|
|
Stranica: 11/11.
|
[ 274 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Th1950
|
Naslov: Re: Bakir Izetbegović: ‘Sadašnje stanje u odnosima Hrvata i Bošnjaka, te Hrvatske i BiH neprirodno j Postano: 12 sij 2022, 23:22 |
|
Pridružen/a: 08 lip 2021, 18:22 Postovi: 6131 Lokacija: Herceg-Bosna
|
laganini je napisao/la: ..jaki su mi bosanski muslimani..kakve veze oni imaju s Turcima to su sve u korijenu iz hrvatski plemena..iz neki okolnosti su muslimani ..jebla te Turska i njih koji misle da imaju vezu pupčanu s Turcima..mozda iz inata.. Ko je jurišao i vodio bitke i pustošio Hrvatsku u doba osmanlija ? Došlo 100 000 turaka iz turske i tu ratovali protiv nas ... moš mislit . Kakve veze kažeš imaju sa turcima ? ovdje svaka rasprava je bezsmislena sa tobom konjino stara zelena .
_________________ Forumaš Dudu : na komentar o slomu Herceg Bosne i Hrvata u njoj .
"Bmk da prostiš, mene u BIH još samo zanima ispratit muslimane do nula u rođenima"
|
|
Vrh |
|
|
ObjektivnaPublika
|
Naslov: Re: Bakir Izetbegović: ‘Sadašnje stanje u odnosima Hrvata i Bošnjaka, te Hrvatske i BiH neprirodno j Postano: 12 sij 2022, 23:24 |
|
Pridružen/a: 11 svi 2021, 00:26 Postovi: 2735 Lokacija: Sarajevo
|
Th1950 je napisao/la: laganini je napisao/la: ..jaki su mi bosanski muslimani..kakve veze oni imaju s Turcima to su sve u korijenu iz hrvatski plemena..iz neki okolnosti su muslimani ..jebla te Turska i njih koji misle da imaju vezu pupčanu s Turcima..mozda iz inata.. Ko je jurišao i vodio bitke i pustošio Hrvatsku u doba osmanlija ? Došlo 100 000 turaka iz turske i tu ratovali protiv nas ... moš mislit . Kakve veze kažeš imaju sa turcima ? ovdje svaka rasprava je bezsmislena sa tobom konjino stara zelena . Rimljani su bili na balkanu isto, hoces jurisati na Rim?
_________________ High Mobility Anti russian System
|
|
Vrh |
|
|
3AJE6
|
Naslov: Re: Bakir Izetbegović: ‘Sadašnje stanje u odnosima Hrvata i Bošnjaka, te Hrvatske i BiH neprirodno j Postano: 12 sij 2022, 23:25 |
|
|
AtlasOnline je napisao/la: Lobisti vamo, lobisti tamo. A danas se prica o tome da elektroprivrede iz Sarajeva i Mostara dadnu ponudu za kupovinu HET-a. Sto su pustili i ministri iz SDA i iz HDZ-a.
Nesto se desava. Ne znam sta, ali nesto je krenulo.
Ta kupovina će se desiti istog dana kada Telekom Srbija kupi BH Telekom
_________________ Sponzor lige hokejaških prvaka, brzog klizanja i ostalih zimskih sportova - vaš Gazprom.
|
|
Vrh |
|
|
teranova
|
Naslov: Re: Bakir Izetbegović: ‘Sadašnje stanje u odnosima Hrvata i Bošnjaka, te Hrvatske i BiH neprirodno j Postano: 12 sij 2022, 23:25 |
|
|
Citat: Rimljani su bili na balkanu isto, hoces jurisati na Rim?
Evo suve inteligencije.
|
|
Vrh |
|
|
ObjektivnaPublika
|
Naslov: Re: Bakir Izetbegović: ‘Sadašnje stanje u odnosima Hrvata i Bošnjaka, te Hrvatske i BiH neprirodno j Postano: 12 sij 2022, 23:26 |
|
|
Aj malo prosipaj ptsp od turaka u 2022 godini
|
|
Vrh |
|
|
mariomario2020
|
Naslov: Re: Bakir Izetbegović: ‘Sadašnje stanje u odnosima Hrvata i Bošnjaka, te Hrvatske i BiH neprirodno j Postano: 12 sij 2022, 23:29 |
|
|
Hagresor je napisao/la: mariomario2020 je napisao/la: pa i bakir je izjavio ničim izazvan da treba zatoplti odnose s hrvatima.... ok svatili smo te..mrziš plenkovića....više bi ti odgovarao kakakv balkanski krkan tipa milanović...ok...shvaćamo Ok sad bezveze i očigledno lažeš. Ima laganinijeva tema koju sam nadopunio sa kompletnim intervjuom sa dotičnim islamistom. U njemu ponavlja sve zahtjeve islamista koje konstantno vergla već dvije godine. To nije nikakvo otopljavanje. A i šutnjom o ćati si mi rekao sve. definitivno ste gluplji dio naroda..dižem ruke....ali pliz kad ti se gadi vodstvo RH vrati dokumente i izjašnjavaj se kao npr Srbin.....očito su ti oni idoli....
|
|
Vrh |
|
|
laganini
|
Naslov: Re: Bakir Izetbegović: ‘Sadašnje stanje u odnosima Hrvata i Bošnjaka, te Hrvatske i BiH neprirodno j Postano: 12 sij 2022, 23:29 |
|
|
Th1950 je napisao/la: laganini je napisao/la: ..jaki su mi bosanski muslimani..kakve veze oni imaju s Turcima to su sve u korijenu iz hrvatski plemena..iz neki okolnosti su muslimani ..jebla te Turska i njih koji misle da imaju vezu pupčanu s Turcima..mozda iz inata.. Ko je jurišao i vodio bitke i pustošio Hrvatsku u doba osmanlija ? Došlo 100 000 turaka iz turske i tu ratovali protiv nas ... moš mislit . Kakve veze kažeš imaju sa turcima ? ovdje svaka rasprava je bezsmislena sa tobom konjino stara zelena . ..ja ni blizu nisam zeleni ni Osmanlije a ti vjerojatno imas jer sigurnije da je neku tvoju pra pra baku naskočio neki Turčin..moju mozda Talijan il Francuz..
|
|
Vrh |
|
|
mariomario2020
|
Naslov: Re: Bakir Izetbegović: ‘Sadašnje stanje u odnosima Hrvata i Bošnjaka, te Hrvatske i BiH neprirodno j Postano: 12 sij 2022, 23:30 |
|
|
novem je napisao/la: @Hagresor Smanji prijenose tih lobističkih članaka. nemože...on ŽELI da je to istina....
|
|
Vrh |
|
|
Legionnaire
|
Naslov: Re: Bakir Izetbegović: ‘Sadašnje stanje u odnosima Hrvata i Bošnjaka, te Hrvatske i BiH neprirodno j Postano: 12 sij 2022, 23:30 |
|
Pridružen/a: 27 kol 2019, 23:54 Postovi: 5433 Lokacija: Svjetski poznat oslobođeni grad na istoku Srpske
|
ObjektivnaPublika je napisao/la: Rimljani su bili na balkanu isto, hoces jurisati na Rim? Razlika je ocigledna: Vi ste njihovi politicki nasljednici. Predstavljate kontinuitet otomanske politike na Balkanu. Sa Rimljanima nikakve veze ne postoje.
_________________ Nećete u Bejruuut, niste ni prije.
|
|
Vrh |
|
|
Hagresor
|
Naslov: Re: Bakir Izetbegović: ‘Sadašnje stanje u odnosima Hrvata i Bošnjaka, te Hrvatske i BiH neprirodno j Postano: 12 sij 2022, 23:32 |
|
|
|
Vrh |
|
|
Th1950
|
Naslov: Re: Bakir Izetbegović: ‘Sadašnje stanje u odnosima Hrvata i Bošnjaka, te Hrvatske i BiH neprirodno j Postano: 12 sij 2022, 23:32 |
|
|
ObjektivnaPublika je napisao/la: Th1950 je napisao/la: Ko je jurišao i vodio bitke i pustošio Hrvatsku u doba osmanlija ?
Došlo 100 000 turaka iz turske i tu ratovali protiv nas ... moš mislit .
Kakve veze kažeš imaju sa turcima ?
ovdje svaka rasprava je bezsmislena sa tobom konjino stara zelena . Rimljani su bili na balkanu isto, hoces jurisati na Rim? rimljani nisu tlačili Hrvate nit danas tlače kao turci danas .
_________________ Forumaš Dudu : na komentar o slomu Herceg Bosne i Hrvata u njoj .
"Bmk da prostiš, mene u BIH još samo zanima ispratit muslimane do nula u rođenima"
|
|
Vrh |
|
|
Th1950
|
Naslov: Re: Bakir Izetbegović: ‘Sadašnje stanje u odnosima Hrvata i Bošnjaka, te Hrvatske i BiH neprirodno j Postano: 12 sij 2022, 23:34 |
|
|
laganini je napisao/la: Th1950 je napisao/la: Ko je jurišao i vodio bitke i pustošio Hrvatsku u doba osmanlija ?
Došlo 100 000 turaka iz turske i tu ratovali protiv nas ... moš mislit .
Kakve veze kažeš imaju sa turcima ?
ovdje svaka rasprava je bezsmislena sa tobom konjino stara zelena . ..ja ni blizu nisam zeleni ni Osmanlije a ti vjerojatno imas jer sigurnije da je neku tvoju pra pra baku naskočio neki Turčin..moju mozda Talijan il Francuz.. Moja pra pra pra baba je bila najžilaviji dio Hrvata jer nije prešao na islam ni pod prijetnjom smrti ! Tetovirala je križ i molila se Isusu i nije pobjegla iz Bosne kao tvoja pra pra pra baba .
|
|
Vrh |
|
|
Karabaja
|
Naslov: Re: Bakir Izetbegović: ‘Sadašnje stanje u odnosima Hrvata i Bošnjaka, te Hrvatske i BiH neprirodno j Postano: 12 sij 2022, 23:37 |
|
|
Legionnaire je napisao/la: ObjektivnaPublika je napisao/la: Rimljani su bili na balkanu isto, hoces jurisati na Rim? Razlika je ocigledna: Vi ste njihovi politicki nasljednici. Predstavljate kontinuitet otomanske politike na Balkanu. Sa Rimljanima nikakve veze ne postoje. Nope, predstavljamo kontinuitet bosanske države. Sjedi jedan!
_________________ Dom svoj čuva Zrinski 115
|
|
Vrh |
|
|
ObjektivnaPublika
|
Naslov: Re: Bakir Izetbegović: ‘Sadašnje stanje u odnosima Hrvata i Bošnjaka, te Hrvatske i BiH neprirodno j Postano: 12 sij 2022, 23:40 |
|
|
Hagresor je napisao/la: ObjektivnaPublika je napisao/la: Aj malo prosipaj ptsp od turaka u 2022 godini Čemu prosipati PTSP? Turčenje od nekidan… https://m.vecernji.ba/vijesti/velicali- ... ja-1554410U Srbiji je ovo hit po klubovima
|
|
Vrh |
|
|
Hagresor
|
Naslov: Re: Bakir Izetbegović: ‘Sadašnje stanje u odnosima Hrvata i Bošnjaka, te Hrvatske i BiH neprirodno j Postano: 12 sij 2022, 23:43 |
|
|
ObjektivnaPublika je napisao/la: Hagresor je napisao/la: U Srbiji je ovo hit po klubovima Kakve veze ima srpski treš sa turčenjem vojnog vrha bosanskih sunita u Sarajlabadu? Možda smatraš da se u oba slučaja radi o nekakvom obliku treša? Žešćeg?
_________________ Ode sve ovo u helać
|
|
Vrh |
|
|
Th1950
|
Naslov: Re: Bakir Izetbegović: ‘Sadašnje stanje u odnosima Hrvata i Bošnjaka, te Hrvatske i BiH neprirodno j Postano: 12 sij 2022, 23:45 |
|
|
Karabaja je napisao/la: Legionnaire je napisao/la: Razlika je ocigledna:
Vi ste njihovi politicki nasljednici. Predstavljate kontinuitet otomanske politike na Balkanu.
Sa Rimljanima nikakve veze ne postoje.
Nope, predstavljamo kontinuitet bosanske države. Sjedi jedan! Tako je , zato je danas ime Tvrko i Katarina jedno od najpopularnijih u vašem "narodu" Muslimanskom aka bošnjačkom .
|
|
Vrh |
|
|
teranova
|
Naslov: Re: Bakir Izetbegović: ‘Sadašnje stanje u odnosima Hrvata i Bošnjaka, te Hrvatske i BiH neprirodno j Postano: 12 sij 2022, 23:46 |
|
|
Karabaja je napisao/la: Nope, predstavljamo kontinuitet bosanske države. Sjedi jedan! Majko draga, šta sve neću pročitati...
|
|
Vrh |
|
|
ObjektivnaPublika
|
Naslov: Re: Bakir Izetbegović: ‘Sadašnje stanje u odnosima Hrvata i Bošnjaka, te Hrvatske i BiH neprirodno j Postano: 12 sij 2022, 23:47 |
|
|
Hagresor je napisao/la: ObjektivnaPublika je napisao/la: U Srbiji je ovo hit po klubovima
Kakve veze ima srpski treš sa turčenjem vojnog vrha bosanskih sunita u Sarajlabadu? Možda smatraš da se u oba slučaja radi o nekakvom obliku treša? Žešćeg? Koliko ja znam turci salju selame u BiH, a srbiju i njihovu teritoriju kupuju dok prosjecan srbin crnci kod turcina za 200e Vi ste daleko vise opsjednuti turcima nego dio pripadnika mog naroda
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Bakir Izetbegović: ‘Sadašnje stanje u odnosima Hrvata i Bošnjaka, te Hrvatske i BiH neprirodno j Postano: 12 sij 2022, 23:48 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 75263 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
Th1950 je napisao/la: Karabaja je napisao/la: Nope, predstavljamo kontinuitet bosanske države. Sjedi jedan! Tako je , zato je danas ime Tvrko i Katarina jedno od najpopularnijih u vašem "narodu" Muslimanskom aka bošnjačkom . Elita Muslimana već 100 godina zna za postojanje Tvrtka, austrijski povjesničari im rekli nakon okupacije. A poslije 1945, zabrane burki i opismenjavanja u komunizmu, čuli su ih i većina običnog stanovništva. Ime Tvrtko se ipak nije udomaćilo, niti će, pored Mehmeda, Hasana itd. Prije rata niti jedna udruga im nije nosila ime po bosanskim katoličkim kraljevima, pa čak ni u ratu bilo kakva vojna jedinica. A ni danas nemaju udruge takvih naziva. Jedini identitet je islam, a ovo sa srednjovijekovnom Bosnom im je potrebno da djeci nekako objasne da nisu porjeklom Kauri, bar dok ne porastu.
_________________ Fun fact: I HDZ i SDA su osnovani u Zagrebu.
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
|
|
Vrh |
|
|
Hagresor
|
Naslov: Re: Bakir Izetbegović: ‘Sadašnje stanje u odnosima Hrvata i Bošnjaka, te Hrvatske i BiH neprirodno j Postano: 12 sij 2022, 23:53 |
|
|
ObjektivnaPublika je napisao/la: Hagresor je napisao/la: Kakve veze ima srpski treš sa turčenjem vojnog vrha bosanskih sunita u Sarajlabadu? Možda smatraš da se u oba slučaja radi o nekakvom obliku treša? Žešćeg?
Koliko ja znam turci salju selame u BiH, a srbiju i njihovu teritoriju kupuju dok prosjecan srbin crnci kod turcina za 200e Vi ste daleko vise opsjednuti turcima nego dio pripadnika mog naroda Ma sve mi je jasno. Turci iskorištavaju jadne Srbe, a bosanske sunite ne žele zajebavati sa investicijama, već uz kaffe und kolač tabire s njima o vremenima kada je njihov idol odsjekao glavu posljednjem kralju Bosne. Za tog kralja i kraljevstvo bosanski suniti danas tvrde da su ga naslijedili. Uz kaffe und kolač i neobavezno turčenje sa turskim vojnim atašeom. Tko zna, možda je i ataše Tvrtkov nasljednik? Inače, Uzepeovac sam. Nisam Srbin. Doduše nebitno, kjafir ionako i ovako jel
_________________ Ode sve ovo u helać
|
|
Vrh |
|
|
Th1950
|
Naslov: Re: Bakir Izetbegović: ‘Sadašnje stanje u odnosima Hrvata i Bošnjaka, te Hrvatske i BiH neprirodno j Postano: 12 sij 2022, 23:59 |
|
|
Inače Bakir opet vodi se Muslimani=BIH . Pa kaže da Hrvatska i BIH nemaju dobre odnose .
Kako ?
Hrvati imaju dobre odnose s BIH jer imaju s većinom naroda u BIH dobre odnose a sa 1 terorističkim nema .
Koliko ja znam 2 je veće od 1 uvijek bilo .
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Bakir Izetbegović: ‘Sadašnje stanje u odnosima Hrvata i Bošnjaka, te Hrvatske i BiH neprirodno j Postano: 13 sij 2022, 00:05 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 109320 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
Fun fact. Turci u Albaniji zapošljavaju i daju plaće za 15.000 Albanaca.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
|
Old Fridolin
|
Naslov: Re: Bakir Izetbegović: ‘Sadašnje stanje u odnosima Hrvata i Bošnjaka, te Hrvatske i BiH neprirodno j Postano: 13 sij 2022, 11:45 |
|
Pridružen/a: 30 pro 2010, 16:32 Postovi: 6331 Lokacija: Izvan sebe
|
laganini je napisao/la: Bobovac je napisao/la:
@divizija, kakav da je, naš je.
S druge strane, što se tebe tiče...ne dao Bog da si naš.
..ubicu se zbog toga..za razliku od divizije koji ima nesto mozga ......... Samo ti lagano podjebavaj sebe. Time ces dokazati da imas malo mozga, a i da se podjebavas i sa drugima.
_________________ Da je pravda i demokracija, bila bi Herceg-Bosna a ne Federacija.
|
|
Vrh |
|
|
daramo
|
Naslov: Re: Bakir Izetbegović: ‘Sadašnje stanje u odnosima Hrvata i Bošnjaka, te Hrvatske i BiH neprirodno j Postano: 13 sij 2022, 11:52 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 11:47 Postovi: 39048 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
Karabaja je napisao/la: Legionnaire je napisao/la: Razlika je ocigledna:
Vi ste njihovi politicki nasljednici. Predstavljate kontinuitet otomanske politike na Balkanu.
Sa Rimljanima nikakve veze ne postoje.
Nope, predstavljamo kontinuitet bosanske države. Sjedi jedan! Kontinuitet države koja nije postojala više od pola tisućljeća. Otprilike kontinuirano kao što su i kontinuirano znali šta su po nacionalnosti. Nećeš ti kontinuiteta, u biti kontinuitet državnosti kao što ga ima i Sandžak.
_________________ mostarski europski
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: Majestic-12 [Bot] i 24 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|