da mu nije dobro, a nitko da ne ode s njim na zrak. Ne mislim da su mogli predvidjeti ovo, ali može ga onakvog udariti auto, može negdje pasti, dobiti batine. Nije li to neka osnova "pristojnosti" pri izlasku s prijateljima, a to su ljudi u kasnim 20-ima i ranim 30-ima, izlaze van preko 10 godina. Slažem se svakako da su zasrali motiku, ali i oni su vrlo vjerojatno bili nakljukani...
_________________ Kontra mraku, kontra sili, kontra rentijerstva, kontra klijentelizma
HDZ=SKH
|
|
Vrh |
|
 |
PCM
|
Naslov: Re: Nestanak u Beogradu Postano: 05 sij 2022, 19:02 |
|
|
Ma svi su bili zdrobljeni od alkohola i droge, ništa se tu specijalno nije moglo napravit. Katastrofa al jebi ga - svima na znanje i ravnanje da se ne treba zajebavat s drogom bilo solo a posebno u kombinaciji s alkoholom.
Prepustite te sportove iskusnima, drž’te se cuge i to je to…
_________________ Muslimane ko je kleo, nije dangubio.
|
|
Vrh |
|
 |
Th1950
|
Naslov: Re: Nestanak u Beogradu Postano: 05 sij 2022, 19:30 |
|
Pridružen/a: 08 lip 2021, 17:22 Postovi: 5678 Lokacija: Herceg-Bosna
|
najjače bi bilo da ga se nađe kod vranja živog gdje se skriva
_________________ Forumaš Dudu : na komentar o slomu Herceg Bosne i Hrvata u njoj .
"Bmk da prostiš, mene u BIH još samo zanima ispratit muslimane do nula u rođenima"
|
|
Vrh |
|
 |
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Nestanak u Beogradu Postano: 05 sij 2022, 20:42 |
|
Pridružen/a: 08 lis 2009, 18:58 Postovi: 37889 Lokacija: Gl. grad regije
|
Osim, ako nisu bili taoci, i poslali njega da traži bankomat. To bi objasnilo mnogo što. Ima li tamo blizu bankomata?
U takvim klubovima znaju navući ekipu da naruče bocu nečeg skupog a onda normalno nitko nema kod sebe recimo 500 €. Onda pošalju jednog na bankomat. Zasto ne bez jakne da se prije vrati.
Ako se vratio bez para...
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
Vrh |
|
 |
Lapo-lapo
|
Naslov: Re: Nestanak u Beogradu Postano: 05 sij 2022, 20:54 |
|
|
Najnovije vijesti onih nepismenih kretena iz Kurira da je obezbjeđenje lokala intervenisalo na način da su dvojica momaka izbačena iz kluba. Moguće je da je on jedan od te dvojice. Vjerovatno je zato ostala jakna. Ti izbacivači koji zavode red znaju biti zjb.
|
|
Vrh |
|
 |
Lapo-lapo
|
Naslov: Re: Nestanak u Beogradu Postano: 05 sij 2022, 21:03 |
|
|
Ronioci kažu da nema nikakvog traga da je u rijeci!!!! Gdje su psi tragači? Gdje su one vidovite alapače? Dobra stara milicija, pjevaju i kada znaju tekst i kada neznaju ili zaborave! Bila je u klubu i nekakva ,,ekipa,, iz Zadra. Slučaj sve zamršeniji!
|
|
Vrh |
|
 |
Th1950
|
Naslov: Re: Nestanak u Beogradu Postano: 05 sij 2022, 21:05 |
|
|
Bog samo zna šta će na kraju biti ...
jel se zna jel imao ikakvih problema vamo da slučajno nije pobjegao od istih ?
_________________ Forumaš Dudu : na komentar o slomu Herceg Bosne i Hrvata u njoj .
"Bmk da prostiš, mene u BIH još samo zanima ispratit muslimane do nula u rođenima"
|
|
Vrh |
|
 |
Lapo-lapo
|
Naslov: Re: Nestanak u Beogradu Postano: 05 sij 2022, 21:18 |
|
|
Moguće,,sve,,! Koliko utopljenika se nikada ne pronađe!? Ja mislim da je bila nekakva frka u klubu i van kluba. Samo sada svi ,,gledaju svoja posla,,! Ko je vlasnik kluba? I to može biti važno! Ako su pored alkohola koristili i drogu, gdje su je nabavili? Tek došli u BG i odmah se nadrogirali!?
|
|
Vrh |
|
 |
Th1950
|
Naslov: Re: Nestanak u Beogradu Postano: 05 sij 2022, 21:24 |
|
|
Lapo-lapo je napisao/la: Moguće,,sve,,! Koliko utopljenika se nikada ne pronađe!? Ja mislim da je bila nekakva frka u klubu i van kluba. Samo sada svi ,,gledaju svoja posla,,! Ko je vlasnik kluba? I to može biti važno! Ako su pored alkohola koristili i drogu, gdje su je nabavili? Tek došli u BG i odmah se nadrogirali!? možda su ponijeli iz Splita ako su se drogirali . Vamo droge imaš na svakom koraku .
|
|
Vrh |
|
 |
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Nestanak u Beogradu Postano: 05 sij 2022, 21:26 |
|
|
Policija tražila dna uzorak od ćaće, znači da su našli nekog pretvorenog u ćevape ili izgorjelog. Bit će ipak nešto u vezi kluba.
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
Vrh |
|
 |
Lapo-lapo
|
Naslov: Re: Nestanak u Beogradu Postano: 05 sij 2022, 21:30 |
|
|
Th1950 je napisao/la: Lapo-lapo je napisao/la: Moguće,,sve,,! Koliko utopljenika se nikada ne pronađe!? Ja mislim da je bila nekakva frka u klubu i van kluba. Samo sada svi ,,gledaju svoja posla,,! Ko je vlasnik kluba? I to može biti važno! Ako su pored alkohola koristili i drogu, gdje su je nabavili? Tek došli u BG i odmah se nadrogirali!? možda su ponijeli iz Splita ako su se drogirali . Vamo droge imaš na svakom koraku . Možda su ponuđeni i počašćeni u klubu! Preko granice ne vjerujem da su prenijeli.
|
|
Vrh |
|
 |
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Nestanak u Beogradu Postano: 05 sij 2022, 21:34 |
|
|
A valjda zbog istrage ne smiju zucnut. Zato imaju jednog vanjskog koji govori... ipak su ga izgleda izbacili iz kluba.
Ja znam po tome kako čovjek trči da ne bježi kako neki govore. I logično mi je da kad je digao lovu uzme taxi.
Nigdje ne piše jesu li provjerili transakcije na bankomatu.
|
|
Vrh |
|
 |
Lapo-lapo
|
Naslov: Re: Nestanak u Beogradu Postano: 05 sij 2022, 21:35 |
|
|
Pod pretpostavkom da se leš neće moći prepoznati uzima se DNK. Žao mi je jako ovog oca. Svaki roditelj strijepi od ovakve situacije. Mislim da nažalost nije živ. Mala je vjerovatnoća.
|
|
Vrh |
|
 |
Robbie MO
|
Naslov: Re: Nestanak u Beogradu Postano: 05 sij 2022, 21:40 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 10:29 Postovi: 78411 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
Mediji su od ovoga napravili priču i sad se to kotrlja, a ovakve nesreće se događaju svakodnevno.
Pijani maturant npr. skoči na glavu u prazni bazen.
I sad zamisli 50 naslova o tome što ga je nagnalo da na glavu skoči u bazen. Je li ga netko nagovorio? Je li bježao od nekoga? Je li nekome objasnio zašto je skočio?
Obično je svaka takva nesreća neka vrsta prirodne selekcije, gdje debili i oni nesposobni da se brinu za sebe, stradavaju.
_________________ Nema Izbornog zakona BiH ako nema BiH.
Nema ukradenog hrvatskog člana Predsjedništva BiH, ako nema BiH.
33% dionica firme koja je bankrotirala vrijede 0.
|
|
Vrh |
|
 |
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Nestanak u Beogradu Postano: 05 sij 2022, 21:41 |
|
|
Lažu. Kod nas ekipa plivala sad za Novu u Jarunu koji je na 6°C. Nije isto plivat i mirovat. Plivat se može puno dulje.
Mislim da je ta snimka s plivanjem namjerno ubačena za dezinformaciju. Jedina je snimana mobom a ne nadzornom kamerom. Pomiče se. I ćaća ju je isključio iz priče.
Ima naknadno djelić gdje se vidi da ulazi u Savu. Tipovao bih na klub.
|
|
Vrh |
|
 |
dudu
|
Naslov: Re: Nestanak u Beogradu Postano: 05 sij 2022, 21:42 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 21:39 Postovi: 60588 Lokacija: DAZP HQ
|
Kod Srba je sve reality, nije im ništa za vjerovati.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
 |
Robbie MO
|
Naslov: Re: Nestanak u Beogradu Postano: 05 sij 2022, 21:43 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 10:29 Postovi: 78411 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
Moje mišljenje je da je vjerojatno stradao debil, uostalom i prijatelj je s onim Zavladavom, ne treba ni žalit ni posvećivat pažnju, jer je od njegove smrti još 50 ljudi stradalo na razne načine a nisu dobili medijsku pozornost niti se nalaze u našim mislima, molitvama itd.
Lik je mrtav svojom krivicom, idemo dalje, ne nasjedajte na medije kojima donosite klikove.
Ovo je jedino PR posao za Srbiju, radi turizma.
|
|
Vrh |
|
 |
Lapo-lapo
|
Naslov: Re: Nestanak u Beogradu Postano: 05 sij 2022, 21:45 |
|
|
|
Vrh |
|
 |
Dr. Van Nostrand
|
Naslov: Re: Nestanak u Beogradu Postano: 05 sij 2022, 21:50 |
|
|
|
Vrh |
|
 |
Robbie MO
|
Naslov: Re: Nestanak u Beogradu Postano: 05 sij 2022, 21:52 |
|
|
Mediji jedva čekaju da naprave novu Madeleine Mccann, Lanu Bijedić... Ali, ako Lana Bijedić nije marila za svoj život, zašto bih ja mario za njen život a niti ju poznajem niti išta?  Debilna, dosadna djevojka, da je čemu vrijedila imala bi prijatelje. I ovi koji tobože "brinu", radi se o najobičnijoj morbidnoj fascinaciji i fascinaciji sa smrti, zadnjim trenucima ljudskih života itd. Crna Kronika je najčitanija.
|
|
Vrh |
|
 |
Robbie MO
|
Naslov: Re: Nestanak u Beogradu Postano: 05 sij 2022, 21:55 |
|
|
Znači, mogu doći u Beograd zabavljati se bez da završim u mljeveniku?
|
|
Vrh |
|
 |
Robbie MO
|
Naslov: Re: Nestanak u Beogradu Postano: 05 sij 2022, 21:56 |
|
|
Sad će Beograd postati još popularniji za izlaske.
Taboo, riskantno, uuuu
|
|
Vrh |
|
 |
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Nestanak u Beogradu Postano: 05 sij 2022, 22:47 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: Moje mišljenje je da je vjerojatno stradao debil, uostalom i prijatelj je s onim Zavladavom, ne treba ni žalit ni posvećivat pažnju, jer je od njegove smrti još 50 ljudi stradalo na razne načine a nisu dobili medijsku pozornost niti se nalaze u našim mislima, molitvama itd.
Lik je mrtav svojom krivicom, idemo dalje, ne nasjedajte na medije kojima donosite klikove.
Ovo je jedino PR posao za Srbiju, radi turizma. Ovo je veliki anti PR za Beograd. Ja da sam na mjestu ugostitelja u Bg bih toga koji je napravio nešto dečku razapeo na Kalemegdanu.
|
|
Vrh |
|
 |
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Nestanak u Beogradu Postano: 05 sij 2022, 23:03 |
|
|
Ovo mu je navodno bilo kretanje. http://d19p4plxg0u3gz.cloudfront.net/36 ... 875dd.webpGdje je šiljak u desnom donjem ćošku je najbliži bankomat. Sad idem pogledat gdje je taxi bio.
|
|
Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 8 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|