|
|
Stranica: 2562/3593.
|
[ 89804 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Bobovac
|
Naslov: Re: 1995.-2022. Krah multietniĆarsko-demografske politike Bošnjaka-baznian muzlims Postano: 09 sij 2022, 19:13 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 11:09 Postovi: 25863 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
weasel je napisao/la: dudu je napisao/la: moj izbor su Slovenci, Slovaci, Česi i Poljaci prije svih. Nitko od njih nije lud seliti u manje razvijenu Hrvatsku. U kakvim iluzijama zive ovi ljudi? Tko će iz Europe doći u HR. Pogotovu za koju godinu? Da ne bude dvojbe, svi oni koji se zalažu za imigraciju imaju pravo da će HR moći birati. Ali jedino između Somalijanaca i Afganistanaca. Možda se i politička scena podijeli pa HDZ bude za Somalijce, SDP za Afganistance? Jbt o čemu se ovdje raspravlja. Koji su imigranti bolji?? I to na ovom forumu?? Znači i najtvrđi su prihvatili imigraciju? Onda je sve gotovo...
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
Vrh |
|
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: 1995.-2022. Krah multietniĆarsko-demografske politike Bošnjaka-baznian muzlims Postano: 09 sij 2022, 19:14 |
|
|
dudu je napisao/la: Planina je napisao/la: Da, samo budimo iskreni tako je i kod nas, s tim da eto, mislim da smo mi bliže nekoj donjoj granici od njih. Kod njih je tek krenulo. Sve što mi prolazimo već godinama pa i deseteljećima kod njih se tek sada kreće kotrljati.
mi smo opasni materijalisti, ali smo i žugatori, uvijek nezadovoljni, a to je vrlina u kapitalizmu, taj mentalitet vrijedi milijarde, dovest ćemo se kroz vrijeme na visok nivo. Da, dobro si to skužio.
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: 1995.-2022. Krah multietniĆarsko-demografske politike Bošnjaka-baznian muzlims Postano: 09 sij 2022, 19:15 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 60791 Lokacija: DAZP HQ
|
Bobovac je napisao/la: weasel je napisao/la: Nitko od njih nije lud seliti u manje razvijenu Hrvatsku. U kakvim iluzijama zive ovi ljudi? Tko će iz Europe doći u HR. Pogotovu za koju godinu? Da ne bude dvojbe, svi oni koji se zalažu za imigraciju imaju pravo da će HR moći birati. Ali jedino između Somalijanaca i Afganistanaca. Možda se i politička scena podijeli pa HDZ bude za Somalijce, SDP za Afganistance? Jbt o čemu se ovdje raspravlja. Koji su imigranti bolji?? I to na ovom forumu?? Znači i najtvrđi su prihvatili imigraciju? Onda je sve gotovo... kod mene je prije par mjeseci u firmu došlo 20tak Nepalaca, hinduisti, mirni, samo ih posao zanima i da zarade pare kupe kuću na Nepalu ili se ožene. naša ekonomija zasad vuče samo radnike (Vijetnamce, Filipince, Nepalce), nemamo mi para za socijalu koju traže Afganistanci i Somalijci, to je za ove premijerligaše.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: 1995.-2022. Krah multietniĆarsko-demografske politike Bošnjaka-baznian muzlims Postano: 09 sij 2022, 19:16 |
|
Pridružen/a: 08 lis 2009, 19:58 Postovi: 37821 Lokacija: Gl. grad regije
|
Nigdje većih kukača od Nizozemaca ne vidjeh. Nevjerojatno. Izgleda da to ipak donosi plodove, mada je teško to cviljenje slušat.
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
Vrh |
|
|
Th1950
|
Naslov: Re: 1995.-2022. Krah multietniĆarsko-demografske politike Bošnjaka-baznian muzlims Postano: 09 sij 2022, 19:17 |
|
Pridružen/a: 08 lip 2021, 18:22 Postovi: 6131 Lokacija: Herceg-Bosna
|
dudu je napisao/la: Planina je napisao/la: Da, samo budimo iskreni tako je i kod nas, s tim da eto, mislim da smo mi bliže nekoj donjoj granici od njih. Kod njih je tek krenulo. Sve što mi prolazimo već godinama pa i deseteljećima kod njih se tek sada kreće kotrljati.
mi smo opasni materijalisti, ali smo i žugatori, uvijek nezadovoljni, a to je vrlina u kapitalizmu, taj mentalitet vrijedi milijarde, dovest ćemo se kroz vrijeme na visok nivo. I kad budemo živjeli ko Bogovi imat ćemo 0.8 TFR i propast ćemo u roku 20 godina . Kao što će njemci propast u roku 50 godina a oni su 10 puta veća nacija od nas .
_________________ Forumaš Dudu : na komentar o slomu Herceg Bosne i Hrvata u njoj .
"Bmk da prostiš, mene u BIH još samo zanima ispratit muslimane do nula u rođenima"
|
|
Vrh |
|
|
Bobovac
|
Naslov: Re: 1995.-2022. Krah multietniĆarsko-demografske politike Bošnjaka-baznian muzlims Postano: 09 sij 2022, 19:17 |
|
|
Th1950 je napisao/la: Treba 500 000 ukrajinaca dovest . kroz drugu generaciju oni su Hrvati .
Uvalimo im priču da smo i mi ko i oni došli sa karpata ... bijela Hrvatska ovo ono i eto ga . Ukrajinci su fini i lijepi ljudi. I naša prabraća. Ali se ne mogu asimilirati i integrirati jer nisu katolici. Amen.
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
Vrh |
|
|
Th1950
|
Naslov: Re: 1995.-2022. Krah multietniĆarsko-demografske politike Bošnjaka-baznian muzlims Postano: 09 sij 2022, 19:19 |
|
|
Bobovac je napisao/la: Th1950 je napisao/la: Treba 500 000 ukrajinaca dovest . kroz drugu generaciju oni su Hrvati .
Uvalimo im priču da smo i mi ko i oni došli sa karpata ... bijela Hrvatska ovo ono i eto ga . Ukrajinci su fini i lijepi ljudi. I naša prabraća. Ali se ne mogu asimilirati i integrirati jer nisu katolici. Amen. grkokatolička crkva ... isti obred kao njihov .
_________________ Forumaš Dudu : na komentar o slomu Herceg Bosne i Hrvata u njoj .
"Bmk da prostiš, mene u BIH još samo zanima ispratit muslimane do nula u rođenima"
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: 1995.-2022. Krah multietniĆarsko-demografske politike Bošnjaka-baznian muzlims Postano: 09 sij 2022, 19:22 |
|
|
Th1950 je napisao/la: dudu je napisao/la: mi smo opasni materijalisti, ali smo i žugatori, uvijek nezadovoljni, a to je vrlina u kapitalizmu, taj mentalitet vrijedi milijarde, dovest ćemo se kroz vrijeme na visok nivo.
I kad budemo živjeli ko Bogovi imat ćemo 0.8 TFR i propast ćemo u roku 20 godina . Kao što će njemci propast u roku 50 godina a oni su 10 puta veća nacija od nas . ovisi, Hrvati su ipak i duhovna bića, nismo isprazni materijalisti kao Kinezi npr., po mom nekom dojmu tko ima novca taj stvara obitelj i veće obitelji nego kokuz koji nema ni za cigare, šta će on napraviti, eventualno sirotinju, ali takvih je malo koji bi se i usudili. razmislite malo o dobrostojećim ljudima oko seba, ali koji su tradicionalisti, koliko god ih znam svi imaju djecu.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: 1995.-2022. Krah multietniĆarsko-demografske politike Bošnjaka-baznian muzlims Postano: 09 sij 2022, 19:23 |
|
|
Ukrajinci se sjajno uklapaju u Hrvate, pa svi koji su bili u Bos. Krajini su protjerani i danas Hrvati. I oko Vukovara znam sela. Sve se pohrvatilo.
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
Vrh |
|
|
weasel
|
Naslov: Re: 1995.-2022. Krah multietniĆarsko-demografske politike Bošnjaka-baznian muzlims Postano: 09 sij 2022, 19:26 |
|
|
dudu je napisao/la: do nas je kako će nam biti, nije do marsovaca.
otprilike imam viziju kako bi trebalo i kako će se događati. Osim ako nisi potajno neki žešći HDZ glavešina, ne pita te se kao ni nas ostale. Vidi se da si u biznisu ali ne mogu shvatiti kako ne vidiš da je Hrvatska ekonomska kolonija. U kolonije se ne ulaže niti tetoše, njih se besramno iscrpljuje, kako demografski, materijalno i resursno.I to se točno u zeru vidi, uzeli su nam banke, farmaceutsku industriju, naftu, telekomunikacije, medije, i sad nam još žele uzeti Jadran kao naše najveće bogatstvo. Najveći promotor takve politike je use nase i podase stranka, koja gleda svoj postotak. Dakle od te tvoje vizije razvoja nema ništa. Prčija bili, prčija ostali. Ako se šta ne promjeni. Da, jako sam oštar, i negativan ali netko mora i to.
_________________ #Zoki 2024
Apartmanđije, uhljebi i kradeze = grobari Hrvata
|
|
Vrh |
|
|
Bobovac
|
Naslov: Re: 1995.-2022. Krah multietniĆarsko-demografske politike Bošnjaka-baznian muzlims Postano: 09 sij 2022, 19:26 |
|
|
Haj dobro eto. Onda Ukrajinci. Samo ćemo Ukrajince. Onda ne zazivajte nikog vise. I ne puštajte u Lijepu našu. A Ukrajinci ako dođu-dođu.
|
|
Vrh |
|
|
Josip Filipović
|
|
|
Th1950 je napisao/la: Treba 500 000 ukrajinaca dovest . kroz drugu generaciju oni su Hrvati .
Uvalimo im priču da smo i mi ko i oni došli sa karpata ... bijela Hrvatska ovo ono i eto ga . Ukrajinci (a i Ukrajinke) su najbolji mogući izbor. Slaveni koji se lako asimiliraju. Osim toga, ne želim biti zloguki prorok, ali moguće je da sljedećih godina ili desetljeća situacija na istoku s Rusijom eskalira u pravcu koji bi potaknuo veće iseljavanje iz te zemlje. Treba iskoristiti tu priliku. Alternativa je nešto složenija i traži strateško promišljanje i djelovanje za koje naša elita nije ni sposobna ni voljna. Moguće je da se unutar EU ili toga bloka, kako god se sutra zvao, pozicioniramo kao "prava Europa", "stari svijet" ili kako već, zabranimo pobačaj, postavimo Habsburgovce kao kraljeve...uglavnom postanemo konkretizacija identitetskih koordinata koje su već duže vrijeme u optjecaju u određenom dijelu stanovništva ovog kontinenta, ali koje u današnjoj Europi nemaju svoj dom. Taj dom možemo postati mi; možemo iskoristiti identitetsku obezličenost velikog dijela onih zapadno od nas koji i dalje predstavljaju kvalitetan genetski materijal, posjeduju snažnu poslovnu kulturu i slično. Mnogima od njih ipak nešto nedostaje, a mi im to možemo dati.
|
|
Vrh |
|
|
Th1950
|
|
|
Da ima pameti pa započetak 100 000 ukrajinaca dovest . To treba biti strateški posao Hrvatske . Jer ako nemaš ljude ko si ?
|
|
Vrh |
|
|
ZIX
|
Naslov: Re: 1995.-2022. Krah multietniĆarsko-demografske politike Bošnjaka-baznian muzlims Postano: 09 sij 2022, 19:27 |
|
|
Ako rješenje naših demografskih problema vidimo u Ukrajinkama - uvoznicama gonoreje,klamidije,sifilisa, onda zatvaraj birtiju.
|
|
Vrh |
|
|
dalmatinac181
|
Naslov: Re: 1995.-2022. Krah multietniĆarsko-demografske politike Bošnjaka-baznian muzlims Postano: 09 sij 2022, 19:27 |
|
|
Th1950 je napisao/la: Bobovac je napisao/la: Ukrajinci su fini i lijepi ljudi. I naša prabraća. Ali se ne mogu asimilirati i integrirati jer nisu katolici. Amen.
grkokatolička crkva ... isti obred kao njihov . Šizmatici i ćirilićari i ništa drugo. Kvragu ih daj.
_________________ Udio šizmatika u Hrvatskoj: 1921.-17% 2021.- 3%
|
|
Vrh |
|
|
Semso
|
|
|
Th1950 je napisao/la: Bobovac je napisao/la: Ukrajinci su fini i lijepi ljudi. I naša prabraća. Ali se ne mogu asimilirati i integrirati jer nisu katolici. Amen.
grkokatolička crkva ... isti obred kao njihov . Ukrajinci su standardni pravoslavci u najvecem broju a mali dio grkokatolici Grko katolika imas i kod nas po Dalmaciji i Bosni to su u sustini pravoslavci ali samo priznaju papu i Vatikan kao vrhovni autoritet
|
|
Vrh |
|
|
Th1950
|
Naslov: Re: 1995.-2022. Krah multietniĆarsko-demografske politike Bošnjaka-baznian muzlims Postano: 09 sij 2022, 19:29 |
|
|
Josip Filipović je napisao/la: Th1950 je napisao/la: Treba 500 000 ukrajinaca dovest . kroz drugu generaciju oni su Hrvati .
Uvalimo im priču da smo i mi ko i oni došli sa karpata ... bijela Hrvatska ovo ono i eto ga . Ukrajinci (a i Ukrajinke) su najbolji mogući izbor. Slaveni koji se lako asimiliraju. Osim toga, ne želim biti zloguki prorok, ali moguće je da sljedećih godina ili desetljeća situacija na istoku s Rusijom eskalira u pravcu koji bi potaknuo veće iseljavanje iz te zemlje. Treba iskoristiti tu priliku. Alternativa je nešto složenija i traži strateško promišljanje i djelovanje za koje naša elita nije ni sposobna ni voljna. Moguće je da se unutar EU ili toga bloka, kako god se sutra zvao, pozicioniramo kao "prava Europa", "stari svijet" ili kako već, zabranimo pobačaj, postavimo Habsburgovce kao kraljeve...uglavnom postanemo konkretizacija identitetskih koordinata koje su već duže vrijeme u optjecaju u određenom dijelu stanovništva ovog kontinenta, ali koje u današnjoj Europi nemaju svoj dom. Taj dom možemo postati mi; možemo iskoristiti identitetsku obezličenost velikog dijela onih zapadno od nas koji i dalje predstavljaju kvalitetan genetski materijal, posjeduju snažnu poslovnu kulturu i slično. Mnogima od njih ipak nešto nedostaje, a im im to možemo dati. Slažem se i da nadodam . Imamo sve što je potrebno . Pitku vodu , lijepo more , predivne ravnice , ogromne Planine ... Raj na zemlji . A tom raju uskoro se pridružuje i duša Herceg Bosne kada varta krepa .
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: 1995.-2022. Krah multietniĆarsko-demografske politike Bošnjaka-baznian muzlims Postano: 09 sij 2022, 19:29 |
|
|
Josip Filipović je napisao/la: Th1950 je napisao/la: Treba 500 000 ukrajinaca dovest . kroz drugu generaciju oni su Hrvati .
Uvalimo im priču da smo i mi ko i oni došli sa karpata ... bijela Hrvatska ovo ono i eto ga . Ukrajinci (a i Ukrajinke) su najbolji mogući izbor. Slaveni koji se lako asimiliraju. Osim toga, ne želim biti zloguki prorok, ali moguće je da sljedećih godina ili desetljeća situacija na istoku s Rusijom eskalira u pravcu koji bi potaknuo veće iseljavanje iz te zemlje. Treba iskoristiti tu priliku. Alternativa je nešto složenija i traži strateško promišljanje i djelovanje za koje naša elita nije ni sposobna ni voljna. Moguće je da se unutar EU ili toga bloka, kako god se sutra zvao, pozicioniramo kao "prava Europa", "stari svijet" ili kako već, zabranimo pobačaj, postavimo Habsburgovce kao kraljeve...uglavnom postanemo konkretizacija identitetskih koordinata koje su već duže vrijeme u optjecaju u određenom dijelu stanovništva ovog kontinenta, ali koje u današnjoj Europi nemaju svoj dom. Taj dom možemo postati mi; možemo iskoristiti identitetsku obezličenost velikog dijela onih zapadno od nas koji i dalje predstavljaju kvalitetan genetski materijal, posjeduju snažnu poslovnu kulturu i slično. Mnogima od njih ipak nešto nedostaje, a im im to možemo dati. u tom smjeru i ja razmišljam, Europljani su ništa drugo nego neosviješteni Hrvati, to je mindset s kojim možemo u budućnost. na taj način se i ponašam, digod odem sam ambasador hrvatstva, Herceg-Bosne i Hrvatske, suptilno nametanje naše kulture.
|
|
Vrh |
|
|
Th1950
|
|
|
Semso je napisao/la: Th1950 je napisao/la: grkokatolička crkva ...
isti obred kao njihov . Ukrajinci su standardni pravoslavci u najvecem broju a mali dio grkokatolici Grko katolika imas i kod nas po Dalmaciji i Bosni to su u sustini pravoslavci ali samo priznaju papu i Vatikan kao vrhovni autoritet neka tako budu i ovi . Ili osnujemo Hrvatsku pravoslavnu crkvu ili ih sve prebacimo u grkokatolike .
|
|
Vrh |
|
|
Th1950
|
Naslov: Re: 1995.-2022. Krah multietniĆarsko-demografske politike Bošnjaka-baznian muzlims Postano: 09 sij 2022, 19:30 |
|
|
dalmatinac181 je napisao/la: Th1950 je napisao/la: grkokatolička crkva ...
isti obred kao njihov . Šizmatici i ćirilićari i ništa drugo. Kvragu ih daj. Bolje oni nego šporki arapi i prljavi cigani iz nepala koji donose bolest zvanu islam .
|
|
Vrh |
|
|
BAN2020
|
Naslov: Re: 1995.-2022. Krah multietniĆarsko-demografske politike Bošnjaka-baznian muzlims Postano: 09 sij 2022, 19:31 |
|
|
Junuz Djipalo je napisao/la: weasel je napisao/la: Upravo suprotno bolje da bude ispod 4M da se ljudi trgnu i vide kako propadamo Održavanje broja od 4 milijuna možeš rihešit samo imigracijom. Jesi li ti to za uvoz ljudi? Ako jesi, kakvih karakteristika? Ja bih Srbe i pokojeg Bošnju, komunjare, oni se lako asimiliraju. Kad se govori o uvozu (useljenju), treba vidjeti tko već dolazi, a to su osim stranaca naj više raniji hrvatski iseljenici li njihovi potomci. Pa kad bi država bilo što poduzela mogla bi povećati broj hr povratnika, povećati studenske kvote, dati zemlju za duže vrijeme (ili trajno) Hrvatima iz Vojvodine, Hrvatima iz Mađarske, Rumunjske, Južne Amerike itd., možda na isti način tretirati i Ukrajince posebno iz zapadne Ukrajine. Bilo kakve akcije, pa i ova što je Plenković nedavno pokrenuo (makar mislim da je ova neodrživa) će pomoći useljenju, naj gore što se do sad ništa nije poduzimalo, a ako se poduzme bilo što biti će od pomoći. Na isti ili sličan način mi mogle postupii lokalne vlasti u Herceg Bosni.
|
|
Vrh |
|
|
DŽorDŽ
|
Naslov: Re: 1995.-2022. Krah multietniĆarsko-demografske politike Bošnjaka-baznian muzlims Postano: 09 sij 2022, 19:34 |
|
Pridružen/a: 18 ožu 2021, 16:54 Postovi: 1756 Lokacija: Ustrojbeno mjesto
|
Planina je napisao/la: DŽorDŽ je napisao/la: Svi hrvatski demografi suglasni su da u RH nema više od 3.950.000 stalnih stanovnika. Neki tvrde da je cifra čak oko 3.850.000 stalnih stanovnika. Ovu brojku koju si naveo od 4.022.547 može biti jedino ako njih cca 100.000 ima prijavu boravka u RH, a rade u Austriji, Sloveniji..., pa se onda preko vikenda vraćaju u RH.
Bilo bi dobro psihološki da bude preko 4 milijuna, makar 4.000.001 Kao što su Muslimani navukli 50,01% Ma razumijem te što želiš reći, ali ja bih radije istinu kakva god da je. Ktome, nadam se da smo u 10 godina porasli na bar 93% jer bi tad mogli pojačati usisavanje muslimana iz BiH, a možda i dijela Srba iz Banjalučke županije. To što bi drugi govorili da nas nema ni četiri milje tu ne vidim nikakav problem. Bitno je da rastemo u broju rođenih i u RH i u BiH i da smo najjači gospodarski, politički te vojno.
_________________ RH i Protektorat BiH 1981: Hrvata 54,58% Prečana 24,00% Muslimana 21,42%
RH i Protektorat BiH 2022: Hrvata 62,23 % Muslimana 19,74 % Prečana 14,18 % Ostalih 3,85 %
|
|
Vrh |
|
|
dalmatinac181
|
Naslov: Re: 1995.-2022. Krah multietniĆarsko-demografske politike Bošnjaka-baznian muzlims Postano: 09 sij 2022, 19:35 |
|
|
|
Vrh |
|
|
BAN2020
|
Naslov: Re: 1995.-2022. Krah multietniĆarsko-demografske politike Bošnjaka-baznian muzlims Postano: 09 sij 2022, 19:36 |
|
|
weasel je napisao/la: dudu je napisao/la: moj izbor su Slovenci, Slovaci, Česi i Poljaci prije svih. Nitko od njih nije lud seliti u manje razvijenu Hrvatsku. Već imaš primjera da i oni dolaze, ulažu na moru, neki tu i žive.
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: 1995.-2022. Krah multietniĆarsko-demografske politike Bošnjaka-baznian muzlims Postano: 09 sij 2022, 19:36 |
|
|
Od nove godine mislim da su stupile još liberalnije mjere za stjecanje državljanstva RH. Sad je valjda dovoljno da je čukundjed bio Hrvat. Srčemo sve sto možemo. Opet neće bit dovoljno.
|
|
Vrh |
|
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|