|
|
Stranica: 79/98.
|
[ 2450 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Grobar
|
Naslov: Re: Blokada rada institucija BiH Postano: 17 pro 2021, 14:26 |
|
Pridružen/a: 21 ruj 2020, 21:42 Postovi: 15343 Lokacija: Serbian World
|
novovrijeme je napisao/la: novovrijeme je napisao/la: Genijalan nego šta. 2 koraka naprijed. 1 korak nazad da povučemo pare. I još vi srećni. Evo hin sad kmeče zbog jučerašnje "deblokade SM"... Juče sreća danas tuga nemam alaha nemam druga... Citat: Nagrađuje li Evropska unija Dodika za rasturanje BiH i kakva je Varhelyijeva ulogaDakle, ovim odlukama, manji entitet u BiH će od Evropske unije, faktički, preko noći dobiti 1,27 milijardi maraka, neovisno od ranije usvojenih projekata kroz IPA fondove i planiranih u okviru IPA III. Za Federaciju BiH manje novca blablabla https://www.klix.ba/vijesti/bih/nagradj ... /211217047 E, a što nama evropski *** sad daju ovoliko para? Ne volimo mi njih opet. Jebem im mater. Ja da sam na njihovom mjestu nikad ne bi dao pare nekom ko mi jebe mater. Ovaj deo iz linka mi se posebno svidja.. Za Federaciju BiH manje novcaCitat: Indikativno je da Western Balkans investicijski okvir za BiH obuhvata i tri projekta iz Federacije BiH, ali je ukupan iznos sredstava skoro upola manji i iznosi 135,46 miliona eura i to Koridor 5C Medakovo - Ozimice 80,7 miliona, Koridor 5C za tunel Kvanj 31 milion eura i dionicu tunel Kvanj - Buna 23,68 miliona eura.
Ono što je indikativno u ovom trenutku jeste da se RS pomaže značajnom novčanom injekcijom u trenucima kada Narodna skupština Republike Srpske usvaja zaključke o rušenju državnih institucija i ugrožava ustavni poredak Bosne i Hercegovine. Zbog čega institucije Evropske unije odobravaju značajna sredstva za vlasti tog bh. entiteta, kada vlast kojoj pomažu direknto provodi antidržavnu politiku? Zašto, zaštooooooo? Kmeeeeeeeeeeeeeee...
_________________ Vlasi se dosetili...
|
|
Vrh |
|
|
Grobar
|
Naslov: Re: Blokada rada institucija BiH Postano: 17 pro 2021, 14:52 |
|
|
|
|
Vrh |
|
|
Shaban995
|
Naslov: Re: Blokada rada institucija BiH Postano: 17 pro 2021, 14:54 |
|
|
Ahahaha koji si ti komedijaš. Daješ značaja botovima ispod članaka. To samo budale i pacijenti čitaju. Ja sam bio 10 godina na klix forumu, ali nikad nisam ni slova napisao u tim glupim raspravama ispod članaka. Nisam čak ni profil registrovao.
|
|
Vrh |
|
|
Grobar
|
Naslov: Re: Blokada rada institucija BiH Postano: 17 pro 2021, 14:55 |
|
|
Uzmi jedan čvarak da povrneš šećer
|
|
Vrh |
|
|
Grobar
|
Naslov: Re: Blokada rada institucija BiH Postano: 17 pro 2021, 15:00 |
|
|
Uzmi jedan dok su vrući.. Prstićima slobodno, sad je svinjokolj.. Ajde, biće ti bolje, a i ti si ateista, alah će zažmiriti..
|
|
Vrh |
|
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Blokada rada institucija BiH Postano: 17 pro 2021, 15:01 |
|
|
Shaban995 je napisao/la: Ahahaha koji si ti komedijaš. Daješ značaja botovima ispod članaka. To samo budale i pacijenti čitaju. Ja sam bio 10 godina na klix forumu, ali nikad nisam ni slova napisao u tim glupim raspravama ispod članaka. Nisam čak ni profil registrovao. Koga boli ***?
_________________ Srbi su mali narod sa karakterom super sile.
|
|
Vrh |
|
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Blokada rada institucija BiH Postano: 17 pro 2021, 19:17 |
|
|
Bakir u intervjuu kaze da ukoliko dodje do blokade finansiranja izbornog procesa u institucijama, naci ce se alternativni nacin finansiranja izbora? Na sta je mislio?
I rekao je da RS ima najvecu smrtnost od corone u svetu! Je li to istina?
_________________ Bože spasi, Bože hrani, Srpskog Kralja, srpski rod!
|
|
Vrh |
|
|
karadzic
|
Naslov: Re: Blokada rada institucija BiH Postano: 17 pro 2021, 19:21 |
|
|
Bakira drmaju kompleksi. RS 2020 imala najmanji rast broja umrlih na zapadnom Balkanu, a od Federacije BiH su u ovom segmentu gori samo Makedonija i Kosovo.
_________________ 08. 01. 2019. BN TV: U toku su poslednje pripreme za sutrašnju svečanu manifestaciju proslave neustavnog "Dana RS".
|
|
Vrh |
|
|
Karabaja
|
Naslov: Re: Blokada rada institucija BiH Postano: 30 pro 2021, 17:31 |
|
|
|
Vrh |
|
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Blokada rada institucija BiH Postano: 30 pro 2021, 18:43 |
|
|
|
Vrh |
|
|
Bošnjak_007
|
Naslov: Re: Blokada rada institucija BiH Postano: 14 sij 2022, 16:54 |
|
|
|
Vrh |
|
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Blokada rada institucija BiH Postano: 14 sij 2022, 17:08 |
|
|
Bošnjak_007 je napisao/la: Neće Mile valjda odustat u pm? Vučić Dodiku rekao da se vrate u institucije BiH, obećao mu i novac http://www.klix.ba/clanak/220114061Novinar RTRS-a zamjerio Vučiću što je stranke iz RS-a pozvao na povratak u institucije BiH http://www.klix.ba/clanak/220114087Šta ti misliš?
|
|
Vrh |
|
|
Skeletor
|
Naslov: Re: Blokada rada institucija BiH Postano: 14 sij 2022, 17:26 |
|
Pridružen/a: 09 pro 2021, 01:01 Postovi: 4116 Lokacija: Castle Grayskull
|
Citat: "Predsjednik Vučić nas je zamolio da se mi uključimo u procese, kako ne bi ostalo prazno mjesto za stolom iza nas, ne traži da mi išta odlučujemo, što mislimo da ne treba, već da budemo unutra, što je jedan racionalan i realan zahtjev", rekao je Dodik u izjavi za RTRS, a nakon sastanka, dodajući da su predstavnici Srba i do sada bili u razgovorima.
Ništa od ovoga nije suštinski drugačije od ponašanja koje lider iz Laktaša baštini posljednjih pola godine, a to karakteriše blokada institucija i konstantna secesionistička retorika garnirana šovinizmom i fašizmom. https://www.klix.ba/vijesti/bih/vucicev ... /220114115Kme kme kme.
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Blokada rada institucija BiH Postano: 14 sij 2022, 18:01 |
|
Pridružen/a: 29 srp 2012, 00:08 Postovi: 21277 Lokacija: među zvijezdama Upozorenja: 3
|
Citat: P… srpska! OcEpi se majmune. Blokiraj i vracaj nadleznosti! Koje *** neprincipijelno. Botine zakopajte se u zemlju. Dodik se oglasio iz Beograda: Bošnjaci su dobili vjetar u leđa od stranaca, ali treba se prisjetiti da Amerika ima i Trumpovo vrijeme
_________________ Sarajevo ljubavi moja! Слава Україні!
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
Hofer
|
Naslov: Re: Blokada rada institucija BiH Postano: 14 sij 2022, 18:04 |
|
|
Vučić Dodiku: "Ne rise Mile, nema vas ko branit"
_________________ Mrzim Dinamo, srpsko ime to!
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Blokada rada institucija BiH Postano: 14 sij 2022, 18:04 |
|
Pridružen/a: 29 srp 2012, 00:08 Postovi: 21277 Lokacija: među zvijezdama Upozorenja: 3
|
Gazu sve cetalje, Sve su to pičkice! Citat: Prije svega, onih koji su se vratili u američki State department, a gradili su svoje pozicije na dešavanjima u BiH i djelovanju protiv Srba. Oni koji su gradili svoje pozicije i karijere na dešavanjima u BiH, odnosno na destabilizaciji Srba sada se vraćaju ponovo, da neke rigidne metode koje su ranije primjenjivali ponovo čine protiv nas. Međutim, treba se prisjetiti da Amerika ima i neko drugo vrijeme, ono Trumpovo vrijeme i ne znači da će oni ostati dovijeka, tako da mi moramo preživjeti, to je sva suština politike koju vodim - rekao je Dodik novinarima u Beogradu nakon sastanka sa predsjednikom Srbije Aleksandrom Vučićem.
Kazao je da u RS-u navodno nema nikakvih pokreta koji bi ukazivali na bilo kakvo nasilje ili manifestaciju sile.
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Blokada rada institucija BiH Postano: 14 sij 2022, 18:05 |
|
|
Hofer je napisao/la: Vučić Dodiku: "Ne rise Mile, nema vas ko branit" Pustio vodu picousti za laktaškim krmkom.
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Blokada rada institucija BiH Postano: 14 sij 2022, 18:10 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Citat: P… srpska! OcEpi se majmune. Blokiraj i vracaj nadleznosti! Koje *** neprincipijelno. Botine zakopajte se u zemlju. Dodik se oglasio iz Beograda: Bošnjaci su dobili vjetar u leđa od stranaca, ali treba se prisjetiti da Amerika ima i Trumpovo vrijemeTupava, Amerika i zapad vas podrzavaju od 1992. godine. Vi zelite unitarnu drzavu na 100% BiH sa vasom dominacijom. Medjutim, vi dominirate na 23% BIH i nemate unitarnu drzavu. Svako normalan bi se malo zapitao u takvoj situaciji, pre nego sto bi mahao okolo sa zapadnom podrskom.
|
|
Vrh |
|
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Blokada rada institucija BiH Postano: 14 sij 2022, 18:11 |
|
|
Hofer je napisao/la: Vučić Dodiku: "Ne rise Mile, nema vas ko branit" Od koga da se brani? Secas li se videa koji sam ti pokazao o nedostatku radnika u FBiH? I izbegao si da kazes kako od toga moze da se formira vojska i pretnja nekome... Cemu lupetanje kad ste u cabru?
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Blokada rada institucija BiH Postano: 14 sij 2022, 18:12 |
|
|
Citat: REPUBLIKA SRPSKA IDE U KARANTIN: Tako će biti dok Dodiku ne iziđe iz glave virus fašizma! Citat: Sankcije koje su prošle sedmice Sjedinjene Američke Države (SAD) uvele članu Predsjedništva BiH Miloradu Dodiku i drugima – što je praksa koju ozbiljno razmatraju i države Evropske unije (EU) – već su počele da daju efekte u smislu međunarodne izolacije čovjeka koji otvoreno ugrožava mir i stabilnost naše zemlje.
Naime, za razliku od vremena prije posljednjih sankcija kada su se Gabriel Escobar, zamjenik pomoćnika državnog sekretara SAD-a i specijalni izaslanik američkog predsjednika Joea Bidena, kao i viši zvaničnik Ministarstva vanjskih poslova SAD-a zaduženim za izbornu reformu u BiH Matthew Palmer “srdačno” susretali sa Dodikom, to bi uskoro mogla biti stvar prošlosti.
Naime, iako je najavljen njen susret sa članovima Predsjedništva BiH, Samantha Power, aktuelna administratorica USAID-a koja sjedi u Vijeću za nacionalnu sigurnost SAD-a, bivša ambasadorica Sjedinjenih Američkih Država (SAD) pri Ujedinjenim nacijama UN-u i nekadašnja savjetnica američkog predsjednika Baracka Obame za ljudska prava, koja naredne sedmice dolazi u Bosnu i Hercegovinu – po svemu sudeći se neće sastati sa Dodikom! Ova informacija je potvrđena portalu Radiosarajevo.ba iz američkih izvora. To je direktna poruka Bidenove administracije lideru SNSD-a. Kako je ranije objavljeno, Power će u Bosni i Hercegovini boraviti od 18. do 21. januara ove godine.
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Blokada rada institucija BiH Postano: 14 sij 2022, 18:16 |
|
|
Ne razumijem zašto bula seiri? Može li mi neko objasniti.
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Blokada rada institucija BiH Postano: 14 sij 2022, 18:18 |
|
|
novovrijeme je napisao/la: Ne razumijem zašto bula seiri? Može li mi neko objasniti. Izheba vas USA. Danas ti nema sendviča nikako botino.
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Blokada rada institucija BiH Postano: 14 sij 2022, 18:24 |
|
|
novovrijeme je napisao/la: Ne razumijem zašto bula seiri? Može li mi neko objasniti. Cesto pribegavaju neutemeljenom trijumfalizmu. Tu sklonost bi trebalo proanalizirati i prodiskutovati na posebnoj temi. Vrlo neobicno neevropsko ponasanje.
|
|
Vrh |
|
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Blokada rada institucija BiH Postano: 14 sij 2022, 18:25 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: novovrijeme je napisao/la: Ne razumijem zašto bula seiri? Može li mi neko objasniti. Izheba vas USA. Danas ti nema sendviča nikako botino. USA?!! Naši najveći prijatelji?! Ne mogu da verujem...
|
|
Vrh |
|
|
ShahidMaker
|
Naslov: Re: Blokada rada institucija BiH Postano: 14 sij 2022, 18:32 |
|
|
Turci misle, da je raja šala, Al’ je raja gradovima glava;
|
|
Vrh |
|
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|