|
|
Stranica: 10/11.
|
[ 274 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Hagresor
|
Naslov: Re: Bakir Izetbegović: ‘Sadašnje stanje u odnosima Hrvata i Bošnjaka, te Hrvatske i BiH neprirodno j Postano: 12 sij 2022, 21:38 |
|
|
mariomario2020 je napisao/la: Hagresor je napisao/la:
Muslimani imaju informacije iz prve ruke. Sjeti se samo kako je Biserka izletila sa američkim sankcijama prije nego su i službeno objavljene. Druga stvar, Dragan nakon što su se muslimani po stopedeseti puta posrali po pregovorima, odjednom “ničim izazvan” mrtav hladan izjavi da moramo “zatopljivati odnose sa muslimanima”. Točno zbog čega? E to nije objasnio.
Pitao sam i drugog komentatora. Pitat ću i tebe. Vjeruješ li Plenkoviću? Ja NE
pa i bakir je izjavio ničim izazvan da treba zatoplti odnose s hrvatima.... ok svatili smo te..mrziš plenkovića....više bi ti odgovarao kakakv balkanski krkan tipa milanović...ok...shvaćamo Ok sad bezveze i očigledno lažeš. Ima laganinijeva tema koju sam nadopunio sa kompletnim intervjuom sa dotičnim islamistom. U njemu ponavlja sve zahtjeve islamista koje konstantno vergla već dvije godine. To nije nikakvo otopljavanje. A i šutnjom o ćati si mi rekao sve.
_________________ Ode sve ovo u helać
|
|
Vrh |
|
|
Šporet
|
Naslov: Re: Bakir Izetbegović: ‘Sadašnje stanje u odnosima Hrvata i Bošnjaka, te Hrvatske i BiH neprirodno j Postano: 12 sij 2022, 21:42 |
|
|
Muslimani nadmašuju sami sebe u količini alogičnih gluposti Plenković dao ultimatum Čoviću da se odrekne Dodika dok Plenkovićevi parlamentarci upravo govore kako su bošnjaci glavni problem a ne Dodik (i još ove budale sami to stave u tekst) Plenković dao ultimatum Čoviću da se odrekne Dodika, dok koalicijski parter Pupovac ide na obilježavanje RS, a Plenkovićev komentar na to je: briga me, išao je kao predstavnik SNV-a Znači po muslimanskom ludilu u ovom članku, Plenković je protiv svojih europarlamentaraca (koji doslovno provode njegovu politiku, to im je posao), protiv svog koalicijskog partnera i protiv Čovića, samo svima ovima to nitko nije rekao, pa ni Plenković sam sebi još to nije rekao. Članak zaudara na strah od podrške RH formiranju samouprave ako ne bude izbornog zakona. Muslimani očajnički bacaju dimne bombe kako bi si stvorili paralelnu stvarnost gdje bi im nešto išlo na ruku, jadno, ali i znak da su na podu, da im se gubi tlo pod nogama. Sad treba pojačat lobiranje na n-tu i lomit ih.
|
|
Vrh |
|
|
Hagresor
|
Naslov: Re: Bakir Izetbegović: ‘Sadašnje stanje u odnosima Hrvata i Bošnjaka, te Hrvatske i BiH neprirodno j Postano: 12 sij 2022, 21:58 |
|
|
Stopirani milijuni i sankcije promijenili su sve: Stvara se neočekivani pakt Hrvata i Bošnjaka!Sjedinjene Države u utorak su pozvale vlasti BiH da istraže izvješća o veličanju ratnih zločina tijekom zabranjene proslave Republike Srpske i incidentima usmjerenim protiv povratnika u gradove iz kojih su istjerani nesrpski stanovnici. “Pozivamo nadležne vlasti da neodgodivo istraže te incidente te da se utvrde odgovorni”, objavio je glasnogovornik State Departmenta. Europska komisija zaustavila je isplatu 125 milijuna eura koje su entiteti u BiH trebali dobiti kao pomoć za oporavak od posljedica pandemije, objavili su u srijedu lokalni mediji. Ta je informacija potvrđena nakon što je ovog tjedna iz Bruxellesa stiglo upozorenje da bi sankcije mogle biti odgovor na secesionističku politiku vlasti Republike Srpske, objavila je Hina. Europska komisija i vlasti BiH su u prosincu 2020. potpisali sporazum o paketu pomoći, vrijednom 250 milijuna eura, namijenjenom Federaciji BiH, RS-u i distriktu Brčko. Polovina tog iznosa isplaćena je 2021, a ostatak je trebalo biti prebačen na račune u BiH tijekom siječnja ove godine, no to se nije dogodilo, a neizvjesno je kada i hoće li uopće taj novac biti isplaćen. Predstavnici Delegacije EU u BiH za banjalučke “Nezavisne novine” su pojasnili kako je isplata drugog dijela paketa pomoći Unije suspendirana temeljem kriterija o uvjetovanosti te pomoći poduzimanjem mjera na planu ekonomskog upravljanja i izgradnje institucija, stabilnosti finansijskog sektora, transparentnosti, ali i borbi protiv korupcije, kao i boljeg funkcionisanja tržišta rada. “Provođenje ovih mjera i politika zahtijevat će blisku suradnju svih nivoa vlasti. EU će u narednim mjesecima izvršiti procjenu usklađenosti s uslovima za dodjelu makrofinancijske pomoći”, pojašnjenje je Delegacije EU. Dalje se navodi: I ove vijesti pomažu razumjeti promjenu stava u odnosima Bošnjaka i Hrvata u BiH, ali i Hrvatske prema pregovorima o izbornom zakonu. Premijer Andrej Plenković susreo se s bošnjačkim liderom Bakirom Izetbegovićem u ponedjeljak u Dubrovniku gdje su raspravljali o nizu pitanja među kojima se ističe izgradnja Južne plinske interkonekcije kako bi se Federacija BiH jače vezala uz hrvatsku plinsku mrežu. Plenković je naveo i da je bilo riječi o potrebi postizanja političkog dogovora o izbornoj reformi, s ciljem osiguranja ravnopravnosti konstitutivnih naroda i ostalih te uklanjanja blokada u funkcioniranju institucija. Srpski entitet blokira djelovanje institucija BiH jer ne dolazi na sastanke zbog zakona o zabrani negiranja genocida koji je prije odlaska proglasio bivši Viski predstavnik Valentin Inzko, ali hrvatski korpus blokira institucije Federacije BiH u kojoj vlast nije formirana nakon izbora 2018. HDZ BiH uvjetuje formiranje vlade promjenom izbornog zakona. Da se nešto mijenja vidljivo je i iz Izetbegovićeve retorike. U utorak, nakon sastanka s Plenkovićem, izjavio je da je “imperativ popravljati odnose Bošnjaka i Hrvata bez obzira na to što se dogodilo, i što ste vi u Hercegovini najbolnije osjetili. I odnose Hrvatske i Bosne i Hercegovine”. “Učinit ću sve da se jedno neprirodno stanje, gdje smo mi ponovno pokvarili odnose s Hrvatima, odnosno mi s Hrvatima, ili Hrvatska s nama ili mi s Hrvatskom, da se ta stvar popravi jer to je jako štetno i za BiH i za Hrvatsku”, istaknuo je čelnik SDA koji je i predsjedavajući državnog Doma naroda Parlamentarne skupštine BiH. U tom je tonu i Dragan Čović, predsjednik HDZ BiH. “Ovo je prezahtjevna godina, izuzetno teška i upravo je to prigoda da pokažemo krajnju odgovornost i napravimo iskorak kako bismo stabilizirali odnose u Bosni i Hercegovini. Ono što možemo primarno uraditi je stabilizirati odnose u Federaciji BiH, a onda i na razini cijele BiH”, izjavio je Čović, dopredsjedatelj Doma naroda Parlamentarne skupštine BiH, za agenciju Fena. Uslijedio je zaključak: “Prevažno je da dođe do otopljavanja političkih odnosa između Bošnjaka i Hrvata u FBiH. To je strateško pitanje.” Očito je da je u bošnjačkim političkim krugovima prevladala svijest da je potrebno zaustaviti poniženje Hrvata jer bez toga nije moguće pokrenuti opsežnu akciju protiv srpske destruktivne politike u BiH. U srpskoj političkoj zajednici ne postoji podjela po pitanju ciljeva nego samo kad je riječ o kontroli vlasti. Što je vidljivo iz tvrdnje Draška Stanivukovića, gradonačelnika Banja Luke, da je oficir JNA, ubojica iz Bjelovara (ime namjerno ne spominjem), heroj. Hrvatski je politički korpus, očito pod utjecajem Zagreba, morao revidirati politiku suradnje s Miloradom Dodikom. Koja je dugoročno pogubna za Hrvate u BiH, što nije jasno hrvatskom predsjedniku Zoranu Milanoviću. Možda su u tome važnu ulogu odigrale američke najave sankcija. Dobio ih je Dodik, pa jedan bošnjački političar. Washington je najavio da nema nedodirljivih. Pa bismo tako mogli dobiti povratak temeljima suradnje Bošnjaka i Hrvata, a to je Washingtonski pa zatim Splitski sporazum. Ta su dva dokumenta stvorili preduvjetea za vojni poraz Srba. Na tom bi se tragu mogao formirati plan za sprječavanje srpske destrukcije. Treba stalno ponavljati, najviše štete od bilo kakve krize u BiH imat će Hrvatska. Željko Trkanjec l zabranjeni.url https://www.zabranjeni.url/vijesti/svijet/ ... a-15144523Evo da me ne jebete sa “slobodnom bosnom”. Još jedan muslimanski lobist iz Zagreba sa identičnim člankom.
_________________ Ode sve ovo u helać
|
|
Vrh |
|
|
Kozojeb
|
Naslov: Re: Bakir Izetbegović: ‘Sadašnje stanje u odnosima Hrvata i Bošnjaka, te Hrvatske i BiH neprirodno j Postano: 12 sij 2022, 22:05 |
|
Pridružen/a: 11 sij 2022, 21:37 Postovi: 230 Lokacija: pobjegao iz tora
|
Hagresor je napisao/la: Stopirani milijuni i sankcije promijenili su sve: Stvara se neočekivani pakt Hrvata i Bošnjaka!Sjedinjene Države u utorak su pozvale vlasti BiH da istraže izvješća o veličanju ratnih zločina tijekom zabranjene proslave Republike Srpske i incidentima usmjerenim protiv povratnika u gradove iz kojih su istjerani nesrpski stanovnici. “Pozivamo nadležne vlasti da neodgodivo istraže te incidente te da se utvrde odgovorni”, objavio je glasnogovornik State Departmenta. Europska komisija zaustavila je isplatu 125 milijuna eura koje su entiteti u BiH trebali dobiti kao pomoć za oporavak od posljedica pandemije, objavili su u srijedu lokalni mediji. Ta je informacija potvrđena nakon što je ovog tjedna iz Bruxellesa stiglo upozorenje da bi sankcije mogle biti odgovor na secesionističku politiku vlasti Republike Srpske, objavila je Hina. Europska komisija i vlasti BiH su u prosincu 2020. potpisali sporazum o paketu pomoći, vrijednom 250 milijuna eura, namijenjenom Federaciji BiH, RS-u i distriktu Brčko. Polovina tog iznosa isplaćena je 2021, a ostatak je trebalo biti prebačen na račune u BiH tijekom siječnja ove godine, no to se nije dogodilo, a neizvjesno je kada i hoće li uopće taj novac biti isplaćen. Predstavnici Delegacije EU u BiH za banjalučke “Nezavisne novine” su pojasnili kako je isplata drugog dijela paketa pomoći Unije suspendirana temeljem kriterija o uvjetovanosti te pomoći poduzimanjem mjera na planu ekonomskog upravljanja i izgradnje institucija, stabilnosti finansijskog sektora, transparentnosti, ali i borbi protiv korupcije, kao i boljeg funkcionisanja tržišta rada. “Provođenje ovih mjera i politika zahtijevat će blisku suradnju svih nivoa vlasti. EU će u narednim mjesecima izvršiti procjenu usklađenosti s uslovima za dodjelu makrofinancijske pomoći”, pojašnjenje je Delegacije EU. Dalje se navodi: I ove vijesti pomažu razumjeti promjenu stava u odnosima Bošnjaka i Hrvata u BiH, ali i Hrvatske prema pregovorima o izbornom zakonu. Premijer Andrej Plenković susreo se s bošnjačkim liderom Bakirom Izetbegovićem u ponedjeljak u Dubrovniku gdje su raspravljali o nizu pitanja među kojima se ističe izgradnja Južne plinske interkonekcije kako bi se Federacija BiH jače vezala uz hrvatsku plinsku mrežu. Plenković je naveo i da je bilo riječi o potrebi postizanja političkog dogovora o izbornoj reformi, s ciljem osiguranja ravnopravnosti konstitutivnih naroda i ostalih te uklanjanja blokada u funkcioniranju institucija. Srpski entitet blokira djelovanje institucija BiH jer ne dolazi na sastanke zbog zakona o zabrani negiranja genocida koji je prije odlaska proglasio bivši Viski predstavnik Valentin Inzko, ali hrvatski korpus blokira institucije Federacije BiH u kojoj vlast nije formirana nakon izbora 2018. HDZ BiH uvjetuje formiranje vlade promjenom izbornog zakona. Da se nešto mijenja vidljivo je i iz Izetbegovićeve retorike. U utorak, nakon sastanka s Plenkovićem, izjavio je da je “imperativ popravljati odnose Bošnjaka i Hrvata bez obzira na to što se dogodilo, i što ste vi u Hercegovini najbolnije osjetili. I odnose Hrvatske i Bosne i Hercegovine”. “Učinit ću sve da se jedno neprirodno stanje, gdje smo mi ponovno pokvarili odnose s Hrvatima, odnosno mi s Hrvatima, ili Hrvatska s nama ili mi s Hrvatskom, da se ta stvar popravi jer to je jako štetno i za BiH i za Hrvatsku”, istaknuo je čelnik SDA koji je i predsjedavajući državnog Doma naroda Parlamentarne skupštine BiH. U tom je tonu i Dragan Čović, predsjednik HDZ BiH. “Ovo je prezahtjevna godina, izuzetno teška i upravo je to prigoda da pokažemo krajnju odgovornost i napravimo iskorak kako bismo stabilizirali odnose u Bosni i Hercegovini. Ono što možemo primarno uraditi je stabilizirati odnose u Federaciji BiH, a onda i na razini cijele BiH”, izjavio je Čović, dopredsjedatelj Doma naroda Parlamentarne skupštine BiH, za agenciju Fena. Uslijedio je zaključak: “Prevažno je da dođe do otopljavanja političkih odnosa između Bošnjaka i Hrvata u FBiH. To je strateško pitanje.” Očito je da je u bošnjačkim političkim krugovima prevladala svijest da je potrebno zaustaviti poniženje Hrvata jer bez toga nije moguće pokrenuti opsežnu akciju protiv srpske destruktivne politike u BiH. U srpskoj političkoj zajednici ne postoji podjela po pitanju ciljeva nego samo kad je riječ o kontroli vlasti. Što je vidljivo iz tvrdnje Draška Stanivukovića, gradonačelnika Banja Luke, da je oficir JNA, ubojica iz Bjelovara (ime namjerno ne spominjem), heroj. Hrvatski je politički korpus, očito pod utjecajem Zagreba, morao revidirati politiku suradnje s Miloradom Dodikom. Koja je dugoročno pogubna za Hrvate u BiH, što nije jasno hrvatskom predsjedniku Zoranu Milanoviću. Možda su u tome važnu ulogu odigrale američke najave sankcija. Dobio ih je Dodik, pa jedan bošnjački političar. Washington je najavio da nema nedodirljivih. Pa bismo tako mogli dobiti povratak temeljima suradnje Bošnjaka i Hrvata, a to je Washingtonski pa zatim Splitski sporazum. Ta su dva dokumenta stvorili preduvjetea za vojni poraz Srba. Na tom bi se tragu mogao formirati plan za sprječavanje srpske destrukcije. Treba stalno ponavljati, najviše štete od bilo kakve krize u BiH imat će Hrvatska. Željko Trkanjec l zabranjeni.url https://www.zabranjeni.url/vijesti/svijet/ ... a-15144523Evo da me ne jebete sa “slobodnom bosnom”. Još jedan muslimanski lobist iz Zagreba sa identičnim člankom. Lobisti vamo, lobisti tamo. A danas se prica o tome da elektroprivrede iz Sarajeva i Mostara dadnu ponudu za kupovinu HET-a. Sto su pustili i ministri iz SDA i iz HDZ-a. Nesto se desava. Ne znam sta, ali nesto je krenulo.
|
|
Vrh |
|
|
novem
|
Naslov: Re: Bakir Izetbegović: ‘Sadašnje stanje u odnosima Hrvata i Bošnjaka, te Hrvatske i BiH neprirodno j Postano: 12 sij 2022, 22:13 |
|
|
@Hagresor Smanji prijenose tih lobističkih članaka.
_________________ - Sarajevo drugi u svijetu po broju izdanih radnih viza za Njemačku 2022. - Luka Mišetić: Haag nigdje i nikad nije tvrdio da je Herceg-Bosna UZP. - Reis: Država nam curi kroz prste poput pijeska.
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Bakir Izetbegović: ‘Sadašnje stanje u odnosima Hrvata i Bošnjaka, te Hrvatske i BiH neprirodno j Postano: 12 sij 2022, 22:18 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 109320 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
To nije vijest već kolumna nekog bezveznjakovića. Usput jedino što je istinito u tom tekstu je da su i muslimani ostali bez besplatnog novca iz EU radi raznih razloga. Pa nek trkeljaju o ratu.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
|
Bobovac
|
Naslov: Re: Bakir Izetbegović: ‘Sadašnje stanje u odnosima Hrvata i Bošnjaka, te Hrvatske i BiH neprirodno j Postano: 12 sij 2022, 22:22 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 11:09 Postovi: 25848 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
laganini je napisao/la: Naša Kvačica je napisao/la: I Divizija je vaš čovjek. ..ma pametan je on momak al sjebo ga neki hdz-ovac pa ga šibaju frustracije..ma svi smo mi naši....valjda.. @divizija, kakav da je, naš je. S druge strane, što se tebe tiče...ne dao Bog da si naš.
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
Vrh |
|
|
Šporet
|
Naslov: Re: Bakir Izetbegović: ‘Sadašnje stanje u odnosima Hrvata i Bošnjaka, te Hrvatske i BiH neprirodno j Postano: 12 sij 2022, 22:30 |
|
|
Muslimančina Trkanjec ali dobro da je članak stavljen da se vidi da je orkestriran pokušaj bošnjačkih piskarala i njihov strah zbog približavanja zadnjeg roka kad će blefiranju i naprđivanju doć kraj i morat će definitivno obznanit SAD-u, MZ-u i Hrvatskoj dal pristaju na izmjenu izbornog zakona ili ide ciprizacija sasrani su odjednom Hrvati više nisu uzepeovci i ustaše i neprijatelji bih sad sarajevo jedva čeka pakt sa Zagrebom protiv Srba, samo treba razbit to savezništvo Čović - Dodik nikakvih paktova nema, ima vračanja ukradenoga Hrvatima, predsjedništvo i dom naroda naučila je hrvatska politika s kim ima posla
|
|
Vrh |
|
|
laganini
|
Naslov: Re: Bakir Izetbegović: ‘Sadašnje stanje u odnosima Hrvata i Bošnjaka, te Hrvatske i BiH neprirodno j Postano: 12 sij 2022, 22:32 |
|
|
Bobovac je napisao/la: laganini je napisao/la: ..ma pametan je on momak al sjebo ga neki hdz-ovac pa ga šibaju frustracije..ma svi smo mi naši....valjda..
@divizija, kakav da je, naš je. S druge strane, što se tebe tiče...ne dao Bog da si naš. ..ubicu se zbog toga..za razliku od divizije koji ima nesto mozga .........
|
|
Vrh |
|
|
Th1950
|
Naslov: Re: Bakir Izetbegović: ‘Sadašnje stanje u odnosima Hrvata i Bošnjaka, te Hrvatske i BiH neprirodno j Postano: 12 sij 2022, 22:39 |
|
Pridružen/a: 08 lip 2021, 18:22 Postovi: 6131 Lokacija: Herceg-Bosna
|
crni_bombarder je napisao/la: Ma jok, gdje ces glasati za desnicu ili bilo kakvu alternativu HDZ briselskim uguzima, HDZ izdao prodao kme perecija kme, logicna treca opcija je obuci uniformu VRS. ja sam za Most ali bi učinio to jer borba protiv mudzahedina je jača od svih ideoloških "prepreka"
_________________ Forumaš Dudu : na komentar o slomu Herceg Bosne i Hrvata u njoj .
"Bmk da prostiš, mene u BIH još samo zanima ispratit muslimane do nula u rođenima"
|
|
Vrh |
|
|
laganini
|
Naslov: Re: Bakir Izetbegović: ‘Sadašnje stanje u odnosima Hrvata i Bošnjaka, te Hrvatske i BiH neprirodno j Postano: 12 sij 2022, 22:41 |
|
|
Th1950 je napisao/la: crni_bombarder je napisao/la: Ma jok, gdje ces glasati za desnicu ili bilo kakvu alternativu HDZ briselskim uguzima, HDZ izdao prodao kme perecija kme, logicna treca opcija je obuci uniformu VRS. ja sam za Most ali bi učinio to jer borba protiv mudzahedina je jača od svih ideoloških "prepreka" ..gotovo je ljubavni odnos s muslimanima je gotova stvar..samo slušajte dico..
|
|
Vrh |
|
|
laganini
|
Naslov: Re: Bakir Izetbegović: ‘Sadašnje stanje u odnosima Hrvata i Bošnjaka, te Hrvatske i BiH neprirodno j Postano: 12 sij 2022, 22:45 |
|
|
..sto je prirodno .. da se držimo teme...
|
|
Vrh |
|
|
Th1950
|
Naslov: Re: Bakir Izetbegović: ‘Sadašnje stanje u odnosima Hrvata i Bošnjaka, te Hrvatske i BiH neprirodno j Postano: 12 sij 2022, 23:02 |
|
|
laganini je napisao/la: Th1950 je napisao/la: ja sam za Most ali bi učinio to jer borba protiv mudzahedina je jača od svih ideoloških "prepreka" ..gotovo je ljubavni odnos s muslimanima je gotova stvar..samo slušajte dico.. glupane turski meni su ti turci uništili sve i poklali . Molim vas da ovoga glupana zelenog banirate , MOLIM VAS ! samo podjebaje i obožava turke
_________________ Forumaš Dudu : na komentar o slomu Herceg Bosne i Hrvata u njoj .
"Bmk da prostiš, mene u BIH još samo zanima ispratit muslimane do nula u rođenima"
|
|
Vrh |
|
|
teranova
|
Naslov: Re: Bakir Izetbegović: ‘Sadašnje stanje u odnosima Hrvata i Bošnjaka, te Hrvatske i BiH neprirodno j Postano: 12 sij 2022, 23:07 |
|
|
I mene nervira, suviše koristi smajlije. Podrugljive.
|
|
Vrh |
|
|
laganini
|
Naslov: Re: Bakir Izetbegović: ‘Sadašnje stanje u odnosima Hrvata i Bošnjaka, te Hrvatske i BiH neprirodno j Postano: 12 sij 2022, 23:08 |
|
|
Th1950 je napisao/la: laganini je napisao/la: ..gotovo je ljubavni odnos s muslimanima je gotova stvar..samo slušajte dico.. glupane turski meni su ti turci uništili sve i poklali . Molim vas da ovoga glupana zelenog banirate , MOLIM VAS ! samo podjebaje i obožava turke ..a odatle tvoje frustracije ..a mnogim su Srbi pola familije ubili..recimo zapalili su pola hrvatske..stvorili Vukovar...Srebrenicu ...jel takvi imaju frustracije dok svršavaš na dodika..srami se sebično derište...i s takvim tribas zivit kad smo geografski tu di jesmo..a i neki Srbi su izgubili dicu roditelji i njima je neki kreten popalio kuću..o tome nisi razmišlja ..
|
|
Vrh |
|
|
HHerceg
|
Naslov: Re: Bakir Izetbegović: ‘Sadašnje stanje u odnosima Hrvata i Bošnjaka, te Hrvatske i BiH neprirodno j Postano: 12 sij 2022, 23:09 |
|
Pridružen/a: 30 tra 2020, 18:35 Postovi: 10917 Lokacija: No Country for White Men
|
Srebrenica šta? Čista vojna pobjeda.
_________________ Ta hercegovacka tragedija je bila prva vijest svih dnevnika u BIH (kod Senada prvih 15 minuta cak) a na HRTu 34 minuta. Ko tada nije razumio nikada nece.
|
|
Vrh |
|
|
Th1950
|
Naslov: Re: Bakir Izetbegović: ‘Sadašnje stanje u odnosima Hrvata i Bošnjaka, te Hrvatske i BiH neprirodno j Postano: 12 sij 2022, 23:10 |
|
|
Ako nas islamski teroristi mudzahedini još jedan put preveslaju i iskoriste da ubijamo kršćane ( pravoslavne ) zarad njih i njihovih ciljeva i predamo im opet u ruke teritorij ja ću se odreć Hrvatstva i Hrvatske .
|
|
Vrh |
|
|
3AJE6
|
Naslov: Re: Bakir Izetbegović: ‘Sadašnje stanje u odnosima Hrvata i Bošnjaka, te Hrvatske i BiH neprirodno j Postano: 12 sij 2022, 23:12 |
|
|
Koliko sam shvatio te kolumniste, Bake će koliko sutra potpisati IZ i to bez uslovljavanja sa DN-om i tako relaksirati odnose.
Ili sam nešto promašio ?
_________________ Sponzor lige hokejaških prvaka, brzog klizanja i ostalih zimskih sportova - vaš Gazprom.
|
|
Vrh |
|
|
laganini
|
Naslov: Re: Bakir Izetbegović: ‘Sadašnje stanje u odnosima Hrvata i Bošnjaka, te Hrvatske i BiH neprirodno j Postano: 12 sij 2022, 23:13 |
|
|
Th1950 je napisao/la: Ako nas islamski teroristi mudzahedini još jedan put preveslaju i iskoriste da ubijamo kršćane ( pravoslavne ) zarad njih i njihovih ciljeva i predamo im opet u ruke teritorij ja ću se odreć Hrvatstva i Hrvatske . ..glupsone jel ti znas di je ravno..jel znas ko je potaraca ravno..jel znas da je to prva vojna akcija u bih..*** moj ti to znas..
|
|
Vrh |
|
|
Th1950
|
Naslov: Re: Bakir Izetbegović: ‘Sadašnje stanje u odnosima Hrvata i Bošnjaka, te Hrvatske i BiH neprirodno j Postano: 12 sij 2022, 23:13 |
|
|
laganini je napisao/la: Th1950 je napisao/la: glupane turski meni su ti turci uništili sve i poklali .
Molim vas da ovoga glupana zelenog banirate , MOLIM VAS !
samo podjebaje i obožava turke ..a odatle tvoje frustracije ..a mnogim su Srbi pola familije ubili..recimo zapalili su pola hrvatske..stvorili Vukovar...Srebrenicu ...jel takvi imaju frustracije dok svršavaš na dodika..srami se sebično derište...i s takvim tribas zivit kad smo geografski tu di jesmo..a i neki Srbi su izgubili dicu roditelji i njima je neki kreten popalio kuću..o tome nisi razmišlja .. Srbi više nisu prijetnja . Srbe su vojno porazili i oni su sami 300 000 napustili HR . Mi i srbi nemamo više mješanih sredina i mi smo finito bar još 100 godina . S turcima smo 500 godina ratovali , opustošili su nam Bosnu stotine tisuća Hrvatske muške djece su odvezli u janjičare , pustošili Hrvatsku , to se nastavilo kad su nas turci klali i silovali 93,94 i još su prijetnja i opet nas 30 godina muče i kradu ono što je potpisano i dogovoreno .
|
|
Vrh |
|
|
Th1950
|
Naslov: Re: Bakir Izetbegović: ‘Sadašnje stanje u odnosima Hrvata i Bošnjaka, te Hrvatske i BiH neprirodno j Postano: 12 sij 2022, 23:16 |
|
|
3AJE6 je napisao/la: Koliko sam shvatio te kolumniste, Bake će koliko sutra potpisati IZ i to bez uslovljavanja sa DN-om i tako relaksirati odnose.
Ili sam nešto promašio ? Kaže trebamo zatoplit odnose a on 30 godina krade sve Hrvatima ! smeće vehabijsko . Oni su jedini krivi za ovakve odnose jer da su se držali popisanog mi bi danas bili u bratskim odnosima
|
|
Vrh |
|
|
Th1950
|
Naslov: Re: Bakir Izetbegović: ‘Sadašnje stanje u odnosima Hrvata i Bošnjaka, te Hrvatske i BiH neprirodno j Postano: 12 sij 2022, 23:18 |
|
|
laganini je napisao/la: Th1950 je napisao/la: Ako nas islamski teroristi mudzahedini još jedan put preveslaju i iskoriste da ubijamo kršćane ( pravoslavne ) zarad njih i njihovih ciljeva i predamo im opet u ruke teritorij ja ću se odreć Hrvatstva i Hrvatske . ..glupsone jel ti znas di je ravno..jel znas ko je potaraca ravno..jel znas da je to prva vojna akcija u bih..*** moj ti to znas.. Znam , a bogami i znam ko je rekao da ovo nije naš rat i ko je napadao zajedno s četnicima vukovar . Izet Nanić i mnogobrojni muslimani . A ti se raduješ što se opet "bratimimo" . sve vam ****** koji su vam draži turci i njihovi interesi nego mi koji smo iskrvarili za vas još od pada Bosne pod turke . Hrvati su obranili Bosnu 91 i 92 !
|
|
Vrh |
|
|
Tankosic
|
Naslov: Re: Bakir Izetbegović: ‘Sadašnje stanje u odnosima Hrvata i Bošnjaka, te Hrvatske i BiH neprirodno j Postano: 12 sij 2022, 23:18 |
|
|
Ne znam sto ste iznenadjeni, meni Laganinijeva prica skroz pije vodu, na stranu vase razocarenje.
_________________ Srbija je vazda ratovala protiv najjacih imperija, Otomanska, Austro Ugarska, Hitlerova Nemacka, NATO pakt.
A njene komsije, najveca imperija protiv koje su ratovali, je Srbija.
|
|
Vrh |
|
|
laganini
|
Naslov: Re: Bakir Izetbegović: ‘Sadašnje stanje u odnosima Hrvata i Bošnjaka, te Hrvatske i BiH neprirodno j Postano: 12 sij 2022, 23:19 |
|
|
..jaki su mi bosanski muslimani..kakve veze oni imaju s Turcima to su sve u korijenu iz hrvatski plemena..iz neki okolnosti su muslimani ..jebla te Turska i njih koji misle da imaju vezu pupčanu s Turcima..mozda iz inata..
|
|
Vrh |
|
|
Skeletor
|
Naslov: Re: Bakir Izetbegović: ‘Sadašnje stanje u odnosima Hrvata i Bošnjaka, te Hrvatske i BiH neprirodno j Postano: 12 sij 2022, 23:21 |
|
Pridružen/a: 09 pro 2021, 01:01 Postovi: 4116 Lokacija: Castle Grayskull
|
3AJE6 je napisao/la: Koliko sam shvatio te kolumniste, Bake će koliko sutra potpisati IZ i to bez uslovljavanja sa DN-om i tako relaksirati odnose.
Ili sam nešto promašio ? I meni se tako čini, ne znam šta drugo može ponuditi Hrvatima u zamenu za savez. Ajde i to čudo da vidimo.
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 24 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|