HercegBosna.org

HercegBosna.org

Forum Hrvata BiH

Sada je: 03 sij 2025, 06:12.

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 7 post(ov)a ] 
Autor/ica Poruka
 Naslov: Šta ste sanjali?
PostPostano: 15 sij 2022, 19:30 

E ovako, pošto nisam uspjela pronaći na forumu ništa o snovima ( ako postoji neki post o tome, ispričavam se ), odlučila sam da ja započnem temu. Snovi...
U zadnje vrijeme, tj. nekako pred novu godinu, mi se počeo u snu pojavljivati nekakav tajanstveni lik, kao nekakva sjena samo što ja znam da je u pitanju neka osoba koju poznajem, samo ju ne mogu prikazati sebi u snovima kako treba... Nemam blage veze šta bi to moglo značiti... Atmosfera u snovima je nekako "spooky" i tenzije su jako visoke... Neko vrijeme sam guglala šta bi to moglo značiti i dok nisam naišla na pravi članak o tome, nisam odustajala. Ubijeđena sam da je u pitanju moj bivši... Evo pročitajte ovdje. Haha sve mi je bilo odmah jasno... Rastali smo se na jako ružan način, a i razlog rastanka je bio jako čudan, ali ne bih sad o tome... Ako neko ima drugo mišljenje o ovome, molim da mi objasnite. Hvala :)

Vrh

Naslov: Re: Šta ste sanjali?
PostPostano: 15 sij 2022, 19:33 

Šetao se po špilji, ugledao neki stvor s puno dlake (ko chewbaca iz star warsa jbt) koji je upo u bunar, ja stao u bunar i opo isto... rupa bez dna. Onda sam se probudio s paralizom sna cca. 1 minutu (bez halucinacija)

2021. Katolika prema Crkvi 344 639

344 639 + 24,1% + 1,57% koji nisu Katolici = 434 411 HRVATA

Vrh

PostPostano: 15 sij 2022, 19:37 

Prije nekih 10 godina sam se probudio usred noci, tijelo ukoceno totalno, a iznad mene kao neka sjena stoji..
To je trajalo neko kratko vrijeme i onda sam uspio ruku pomjeriti.. Gadan osjecaj

Vrh

PostPostano: 15 sij 2022, 19:40 

Nekada sam negdje pročitala da se popodnevni snovi ne tumače. Ja danas poslije ručka zaspala i sanjam lamu i ciganke. Sve ljubazne i dobre samnom. Lama crna kao gar. Vide da se plašim, pa zaključale vrata da ne uđe u prostoriju.
Šta bi to značilo!??

Vrh

PostPostano: 15 sij 2022, 20:19 

ObjektivnaPublika je napisao/la:
Prije nekih 10 godina sam se probudio usred noci, tijelo ukoceno totalno, a iznad mene kao neka sjena stoji..
To je trajalo neko kratko vrijeme i onda sam uspio ruku pomjeriti.. Gadan osjecaj

Paraliza sna. Probudiš se a ne možeš se micat jer ti je tijelo u polu snu pa i zbog toga haluciniraš (sanjaš).

2021. Katolika prema Crkvi 344 639

344 639 + 24,1% + 1,57% koji nisu Katolici = 434 411 HRVATA

Vrh

PostPostano: 15 sij 2022, 20:28 

Devil_Sooth je napisao/la:
E ovako, pošto nisam uspjela pronaći na forumu ništa o snovima ( ako postoji neki post o tome, ispričavam se ), odlučila sam da ja započnem temu. Snovi...
U zadnje vrijeme, tj. nekako pred novu godinu, mi se počeo u snu pojavljivati nekakav tajanstveni lik, kao nekakva sjena samo što ja znam da je u pitanju neka osoba koju poznajem, samo ju ne mogu prikazati sebi u snovima kako treba... Nemam blage veze šta bi to moglo značiti... Atmosfera u snovima je nekako "spooky" i tenzije su jako visoke... Neko vrijeme sam guglala šta bi to moglo značiti i dok nisam naišla na pravi članak o tome, nisam odustajala. Ubijeđena sam da je u pitanju moj bivši... Evo pročitajte ovdje. Haha sve mi je bilo odmah jasno... Rastali smo se na jako ružan način, a i razlog rastanka je bio jako čudan, ali ne bih sad o tome... Ako neko ima drugo mišljenje o ovome, molim da mi objasnite. Hvala :)

Ne možeš osobu koju si poznavala dugo vidjeti kao nejasnu sjenu u snovima. Mozak tako ne radi.
Ta sjena je nešto što si podsvjesno, ili krajem oka, vidjela u stvarnom životu i nisi prepoznala o kome ili ćemu se radi. Moraš se sjetiti tog događaja ako je moguće i ta vrsta snova će prestati.

Vrh

PostPostano: 15 sij 2022, 20:48 

Sinoć baš sanjam neki zanimljiv san kakav se sanja jednom u par godina.

Kao radnja se dešava u nekom velikom gradu 1960-ih godina (po izgledu ljudi) . Grad je podijeljen. Eksterijer i ambijent sličan kao u onoj misiji Call off Duty u Pripyatu (One shot one kill).
Ja sam sa nekim svojim prijateljima među kojima su i Ljubiša Samardžić i Bata Živojinović.
I ovi neki papci iz drugog dijela grada pošalju krdo divljih konja, u stilu Westerna, kroz ulicu koja je crta razdvajanja. Mi da ih otjeramo i Ljubiša izgubi živce i izvadi pištolj i nekoliko konja poubija. E ali onda nekakva policija navali da nas pohvata i mi pobjegošmo, rasturišmo se. Ja dospjeh među neke životinje, nešto kao oslobođene zvijeri iz zoološkog vrta i jedna me uhvati i počne daviti. Nekakva životinja pola udav pola-konj, tako.
I ja se tako borim sa tom zvijeri! Ona me sve više steže a ja sve više gubim snagu... kad... eto ti Bate Živojinovića da me spasi, ustrijeli neman i reče: -Hajdemo, naši su tu u blizini.
I onda trčimo da stignemo naše, i bježimo pred tom nekom neprijateljskom policijom, paravojskom, kuncima-palcima.

I sad pridružimo se mi ostatku ekipe... i onda mi tu maglovito što je bilo... i uskoro se probudim. Pogledam na sat 5:45. Osjetio sam i laganu vrućicu pa je to valjda bio razlog inteziviranja snova.

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 7 post(ov)a ] 

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Trenutno korisnika/ca: / i 3 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Forum(o)Bir: