|
|
Stranica: 25/75.
|
[ 1862 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
BBC
|
Naslov: Re: ANKETA: Kolika je šansa invazije Rusije na Ukrajinu Postano: 23 sij 2022, 14:50 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 11:48 Postovi: 108338 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
Dutch01 je napisao/la: Carmello Šešelj je napisao/la: Zato što nema. Ruska vojska je daleko veća, daleko bolje opremljena, daleko bolje uvežbana, ima avijaciju, satelite, planinu raketa itd... taj rat bi izgledao kao da Real igra protiv Budućnosti iz Podgorice. A ima li više motiva i volje za boriti se? To je njihov narod u istočnoj Ukrajini, Rusi. Vi kao vjerska skupina iza islama takve stvari ne razumijete.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
 |
Legionnaire
|
Naslov: Re: ANKETA: Kolika je šansa invazije Rusije na Ukrajinu Postano: 23 sij 2022, 14:57 |
|
Pridružen/a: 27 kol 2019, 22:54 Postovi: 4862 Lokacija: Svjetski poznat oslobođeni grad na istoku Srpske
|
BBC je napisao/la: Ukrajinci kukaju da im priče zapadnih medija o ruskoj invaziji uništavaju gospodarstvo. Oni bi se jebali da im ne uđe. A da naprave listu želja pa da im EU ispuni sve do zadnje. Neodoljivo me podsjećaju na još jedan “narod“ koji bi da živi od kmeke.
_________________ Nećete u Bejruuut, niste ni prije.
|
|
Vrh |
|
 |
turbotakija
|
Naslov: Re: ANKETA: Kolika je šansa invazije Rusije na Ukrajinu Postano: 23 sij 2022, 14:58 |
|
|
Glasao sam za 10 % jer je sve moguce principijelno ali uglavnom tu su sanse manje vise nula.
Zapadnjacka propaganda i histerija. Neopisivo je koliko mi se sve to zgadilo.
Znam, trebao bih izabrati stranu, a kao Bosnjak, Bosanac, uglavnom antinacionalisticki nastrojen, bi to morao biti Zapad. Ali ne ide, jednostavno ne ide.
_________________ fakofbolan nema krsta bez tri prsta
|
|
Vrh |
|
 |
BBC
|
Naslov: Re: ANKETA: Kolika je šansa invazije Rusije na Ukrajinu Postano: 23 sij 2022, 15:01 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 11:48 Postovi: 108338 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
Legionnaire je napisao/la: BBC je napisao/la: Ukrajinci kukaju da im priče zapadnih medija o ruskoj invaziji uništavaju gospodarstvo. Oni bi se jebali da im ne uđe. A da naprave listu želja pa da im EU ispuni sve do zadnje. Neodoljivo me podsjećaju na još jedan “narod“ koji bi da živi od kmeke. A je ali ne potpuno. Ovi majmuni ni nakon 26 godina takvog ponašanja ne kuže koliku su štetu sami sebi napravili.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
 |
divizija
|
Naslov: Re: ANKETA: Kolika je šansa invazije Rusije na Ukrajinu Postano: 23 sij 2022, 15:02 |
|
|
turbotakija je napisao/la: Znam, trebao bih izabrati stranu, a kao Bosnjak, Bosanac, uglavnom antinacionalisticki nastrojen, bi to morao biti Zapad. Ali ne ide, jednostavno ne ide. ja ne znam to riječ nacionalizam kod vas "Bošnjaka, bosanaca" znači? recimo, vi sebe nazivate antinacionalisima, a imate uberfetipistički odnos prema DRŽAVI BIH. ona vam je božanstvo. sad kažeš da bi trebao biti na strani Zapada, a isti u Ukrajini podržava UKRAJINSKE NACIONALISTE protiv ruske manjine. što zapravo znači nacionalist u vašem jeziku?
_________________ Čuvajte nacionalnu homogenost ko zjenicu oka svoga!
|
|
Vrh |
|
 |
turbotakija
|
Naslov: Re: ANKETA: Kolika je šansa invazije Rusije na Ukrajinu Postano: 23 sij 2022, 15:04 |
|
|
divizija je napisao/la: turbotakija je napisao/la: Znam, trebao bih izabrati stranu, a kao Bosnjak, Bosanac, uglavnom antinacionalisticki nastrojen, bi to morao biti Zapad. Ali ne ide, jednostavno ne ide. ja ne znam to riječ nacionalizam kod vas "Bošnjaka, bosanaca" znači? recimo, vi sebe nazivate antinacionalisima, a imate uberfetipistički odnos prema DRŽAVI BIH. ona vam je božanstvo. sad kažeš da bi trebao biti na strani Zapada, a isti u Ukrajini podržava UKRAJINSKE NACIONALISTE protiv ruske manjine. što zapravo znači nacionalist u vašem jeziku? Ma idi u kurac. Kao da sam znao da ce se neko zalijepiti BAS za to. Pa htjedoh napisati ne-nacionalisticki nastrojen. Kazem da bih trebao biti na strani Zapada zato sto su se sve bosnjacke stranke i tkzv. probosanske svrstale na tu stranu. Dakle NIKAD sa Rusijom vec uvijek protiv, a i logicno je posto Rusi najvise podrzavaju Srbe u BiH. Ali ja, za razliku od 99.99 posto ljudi, nisam licemjerno govno.
|
|
Vrh |
|
 |
turbotakija
|
Naslov: Re: ANKETA: Kolika je šansa invazije Rusije na Ukrajinu Postano: 23 sij 2022, 15:05 |
|
|
I okaci si to "vasem jeziku" o kurac rvacki. Govorimo svi istim jezikom i samo potpuna BUDALA to nije u stanju skuziti.
|
|
Vrh |
|
 |
Rika sv Vida
|
Naslov: Re: ANKETA: Kolika je šansa invazije Rusije na Ukrajinu Postano: 23 sij 2022, 15:07 |
|
|
turbotakija je napisao/la: I okaci si to "vasem jeziku" o kurac rvacki. Govorimo svi istim jezikom i samo potpuna BUDALA to nije u stanju skuziti. Kako se zove taj jezik? Samo BUDALA ga može nazivat drugačije od onog kako se nazivao u najstarijem zapisu gdje je precizno imenovan. Zapis se naziva Istarski Razvod. Jezik naziva više puta precizno hrvatski.
_________________ Broj učenika u osnovnim školama u USK 2013/2014 - 25,758 2023/2024 - 15,503
|
|
Vrh |
|
 |
weasel
|
Naslov: Re: ANKETA: Kolika je šansa invazije Rusije na Ukrajinu Postano: 23 sij 2022, 15:07 |
|
|
turbotakija je napisao/la: I okaci si to "vasem jeziku" o kurac rvacki. Govorimo svi istim jezikom i samo potpuna BUDALA to nije u stanju skuziti. Ne govorimo
_________________ #Zoki 2024
Apartmanđije, uhljebi i kradeze = grobari Hrvata
|
|
Vrh |
|
 |
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: ANKETA: Kolika je šansa invazije Rusije na Ukrajinu Postano: 23 sij 2022, 15:08 |
|
|
Na muslimanskom jeziku ako psuješ to znači da pojačavaš važnost rečenog.
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1130 of 2558 - 44.18%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
 |
Rika sv Vida
|
Naslov: Re: ANKETA: Kolika je šansa invazije Rusije na Ukrajinu Postano: 23 sij 2022, 15:09 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: Na muslimanskom jeziku ako psuješ to znači da pojačavaš važnost rečenog. Živa istina 
_________________ Broj učenika u osnovnim školama u USK 2013/2014 - 25,758 2023/2024 - 15,503
|
|
Vrh |
|
 |
turbotakija
|
Naslov: Re: ANKETA: Kolika je šansa invazije Rusije na Ukrajinu Postano: 23 sij 2022, 15:10 |
|
|
Rika sv Vida je napisao/la: turbotakija je napisao/la: I okaci si to "vasem jeziku" o kurac rvacki. Govorimo svi istim jezikom i samo potpuna BUDALA to nije u stanju skuziti. Kako se zove taj jezik? Samo BUDALA ga može nazivat drugačije od onog kako se nazivao u najstarijem zapisu gdje je precizno imenovan. Zapis se naziva Istarski Razvod. Jezik naziva više puta precizno hrvatski. Zaboli me svih 20 centimetara za to kako se zove, znas. I odmah bih ti priznao da se zove hrvatski i hrvatski i samo hrvatski ali bojim se naljutice se braca Srbi pa cu ga ipak zvati NASIM JEZIKOM.
|
|
Vrh |
|
 |
turbotakija
|
Naslov: Re: ANKETA: Kolika je šansa invazije Rusije na Ukrajinu Postano: 23 sij 2022, 15:11 |
|
|
|
|
Vrh |
|
 |
turbotakija
|
Naslov: Re: ANKETA: Kolika je šansa invazije Rusije na Ukrajinu Postano: 23 sij 2022, 15:13 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: Na muslimanskom jeziku ako psuješ to znači da pojačavaš važnost rečenog. Mogao bi zaista malo bolje paziti da ti ovi manje nadareni sunarodnici ne gone svaku temu u offtopic time sto ce meni ici na kurac s glupavim pitanjima koji veze s temom nemaju. Ali znam, ti ces onda opet banovati mene, pravednice veliki. Vidi moj prvi upis gore i onda vidi kako je krenuo divizija.
|
|
Vrh |
|
 |
divizija
|
Naslov: Re: ANKETA: Kolika je šansa invazije Rusije na Ukrajinu Postano: 23 sij 2022, 16:52 |
|
|
turbotakija je napisao/la: I okaci si to "vasem jeziku" o kurac rvacki. Govorimo svi istim jezikom i samo potpuna BUDALA to nije u stanju skuziti. koliko ja vidim, neke riječi sasvim drugo znače. recimo naša riječ ravnopravnost naroda se kod vas prevodi s nacionalizam, rasizam ,aparthejd, đenosajd itd...
|
|
Vrh |
|
 |
Robbie MO
|
Naslov: Re: ANKETA: Kolika je šansa invazije Rusije na Ukrajinu Postano: 23 sij 2022, 16:59 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 10:29 Postovi: 78411 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
tema
_________________ Nema Izbornog zakona BiH ako nema BiH.
Nema ukradenog hrvatskog člana Predsjedništva BiH, ako nema BiH.
33% dionica firme koja je bankrotirala vrijede 0.
|
|
Vrh |
|
 |
Svarog
|
Naslov: Re: ANKETA: Kolika je šansa invazije Rusije na Ukrajinu Postano: 23 sij 2022, 18:05 |
|
Pridružen/a: 19 stu 2010, 10:50 Postovi: 10131 Lokacija: Banja Luka
|
Osam godina je prošlo od kad je Zapad u Ukrajini instalirao ''proljeće'' . Bez obzira na ekonomske i sve druge pokušaje Zapada da je oslabe , tih osam godina radilo je za Rusiju . USA i vazali su oslabili , a Rusija ojačala i krenula u kontru . Pitanje je samo dokle će ih Ruje goniti .
_________________ Sunce izlazi na Istoku . Ništa nije moćnije od ideje čije je vrijeme stiglo .
|
|
Vrh |
|
 |
divizija
|
Naslov: Re: ANKETA: Kolika je šansa invazije Rusije na Ukrajinu Postano: 23 sij 2022, 18:10 |
|
|
Svarog je napisao/la: Osam godina je prošlo od kad je Zapad u Ukrajini instalirao ''proljeće'' . Bez obzira na ekonomske i sve druge pokušaje Zapada da je oslabe , tih osam godina radilo je za Rusiju . USA i vazali su oslabili , a Rusija ojačala i krenula u kontru . Pitanje je samo dokle će ih Ruje goniti . na zapadu se bave covid ludilom, genderizmom, ko je žrtva, a tko ugnjetavač, zelenim ludilom, dotl im Rusi prodaju plin po nikad skupljoj cijeni
|
|
Vrh |
|
 |
Agathonikos
|
Naslov: Re: ANKETA: Kolika je šansa invazije Rusije na Ukrajinu Postano: 23 sij 2022, 18:58 |
|
|
Blinken odobrio slanje oružja Ukrajini: Baltičke zemlje dobile zeleno svetloAmerički državni sekretar Entoni Blinken izjavio je da je odobrio baltičkim državama Estoniji, Letoniji i Litvaniji da pošalju protivtenkovske i protivvazdušne rakete američke proizvodnje u Ukrajinu. - Ubrzao sam i odobrio, i mi u potpunosti podržavamo transfere odbrambene opreme koje NATO saveznici Estonija, Letonija, Litvanija pružaju Ukrajini kako bi ojačala svoju sposobnost da se brani od ničim izazvane i neodgovorne agresije Rusije - napisao je Blinken u objavi na "Tviteru".  Blinken je takođe zahvalio bivšim sovjetskim republikama i članicama NATO "na njihovoj dugogodišnjoj podršci Ukrajini". On je najavio da je odobrio isporuku oružja dan nakon što je izgledalo da su SAD i Rusija postigle mali napredak u sve težem sukobu oko Ukrajine, pri čemu su obe strane napustile poslednju rundu pregovora na visokom nivou u petak obećavajući samo da će nastaviti razgovor. Američki državni sekretar i ruski ministar spoljnih poslova Sergej Lavrov razgovarali su oko sat i po u Ženevi, pri čemu su oba zvaničnika odbila da odustanu od suštinskih zahteva. Zapad zahteva da Rusija povuče svoje trupe i oružje sa granice sa Ukrajinom, dok Moskva traži da NATO smanji svoje operacije u istočnoj i centralnoj Evropi i insistira da zapadna vojna alijansa odbije kandidaturu Ukrajine za članstvo. https://www.novosti.rs/planeta/svet/107 ... nje-oruzja
|
|
Vrh |
|
 |
Carmello Šešelj
|
Naslov: Re: ANKETA: Kolika je šansa invazije Rusije na Ukrajinu Postano: 23 sij 2022, 19:02 |
|
|
Javelini i Stingeri. Rusima se baš ono tresu gaće od tih praćki.
|
|
Vrh |
|
 |
K..M
|
Naslov: Re: ANKETA: Kolika je šansa invazije Rusije na Ukrajinu Postano: 23 sij 2022, 19:05 |
|
Pridružen/a: 13 stu 2021, 22:58 Postovi: 6615 Lokacija: Nizza, Naissus...
|
weasel je napisao/la: Agathonikos je napisao/la: Tako je kako je, admirale Mageljane. Vi kao iskusan moreplovac i morski vuk biste trebali znati da je Krim 300 godina sedište ruske Crnomorske flote i da nije bilo ni teoretske šanse da ga ukrajinski slepci ustupe Amerikancima i njihovim trabantima ni tad ni bilo kad, a da ih Rusi ne klepe po ušima u tim namerama. Ako vi mislite da je Krimu i Krimljanima mesto u NATOu, Plenkovića pod ruku i u juriš razdrljenih grudi na ruskog okupatora dok vam slepci kliču i posipaju vodu za vama. Kao mladića s kontinenta, upoznat ću te malo pobliže s crnomorskom flotom. Kao prvo, ista nije stara 300 godina, već 240. Rusi su istjerali Turke tek 1792. godine od tamo. 230 lasice, ne znaš oduzimanje.....no što reče Aga to je manje bitno....već kontinuirani duži posjed. Jesi li pogledao film Taras Buljba o Ljahima?
_________________ Propast najdugovecnije imperije (1123 god), Istocno Rimskog carstva https://www.youtube.com/watch?v=yVa6GQVSaj0
|
|
Vrh |
|
 |
Agathonikos
|
Naslov: Re: ANKETA: Kolika je šansa invazije Rusije na Ukrajinu Postano: 23 sij 2022, 19:07 |
|
|
239 Knez Potemkin, 13. maj 1783.
|
|
Vrh |
|
 |
Carmello Šešelj
|
Naslov: Re: ANKETA: Kolika je šansa invazije Rusije na Ukrajinu Postano: 23 sij 2022, 19:12 |
|
|
Knez, caričin jebač. Šta mislite, jel je opsluživao iz zadovoljstva ili zbog položaja?
Inače, zanimljiv podatak o carici Jekatarini drugoj velikajoj. Više seksa je imala nakon menopauze, nego pre nje.
|
|
Vrh |
|
 |
K..M
|
Naslov: Re: ANKETA: Kolika je šansa invazije Rusije na Ukrajinu Postano: 23 sij 2022, 19:15 |
|
Pridružen/a: 13 stu 2021, 22:58 Postovi: 6615 Lokacija: Nizza, Naissus...
|
K..M je napisao/la: teranova je napisao/la: Obavezno ODGLEDATI FILM Taras Buljba da bi se shvatila ISKONSKA MRZNJA Ljaha Poljaka ka Kozacima. Kako su ih cerecili, pekli, spaljivali, sekli ruke i noge....mi smo kamilica, kakva tu mrznja vlada i DANAS. Ako bi izbio rat mislim da bi Rusija izvrsila GENOCID nad Ljahima.....tko Ameri nad Japancima. SECA, je u CENTRU Ukrajine, to je bila BAZA Kozaka....teritorija tkoju su Srbi naselili iz Austrije. Želeo BiH čuti netke impresije o ovom povjesnim filmu?
_________________ Propast najdugovecnije imperije (1123 god), Istocno Rimskog carstva https://www.youtube.com/watch?v=yVa6GQVSaj0
|
|
Vrh |
|
 |
Agathonikos
|
Naslov: Re: ANKETA: Kolika je šansa invazije Rusije na Ukrajinu Postano: 23 sij 2022, 19:31 |
|
|
Da podsetimo Krim za Ruse nije samo komad teritorije ili sjedište Crnomorske flote, već ga smatraju i duhovnom kolijevkom Ruske crkve. Knez Vladimir je 988. osvojio dotad grčku koloniju Herson blizu Sevastopolja, od grčkih misionara primio hrišćanstvo i uveo Kijevsku Rus u Hristovo naručje. A onda se neki bubuljičavko iznikao iz boljševičkog rusofobnog šinjela koji se odaziva na riječ Ukrajinac dobrih 1000 godina nakon toga dosjeti da Krim nema nikakve veze sa Rusima i da ga treba ustupiti ni manje ni više nego gle, Amerikancima i NATOu.  A onda u nekoj paralelnoj stvarnosti zamislim nekog bubuljičavog američkog sailora kako u hladu hrama lista gej časopis i rasteže glistu.
|
|
Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 8 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|