|
|
Stranica: 2561/3593.
|
[ 89804 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
dalmatinac181
|
Naslov: Re: 1995.-2022. Krah multietniĆarsko-demografske politike Bošnjaka-baznian muzlims Postano: 09 sij 2022, 18:52 |
|
|
DŽorDŽ je napisao/la: Th1950 je napisao/la: Vrijeme je da damo neke procjene .
Moja je 3,95 milijuna . Moja 3,9 +/- 50.000 4M +/- 50,000 Pitanje je koliko je Pupavac srba uspija popisat.
_________________ Udio šizmatika u Hrvatskoj: 1921.-17% 2021.- 3%
|
|
Vrh |
|
|
Lucho
|
Naslov: Re: 1995.-2022. Krah multietniĆarsko-demografske politike Bošnjaka-baznian muzlims Postano: 09 sij 2022, 18:53 |
|
|
DŽorDŽ je napisao/la: Inače, danas je DZS izjavio da će u petak 14. siječnja objaviti prve službene rezultate popisa stanovništva u RH iz 2021. godine. Rekli su da je sve dvostruko provjeravano s MUP-om tako da su podaci ajnc a. Koje podatke objavljuju? Samo ukupan broj stanovnika ili će biti i nekih drugih podataka?
|
|
Vrh |
|
|
dalmatinac181
|
Naslov: Re: 1995.-2022. Krah multietniĆarsko-demografske politike Bošnjaka-baznian muzlims Postano: 09 sij 2022, 18:53 |
|
|
Junuz Djipalo je napisao/la: weasel je napisao/la: Bitan je samo broj Hrvata, i postotak Hrvata u stanovništvu.
Također, jedno nepopularno mišljenje, koliko HDZ bjesomučno uvozi strance, postoji velika šansa da je prvi puta poslje rata
smanjen udio Hrvata. Je li drhtiš od straha na 93 %? Zanimljivo kako ti nije problem kad je 15 %. Bit će manje Hrvata, a više ostalih i nepoznatih jer se masa redikula zajebavala i pisala gluposti pod nacionalnost i poslin se falila s tin po ig i fb...
|
|
Vrh |
|
|
dalmatinac181
|
|
|
Lucho je napisao/la: DŽorDŽ je napisao/la: Inače, danas je DZS izjavio da će u petak 14. siječnja objaviti prve službene rezultate popisa stanovništva u RH iz 2021. godine. Rekli su da je sve dvostruko provjeravano s MUP-om tako da su podaci ajnc a. Koje podatke objavljuju? Samo ukupan broj stanovnika ili će biti i nekih drugih podataka? Za početak samo ukupan broj ja mislin. Nemoj me uzet za rič.
|
|
Vrh |
|
|
Planina
|
Naslov: Re: 1995.-2022. Krah multietniĆarsko-demografske politike Bošnjaka-baznian muzlims Postano: 09 sij 2022, 18:56 |
|
|
Još jedan friški snimak kako živi muslimanska sirotinja SBŽa, konkretno Vitez;
Šta mislite koliko je ovo privlačno mlađim generacijama? Rang Afrike jebote. (i nije da se rugam, jeza me uhvati kad vidim ovakve klipove, bez zuba u glavi, bez ikakvih primanja, šta daju šuma i štala to ti je)
Odgovorno tvrdim sve što nema bar 1.000 KM plaću seli, nebitno koje nacije i odakle, neće nitko raditi za trocifreni iznos u markama (a cijene hrane, struje, goriva itd. divljaju) na pola dana vožnje od Austrije i Njemačke.
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: 1995.-2022. Krah multietniĆarsko-demografske politike Bošnjaka-baznian muzlims Postano: 09 sij 2022, 18:57 |
|
Pridružen/a: 08 lis 2009, 19:58 Postovi: 37821 Lokacija: Gl. grad regije
|
weasel je napisao/la: Planina je napisao/la: Bilo bi dobro psihološki da bude preko 4 milijuna, makar 4.000.001
Kao što su Muslimani navukli 50,01%
Upravo suprotno bolje da bude ispod 4M da se ljudi trgnu i vide kako propadamo Održavanje broja od 4 milijuna možeš rihešit samo imigracijom. Jesi li ti to za uvoz ljudi? Ako jesi, kakvih karakteristika? Ja bih Srbe i pokojeg Bošnju, komunjare, oni se lako asimiliraju.
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: 1995.-2022. Krah multietniĆarsko-demografske politike Bošnjaka-baznian muzlims Postano: 09 sij 2022, 19:00 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 60791 Lokacija: DAZP HQ
|
Planina je napisao/la: Još jedan friški snimak kako živi muslimanska sirotinja SBŽa, konkretno Vitez;
Šta mislite koliko je ovo privlačno mlađim generacijama? Rang Afrike jebote. (i nije da se rugam, jeza me uhvati kad vidim ovakve klipove, bez zuba u glavi, bez ikakvih primanja, šta daju šuma i štala to ti je)
Odgovorno tvrdim sve što nema bar 1.000 KM plaću seli, nebitno koje nacije i odakle, neće nitko raditi za trocifreni iznos u markama (a cijene hrane, struje, goriva itd. divljaju) na pola dana vožnje od Austrije i Njemačke. raste i pritisak okoline za selidbu, pogotovo od strane žena, samo će luzeri i outsideri ostati u trokutistanu, odnosno oni koji su možda i financijski zbrinuti jer su u političkom talu ili imaju neki ozbiljan biznis. ostali idu po redu do nule.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
|
Th1950
|
Naslov: Re: 1995.-2022. Krah multietniĆarsko-demografske politike Bošnjaka-baznian muzlims Postano: 09 sij 2022, 19:00 |
|
Pridružen/a: 08 lip 2021, 18:22 Postovi: 6131 Lokacija: Herceg-Bosna
|
ja sam za ukrajince .
_________________ Forumaš Dudu : na komentar o slomu Herceg Bosne i Hrvata u njoj .
"Bmk da prostiš, mene u BIH još samo zanima ispratit muslimane do nula u rođenima"
|
|
Vrh |
|
|
Planina
|
Naslov: Re: 1995.-2022. Krah multietniĆarsko-demografske politike Bošnjaka-baznian muzlims Postano: 09 sij 2022, 19:01 |
|
|
Mislio sam psihološki u kontekstu odnosa sa Muslimanima, oni su navukli 50,01% da mogu mahat s tim brojem kako je "Bosna" muslimanska i kako su svi ostali skupa manjina itd., nama bi valjalo imati 4m+ da isto tako možemo njima mahati kako nas samo u RH ima full 4 milijuna (pogotovo sada kada tonu ka 999.999 pripadnika).
Mada eto, nebitno.
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: 1995.-2022. Krah multietniĆarsko-demografske politike Bošnjaka-baznian muzlims Postano: 09 sij 2022, 19:01 |
|
|
moj izbor su Slovenci, Slovaci, Česi i Poljaci prije svih.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
|
weasel
|
Naslov: Re: 1995.-2022. Krah multietniĆarsko-demografske politike Bošnjaka-baznian muzlims Postano: 09 sij 2022, 19:04 |
|
|
dudu je napisao/la: moj izbor su Slovenci, Slovaci, Česi i Poljaci prije svih. Nitko od njih nije lud seliti u manje razvijenu Hrvatsku.
_________________ #Zoki 2024
Apartmanđije, uhljebi i kradeze = grobari Hrvata
|
|
Vrh |
|
|
Th1950
|
Naslov: Re: 1995.-2022. Krah multietniĆarsko-demografske politike Bošnjaka-baznian muzlims Postano: 09 sij 2022, 19:06 |
|
|
Planina je napisao/la: Još jedan friški snimak kako živi muslimanska sirotinja SBŽa, konkretno Vitez;
Odgovorno tvrdim sve što nema bar 1.000 KM plaću seli, nebitno koje nacije i odakle, neće nitko raditi za trocifreni iznos u markama (a cijene hrane, struje, goriva itd. divljaju) na pola dana vožnje od Austrije i Njemačke. nosi opanke kaže na pijaci od 3 do 5 maraka
_________________ Forumaš Dudu : na komentar o slomu Herceg Bosne i Hrvata u njoj .
"Bmk da prostiš, mene u BIH još samo zanima ispratit muslimane do nula u rođenima"
|
|
Vrh |
|
|
Bobovac
|
Naslov: Re: 1995.-2022. Krah multietniĆarsko-demografske politike Bošnjaka-baznian muzlims Postano: 09 sij 2022, 19:06 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 11:09 Postovi: 25863 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
dudu je napisao/la: moj izbor su Slovenci, Slovaci, Česi i Poljaci prije svih. Hoćeš li možda i lubenicu?
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
Vrh |
|
|
Planina
|
|
|
dudu je napisao/la: Planina je napisao/la: Još jedan friški snimak kako živi muslimanska sirotinja SBŽa, konkretno Vitez;
Odgovorno tvrdim sve što nema bar 1.000 KM plaću seli, nebitno koje nacije i odakle, neće nitko raditi za trocifreni iznos u markama (a cijene hrane, struje, goriva itd. divljaju) na pola dana vožnje od Austrije i Njemačke. raste i pritisak okoline za selidbu, pogotovo od strane žena, samo će luzeri i outsideri ostati u trokutistanu, odnosno oni koji su možda i financijski zbrinuti jer su u političkom talu ili imaju neki ozbiljan biznis. ostali idu po redu do nule. Da, samo budimo iskreni tako je i kod nas, s tim da eto, mislim da smo mi bliže nekoj donjoj granici od njih. Kod njih je tek krenulo. Sve što mi prolazimo već godinama pa i deseteljećima kod njih se tek sada kreće kotrljati.
|
|
Vrh |
|
|
Th1950
|
|
|
500 000 ukrajinaca i mirna Bosna .
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
|
|
weasel je napisao/la: dudu je napisao/la: moj izbor su Slovenci, Slovaci, Česi i Poljaci prije svih. Nitko od njih nije lud seliti u manje razvijenu Hrvatsku. pa zato moramo napraviti razvijeniju državu od njihovih.
|
|
Vrh |
|
|
Th1950
|
Naslov: Re: 1995.-2022. Krah multietniĆarsko-demografske politike Bošnjaka-baznian muzlims Postano: 09 sij 2022, 19:07 |
|
|
Planina je napisao/la: dudu je napisao/la: raste i pritisak okoline za selidbu, pogotovo od strane žena, samo će luzeri i outsideri ostati u trokutistanu, odnosno oni koji su možda i financijski zbrinuti jer su u političkom talu ili imaju neki ozbiljan biznis.
ostali idu po redu do nule.
Da, samo budimo iskreni tako je i kod nas, s tim da eto, mislim da smo mi bliže nekoj donjoj granici od njih. Kod njih je tek krenulo. Sve što mi prolazimo već godinama pa i deseteljećima kod njih se tek sada kreće kotrljati. mi se selimo od 70-tih godina masovno . Mi smo žilav narod . Njih je ova euforija boljeg života tek hvata . Svi će otić .
|
|
Vrh |
|
|
Harezm
|
Naslov: Re: 1995.-2022. Krah multietniĆarsko-demografske politike Bošnjaka-baznian muzlims Postano: 09 sij 2022, 19:07 |
|
|
dalmatinac181 je napisao/la: Junuz Djipalo je napisao/la: Je li drhtiš od straha na 93 %? Zanimljivo kako ti nije problem kad je 15 %. Bit će manje Hrvata, a više ostalih i nepoznatih jer se masa redikula zajebavala i pisala gluposti pod nacionalnost i poslin se falila s tin po ig i fb... Takvi su zanemarivi.
_________________ Hrvatska Hrvatom!
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: 1995.-2022. Krah multietniĆarsko-demografske politike Bošnjaka-baznian muzlims Postano: 09 sij 2022, 19:08 |
|
|
Planina je napisao/la: dudu je napisao/la: raste i pritisak okoline za selidbu, pogotovo od strane žena, samo će luzeri i outsideri ostati u trokutistanu, odnosno oni koji su možda i financijski zbrinuti jer su u političkom talu ili imaju neki ozbiljan biznis.
ostali idu po redu do nule.
Da, samo budimo iskreni tako je i kod nas, s tim da eto, mislim da smo mi bliže nekoj donjoj granici od njih. Kod njih je tek krenulo. Sve što mi prolazimo već godinama pa i deseteljećima kod njih se tek sada kreće kotrljati. mi smo opasni materijalisti, ali smo i žugatori, uvijek nezadovoljni, a to je vrlina u kapitalizmu, taj mentalitet vrijedi milijarde, dovest ćemo se kroz vrijeme na visok nivo.
|
|
Vrh |
|
|
Th1950
|
Naslov: Re: 1995.-2022. Krah multietniĆarsko-demografske politike Bošnjaka-baznian muzlims Postano: 09 sij 2022, 19:09 |
|
|
Bogami kako ide koji mjesec i kako vidim ovo masovno iseljavanje mošnjaka , lagano mi se na obzoru počela pričinjavat drina . Kod goražda . A šta ću lijo , lisice ...
|
|
Vrh |
|
|
ZIX
|
Naslov: Re: 1995.-2022. Krah multietniĆarsko-demografske politike Bošnjaka-baznian muzlims Postano: 09 sij 2022, 19:10 |
|
|
Junuz Djipalo je napisao/la: weasel je napisao/la: Upravo suprotno bolje da bude ispod 4M da se ljudi trgnu i vide kako propadamo Održavanje broja od 4 milijuna možeš rihešit samo imigracijom. Jesi li ti to za uvoz ljudi? Ako jesi, kakvih karakteristika? Ja bih Srbe i pokojeg Bošnju, komunjare, oni se lako asimiliraju. Pokojeg Bošnju, komunjaru koji se asimiliraju poput Mirele Ahmetović? Pokazala se u pravom svjetlu nakon utakmice na Poljudu između Hrvatske i Rusije. Ne hvala,poštovanje hrvatske države, hrvatskog naroda i u RH, i u BiH, i u Vojvodini, CG, poštovanje hrvatske tradicije su conditio sine qua non. Ako ćemo masovno uvoziti one koji prije ili kasnije iskažu sve svoje frustracije prema hrvatskom ( ili se pak ne ističu u javnosti, ali zato redovito glasaju za SDP, sada Možemo ), onda nema ništa od nas.
|
|
Vrh |
|
|
Th1950
|
Naslov: Re: 1995.-2022. Krah multietniĆarsko-demografske politike Bošnjaka-baznian muzlims Postano: 09 sij 2022, 19:11 |
|
|
Treba 500 000 ukrajinaca dovest . kroz drugu generaciju oni su Hrvati .
Uvalimo im priču da smo i mi ko i oni došli sa karpata ... bijela Hrvatska ovo ono i eto ga .
|
|
Vrh |
|
|
weasel
|
Naslov: Re: 1995.-2022. Krah multietniĆarsko-demografske politike Bošnjaka-baznian muzlims Postano: 09 sij 2022, 19:11 |
|
|
dudu je napisao/la: weasel je napisao/la: Nitko od njih nije lud seliti u manje razvijenu Hrvatsku. pa zato moramo napraviti razvijeniju državu od njihovih. Znaš kad će Hrvatska prestići Sloveniju i Češku? Nikada. Slovaci će seliti za Austriju, Poljaci za Njemačku ili neće uopće. U Hrvatsku će seliti Nepalci, Filipinci, Afrika, najmanje kvalitetni migranti. E to je realnost. Ne može se naprijed bez prihvaćanja težine situacije.
_________________ #Zoki 2024
Apartmanđije, uhljebi i kradeze = grobari Hrvata
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: 1995.-2022. Krah multietniĆarsko-demografske politike Bošnjaka-baznian muzlims Postano: 09 sij 2022, 19:13 |
|
|
weasel je napisao/la: dudu je napisao/la: pa zato moramo napraviti razvijeniju državu od njihovih.
Znaš kad će Hrvatska prestići Sloveniju i Češku? Nikada. Slovaci će seliti za Austriju, Poljaci za Njemačku ili neće uopće. U Hrvatsku će seliti Nepalci, Filipinci, Afrika, najmanje kvalitetni migranti. E to je realnost. Ne može se naprijed bez prihvaćanja težine situacije. do nas je kako će nam biti, nije do marsovaca. otprilike imam viziju kako bi trebalo i kako će se događati.
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: 1995.-2022. Krah multietniĆarsko-demografske politike Bošnjaka-baznian muzlims Postano: 09 sij 2022, 19:13 |
|
Pridružen/a: 08 lis 2009, 19:58 Postovi: 37821 Lokacija: Gl. grad regije
|
Bobovac je napisao/la: dudu je napisao/la: moj izbor su Slovenci, Slovaci, Česi i Poljaci prije svih. Hoćeš li možda i lubenicu? Prošle godine imamo 20 trajno doseljenih Britanaca. Veći standard veće mogućnosti biranja. Mi imamo klimu koju oni nemaju a standard nam je veći od većine osim Slovenaca.
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
Vrh |
|
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|