HercegBosna.org

HercegBosna.org

Forum Hrvata BiH

Sada je: 31 sij 2025, 08:08.

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 4540 post(ov)a ] 
Stranica Prethodna  1 ... 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53 ... 182  Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov: Re: Ljevičarsko ludilo na Zapadu
PostPostano: 09 vel 2022, 22:06 

Velebit je napisao/la:
To sta si to reka jako podsica na slicne, i dublje razradene stavove 'manosphere' scene koja misli da ce to dat konacnu prevagu muskarcima u nekoj drustvenoj borbi spolova.

Stoga moj argument je siri od samo tog sta si ti reka direktno.

Feminizam u smislu zenskog karijerizma i zenskog pogleda da je obitelj nebitna ovim nebi bila oslabljena. Ako ista, uklonila bi potribu da zena uopce bude 'zena' u smislu obiteljske uloge.

Ova tehnologija se nebi realizirala u vakuumu di sve ostalo ostaje isto. Vjv bi uz nju islo i selektiranje odredenih karakteristika ili bar sorti zena. Cure koje bi se stvarale ovim nacinom nebi bile susretljive, plahe, sklone majcinstvu vec bas ono sta progresivnom tehnokapitalizmu triba, radoholicarske kapitalistice.

Tek takve zene bi konstitucijom bile iskljucivo feministice.

A za odgoj, opet zanemarujes taj faktor vanjsko drustvene promjene, u drustvu u kojem se ne cijeni taj antropocentricni element uopce, se vjv nece ni gledat da je vazno da dite odgoje ljudi vec neki software ka online edukacija. Mozda vecini jedinki to i nece odgovarat no ovih par kojima odgovara ce postat baza za iduce jedinke.

Da ne spominjem i ostale mastovite mogucnosti.

Sve u svemu ne mislin da ce to 'slomit' neku zensku 'pregovaracku poziciju'. Mislin da je ta bitka izgubljena. Bitka koja je sad u tijeku je ona genetska. Odredena LOZA zena koje su bioloski desno ce zaminit ove karijeristice prkosne. Zene sa genima za prkos i karijerizam lete van genetskog bazena rekordnom brzinom.

mislim da ni ove sintetičke maternice ne mogu zaustaviti nestanak prkosno-karijerisitčkog soja žena. jer opet ponavljam, i tu djecu iz sintetičkim maternica će netko morti desetlječima odgajati, a to ove prkosno-karijerističke babe neće.

opet će to eventulno raditi žena koja iz nekog zdravtvenog razloga ne može imati djecu i sl.

iako bih ponovio da ja ne smatram da je dobro da muški preuzimaju društvenu ulogu žena, ali žene su svakako na gubitku ako se mupkima ta opcija otvori.

Vrh

PostPostano: 09 vel 2022, 23:14 

divizija je napisao/la:
Velebit je napisao/la:
To sta si to reka jako podsica na slicne, i dublje razradene stavove 'manosphere' scene koja misli da ce to dat konacnu prevagu muskarcima u nekoj drustvenoj borbi spolova.

Stoga moj argument je siri od samo tog sta si ti reka direktno.

Feminizam u smislu zenskog karijerizma i zenskog pogleda da je obitelj nebitna ovim nebi bila oslabljena. Ako ista, uklonila bi potribu da zena uopce bude 'zena' u smislu obiteljske uloge.

Ova tehnologija se nebi realizirala u vakuumu di sve ostalo ostaje isto. Vjv bi uz nju islo i selektiranje odredenih karakteristika ili bar sorti zena. Cure koje bi se stvarale ovim nacinom nebi bile susretljive, plahe, sklone majcinstvu vec bas ono sta progresivnom tehnokapitalizmu triba, radoholicarske kapitalistice.

Tek takve zene bi konstitucijom bile iskljucivo feministice.

A za odgoj, opet zanemarujes taj faktor vanjsko drustvene promjene, u drustvu u kojem se ne cijeni taj antropocentricni element uopce, se vjv nece ni gledat da je vazno da dite odgoje ljudi vec neki software ka online edukacija. Mozda vecini jedinki to i nece odgovarat no ovih par kojima odgovara ce postat baza za iduce jedinke.

Da ne spominjem i ostale mastovite mogucnosti.

Sve u svemu ne mislin da ce to 'slomit' neku zensku 'pregovaracku poziciju'. Mislin da je ta bitka izgubljena. Bitka koja je sad u tijeku je ona genetska. Odredena LOZA zena koje su bioloski desno ce zaminit ove karijeristice prkosne. Zene sa genima za prkos i karijerizam lete van genetskog bazena rekordnom brzinom.

mislim da ni ove sintetičke maternice ne mogu zaustaviti nestanak prkosno-karijerisitčkog soja žena. jer opet ponavljam, i tu djecu iz sintetičkim maternica će netko morti desetlječima odgajati, a to ove prkosno-karijerističke babe neće.

opet će to eventulno raditi žena koja iz nekog zdravtvenog razloga ne može imati djecu i sl.

iako bih ponovio da ja ne smatram da je dobro da muški preuzimaju društvenu ulogu žena, ali žene su svakako na gubitku ako se mupkima ta opcija otvori.

Ne mora biti neka žena. Ako zamisliš neku tehnotopiju, kućanske poslove će raditi roboti, obim ljudskog zaposlenja će s vremenom postajati manji, pa će muškarci imati više slobodnog vremena za odgoj djece.

Vrh

PostPostano: 10 vel 2022, 09:56 

Harezm je napisao/la:
Ne mora biti neka žena. Ako zamisliš neku tehnotopiju, kućanske poslove će raditi roboti, obim ljudskog zaposlenja će s vremenom postajati manji, pa će muškarci imati više slobodnog vremena za odgoj djece.

daleko smo mi od toga, trenutno smo mi u situaciji da nema tko raditi čitav niz poslova, uključno i kućanskih.

Vrh

PostPostano: 10 vel 2022, 18:39 

divizija je napisao/la:
Harezm je napisao/la:

daleko smo mi od toga, trenutno smo mi u situaciji da nema tko raditi čitav niz poslova, uključno i kućanskih.

Ne bih rekao. Već imaš one pametne usisivače koji sami rade. Veš opereš za čas bez da se umoriš, kuhanje je isto pojednostavljeno na 100 različitih načina itd. Pogledaš 20 godina unaprijed i svašta je moguće.

Vrh

PostPostano: 10 vel 2022, 18:46 

A koji pametni kućanski aparati? Veš možeš oprati u mašini ali ga treba i objesiti jer još nisam vidio tu sušilicu iz koje izađe ispeglano i složeno.

Ne znam kako je kuhanje pojednostavljeno osim ekspres lonca ali on je postojao i prije 40-50 godina. Ili ako jedeš samo instant vrećice, sve skuhano za 2 minute.

Robot usisavač ima spremnik veličine kutije šibica, znam ljude koji ga imaju i još imaju standardni usisavač pored njega jer ako imaš djecu ili ti dođu djeca u goste nema šanse da će robot to počistiti.

U biti kad analiziram, sve imam isto od tehnike što je imao i moj djed osim kompjutera i mobitela.

Vrh

PostPostano: 10 vel 2022, 20:06 

Harezm je napisao/la:
divizija je napisao/la:
sintetičke maternice bi zapravo jako mogle syebati feminizam, samo što tuke to ne kuže. Maternica je najmoćniji organ koji žena ima.

Kad bi muškarci mogli imati djecu bez žena, dramatično bi pala njihova društvena vrijednost.

Ushićen sam u vezi mogućnosti umjetnih maternica. Podržavam.

Dokle se stiglo s tim

Vrh

PostPostano: 10 vel 2022, 22:45 

Harezm je napisao/la:
Ne bih rekao. Već imaš one pametne usisivače koji sami rade. Veš opereš za čas bez da se umoriš, kuhanje je isto pojednostavljeno na 100 različitih načina itd. Pogledaš 20 godina unaprijed i svašta je moguće.

je, ali tržište radne snage je trenutno u problemu s nalaskom kvalificiranih radnika, ne s viškom istih.

kućanski poslovi su jako olakšani, ali briga za djecu u smislu nunanja, prematanja itd... još se nije ni milimetra pomakla

Vrh

PostPostano: 11 vel 2022, 15:56 

Ti ljevičari stvarno postaju nemogući sa svojom iritantnom "inkluzivnošću", u novoj amazonovoj seriji gospodar prstanova jedan vilenjak je crnac, ja stvarno nisam rasist, ali tamo im nema mjesta, Tolkien se okreće u grobu: https://www.vanityfair.com/hollywood/20 ... first-look

Vrh

PostPostano: 11 vel 2022, 16:16 

Geni kameni je napisao/la:
Skeletor je napisao/la:
slika

Ovo će biti gledao kao ženski Ghostbusters. :kava

Jedino ako bude ovo XD

gdje woke kultura stanuje tu logika ne egzistira

Vrh

PostPostano: 11 vel 2022, 21:29 

Levičari i feminstkinje nikad ne iznevere sa svojim orginalnom ludilom.
Vegan feministkinja je ipak nešto posebno jer tvrdi da je jedenje mesa rasizam belog čoveka i Britanaca. =))

Vrh

PostPostano: 11 vel 2022, 21:31 

o jebemti ovo je već nova razina a vidio sam svašta

2021. Katolika prema Crkvi 344 639

344 639 + 24,1% + 1,57% koji nisu Katolici = 434 411 HRVATA

Vrh

PostPostano: 11 vel 2022, 21:55 

joe enter je napisao/la:
Vegan feministkinja je ipak nešto posebno jer tvrdi da je jedenje mesa rasizam belog čoveka i Britanaca. =))

Nema granica poremećenosti ljevičara.

Kad pređeš na nivo retarda ovo su samo varijacije na temu.

Neka živi Dinamo i majka Hrvatska!

Vrh

PostPostano: 11 vel 2022, 22:01 

Reconquista je napisao/la:
joe enter je napisao/la:

Nema granica poremećenosti ljevičara.

Kad pređeš na nivo retarda ovo su samo varijacije na temu.

inače tamnoputi ljudi ne jedu meso jelte..

leftardizam je psihička bolest

Vrh

PostPostano: 11 vel 2022, 22:05 

Naši donedavni saveznici.

Vrh

PostPostano: 11 vel 2022, 22:42 

Najzloslutnije je to što je ovaj govor na Oxford univerzitetu.

Nego ako ste gledali ostale debatnike videli bi da je u opozitu tj.na stajalištu jedenja mesa bila Mikhaila Peterson ćerka Jordana Petersona koji je bio tamo , sa leve strane sedi.

Evo Jordana kod Joe Rogana priča o ovom slučaju pre nego što je izašao video.

Vrh

PostPostano: 12 vel 2022, 23:21 

http://heretica.com.hr/ivan-komsic-od-r ... ne-prakse/

Ivan Komšić: Od rodne teorije do transrodne prakse

Mali pregled pedofilskih aktivnosti

Vrh

PostPostano: 13 vel 2022, 14:49 

Citat:
Novi član Bidenove administracije – Sam Brinton – dehumanizira ljude držeći ih kao pse

slika

slika

https://narod.hr/svijet/novi-clan-biden ... ih-kao-pse

Ljevica.

Mogu se ljevičari postaviti na glavu ali ovo promovira demokratska stranka u Americi koja dobije 50% +/- glasova.

Neka živi Dinamo i majka Hrvatska!

Vrh

PostPostano: 13 vel 2022, 15:35 

joe enter je napisao/la:

dan te jebo :smijeh

"Bmk da prostiš, mene u BIH još samo zanima ispratit muslimane do nula u rođenima"

Vrh

PostPostano: 13 vel 2022, 15:37 

HHerceg je napisao/la:
Naši donedavni saveznici.

eno ti ih sa nosačem aviona 200 metara od splita .

Nažanost su i danas "saveznici" .

"Bmk da prostiš, mene u BIH još samo zanima ispratit muslimane do nula u rođenima"

Vrh

PostPostano: 14 vel 2022, 14:26 

joe enter je napisao/la:

Jebote, na što je samo akademija i školstvo na Zapadu palo. Nekada se diskutiralo o dubokim filozoskim pitanjima, sada se bave ovakvim pizdarijama.

Vrh

PostPostano: 14 vel 2022, 16:28 

Ne znam šta još treba da se desi pa da se shvati da su totalno pukli i da je Zapad postao svjetski promoter zla.
Nejasno mi je samo , kako na samom Zapadu tom ludilu nema jačeg otpora .

Jbte..je li moguće da su npr u Kanadi , dozvolili abortus do zadnjeg dana trudnoće , i to je prošlo ?
I Bajdenova administracija ima namjeru to uvesti .
Šta je sledeće ?
Možda dozvola da je dozvoljeno ubiti djete sve dok ne počne koristiti tutu , dohvati kvaku , ne kaže slovo R ?

Vrh

PostPostano: 14 vel 2022, 16:37 

Svarog je napisao/la:
Ne znam šta još treba da se desi pa da se shvati da su totalno pukli i da je Zapad postao svjetski promoter zla.

Jbte..je li moguće da su npr u Kanadi , dozvolili abortus do zadnjeg dana trudnoće , i to je prošlo ?
Šta je sledeće ?
Možda dozvola da je dozvoljeno ubiti djete sve dok ne počne koristiti tutu , dohvati kvaku , ne kaže slovo R ?

Bivši guverner Virginije u SADu Ralph Northam (liječnik) se zalagao za legalizaciju "postnatalnog abortusa". Tako da već kasniš...
Otpora nema jer se slažu s tim, vrlo jednostavno.

Vrh

PostPostano: 14 vel 2022, 16:50 

Harezm je napisao/la:
Svarog je napisao/la:

Šta je sledeće ?

Bivši guverner Virginije u SADu Ralph Northam (liječnik) se zalagao za legalizaciju "postnatalnog abortusa". Tako da već kasniš...
Otpora nema jer se slažu s tim, vrlo jednostavno.

Upravo proguglah i vidjeh da se i o tom vodi ''diskusija''. Užas.

PS.
Kao , beba još nema ličnost ... :001_huh
Pas i mačka su im već nešto drugo .

slika

slika
( Djeco , imal šta od unučadi ? Evo deda , juče ti kupismo dvoje )

slika
slika

slika

Vrh

PostPostano: 14 vel 2022, 17:12 

To je ono , protivnici su smrtne kazne ali maskarirati bebu je normalno.

U to perverznoj ideologiji je ugrađen fetiš ka ološu i perverziji , ali to nije nastalo odjednom.

BIOLENJINIZAM , jel znate šta je to??

Pa to je u vremenu odmah posle oktobarske revolucije kad su komunisti shvatili da ekonomski ne mogu poraziti kapitaliste jer oni furaju tzv.hijararhijske ideale.
E onda je na jedno vreme odlučeno da se postavi matrica gde će osim moralne i ljudske ološi biti priznati i veličani fizički manjkavi i seksualno devijantni ljudi.
I onda su tu upali razni debeli,ružni,rošavi,********,lezbe,Jevreji,....kao idealan primer za novi poredak jer su nasuprot kapitalistima koji furaju lepotu koja je po komunistima primer kapitalističke devijacije.
To nije dugo trajalo jer su prestali biti potrebni pa se prešlo na mišićave znojave radnike , dok su prvi na udari bili Jevreji jer su ipak suviše slobodoumni.

Današnji primer BIOLENJINIZMA su LGBTQ+ , prihvaćanje pretilosti žena kao lepote, ovi ludi vegan.feminstkinje,.... , i oni su uvek samo instrument za cilj , a kad se cilj ostvari onda dolaze jaki koji tlače.

Zato je uvek smešno videti kad žene i gejevi misle da će imati neku moć u budućoj osvojenoj vlasti revolucijom

Vrh

PostPostano: 14 vel 2022, 17:52 

divizija je napisao/la:
Reconquista je napisao/la:

inače tamnoputi ljudi ne jedu meso jelte..

leftardizam je psihička bolest

Inače zanima me, ima li koji normalan zastupnik da ljevičare nazove mentalnim bolesnicima ili se ne bi htjeli zamjeriti?

1090 of 2558 - 42.61%

Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 4540 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53 ... 182  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Trenutno korisnika/ca: / i 6 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Forum(o)Bir: