|
|
Stranica: 27/52.
|
[ 1288 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
mijat_tomic
|
Naslov: Re: 30 godina Republike Srpske Postano: 09 sij 2022, 04:26 |
|
|
Braco srbi proslavite to kako treba sutra i vadite muslimaniji mast. Sretan bozic sa malim zakasnjenjem. Predivno je vidjet onaj vatromet u multietnickom zapadnom dijelu mostara veceras. Da muslimani nemaju mentalnu kocnicu mogli su i oni za bajram, ali ovako mogu samo zalit sto im sveti nikola mazi njihovu djecu. Nisu djeca kriva sto imaju retarde za roditelje
_________________ 28.4.2023 - Krstaski vladar FBiH Christian Schmidt salje SDFA djamijase na vjecna lovista
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
NSOS
|
Naslov: Re: 30 godina Republike Srpske Postano: 09 sij 2022, 04:54 |
|
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Legionnaire
|
Naslov: Re: 30 godina Republike Srpske Postano: 09 sij 2022, 05:10 |
|
Pridružen/a: 27 kol 2019, 23:54 Postovi: 4862 Lokacija: Svjetski poznat oslobođeni grad na istoku Srpske
|
Ljudi se zahvaljaju Aliji Izetbegoviću bez kojeg danas ne bi bilo naše Republike. Ali ne treba ni zaboraviti g. Harisa Silajdžića, bez kojeg bi Republika Srpska danas bila prazna ljuštura. ![slika](https://cdn.oslobodjenje.ba/images/slike/api/2020/05/27/3223946.jpg) Hvala Harise Silajdžiću!
_________________ Nećete u Bejruuut, niste ni prije.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
borak
|
Naslov: Re: 30 godina Republike Srpske Postano: 09 sij 2022, 07:13 |
|
|
weasel je napisao/la: DzoniBG je napisao/la: "Kao mali slusao sam price, AVNOJ i Jajce, ofanzive, Valter Bosna, tihi Beograd, bajke sletova i parola, mnogo toga od istine kontra, javno reci da si Srbin, tada je bila sramota..."
U jednoj strofi pogodjena srz... Lasica vam za free prepravi malo stihove, imate kratko pamćenje kao narod Draža pa AVNOJ i gore ravne Kozora, Jasenovac parole su stalne Antifašisti mi smo prva liga Erste judenfrei ali ni nas briga nebeski narod, krvavih ruku bežali od borbe, medalja pun ruku Ratnički narod, od glave do pete al ne bi nas bilo bez Rusa 45-te Armija, partija , UDBA i KOS ostale narode vukli smo za nos Prčija naša Hrvatska i Bosna dok nije stala bandiera rossa Crko maršal, pala republika brzi Sloba, umislio prilika Al kad udari Tuđmanov gardista svak postaje brzi traktorista Ajmo susjedi u kolo ![smajl016 :smajl016](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/smajl016.gif) Hit ![Big Grin :D](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/biggrin.gif)
_________________ Branit ćemo ono što je naše..
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
HHerceg
|
Naslov: Re: 30 godina Republike Srpske Postano: 09 sij 2022, 09:07 |
|
Pridružen/a: 30 tra 2020, 18:35 Postovi: 10020 Lokacija: No Country for White Men
|
Sretno!
_________________ Ta hercegovacka tragedija je bila prva vijest svih dnevnika u BIH (kod Senada prvih 15 minuta cak) a na HRTu 34 minuta. Ko tada nije razumio nikada nece.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Semso
|
Naslov: Re: 30 godina Republike Srpske Postano: 09 sij 2022, 10:29 |
|
|
RS je proglasena 9 januara u Sarajevu u sali hotela Holidej in a ne na Palama kako se ovih dana moze cuti
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: 30 godina Republike Srpske Postano: 09 sij 2022, 10:30 |
|
|
Čestitke Srbima na 30 godina Republike Srpske.
Mi vam trenutno možemo samo zavidjeti, ali opet lijepo vidjeti kad se netko u svijetu oslobodi islamista.
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1106 of 2558 - 43.24%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Shaban995
|
Naslov: Re: 30 godina Republike Srpske Postano: 09 sij 2022, 10:55 |
|
|
DzoniBG je napisao/la: Danica peva o Sokolu iznad Romanije...
Kad se spustas sa Han Pijeska, koji je na 1200m visine...ne mozes da promasis sneg u ovo vreme... pred Sokolac, ima jedno uzvisenje, malo brdo gde se vec iz daljine vidi veliki krst... to je groblje srpskih vojnika...
Dirne te negde duboko...spoj pitomih pasnjaka ravne Romanije, i svih boraca koji leze tu...
Slava im! Hajd sve, ali Romanija i pitomo ne idu u istu rečenicu.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
novem
|
Naslov: Re: 30 godina Republike Srpske Postano: 09 sij 2022, 10:56 |
|
|
Jesu li srpski muslimani pozvani na slavlje?
_________________ - Sarajevo drugi u svijetu po broju izdanih radnih viza za Njemačku 2022. - Luka Mišetić: Haag nigdje i nikad nije tvrdio da je Herceg-Bosna UZP. - Reis: Država nam curi kroz prste poput pijeska.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Shaban995
|
Naslov: Re: 30 godina Republike Srpske Postano: 09 sij 2022, 10:58 |
|
|
novem je napisao/la: Jesu li srpski muslimani pozvani na slavlje? Koji su to? Ovi što žive u RS?
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Semso
|
Naslov: Re: 30 godina Republike Srpske Postano: 09 sij 2022, 10:59 |
|
|
Muslimani su priznali RS 8 semptembra 1995 u Zenevi Alija je dao nalog Muhamedu Sacirbeju da potpise Osnovna nacela usaglasena tokom ljeta 1995 u pregovorima Holburka sa Aijom,Tudjmanom,Slobom Osnovni principi potpisani u Zenevi su BIH se sastoji od dva entiteta a jedan se zvove RS a Srbi prihvataju podjelu BIH po predhodnom mirovnom planu kontakt grupe 49% za RS prema 51% za F BIH U preambuli aneksa 4 koji je ustav BIH stoji Podsjećajući se na Osnovna načela usaglašena u Ženevi 8. 9. 1995. godine i u Njujorku 26. 9. 1995. godine, Bošnjaci, Hrvati i Srbi, kao konstitutivni narodi (u zajednici s ostalima), i građani Bosne i Hercegovine ovim utvrđuju Ustav Bosne i Hercegovine:
A Muslimani misle da je 5 korpus dosao vojnicki pred BL
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Shaban995
|
Naslov: Re: 30 godina Republike Srpske Postano: 09 sij 2022, 11:00 |
|
|
weasel je napisao/la: DzoniBG je napisao/la: "Kao mali slusao sam price, AVNOJ i Jajce, ofanzive, Valter Bosna, tihi Beograd, bajke sletova i parola, mnogo toga od istine kontra, javno reci da si Srbin, tada je bila sramota..."
U jednoj strofi pogodjena srz... Lasica vam za free prepravi malo stihove, imate kratko pamćenje kao narod Draža pa AVNOJ i gore ravne Kozora, Jasenovac parole su stalne Antifašisti mi smo prva liga Erste judenfrei ali ni nas briga nebeski narod, krvavih ruku bežali od borbe, medalja pun ruku Ratnički narod, od glave do pete al ne bi nas bilo bez Rusa 45-te Armija, partija , UDBA i KOS ostale narode vukli smo za nos Prčija naša Hrvatska i Bosna dok nije stala bandiera rossa Crko maršal, pala republika brzi Sloba, umislio prilika Al kad udari Tuđmanov gardista svak postaje brzi traktorista Ajmo susjedi u kolo ![smajl016 :smajl016](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/smajl016.gif) Glasam, ovo bi bila prigodna danas.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
POL_GASOL
|
Naslov: Re: 30 godina Republike Srpske Postano: 09 sij 2022, 11:03 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: Čestitke Srbima na 30 godina Republike Srpske.
Mi vam trenutno možemo samo zavidjeti, ali opet lijepo vidjeti kad se netko u svijetu oslobodi islamista. Sta im ti cestitas konkretno, to sto tamo nema Hrvata vise jel? Mnogo si pametan. I dalje su dio BiH, van nje ih niko ne priznaje. Nemaju oni nista na cemu bi im neko zavidio, tu suplju mozes valja ti samo na forumu.
_________________ Svjetski priznati NOBELOVAC Ivo Andrić o trokutu23%
“Mene također ova sredina smrada, loja, ljenosti i pokvarenosti poklonika arapskog varalice guši, pa sam više u Zapadnom Mostaru nego u Bosni.’’
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Shaban995
|
Naslov: Re: 30 godina Republike Srpske Postano: 09 sij 2022, 11:07 |
|
|
POL_GASOL je napisao/la: Naša Kvačica je napisao/la: Čestitke Srbima na 30 godina Republike Srpske.
Mi vam trenutno možemo samo zavidjeti, ali opet lijepo vidjeti kad se netko u svijetu oslobodi islamista. Sta im ti cestitas konkretno, to sto tamo nema Hrvata vise jel? Mnogo si pametan. I dalje su dio BiH, van nje ih niko ne priznaje. Nemaju oni nista na cemu bi im neko zavidio, tu suplju mozes valja ti samo na forumu. +1 Ma uvlakačka politika i sramotno. Ako smo na suprostavljenim stranama, ali ovdje se 100% slažem s tobom.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Shaban995
|
Naslov: Re: 30 godina Republike Srpske Postano: 09 sij 2022, 11:10 |
|
|
HHerceg je napisao/la: Sretno! Evo i ovog, pertle samo vire. Čestitke republici entitetu ![smijeh :smijeh](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/smijeh.gif) To što ti je sratko i dabić pobio sunarodnike boli te ***. Svakako to nisu bili pravi Hrvati.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Shaban995
|
Naslov: Re: 30 godina Republike Srpske Postano: 09 sij 2022, 11:13 |
|
|
BNP je napisao/la: Bakir Izetbegović je duhovni otac 9. januara, kao što je Alija Izetbegović duhovni otac Republike Srpske.
Zato je neispravno govoriti o Republici Srpskoj kao genocidnoj tvorevini. To je Alijina tvorevina i trebamo to poštovati. Kad se pozivaš na sratka i dabića, onda sam za sebe kažeš da si genocidan. Nije problem, hoćete tako, poštovaćemo. Entitet nastao zahvaljujući krvolocima osuđenim za ratne zločine. Dakle sami sebe označavate kao zločinačku tvorevinu.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Shaban995
|
Naslov: Re: 30 godina Republike Srpske Postano: 09 sij 2022, 11:15 |
|
|
POL_GASOL je napisao/la: Ko se ne sjeca ove krasotice ![slika](https://www.novosti.rs/upload/images/2019b//01/09/policajka1.jpg) Kad je Nezira Mehmedović stupila u vojsku ![zubati :zubati](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/a090.gif)
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Shaban995
|
Naslov: Re: 30 godina Republike Srpske Postano: 09 sij 2022, 11:17 |
|
|
Karabaja je napisao/la: Prvi dio pjesme pljuje komunizam Drugi dio nabraja manastire Ma hajde, udrobiš svega. Politička splačina.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Shaban995
|
Naslov: Re: 30 godina Republike Srpske Postano: 09 sij 2022, 11:19 |
|
|
DzoniBG je napisao/la: Tankosic je napisao/la: Znam ja i za dedu solunca i sve, ali treba ipak nesto utemeljenije od pesme iz novokomponovanog filma uz drzavni praznik.
Dosta tu ima jake simbolike, povratak iz rata, stara majka... nesto sto kroz generacije Srbe jako dotice... Kad je napravljena pesma, manje je vazno...samo da se ne peva o onom talibanu iz Smedereva... Očito nisi upratio, Mile je tvrdio da je to izvorna pjesma iz te neke bitke.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
babo
|
Naslov: Re: 30 godina Republike Srpske Postano: 09 sij 2022, 11:19 |
|
Pridružen/a: 24 ožu 2019, 12:50 Postovi: 897 Lokacija: Mostar.......nekad
|
Shaban995 je napisao/la: POL_GASOL je napisao/la: Sta im ti cestitas konkretno, to sto tamo nema Hrvata vise jel? Mnogo si pametan. I dalje su dio BiH, van nje ih niko ne priznaje. Nemaju oni nista na cemu bi im neko zavidio, tu suplju mozes valja ti samo na forumu. +1 Ma uvlakačka politika i sramotno. Ako smo na suprostavljenim stranama, ali ovdje se 100% slažem s tobom. Hahaha Šabo jarane, naletio si na nagaznu minu koju ti je Gazirani postavio. ![smajl007 :smajl007](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/smajl007.gif)
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: 30 godina Republike Srpske Postano: 09 sij 2022, 11:21 |
|
|
POL_GASOL je napisao/la: Naša Kvačica je napisao/la: Čestitke Srbima na 30 godina Republike Srpske.
Mi vam trenutno možemo samo zavidjeti, ali opet lijepo vidjeti kad se netko u svijetu oslobodi islamista. Sta im ti cestitas konkretno, to sto tamo nema Hrvata vise jel? Mnogo si pametan. I dalje su dio BiH, van nje ih niko ne priznaje. Nemaju oni nista na cemu bi im neko zavidio, tu suplju mozes valja ti samo na forumu. Čestitam im što imaju Republiku Srpsku. I imaju pravo na nju. Ok nama smeta granica u Posavini, oni su izgubili oko Drvara, smeta i što je bio rat, ali u suštini opet imaju pravo na RS i uvijek su ga imali. Hrvati u BiH bi rado mijenjali DGG za Posavinu ali budimo realni ni RH to ne bi dozvolila. RS je u principu nastavak dogovora Cvetković-Maček. Cilj Hrvata i Srba treba biti završiti taj dogovor, a ne održavati Nakaradu.
1106 of 2558 - 43.24%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Lutorčina
|
Naslov: Re: 30 godina Republike Srpske Postano: 09 sij 2022, 11:22 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: Čestitke Srbima na 30 godina Republike Srpske.
Mi vam trenutno možemo samo zavidjeti, ali opet lijepo vidjeti kad se netko u svijetu oslobodi islamista. Hvala. Ja se nadam da će ti i vi uskoro krenuti u vraćanje nadležnosti koje su na silu integrisane 1994 i 1996. Herceg Bosna mora biti obnovljena i mi bi je prvi sutra podržali.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: 30 godina Republike Srpske Postano: 09 sij 2022, 11:26 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 09:25 Postovi: 43752 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
Naša Kvačica je napisao/la: POL_GASOL je napisao/la: Sta im ti cestitas konkretno, to sto tamo nema Hrvata vise jel? Mnogo si pametan. I dalje su dio BiH, van nje ih niko ne priznaje. Nemaju oni nista na cemu bi im neko zavidio, tu suplju mozes valja ti samo na forumu. Čestitam im što imaju Republiku Srpsku. I imaju pravo na nju. Ok nama smeta granica u Posavini, oni su izgubili oko Drvara, smeta i što je bio rat, ali u suštini opet imaju pravo na RS i uvijek su ga imali. Hrvati u BiH bi rado mijenjali DGG za Posavinu ali budimo realni ni RH to ne bi dozvolila. RS je u principu nastavak dogovora Cvetković-Maček. Cilj Hrvata i Srba treba biti završiti taj dogovor, a ne održavati Nakaradu. Nije to tako jednostavno. Čestitke za RS su ujedno i vrijeđanje onih naših koji su od tamo etnički očišćeni, barem tako oni doživljavaju. I zato mislim da Čović nije trebao ići na Dan RS. Da me se ne shvati pogrešno, Srbi imaju pravo na autonomiju, a isto tako, ne postoji scenarij u kojem ne postoji RS, a postoji HB, sve je to jasno. Ali čestitke su osjetljiva stvar, barem dok ima živih koji su od tamo otjerani. Isto mislim da ni Srbi ne bi trebali čestitati HB zbog svojih sa naših prostora (ne ulazeći u to ko je koga više protjerao i pod kojim okolnostima).
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: 30 godina Republike Srpske Postano: 09 sij 2022, 11:31 |
|
|
Ministry of Sound je napisao/la: Naša Kvačica je napisao/la: Čestitam im što imaju Republiku Srpsku.
I imaju pravo na nju. Ok nama smeta granica u Posavini, oni su izgubili oko Drvara, smeta i što je bio rat, ali u suštini opet imaju pravo na RS i uvijek su ga imali. Hrvati u BiH bi rado mijenjali DGG za Posavinu ali budimo realni ni RH to ne bi dozvolila.
RS je u principu nastavak dogovora Cvetković-Maček. Cilj Hrvata i Srba treba biti završiti taj dogovor, a ne održavati Nakaradu.
Nije to tako jednostavno. Čestitke za RS su ujedno i vrijeđanje onih naših koji su od tamo etnički očišćeni, barem tako oni doživljavaju. I zato mislim da Čović nije trebao ići na Dan RS. Da me se ne shvati pogrešno, Srbi imaju pravo na autonomiju, a isto tako, ne postoji scenarij u kojem ne postoji RS, a postoji HB, sve je to jasno. Ali čestitke su osjetljiva stvar, barem dok ima živih koji su od tamo otjerani. Isto mislim da ni Srbi ne bi trebali čestitati HB zbog svojih sa naših prostora (ne ulazeći u to ko je koga više protjerao i pod kojim okolnostima). Budalaštine. Mislim čak da smo mi protjerali više Srba nego oni Hrvata. Prođe život u mržnji, zbog čega? Samo treba biti iskren. Srbi su uvijek imali pravo na RS. Svaki mirovni plan a bilo ih je dosta i prije rata i u ratu je uključivao neki oblik RS. To treba prihvatiti, dosta više glupiranja.
1106 of 2558 - 43.24%
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Shaban995
|
Naslov: Re: 30 godina Republike Srpske Postano: 09 sij 2022, 11:34 |
|
|
babo je napisao/la: Shaban995 je napisao/la: +1 Ma uvlakačka politika i sramotno. Ako smo na suprostavljenim stranama, ali ovdje se 100% slažem s tobom. Hahaha Šabo jarane, naletio si na nagaznu minu koju ti je Gazirani postavio. ![smajl007 :smajl007](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/smajl007.gif) Jel? Hajd objasni akoti se da živ bio.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|