HercegBosna.org

HercegBosna.org

Forum Hrvata BiH

Sada je: 17 pro 2024, 19:36.

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 14 post(ov)a ] 
Autor/ica Poruka
 Naslov: 250 000 Bošnjaka jučer eutanaziraše BIH!
PostPostano: 04 lis 2010, 12:23 

Izbor Željka Komšića nije nikakav akt velikobošnjačke politike, velikobošnjačkih političara i velikobošnjačkih sponzora! To je isključivo atak jednog većeg naroda na slobodu drugog manjeg naroda u državi koja nastoji biti Europska i multietična! I tu počinje i završava sva priča! Nakon onakvih seljačkih istupa Komšića na sučeljavanju koje vrijeđa svako inteligentno i moralno biće, sasvim je jasno da će 250 tisuća bošnjaka rađe pojesti onakvo *** nego dopustiti Hrvatima da ostanu konstitutivan narod u BIH! Ovdje se neradi o par likova na nekom BIH forumu koji ti na primjedbe o BIH stalno dobacuju: ˝Onda se seli u Hrvatsku!˝, nego o 250 tisuća Bošnjaka koji ti suptilno poručuju: ˝Odjebi iz Džamahirije!˝
I to je činjenica! To je završni udarac Bosni i Hercegovini, konačna naredba za prekrajanje njenih granica, konačni žvižduk i najoptimističnijima da je se probude i ponište sve svoje snove o cjelovitoj BIH kao zajednici Hrvata, Srba i Bošnjaka! Sasvim je jasno da je društvo u BIH totalno trulo, totalno amoralno, totalno ujebano ratnom i komunističkom ideologijom u svim svojim porama! Jednostavno ne postoji mlađa populacija koja bi rekla NE ovakvom uništavanju BIH! Izbor Željka Komšića na mjesto Hrvatskog člana predsjedništva možda je prvi put mogao biti zabluda, ali sad je to izravno pljuvanje u lice Hrvatskom narodu kako bi mu se reklo gdje mu je mjesto i kako bi se isprovocirala jedina moguća opcija nakon ovoga, a to je Savez Srba i Hrvata protiv BIH! Možda 250 tisuća bošnjaka misli da se oni mogu nositi sa takvim vidom separatizma; možda žele isprovocirati to što zovu ˝fašizam˝ kako bi probali dokazati da su antifašisti; možda misle da ih bez obzira što učinili štite strani saveznici; ali ti su se ljudi gadno zajebali! BiH nikad nije bila moguća bez podrške Hrvata i Srba a upravo se podrška toj državi od Hrvata uništila! Možda mislite da ovaj tekst piše još jedan ustaša, koji je jedva dočekao da se stvari ovako razviju kako bi ovo trijumfalno napisao, ali to nije tako! Bog mi je svjedok, da sam prije samo par dana razmišljao kako se ova država može spasiti ako se uključe mladi zdraviji razumi u priču, kako se ovdje možda ipak može živjeti bez obzira na sve naše razlika, kako je ova država čak i Bogom dana za ovo vrijeme, ali sam se totalno razočarao u sve te ideje! Evo postaviti ću jedan tekst koji sam pisao prije par dana a koji je na tom tragu i mislio sam ga baš ovdje postat da svi skupa razmišljamo o tome:

BiH je za svakog objektivnog promatrača država koja nepovratno klizi u propast! To je država čija se ekonomija popucala, ali zbog stranaca se još nekako krpaju rupe. Svatko onaj tko razumije povijest država razumije rok trajanja i puno stabilnijih država od ove naše! Vrlo je jednostavno: onog trenutka kad država ,u kojoj postoji određeni postotak separatističkih ideja, nema što ponuditi svojim građanima (uključujući silu) država se raspada! Raspad države dakle nije nova stvar, ali to ne mijenja činjenicu da je raspad BIH šteta!
BiH zahvaljujući svom geostrateškom položaju, kako tromeđa triju civilizacija, triju kultura, triju religija i na kraju triju nacija ima potencijal postati stup Europe! Zamislite prednost jedne takve države u kontekstu stalnih napetosti Zapada i Islama, Zapada i Rusije, vrlo čestih napetosti među Srbijom, Hrvatskom, Kosovom, Turskom i ostalim zemljama okruženja! Da postoji jedna takva BIH, jaka i legitimirana od strane svojih građana ona bi na svim tim situacijama mogla profitirati. Kad to BiH shvati mora ponuditi razloge Hrvatima i Srbima zašto im je bolje da ostanu u BIH nego da se priključuju Hrvatskoj, a zatim treba objasniti Bošnjacima zašto je ostanak Hrvata i Srba i za njih dobro rješenje!
Ovo su tri koraka koja ja smatram nužnim da bi BiH opstala, i da bi BiH postala stup ovog djela Europe, ali i šire:
1. Uspostava četiri entiteta!
BiH mora biti ustrojena tako da svaki narod ima svoj entitet koji se prostire i u svim općinama gdje određeni narod ima većinu! Četvrti je entitet Sarajevo- centar izvršne, zakonodavne i sudbene vlasti u BIH! Svaki čovjek koji se nalazi izvan teritorija svoga naroda mora biti posebno zaštićen! Županije se trebaju ukinuti!
2. Lustracija!
Iako nisam ljubitelj razračunavanja sa prošlošću, ovo se mora provesti kako bi se osigurao zdrav politički, gospodarski, znanstveni, sportski sustav u BiH! Svaka osoba koja je bilo kako koristila svoju partijsku knjižicu za bilo kakvo napredovanje u bivšem sustavu treba biti uklonjena iz javnog života BIH! Dakle, potrebno je izvršiti lustraciju u politici, policiji, tajnim službama ali i u školama, sveučilištima itd.
3. Stvaranje političke elite!
Najviša razina do koje je dopušteno višestranačje treba biti entitetska! Na državnoj razini dvostranačje, desna i lijeva opcija! Sustav predsjednički! I lijevi i desni moraju imati jednako podijeljena zastupnička mjesta s obzirom na nacijonalnost, tako da ako je neka opcija osvojila 60 zastupničkih mjesta mora imati 20 Srba, 20 Bošnjaka i 20 Hrvata! Na taj način se rješava nacijonalno pitanje iz više politike i omogućava da predsjednik ne može biti osoba koja ne voli bilo koji od triju naroda i ne može biti osoba koja radi kontra bilo čijih nacijonalnih interesa.

Tekst je dakako nedovršen, ali sad više nije ni bitan! Stavio sam ga samo kako bih pokazao kako je 250 tisuća Bošnjaka za tri dana pokazalo i najoptimističnijim Hrvatima kako se nemaju čemu nadati u ovoj državi!
Dakle, Hrvati što nam je ostalo? Ostala nam je borba za samoupravu! Hrvatska mladež predvođena hrvatskim studentima, kao naraštaj koji tek dolazi, treba se organizirati i pozvati hrvatske političare na trenutno proglašenje Samouprave! Treba organizirati građanske akcije, uključujući građanski neposluh kako bi skrenuli pažnju svijeta na odlučnost Hrvata da spremno eliminiraju svaki vid napada na nas! Treba svima biti jasno da za BIH više nema nikakve nade u percepcijama mladih Hrvata! Ali to je dakako samo moje mišljenje!

Vrh

Naslov: Re: 250 000 Bošnjaka jučer eutanaziraše BIH!
PostPostano: 04 lis 2010, 12:27 

Ne bih da sitničarim ali se radi o 325.000.

Vrh

PostPostano: 04 lis 2010, 12:34 

Ministry of Sound je napisao/la:

:zubati :zubati :zubati

Vrh

PostPostano: 04 lis 2010, 12:34 

Danas se otvaraju teme sa samo jednom tematikom,
jer to je izgleda plebiscitarno mišljenje i nije nikome
ni na kraj pameti da sluša pizdarije o legalnosti izbora.

Vrh

PostPostano: 05 lis 2010, 10:29 

Ministry of Sound je napisao/la:

nenamjerna pogreška! rezultete sam pokupio sa nekog portala...

Vrh

PostPostano: 05 lis 2010, 10:42 

s obzirom da su Krišto i Raguž odnijeli preko 150.000 glasova, vrlo slično kao i HDZ i koalicija HDZ 1990-HSP, a Komšić skoro 100 tisuća glasova više od SDP-a, dok su SDA, SBB i SBIH tih 100 tisuća dostigli u stranačkoj trci, potpuno je jasno da su u ovom s jednom trećinom sudjelovale radikalne bošnjačke struje samo da napakoste Hrvatima, a 2/3 su glasači SDP-a kojih je na ovim izborima bilo puno među Bošnjacima.

Vrh

PostPostano: 05 lis 2010, 10:47 

"NajveČa pobjeda od 1945", sad bi po nekoj logici sdpea i njihovog komunističkog poimanja demokracije i slobode trebao slijediti "novi Bleiburg" za Hrvate.

Lustracija je melem za ove vampire, ili kalašnjikov ne mogu da se odlučim... :neznam
:HVO

Vrh

PostPostano: 05 lis 2010, 11:19 

bumbar92 je napisao/la:
"NajveČa pobjeda od 1945", sad bi po nekoj logici sdpea i njihovog komunističkog poimanja demokracije i slobode trebao slijediti "novi Bleiburg" za Hrvate.

Lustracija je melem za ove vampire, ili kalašnjikov ne mogu da se odlučim... :neznam
:HVO

Da ne bude prije Perestrojka,pa pad Berlinskog zida,pa...slom komunizma...

Vrh

PostPostano: 05 lis 2010, 12:16 

http://www.sarajevo-x.com/bih/politika/izbori2010/clanak/101004004

Rezultat jedne od pobjeda 1945 g.

Potpuno isti scenario ubijanja 1995 g.

Danas se žrtve iz oba slučaja ekskumiraju po sličnim dobro skrivenim lokacijama.

slika

Vrh

PostPostano: 05 lis 2010, 17:25 

The Idependent: Hrvati zahtijevaju treći entitet
http://www.sarajevo-x.com/bih/politika/ ... /101005032

Treći entitet je minimum, secesija optimum. :001_smile

IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo

Vrh

PostPostano: 05 lis 2010, 18:43 

Mi Bosanci u potpunosti podržavamo zle hercegovačke secesioniste u svojim nastojanjima.

Raspad ... ;)

Vrh

PostPostano: 05 lis 2010, 19:45 

Robbie MO je napisao/la:
The Idependent: Hrvati zahtijevaju treći entitet
http://www.sarajevo-x.com/bih/politika/ ... /101005032

Treći entitet je minimum, secesija optimum. :001_smile

Šuti da se "vlasi ne dosjete".
Step by step. Prvo etnitet, pa onda jel... khhmmm... što bi rekli ovi sa Krajina stickyponda - o tome još ne sme da se priča!!
Ali bitno je da se mi razumijemo. :hrvatinic

Vrh

PostPostano: 05 lis 2010, 21:20 

PCM je napisao/la:
Mi Bosanci u potpunosti podržavamo zle hercegovačke secesioniste u svojim nastojanjima.

Raspad ... ;)

ne bi se složio. naš minimum je treći, a ujedno i maksimum. Znači ništa ni manje ni više. ni slučajno ne bih da se priključujemo RH. mislim da su nam bolje šanse u BiH

:herceg_bosna :herceg_bosna :herceg_bosna :herceg_bosna

It's probably me...

Vrh

PostPostano: 06 lis 2010, 02:28 

Graničar Jozo je napisao/la:
PCM je napisao/la:

Raspad ... ;)

ne bi se složio. naš minimum je treći, a ujedno i maksimum. Znači ništa ni manje ni više. ni slučajno ne bih da se priključujemo RH. mislim da su nam bolje šanse u BiH

:herceg_bosna :herceg_bosna :herceg_bosna :herceg_bosna

:angry :angry :angry
Vama je minimum treci ENTITET/ne znam zasto izbegavate tu rec/a maksimum-drzava i jos jednom drzava Herceg Bosna.Ali obavezno u federaciji ili konfederaciji sa Hrvatskom.Ma i sa Republikom Srpskom i Srbijom ako Hrvatska nece/sto nije nemoguce/samo ne unutar BiH

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 14 post(ov)a ] 

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Trenutno korisnika/ca: burpee, Fredericktown, Naša Kvačica i 41 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Forum(o)Bir: