|
|
Stranica: 1/2.
|
[ 41 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Valhalla
|
Naslov: 6. Flota i nosač aviona Harry S. Truman u Jadranu Postano: 08 sij 2022, 18:53 |
|
|
Američka 6. Flota u Jadranu u sklopu slanja poruke srbadiji sa obje strane Drine za njihov praznik. 1992 nam se Beograd smijao, i danas se smije i prkosi, ali 1995 i 1999 se više nisu smijali. Joe Biden je najradikalniji zagovornik napada na Srbe bio, a vidjet ćete i ostao. 200 američkih aviona je spremno za akciju, što iz Aviana, što sa nosača aviona. Bosanska vojska će narasti na 150 hiljada boraca u roku do 3 mjeseca, svi naoružani lakim naoružanjem, u dovoljnoj količini, sa nekoliko milijardi metaka u rezervi, sa 2 do 3 hiljade minobacača, topova, VBR-ova, nekoliko stotina hiljada granata i raketa, i u konačnici par eskadrila turskih dronova. Pa da vidimo tu "srpsku pobedu". https://www.klix.ba/vijesti/bih/cuveni-americki-nosac-aviona-plovi-po-jadranskom-moru/220108073
_________________ Valhalla, Hall of the Slain, the hall presided over by Odin. This vast hall has five hundred and forty doors. A wolf guards the western door and an eagle hovers over it. Till Valhalla!
|
|
Vrh |
|
 |
Carmello Šešelj
|
Naslov: Re: 6. Flota i nosač aviona Harry S. Truman u Jadranu Postano: 08 sij 2022, 18:57 |
|
|
Help Bosnia!
Kako vas nije sramota da pretite Amerikom?
I kako ste toliko glupi da verujete da će Amerika intervenisati?
|
|
Vrh |
|
 |
Jefferson Davis
|
Naslov: Re: 6. Flota i nosač aviona Harry S. Truman u Jadranu Postano: 08 sij 2022, 19:00 |
|
|
A kakve veze vi imate s Jadranskim morem? Bliže vam je Crno.
|
|
Vrh |
|
 |
bobanovski
|
Naslov: Re: 6. Flota i nosač aviona Harry S. Truman u Jadranu Postano: 08 sij 2022, 19:02 |
|
|
Okružen si Hrvatima i Srbima sa svih strana, taj nosač je u hrvatskom moru i nema ništa s vama.
|
|
Vrh |
|
 |
Valhalla
|
Naslov: Re: 6. Flota i nosač aviona Harry S. Truman u Jadranu Postano: 08 sij 2022, 19:03 |
|
|
Carmello Šešelj je napisao/la: Help Bosnia!
Kako vas nije sramota da pratite Amerikom?
I kako ste toliko glupi da verujete da će Amerika intervenisati? Ponavljali ste to od 1992 do 1995 svaki dan. Kada ćete već naučiti? Ovaj put neće biti popravnog u Daytonu.
_________________ Valhalla, Hall of the Slain, the hall presided over by Odin. This vast hall has five hundred and forty doors. A wolf guards the western door and an eagle hovers over it. Till Valhalla!
|
|
Vrh |
|
 |
Hagresor
|
Naslov: Re: 6. Flota i nosač aviona Harry S. Truman u Jadranu Postano: 08 sij 2022, 19:03 |
|
|
Nemam nikavih sumnji da su došli uništiti Hrvate i Srbe i napravit islamsku državu šaci krezubog jada. Ne vidim ni jedan drugi razlog osim tog
_________________ Ode sve ovo u helać
|
|
Vrh |
|
 |
Valhalla
|
Naslov: Re: 6. Flota i nosač aviona Harry S. Truman u Jadranu Postano: 08 sij 2022, 19:04 |
|
|
bobanovski je napisao/la: Okružen si Hrvatima i Srbima sa svih strana, taj nosač je u hrvatskom moru i nema ništa s vama. Ja sam okružen Englezima i ostalih 100 nacija u Londonu. Da, Hrvatska, ta velika sila će zaustaviti Ameriku i vratiti nosače doma. Samo se i dalje drogirajte. 
|
|
Vrh |
|
 |
Carmello Šešelj
|
Naslov: Re: 6. Flota i nosač aviona Harry S. Truman u Jadranu Postano: 08 sij 2022, 19:06 |
|
|
Valhalla je napisao/la: Carmello Šešelj je napisao/la: Help Bosnia!
Kako vas nije sramota da pratite Amerikom?
I kako ste toliko glupi da verujete da će Amerika intervenisati? Ponavljali ste to od 1992 do 1995 svaki dan. Kada ćete već naučiti? Ovaj put neće biti popravnog u Daytonu. Jel si ti svestan da šesta flota nikad ne napušta Mediteran? Na kakve gluposti se vi naložite, žao mi je i da vam se smejem.
|
|
Vrh |
|
 |
bobanovski
|
Naslov: Re: 6. Flota i nosač aviona Harry S. Truman u Jadranu Postano: 08 sij 2022, 19:07 |
|
|
Valhalla je napisao/la: bobanovski je napisao/la: Okružen si Hrvatima i Srbima sa svih strana, taj nosač je u hrvatskom moru i nema ništa s vama. Ja sam okružen Englezima i ostalih 100 nacija u Londonu. Da, Hrvatska, ta velika sila će zaustaviti Ameriku i vratiti nosače doma. Samo se i dalje drogirajte.  Malo prijetiš sa Turskom koja je pukla pa ti je broj 1 Amerika. Misliš da bi Amerika napadala Hrvatsku zbog bivše nacije? Taj nosač aviona je za tvoju sunitsku braću iz Gaze koju drži u kavezu. 
|
|
Vrh |
|
 |
Valhalla
|
Naslov: Re: 6. Flota i nosač aviona Harry S. Truman u Jadranu Postano: 08 sij 2022, 19:08 |
|
|
Carmello Šešelj je napisao/la: Valhalla je napisao/la: Ponavljali ste to od 1992 do 1995 svaki dan. Kada ćete već naučiti? Ovaj put neće biti popravnog u Daytonu. Jel si ti svestan da šesta flota nikad ne napušta Mediteran? Na kakve gluposti se vi naložite, žao mi je i da vam se smejem. Nosač Truman u Jadranu na srpski Božić??? Slučajno... usred krize koja prijeti da postane rat. Slučajno ... vozaju se onako. How yes no!
|
|
Vrh |
|
 |
Valhalla
|
Naslov: Re: 6. Flota i nosač aviona Harry S. Truman u Jadranu Postano: 08 sij 2022, 19:09 |
|
|
bobanovski je napisao/la: Valhalla je napisao/la: Ja sam okružen Englezima i ostalih 100 nacija u Londonu. Da, Hrvatska, ta velika sila će zaustaviti Ameriku i vratiti nosače doma. Samo se i dalje drogirajte.  Malo prijetiš sa Turskom koja je pukla pa ti je broj 1 Amerika. Misliš da bi Amerika napadala Hrvatsku zbog bivše nacije? Taj nosač aviona je za tvoju sunitsku braću iz Gaze koju drži u kavezu.  Hrvatska će da klepne ušima na ono što Amerika hoće. 
|
|
Vrh |
|
 |
babo
|
Naslov: Re: 6. Flota i nosač aviona Harry S. Truman u Jadranu Postano: 08 sij 2022, 19:09 |
|
Pridružen/a: 24 ožu 2019, 12:50 Postovi: 897 Lokacija: Mostar.......nekad
|
Valhalla je napisao/la: bobanovski je napisao/la: Okružen si Hrvatima i Srbima sa svih strana, taj nosač je u hrvatskom moru i nema ništa s vama. Ja sam okružen Englezima i ostalih 100 nacija u Londonu. Da, Hrvatska, ta velika sila će zaustaviti Ameriku i vratiti nosače doma. Samo se i dalje drogirajte.  A jesu li ti rekli koliko su muslimani Englezima dragi?
|
|
Vrh |
|
 |
Carmello Šešelj
|
|
|
Kakav rat, ajde obriši sline.
|
|
Vrh |
|
 |
bobanovski
|
Naslov: Re: 6. Flota i nosač aviona Harry S. Truman u Jadranu Postano: 08 sij 2022, 19:10 |
|
|
Valhalla je napisao/la: Carmello Šešelj je napisao/la: Jel si ti svestan da šesta flota nikad ne napušta Mediteran? Na kakve gluposti se vi naložite, žao mi je i da vam se smejem. Nosač Truman u Jadranu na srpski Božić??? Slučajno... usred krize koja prijeti da postane rat. Slučajno ... vozaju se onako. How yes no! Božić uvijek izvlači najluđe od muslimana, uvijek najradikalniji na Božić.
|
|
Vrh |
|
 |
Th1950
|
Naslov: Re: 6. Flota i nosač aviona Harry S. Truman u Jadranu Postano: 08 sij 2022, 19:10 |
|
Pridružen/a: 08 lip 2021, 18:22 Postovi: 5678 Lokacija: Herceg-Bosna
|
Valhalla je napisao/la: Američka 6. Flota u Jadranu u sklopu slanja poruke srbadiji sa obje strane Drine za njihov praznik. 1992 nam se Beograd smijao, i danas se smije i prkosi, ali 1995 i 1999 se više nisu smijali. Joe Biden je najradikalniji zagovornik napada na Srbe bio, a vidjet ćete i ostao. 200 američkih aviona je spremno za akciju, što iz Aviana, što sa nosača aviona. Bosanska vojska će narasti na 150 hiljada boraca u roku do 3 mjeseca, svi naoružani lakim naoružanjem, u dovoljnoj količini, sa nekoliko milijardi metaka u rezervi, sa 2 do 3 hiljade minobacača, topova, VBR-ova, nekoliko stotina hiljada granata i raketa, i u konačnici par eskadrila turskih dronova. Pa da vidimo tu "srpsku pobedu". https://www.klix.ba/vijesti/bih/cuveni-americki-nosac-aviona-plovi-po-jadranskom-moru/220108073Najviše možete 100 000 boraca imat i to vam kažem objektivno bez smanjivanja ili veličanja . Mi ćemo imat oko 30 000 , 22-3 000 iz BIH + 7000-8000 iz RH Srbi oko 85 000 . 70 000 iz BIH + 15 000 iz Srbije i Crne Gore . Imaju i Srbi i Hrvati metaka u rezervi a bome imaju 10 puta više tehnike od vas u maticama samo je pitanje jel bi se to poslalo a to mene živo zanima .
_________________ Forumaš Dudu : na komentar o slomu Herceg Bosne i Hrvata u njoj .
"Bmk da prostiš, mene u BIH još samo zanima ispratit muslimane do nula u rođenima"
|
|
Vrh |
|
 |
Mar-kan
|
Naslov: Re: 6. Flota i nosač aviona Harry S. Truman u Jadranu Postano: 08 sij 2022, 19:12 |
|
|
Opet rat? Pfff...moraću malo pacifi(cir)ati ovog velahavle. Ljudi piju slave drugi dan Božića, vesele se, ono o ratu!?
|
|
Vrh |
|
 |
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: 6. Flota i nosač aviona Harry S. Truman u Jadranu Postano: 08 sij 2022, 19:13 |
|
|
Valhalla je napisao/la: bobanovski je napisao/la: Okružen si Hrvatima i Srbima sa svih strana, taj nosač je u hrvatskom moru i nema ništa s vama. Ja sam okružen Englezima i ostalih 100 nacija u Londonu. Da, Hrvatska, ta velika sila će zaustaviti Ameriku i vratiti nosače doma. Samo se i dalje drogirajte.  Treba da se okruzis konzilijumom psihijatara.  Ne tako davno postavio sam tekst NYT u kome stoji zvanicna politicka odluka Bajdenove administracije da odustaje od vojnih intervencija i izgradnje nacija po svetu. Ali to tebi nista ne znaci. Volis da verujes u intervenciju bez obzira sta Bela kuca porucuje. 
_________________ Bože spasi, Bože hrani, Srpskog Kralja, srpski rod!
|
|
Vrh |
|
 |
babo
|
Naslov: Re: 6. Flota i nosač aviona Harry S. Truman u Jadranu Postano: 08 sij 2022, 19:14 |
|
Pridružen/a: 24 ožu 2019, 12:50 Postovi: 897 Lokacija: Mostar.......nekad
|
Mar-kan je napisao/la: Opet rat? Pfff...moraću malo pacifi(cir)ati ovog velahavle. Ljudi piju slave drugi dan Božića, vesele se, ono o ratu!? Pa često su na Božić napadali
|
|
Vrh |
|
 |
Th1950
|
Naslov: Re: 6. Flota i nosač aviona Harry S. Truman u Jadranu Postano: 08 sij 2022, 19:16 |
|
Pridružen/a: 08 lip 2021, 18:22 Postovi: 5678 Lokacija: Herceg-Bosna
|
Mar-kan je napisao/la: Opet rat? Pfff...moraću malo pacifi(cir)ati ovog velahavle. Ljudi piju slave drugi dan Božića, vesele se, ono o ratu!? tako su i u kravicu upali na Božić . neočekivano za civiliziran svijet.
_________________ Forumaš Dudu : na komentar o slomu Herceg Bosne i Hrvata u njoj .
"Bmk da prostiš, mene u BIH još samo zanima ispratit muslimane do nula u rođenima"
|
|
Vrh |
|
 |
i_jopet
|
Naslov: Re: 6. Flota i nosač aviona Harry S. Truman u Jadranu Postano: 08 sij 2022, 19:16 |
|
|
Trola a vi se ložite. Čuj Biden poslao flotu da uništi ni manje ni više nego NATO članicu.
|
|
Vrh |
|
 |
Carmello Šešelj
|
Naslov: Re: 6. Flota i nosač aviona Harry S. Truman u Jadranu Postano: 08 sij 2022, 19:18 |
|
|
Ne, nas će da bombarduje, jer je on iz Londona zaključio da je BiH na rubu rata....
|
|
Vrh |
|
 |
Šporet
|
Naslov: Re: 6. Flota i nosač aviona Harry S. Truman u Jadranu Postano: 08 sij 2022, 19:20 |
|
|
Proljeće 2023. godine
Aviano NATO air base: Aviano calling USS Truman. You can give the go ahead. Over.
USS Truman: USS Truman calling Franjo Tuđman air base. Do you copy? Over.
Franjo Tuđman air base: We copy. Over.
USS Truman: You have the go ahed to lift up two Dassault Rafale fighters and engage terrorist training camps as well as terrorist industry facilities. Planes from our carrier are ready to assist if necessary. Godspeed. Over
Franjo Tuđman air base: Copy, thank you, we well report on mission efficiency as soon as posible. Over.
|
|
Vrh |
|
 |
Robbie MO
|
Naslov: Re: 6. Flota i nosač aviona Harry S. Truman u Jadranu Postano: 08 sij 2022, 19:45 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 80319 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
Bistrik naučio gdje se nalazi sjedište 6. flote i to objavio kao vijest.
To su naši saveznici u Italiji, sirotinjo kojoj su sva vrata diplomacije zatvorena.
_________________ Bošnjaci su primali 30 godina ogromnu političku pomoć, da ne liče na potpuni kurac.
Pomoć je presahla nažalost.
|
|
Vrh |
|
 |
bobanovski
|
Naslov: Re: 6. Flota i nosač aviona Harry S. Truman u Jadranu Postano: 08 sij 2022, 19:46 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: Bistrik naučio gdje se nalazi sjedište 6. flote i to objavio kao vijest.
To su naši saveznici u Italiji, sirotinjo. 
|
|
Vrh |
|
 |
crni_bombarder
|
Naslov: Re: 6. Flota i nosač aviona Harry S. Truman u Jadranu Postano: 08 sij 2022, 19:49 |
|
|
Sjecam se rata, Sesta Flota je i tada bila muslimanski mokri san.
Svaki dan su islamski mediji govorili o Sestoj floti koja dolazi da heljp baznija.
Kakvi mlatimudani, 30 godina ista prica. A bosne ba sve manje.
|
|
Vrh |
|
 |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|