|
|
Stranica: 1/1.
|
[ 10 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
baščovan
|
Naslov: Vaterpolo turnir svjetskog kalibra Postano: 08 lis 2010, 10:58 |
|
|
Ima na portalima,ne da mi se ganjati. Nastupaju Vasas,Jadran ST,Jadran HN i neki Makedonci...
Vrhunski vaterpolo gdje se mogu vidjeti Vasas i Jadran Herceg Novi,ekipe iz top 5 europe. Novi bazen je odličan,pa eto,tko može neka dođe...
|
|
Vrh |
|
|
Bobovac
|
Naslov: Re: Vaterpolo turnir svjetskog kalibra Postano: 08 lis 2010, 11:05 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 11:09 Postovi: 25873 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
baščovan je napisao/la: Ima na portalima,ne da mi se ganjati. Nastupaju Vasas,Jadran ST,Jadran HN i neki Makedonci...
Vrhunski vaterpolo gdje se mogu vidjeti Vasas i Jadran Herceg Novi,ekipe iz top 5 europe. Novi bazen je odličan,pa eto,tko može neka dođe... Kakav bazen, kakav turnir? Gdje? U kojem gradu? O čemu ti to??
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
Vrh |
|
|
bumbar92
|
Naslov: Re: Vaterpolo turnir svjetskog kalibra Postano: 08 lis 2010, 11:07 |
|
|
Na bazenu u Otoci vjerovatno...
|
|
Vrh |
|
|
RajvoSa
|
Naslov: Re: Vaterpolo turnir svjetskog kalibra Postano: 08 lis 2010, 12:06 |
|
Pridružen/a: 02 svi 2009, 16:17 Postovi: 3827 Lokacija: Nanya Lakes
|
Hebeš to kad nije pozvan HVK Jadran Neum :)
_________________ Bona, pa skini puder MOŽDA se i znamo, a FUJ, nakeckaj ga ponovo majke ti :)
R.I.P. Aziz "Zyzz" Sergeyevich Shavershian - We are all witnesses
|
|
Vrh |
|
|
Bobovac
|
Naslov: Re: Vaterpolo turnir svjetskog kalibra Postano: 08 lis 2010, 12:46 |
|
|
Pa u biti, istinu zboriš RajvoSa. Neki međunarodni turnir a nije pozvan jedini pravi vaterpolo klub iz BiH. Ili su to oni Neum već otpisali iz BiH. ;)
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
Vrh |
|
|
zapovjednik
|
Naslov: Re: Vaterpolo turnir svjetskog kalibra Postano: 08 lis 2010, 19:38 |
|
|
Bobovac je napisao/la: Pa u biti, istinu zboriš RajvoSa. Neki međunarodni turnir a nije pozvan jedini pravi vaterpolo klub iz BiH. Ili su to oni Neum već otpisali iz BiH. ;) Po cemu mislis da je jedini.
|
|
Vrh |
|
|
Bobovac
|
Naslov: Re: Vaterpolo turnir svjetskog kalibra Postano: 08 lis 2010, 19:54 |
|
|
zapovjednik je napisao/la: Bobovac je napisao/la: Pa u biti, istinu zboriš RajvoSa. Neki međunarodni turnir a nije pozvan jedini pravi vaterpolo klub iz BiH. Ili su to oni Neum već otpisali iz BiH. ;) Po cemu mislis da je jedini. Rekao sam jedini pravi, a ne jedini. Prošle godine sam gledao TV reportažu kako se u Sarajevu osniva neki vaterpolo klub osim ovoga iz Neuma... Inače su imali i jednu prijateljsku utakmicu ovi iz Neuma sa Sarajlijama i gdje se vidjela ogromna razlika u kvaliteti u korist Neumaca. Sarajlije su dogovorile određenu suradnju sa Neumljanima u svrhu njihove pomoći Sarajlijama oko povećanja kvalitete njihovog kluba. To ne znači da se ne osniva još 10 drugih klubova po BiH i da će svi biti kvalitetniji, ali prošle godine je bilo tako kako je bilo.
|
|
Vrh |
|
|
zapovjednik
|
Naslov: Re: Vaterpolo turnir svjetskog kalibra Postano: 08 lis 2010, 22:38 |
|
|
Bobovac je napisao/la: Rekao sam jedini pravi, a ne jedini. Prošle godine sam gledao TV reportažu kako se u Sarajevu osniva neki vaterpolo klub osim ovoga iz Neuma... Inače su imali i jednu prijateljsku utakmicu ovi iz Neuma sa Sarajlijama i gdje se vidjela ogromna razlika u kvaliteti u korist Neumaca. Sarajlije su dogovorile određenu suradnju sa Neumljanima u svrhu njihove pomoći Sarajlijama oko povećanja kvalitete njihovog kluba. To ne znači da se ne osniva još 10 drugih klubova po BiH i da će svi biti kvalitetniji, ali prošle godine je bilo tako kako je bilo. Daleko najjaci vaterpolo klub u BiH je VK Bosna.Prosle godine su igrali Neumljani protiv GKVS Sarajevo. U Sarajevu imaju jos cetiri vaterpolo kluba,jedan u Zenici i ima jedan u Banja Luci.
|
|
Vrh |
|
|
Bobovac
|
Naslov: Re: Vaterpolo turnir svjetskog kalibra Postano: 09 lis 2010, 09:13 |
|
|
A u kojoj ligi se natječu ti klubovi? Kad počinje sezona? Tko je prvak BiH?
|
|
Vrh |
|
|
hercegovac1981
|
Naslov: Re: Vaterpolo turnir svjetskog kalibra Postano: 10 lis 2010, 20:27 |
|
Pridružen/a: 11 svi 2009, 14:06 Postovi: 1627 Lokacija: Zagreb-Čapljina
|
zapovjednik je napisao/la: Bobovac je napisao/la: Rekao sam jedini pravi, a ne jedini. Prošle godine sam gledao TV reportažu kako se u Sarajevu osniva neki vaterpolo klub osim ovoga iz Neuma... Inače su imali i jednu prijateljsku utakmicu ovi iz Neuma sa Sarajlijama i gdje se vidjela ogromna razlika u kvaliteti u korist Neumaca. Sarajlije su dogovorile određenu suradnju sa Neumljanima u svrhu njihove pomoći Sarajlijama oko povećanja kvalitete njihovog kluba. To ne znači da se ne osniva još 10 drugih klubova po BiH i da će svi biti kvalitetniji, ali prošle godine je bilo tako kako je bilo. Daleko najjaci vaterpolo klub u BiH je VK Bosna.Prosle godine su igrali Neumljani protiv GKVS Sarajevo. U Sarajevu imaju jos cetiri vaterpolo kluba,jedan u Zenici i ima jedan u Banja Luci. Ne kenjaj života ti.
_________________ ...Mostar, Stolac, Neum i Čapljina Hrvatska je stara djedovina, gdje su došli vječno će ostati to je zemlja gdje žive Hrvati...
|
|
Vrh |
|
|
|
Stranica: 1/1.
|
[ 10 post(ov)a ] |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 6 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|