|
|
Stranica: 2518/3592.
|
[ 89786 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
DŽorDŽ
|
Naslov: Re: 1995.-2022. Krah multietniĆarsko-demografske politike Bošnjaka-baznian muzlims Postano: 09 sij 2022, 19:37 |
|
Pridružen/a: 18 ožu 2021, 15:54 Postovi: 1887 Lokacija: Ustrojbeno mjesto
|
Lucho je napisao/la: DŽorDŽ je napisao/la: Kako nisu Katolici?! Pa gotovo cijala zapadna Ukrajina je grkoKATOLIČKA cca 5-6 milja ljudi.
Daleko od toga da je cela zapadna Ukrajina grkokatolička. Većina su u oblastima Lviv, Ternopil i Ivano-Frankivsk (svuda 50-60%), a ima ih još u Zakarpatiji oko 20%. Sve ukupno nešto više od 3 miliona u Ukrajini danas.  Kako 3 milje, kad na stranicima engleske wikipedije piše 5,5 milja? (podatak iz 2019. godine) https://en.wikipedia.org/wiki/Ukrainian ... lic_Church
_________________ RH i Protektorat BiH 1981: Hrvata 54,58% Prečana 24,00% Muslimana 21,42%
RH i Protektorat BiH 2022: Hrvata 62,23 % Muslimana 19,74 % Prečana 14,18 % Ostalih 3,85 %
|
|
Vrh |
|
 |
dudu
|
Naslov: Re: 1995.-2022. Krah multietniĆarsko-demografske politike Bošnjaka-baznian muzlims Postano: 09 sij 2022, 19:37 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 21:39 Postovi: 60611 Lokacija: DAZP HQ
|
Jiv je napisao/la: dudu je napisao/la: HZMO je precijenjen, on je neko ozbiljnije opterećenje samo u Italiji i Grčkoj, u ovim zapadnim državama ne igra bitan udio u BDPu. još jedna promašena teza koja godinama kruži po forumu. pogotovo naša mirovina ništa ne garantira, ona je ispod svakog nivoa i garancija siromaštva ako ovisiš o njoj.
Ti nisi normalan, 40% svake plaće odlazi na uzdržavanje umirovljenika, kada se sve sabere. Besplatne penzije, besplatno zdravstvo, besplatan tramvaj itd. penzioner je siromašan, onaj tko protura tezu da ljudi nemaju djecu jer im je osigurana mirovina piše pizdarije. prosječna mirovina je na 37% prosječne plaće, a ni plaće nam nisu neke, dakle prosječna mirovina ni 400 eura. i to da bude razlog da kao mlad nemaš ddjecu jer ti je budućnost sigurna? druga je priča to što imamo skoro 25% populacije iznad 65 godina, brojni su, poskupljuju nam zdravstvo, mirovinska izdvajanja su značajna zbog njihovog broja, mladi se dobrano iselili. to su činjenice koje se ne daju promijeniti.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
 |
BAN2020
|
|
|
dudu je napisao/la: BAN2020 je napisao/la: Rođeni uopće nisu garancija povećanja stanovništva, ako se i značajnije poveća broj, jer se uvijek dio rođenih može i odseliti, useljavanje je bitnije.
rođeni su glavni, imali smo mi i ranije migracije koje nismo ni osjetili, odnosno nismo imali ukupnu populaciju koliki je bio potencijal u recimo 1850. godini, ali nismo imali nepovoljnu starosnu strukturu zbog tih migracija. sad smo se suočili s najgorim scenarijem, niske stope nataliteta i fertiliteta i iseljavanje, ovo drugo je sad pri kraju i može se skroz preokrenuti, ali teško da ćemo uskoro sa samim Hrvatima imati pozitivu. spadamo u 20tak najstarijih nacija na svijetu, putem kojim kročimo skoro da i nemamo primjera u koje se možemo ugledati, idemo nepoznatim putem s neizvjesnim krajem. to što su susjedi gori od nas ne znači nam previše na dugi rok, nama treba preokret trendova sad jer ovo je zadnja šansa dok još postoji kakvo takvo fertilno stanovništvo. Važno je jedno i drugo, to je povezano, trenutno se u Hrvatsku useljava oko 30 tisuća godišnje, a prije par godina useljeni sada rađaju.
|
|
Vrh |
|
 |
snowflake
|
Naslov: Re: 1995.-2022. Krah multietniĆarsko-demografske politike Bošnjaka-baznian muzlims Postano: 09 sij 2022, 19:39 |
|
|
dudu je napisao/la: BAN2020 je napisao/la: Rođeni uopće nisu garancija povećanja stanovništva, ako se i značajnije poveća broj, jer se uvijek dio rođenih može i odseliti, useljavanje je bitnije.
rođeni su glavni, imali smo mi i ranije migracije koje nismo ni osjetili, odnosno nismo imali ukupnu populaciju koliki je bio potencijal u recimo 1850. godini, ali nismo imali nepovoljnu starosnu strukturu zbog tih migracija. sad smo se suočili s najgorim scenarijem, niske stope nataliteta i fertiliteta i iseljavanje, ovo drugo je sad pri kraju i može se skroz preokrenuti, ali teško da ćemo uskoro sa samim Hrvatima imati pozitivu. spadamo u 20tak najstarijih nacija na svijetu, putem kojim kročimo skoro da i nemamo primjera u koje se možemo ugledati, idemo nepoznatim putem s neizvjesnim krajem. to što su susjedi gori od nas ne znači nam previše na dugi rok, nama treba preokret trendova sad jer ovo je zadnja šansa dok još postoji kakvo takvo fertilno stanovništvo. S ovim se apsolutno slažem. Samo tvrdim da neće biti pomaka, pogotovo dugoročnog, bez promjene vrijednosti. P.S. I ovih 100 000 rođenih na početku 20 st koje spominješ. se odnosi na populaciju unutar sadašnjih granica. Ljudi ne znaju da je to bez BiH Hrvata i Hrvata, odnosno hrvatskih manjina izvan RH. Malo nam to vrijedi danas, ali zato je moguće da Hrvata u USA ima preko milijun. A onih koji imaju hrvatskog pretka, ali ih za to nimalo nije briga, ima tko zna koliko.
|
|
Vrh |
|
 |
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: 1995.-2022. Krah multietniĆarsko-demografske politike Bošnjaka-baznian muzlims Postano: 09 sij 2022, 19:40 |
|
Pridružen/a: 08 lis 2009, 18:58 Postovi: 37889 Lokacija: Gl. grad regije
|
Rekao je Dudu, diži standard pod hitno, s kim možeš i kako možeš (uz pederoliberale  ), tad imamo šanse da vratimo naše, privučemo katoličke Slavene a onda i koga možemo. Što vam nije jasno? 
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
Vrh |
|
 |
dudu
|
Naslov: Re: 1995.-2022. Krah multietniĆarsko-demografske politike Bošnjaka-baznian muzlims Postano: 09 sij 2022, 19:42 |
|
|
snowflake je napisao/la: dudu je napisao/la: rođeni su glavni, imali smo mi i ranije migracije koje nismo ni osjetili, odnosno nismo imali ukupnu populaciju koliki je bio potencijal u recimo 1850. godini, ali nismo imali nepovoljnu starosnu strukturu zbog tih migracija.
sad smo se suočili s najgorim scenarijem, niske stope nataliteta i fertiliteta i iseljavanje, ovo drugo je sad pri kraju i može se skroz preokrenuti, ali teško da ćemo uskoro sa samim Hrvatima imati pozitivu.
spadamo u 20tak najstarijih nacija na svijetu, putem kojim kročimo skoro da i nemamo primjera u koje se možemo ugledati, idemo nepoznatim putem s neizvjesnim krajem. to što su susjedi gori od nas ne znači nam previše na dugi rok, nama treba preokret trendova sad jer ovo je zadnja šansa dok još postoji kakvo takvo fertilno stanovništvo.
S ovim se apsolutno slažem. Samo tvrdim da neće biti pomaka, pogotovo dugoročnog, bez promjene vrijednosti. nisu samo vrijednosti, nešto je i do bogatstva, iscurilo nam je 300 tisuća mladih iz RH i HB u zadnjih 10-tak godina zbog ekonomskog zaostajanja, a ne zbog manjka vrijednosti (iako i toga ima). doduše, ovdje ima i zasutpnika survivora koji će reći dobro je da su otišli, to su otpadnici, dezerteri, sad smo još jači. 
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
 |
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: 1995.-2022. Krah multietniĆarsko-demografske politike Bošnjaka-baznian muzlims Postano: 09 sij 2022, 19:45 |
|
|
Što se tiče penzića. Ova korona to čisti. Svojedobno su nacisti htjeli ubijat one koji ne pridonose društvu, stare i bolesne i invalide. Gle čuda, korona roka baš njih.
Nije teorija urote, priroda nađe način da eliminira takve. Čak i star ili ozlijeđen lav brzo postane plijen. Mi smo to kod ljudi narušili. Omogućili smo život ljudima koji ne trebaju živjeti prirodno. Sad se to vraća u ravnotezu.
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
Vrh |
|
 |
dudu
|
Naslov: Re: 1995.-2022. Krah multietniĆarsko-demografske politike Bošnjaka-baznian muzlims Postano: 09 sij 2022, 19:47 |
|
|
Junuz Djipalo je napisao/la: Što se tiče penzića. Ova korona to čisti. Svojedobno su nacisti htjeli ubijat one koji ne pridonose društvu, stare i bolesne i invalide. Gle čuda, korona roka baš njih.
Nije teorija urote, priroda nađe način da eliminira takve. Čak i star ili ozlijeđen lav brzo postane plijen. Mi smo to kod ljudi narušili. Omogućili smo život ljudima koji ne trebaju živjeti prirodno. Sad se to vraća u ravnotezu. Junuze to je samo priča kad se zajebavamo. imamo 1,2 milijun umirovljenika, baby boomeri idu u mirovine još idućih 7-8 godina, to su ogromne generacije, korona ima mal efekt, ništa značajno.
|
|
Vrh |
|
 |
Lucho
|
Naslov: Re: 1995.-2022. Krah multietniĆarsko-demografske politike Bošnjaka-baznian muzlims Postano: 09 sij 2022, 19:47 |
|
|
DŽorDŽ je napisao/la: Kako 3 milje, kad na stranicima engleske wikipedije piše 5,5 milja? (podatak iz 2019. godine) https://en.wikipedia.org/wiki/Ukrainian ... lic_ChurchTo je broj vernika, ima ih dosta van Ukrajine. Nešto u Evropi, nešto na američkom kontinentu. I SPC po Wikipediji ima 8-12 miliona vernika. Najveće procene u Ukrajini im daju 9%.
|
|
Vrh |
|
 |
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: 1995.-2022. Krah multietniĆarsko-demografske politike Bošnjaka-baznian muzlims Postano: 09 sij 2022, 19:49 |
|
|
dudu je napisao/la: Junuz Djipalo je napisao/la: Što se tiče penzića. Ova korona to čisti. Svojedobno su nacisti htjeli ubijat one koji ne pridonose društvu, stare i bolesne i invalide. Gle čuda, korona roka baš njih.
Nije teorija urote, priroda nađe način da eliminira takve. Čak i star ili ozlijeđen lav brzo postane plijen. Mi smo to kod ljudi narušili. Omogućili smo život ljudima koji ne trebaju živjeti prirodno. Sad se to vraća u ravnotezu. Junuze to je samo priča kad se zajebavamo. imamo 1,2 milijun umirovljenika, baby boomeri idu u mirovine još idućih 7-8 godina, to su ogromne generacije, korona ima mal efekt, ništa značajno. Još. Ja mislim da će se zahajcat.
|
|
Vrh |
|
 |
DŽorDŽ
|
Naslov: Re: 1995.-2022. Krah multietniĆarsko-demografske politike Bošnjaka-baznian muzlims Postano: 09 sij 2022, 19:49 |
|
Pridružen/a: 18 ožu 2021, 15:54 Postovi: 1887 Lokacija: Ustrojbeno mjesto
|
NikolaZagreb je napisao/la: DŽorDŽ je napisao/la: Na popisu iz 1991. etničkih Hrvata u RH je bilo 3.736.356. Ako nas na ovom popisu 30 kasnije bude oko 3.700.000 ja tu onda ne vidim katastrofu već baš suprotno, armirani beton. Kad se jede naranča ne jedeš ju cijelu već prvo oguliš koru i ona se baci. Sočno je samo ono iznutra i to je većina ploda, ali naravno i kora je dio naranče.
Da ali tih 3700000imas radi bih Hrvata a bazan ja presusio Prvo točno, drugo netočno, jer je bazen BiH Hrvata nepresušan bio i ostao.
_________________ RH i Protektorat BiH 1981: Hrvata 54,58% Prečana 24,00% Muslimana 21,42%
RH i Protektorat BiH 2022: Hrvata 62,23 % Muslimana 19,74 % Prečana 14,18 % Ostalih 3,85 %
|
|
Vrh |
|
 |
Planina
|
|
|
Uf koje crnilo, može li netko postaviti podatke ZHŽ zadnjih par godina da malo nadođem sebi? Naša Kvačica je napisao/la: Pusti šuplje, de ti nama reci kad ćeš se ženiti? Kao neki domoljubi a ovamo sve bećari. Pusti ljevičare. Problem je i nastao jer tzv desničari nemaju djece. Kad se učini vrime.  Ma desničara više i nema, svi smo skuvani...
|
|
Vrh |
|
 |
dudu
|
Naslov: Re: 1995.-2022. Krah multietniĆarsko-demografske politike Bošnjaka-baznian muzlims Postano: 09 sij 2022, 19:58 |
|
|
Planina je napisao/la: Uf koje crnilo, može li netko postaviti podatke ZHŽ zadnjih par godina da malo nadođem sebi? Naša Kvačica je napisao/la: Pusti šuplje, de ti nama reci kad ćeš se ženiti? Kao neki domoljubi a ovamo sve bećari. Pusti ljevičare. Problem je i nastao jer tzv desničari nemaju djece. Kad se učini vrime.  Ma desničara više i nema, svi smo skuvani... nismo muslići pa da zabijamo glavu u pijesak. btw, do 2010. ZHK nikad nije imao ispod 1150 prvašića. da ne pričam da je bilo normalno da Livno i TG imaju po 300.
|
|
Vrh |
|
 |
ivica
|
Naslov: Re: 1995.-2022. Krah multietniĆarsko-demografske politike Bošnjaka-baznian muzlims Postano: 09 sij 2022, 20:02 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: Planina je napisao/la: Zovite mi Velebita pod hitno situacija je kritična ne mogu sam. Pusti šuplje, de ti nama reci kad ćeš se ženiti? Kao neki domoljubi a ovamo sve bećari. Pusti ljevičare. Problem je i nastao jer tzv desničari nemaju djece. Ništa ženit, to bi bila kardinalina greska. Planinu i Northa sa hrhb čuvati za rasploda, vrlo rijetki primjerci...ovo ostalo je sve da ne kažem za šta... 
_________________ https://youtu.be/sJnJi5tcqxQ
|
|
Vrh |
|
 |
snowflake
|
Naslov: Re: 1995.-2022. Krah multietniĆarsko-demografske politike Bošnjaka-baznian muzlims Postano: 09 sij 2022, 20:03 |
|
|
BAN2020 je napisao/la: snowflake je napisao/la: Ja bih bila za Ukrajince kad mi ne bi bili tako drag narod. Ne želim im raditi isto ono što vrli Nijemci i ostatak svijeta rade nama već generacijama, a u čemu ima i naše krivnje i sudjelovanja. Hrvati moraju željeti nastavak samih sebe i svoje kulture i tu je ključ. To znači povratak vrijednostima koje su nas održale kroz povijest ili odustanak. Ukrajinci su veliki i ako bi im uzeli bilo kakav broj za njih je to beznačajno. Samo ne znam zašto neki misle da će se koristiti jedna skupina? Bilo što da se poduzme, mislim na bilo kakve mjere, doći će ljudi sa svih krajeva svijeta. Ja bih krenuo iz susjedstva, Hrvati u Vojvodini će se potpuno asimilirati, prije ili kasnije, a jako su siromašni i sa manjm mjerama ih se može dobiti u Slavoniju. Puno teže će se asmilirati Hrvati u Mađarskoj nego Vojvodini, tako da je tu nužno intervenirati. Ukrajinci su u istoj demografskoj gabuli kao i mi, možda i većoj... Uostalom, Poljaci ih već godinama masovno "kupe". Od ukrajinske krize i planski. Što se hrvatskih manjinskih zajednica tiče, htjela bih da prežive i napreduju tamo gdje jesu, no to se vjerojatno neće desiti, tako da si tu vjerojatno ti u pravu, nažalost. No, bilo kako bilo bilo, mišljenja sam da im moramo pomagati i biti solidarni s njima, to bi trebao biti naš način, pa makar sve bilo uzalud, kao što će vjerojatno, nažalost, i biti. Gledati iživljavanje nad vlastitim narodom i ni ne pisnuti, pokazuje ozbiljan manjak srca, bilo ovo sladunjavo koliko mu drago.
|
|
Vrh |
|
 |
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: 1995.-2022. Krah multietniĆarsko-demografske politike Bošnjaka-baznian muzlims Postano: 09 sij 2022, 20:05 |
|
|
ivica je napisao/la: Naša Kvačica je napisao/la: Pusti šuplje, de ti nama reci kad ćeš se ženiti? Kao neki domoljubi a ovamo sve bećari. Pusti ljevičare. Problem je i nastao jer tzv desničari nemaju djece. Ništa ženit, to bi bila kardinalina greska. Planinu i Northa sa hrhb čuvati za rasploda, vrlo rijetki primjerci...ovo ostalo je sve da ne kažem za šta...  Ma ja, prekvalificirani su. Danas sve nešto uobraženo.
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1132 of 2558 - 44.25%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
 |
NikolaZagreb
|
Naslov: Re: 1995.-2022. Krah multietniĆarsko-demografske politike Bošnjaka-baznian muzlims Postano: 09 sij 2022, 20:13 |
|
|
DŽorDŽ je napisao/la: NikolaZagreb je napisao/la: Da ali tih 3700000imas radi bih Hrvata a bazan ja presusio Prvo točno, drugo netočno, jer je bazen BiH Hrvata nepresušan bio i ostao. Pa jebote nemogu Hrvati bih spasavat na tri strane.. Opstojnost Hrvata u BIH, nas u Hrvatskoj i Njemacku ekonomiju nije fer moramo mi i Hrvatkoj neki kurac Al doslovno
|
|
Vrh |
|
 |
snowflake
|
Naslov: Re: 1995.-2022. Krah multietniĆarsko-demografske politike Bošnjaka-baznian muzlims Postano: 09 sij 2022, 20:30 |
|
|
NikolaZagreb je napisao/la: DŽorDŽ je napisao/la: Prvo točno, drugo netočno, jer je bazen BiH Hrvata nepresušan bio i ostao.
Pa jebote nemogu Hrvati bih spasavat na tri strane.. Opstojnost Hrvata u BIH, nas u Hrvatskoj i Njemacku ekonomiju nije fer moramo mi i Hrvatkoj neki kurac Al doslovno  bez obzira na smijeh koji si u mene izazvao, apsolutno se slažem. S time da moraš računat da će kolektivni spašaveteljski napori braće Hercegovaca i Bosanaca, bilo nas bilo samih sebe, biti dobrano limitirani slabošću BiH ekonomije. Uostalom, spašavali su nas već, nismo se pokazali baš zahvalni, ne moraju opet. Morat ćemo se lijepo osloniti na sebe; toga se i bojim ;)
|
|
Vrh |
|
 |
dudu
|
Naslov: Re: 1995.-2022. Krah multietniĆarsko-demografske politike Bošnjaka-baznian muzlims Postano: 09 sij 2022, 20:31 |
|
|
Forumaši petnaestog u mjesecu, bliži se dan, ide zagrijavanje.
|
|
Vrh |
|
 |
Planina
|
Naslov: Re: 1995.-2022. Krah multietniĆarsko-demografske politike Bošnjaka-baznian muzlims Postano: 09 sij 2022, 20:38 |
|
|
NikolaZagreb je napisao/la: DŽorDŽ je napisao/la: Prvo točno, drugo netočno, jer je bazen BiH Hrvata nepresušan bio i ostao. Pa jebote nemogu Hrvati bih spasavat na tri strane.. Opstojnost Hrvata u BIH, nas u Hrvatskoj i Njemacku ekonomiju nije fer moramo mi i Hrvatkoj neki kurac Al doslovno Ajde neka neko prizna. Al jesmo i moćni. 
|
|
Vrh |
|
 |
HHerceg
|
Naslov: Re: 1995.-2022. Krah multietniĆarsko-demografske politike Bošnjaka-baznian muzlims Postano: 09 sij 2022, 20:38 |
|
Pridružen/a: 30 tra 2020, 17:35 Postovi: 10020 Lokacija: No Country for White Men
|
Jedino rješenje za demografsku krizu je konzultirat ZHŽ.
_________________ Ta hercegovacka tragedija je bila prva vijest svih dnevnika u BIH (kod Senada prvih 15 minuta cak) a na HRTu 34 minuta. Ko tada nije razumio nikada nece.
|
|
Vrh |
|
 |
HHerceg
|
Naslov: Re: 1995.-2022. Krah multietniĆarsko-demografske politike Bošnjaka-baznian muzlims Postano: 09 sij 2022, 20:39 |
|
Pridružen/a: 30 tra 2020, 17:35 Postovi: 10020 Lokacija: No Country for White Men
|
DŽorDŽ je napisao/la: NikolaZagreb je napisao/la: Da ali tih 3700000imas radi bih Hrvata a bazan ja presusio Prvo točno, drugo netočno, jer je bazen BiH Hrvata nepresušan bio i ostao. Ne želim 7 dana u ban ali jasno je što ti želim poručiti.
_________________ Ta hercegovacka tragedija je bila prva vijest svih dnevnika u BIH (kod Senada prvih 15 minuta cak) a na HRTu 34 minuta. Ko tada nije razumio nikada nece.
|
|
Vrh |
|
 |
Planina
|
Naslov: Re: 1995.-2022. Krah multietniĆarsko-demografske politike Bošnjaka-baznian muzlims Postano: 09 sij 2022, 20:40 |
|
|
HHerceg je napisao/la: Jedino rješenje za demografsku krizu je konzultirat ZHŽ. Dati svu vlast Škutorima, zadnja nada.
|
|
Vrh |
|
 |
Th1950
|
Naslov: Re: 1995.-2022. Krah multietniĆarsko-demografske politike Bošnjaka-baznian muzlims Postano: 09 sij 2022, 20:43 |
|
Pridružen/a: 08 lip 2021, 17:22 Postovi: 5678 Lokacija: Herceg-Bosna
|
HHerceg je napisao/la: DŽorDŽ je napisao/la: Prvo točno, drugo netočno, jer je bazen BiH Hrvata nepresušan bio i ostao.
Ne želim 7 dana u ban ali jasno je što ti želim poručiti. ti si kraljina .
_________________ Forumaš Dudu : na komentar o slomu Herceg Bosne i Hrvata u njoj .
"Bmk da prostiš, mene u BIH još samo zanima ispratit muslimane do nula u rođenima"
|
|
Vrh |
|
 |
Th1950
|
Naslov: Re: 1995.-2022. Krah multietniĆarsko-demografske politike Bošnjaka-baznian muzlims Postano: 09 sij 2022, 20:44 |
|
Pridružen/a: 08 lip 2021, 17:22 Postovi: 5678 Lokacija: Herceg-Bosna
|
Planina je napisao/la: HHerceg je napisao/la: Jedino rješenje za demografsku krizu je konzultirat ZHŽ. Dati svu vlast Škutorima, zadnja nada. škutorima pomaže Majka Božija . Katolibani . Najveći katolibani među hrvatima sigurno . Mi u SB ko fol neki ali smo rokali Boga non stop u ratu . možda smo zato i prošli kako smo prošli ...
_________________ Forumaš Dudu : na komentar o slomu Herceg Bosne i Hrvata u njoj .
"Bmk da prostiš, mene u BIH još samo zanima ispratit muslimane do nula u rođenima"
|
|
Vrh |
|
 |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|