|
|
Stranica: 2618/3593.
|
[ 89801 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
weasel
|
Naslov: Re: 1995.-2022. Krah multietniĆarsko-demografske politike Bošnjaka-baznian muzlims Postano: 05 vel 2022, 11:32 |
|
|
zanovetalo je napisao/la: u sarajevu se zove MASINSKI a ne STROJARSKI , i mozda mi je tata bio u hos ? znaci i ti mi kazes nisam legitiman ako ne mislim kao hdz da rs treba cuvat ? sta sam slagao ? ako kazem isitnu hrvati nisu vecina ? ako kazem da sam studirao u Sarajevu nisam legitiman ? Niti jedan Hrvat ne bi napisao nickname na ekavici, niti jedan Hrvat ne bi rekao "mašinski" već strojarski neovisno o tome kako se zove. Kad se na to doda HOS, legitimnost plus HDZ naprosto znamo da si Musliman.
_________________ #Zoki 2024
Apartmanđije, uhljebi i kradeze = grobari Hrvata
|
|
Vrh |
|
|
zanovetalo
|
Naslov: Re: 1995.-2022. Krah multietniĆarsko-demografske politike Bošnjaka-baznian muzlims Postano: 05 vel 2022, 11:44 |
|
|
weasel je napisao/la: zanovetalo je napisao/la: u sarajevu se zove MASINSKI a ne STROJARSKI , i mozda mi je tata bio u hos ? znaci i ti mi kazes nisam legitiman ako ne mislim kao hdz da rs treba cuvat ? sta sam slagao ? ako kazem isitnu hrvati nisu vecina ? ako kazem da sam studirao u Sarajevu nisam legitiman ? Niti jedan Hrvat ne bi napisao nickname na ekavici, niti jedan Hrvat ne bi rekao "mašinski" već strojarski neovisno o tome kako se zove. Kad se na to doda HOS, legitimnost plus HDZ naprosto znamo da si Musliman. Nek si vidovit to je bitno, a činjenice ne prihvataš
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: 1995.-2022. Krah multietniĆarsko-demografske politike Bošnjaka-baznian muzlims Postano: 05 vel 2022, 11:54 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 60790 Lokacija: DAZP HQ
|
zanovetalo je napisao/la: weasel je napisao/la: Niti jedan Hrvat ne bi napisao nickname na ekavici, niti jedan Hrvat ne bi rekao "mašinski" već strojarski neovisno o tome kako se zove.
Kad se na to doda HOS, legitimnost plus HDZ naprosto znamo da si Musliman. Nek si vidovit to je bitno, a činjenice ne prihvataš Hrvati kažu prihvaćaš, a ne prihvataš. A jazavca.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
|
3AJE6
|
Naslov: Re: 1995.-2022. Krah multietniĆarsko-demografske politike Bošnjaka-baznian muzlims Postano: 05 vel 2022, 11:59 |
|
|
Inženjer je preskoćio Alana Forda
_________________ Sponzor lige hokejaških prvaka, brzog klizanja i ostalih zimskih sportova - vaš Gazprom.
|
|
Vrh |
|
|
Harezm
|
Naslov: Re: 1995.-2022. Krah multietniĆarsko-demografske politike Bošnjaka-baznian muzlims Postano: 05 vel 2022, 12:00 |
|
|
dudu je napisao/la: zanovetalo je napisao/la:
Nek si vidovit to je bitno, a činjenice ne prihvataš
Hrvati kažu prihvaćaš, a ne prihvataš. A jazavca. Još kaže da je iz Posušja...
_________________ Hrvatska Hrvatom!
|
|
Vrh |
|
|
Agathonikos
|
Naslov: Re: 1995.-2022. Krah multietniĆarsko-demografske politike Bošnjaka-baznian muzlims Postano: 05 vel 2022, 12:01 |
|
|
Uvek mi je drago videti Hrvata koji nije ogrnut šinjelom HDZ-a. Samo napred, dragi Hrvatu Zanovetalo.
|
|
Vrh |
|
|
joe enter
|
Naslov: Re: 1995.-2022. Krah multietniĆarsko-demografske politike Bošnjaka-baznian muzlims Postano: 05 vel 2022, 12:07 |
|
|
Što bi rekli drugovi sa zapada :"Transwomen are women" , pa shodno tome :"Transcroats are Croats".
_________________ O turčine za nevolju kume A ti vlaše silom pobratime
|
|
Vrh |
|
|
Bogata Hercegovina
|
Naslov: Re: 1995.-2022. Krah multietniĆarsko-demografske politike Bošnjaka-baznian muzlims Postano: 05 vel 2022, 12:10 |
|
|
zanovetalo je napisao/la: Bogata Hercegovina je napisao/la: Prije godinu dana sam od jednog poznanika bliskog ZHŽ MUP-u dobio informacije da su od 2000. godine do danas muslimani umiješani u 80% slučajeva nasilnih smrti Hrvata u FBiH te da na prostoru Hercegovine muslimani čine 60 do 70% kaznenih djela, a manjina su u Hercegovini.
Naravno, bio sam šokiran zbog te spoznaje, ali sam zaboravio na to do danas kada kad mi je ta informacija bljesnula kroz misli nakon čega sam iz znatiželje malo googlao da vidim što ću naći i evo što sam našao u desetak minuta na razno raznim portalima:
2001. Muamer Tapalović u Konjicu ubio cijelu hrvatsku obitelj Anđelić
2006. Adnan Subašić, Elvedin Dautbegović i Ermin Bevrnja su ubili Hrvata Iliju Šutu u Bugojnu.
2014. Arnes Delić je u Kaknju ubio Hrvate Nikolu Crepulja i Maricu Kristić.
2018. Narcis Mekić je u Bugojnu ubio Ankicu Krstanović
2020. u Bugojnu su muslimanski pljačkaši ubili učitelja u mirovini Stjepana Kolaka.
2020. Sunita Hindić u Mostaru ubila Ninu Ivankovića
2020. Anjur Nico ubio u Livnu Stipu Perkovića _______________________________________________________________________
Ako netko zna za još neke slučajeve muslimanskih zločina nad Hrvatima od 2000. do danas, neka podijeli na forumu.
Znam, malo je sve to morbidno uopće na ovoj temi i po forumu pisati, ali istina se mora znati i takve informacije se moraju dijeliti strancima.
Čovječe, od 2000. godine do danas nas muslimani pljačkaju i ubijaju uglavnom iz koristoljublja.
Treba pobrojavati sve pakosti muslimana u BiH. Stranci moraju znati da nas prisiljavaju na suživot s BiH muslimanima koji su imali najviše boraca po glavi stanovnika u terorističkoj islamističkoj organizaciji ISIL. Samo belgijske tajne službe su identificirale 330 osoba koje su otputovale iz BiH u Siriju i Irak između 2010. i 2015. Cijele bošnjačke obitelji su odlazile u Siriju pa se vratile još radikalnije iz muslimanskih bliskoistočnih vukojebina.
BiH muslimani su opasni ljudi. sta ti govori to ? pogledaj ovaj dokumentarac i vidjet ces teroriste hvo itd osudjene na sudu u hagu Uzp , ili mozda ti to govori da niste vecina ni u hercegovni ;) cim je 70 % zlocina pocine bosnjaci evo dokumetnrac i pogledaj zlocine !!! STA TI TO GOVORI ? DA HRVATI nisu vecina ni u hercegovni ..., ili se pravis pametan pa po hdz portalima trazis samo ko je ubio hrvate =) /(naravno za osudu je svako ubistvo ) evo hajmo pogledat ova ubistava ???? https://www.youtube.com/watch?v=51aeIue ... ehistorijeU zadnjih 20 godina su muslimani upetljani u 80% slučajeva nasilnih smrti Hrvata u FBiH, a u Hercegovini kao manjina, muslimani imaju 60 do 70 posto udjela u kaznenim djelima. Sram vas bilo zli muslimani!
|
|
Vrh |
|
|
K..M
|
Naslov: Re: 1995.-2009. Krah multietnićarsko-demografske politike bošnji Postano: 05 vel 2022, 12:20 |
|
Pridružen/a: 13 stu 2021, 23:58 Postovi: 7447 Lokacija: Nizza, Naissus...
|
zanovetalo je napisao/la: Robbie MO je napisao/la: Meni se čini da je cijelo vrijeme na sceni tiho masovno iseljavanje iz Bošnjakistana, samo se o tome šuti... :-bicedobro Pogledaj u svvojoj ulici koliko je hrvata otislo , i bice ti jasno , a kozarac je uvjek samo dijaspora naseljavala jer su protjerani iz prjedora kao i mi hrvati ( jer zivim u LInzu sa ljudima iz kozarca ) , zalosno je potez covica da ne spomene hrcate u rs :( koji ne postoje ni na mapi ja sam licno iz Posusja studirao u Sarajevu i imao sam priliku biti gore , citam ovaj forum i registrovao sam se ,jer nekad i moram odgovorit na ovu svu mrznju , punite baterije tudom nesrecom , a ne vidite svoju tj moju , zavrsio sam masinski fakultet u Sarajevu , i znas gdje sam dobio poso ? prvo pripravnicki u sarajevu a u hercegovni sam dobio q. i znas gdje sada zivim ? u austriji , znas koliko je suza moja mati prolila zamnom dok sam otisao ??? Turbo takija, ni 3 dana nisi odmorio. Mi Hrv iz vascjele vaseljene se prepoznajemo. Oćeš li opet Hrvatinu Željkeca glasovati da majonezira one lažne Hrv, Aka južne Srbe kamenjare? Dopisno glasovanje ili si doma tada, na svetom hrv ozemlju u Kalesiji.
_________________ Propast najdugovecnije imperije (1123 god), Istocno Rimskog carstva https://www.youtube.com/watch?v=yVa6GQVSaj0
|
|
Vrh |
|
|
Broc
|
Naslov: Re: 1995.-2022. Krah multietniĆarsko-demografske politike Bošnjaka-baznian muzlims Postano: 05 vel 2022, 12:24 |
|
|
Čuj lično iz Posušja
_________________ Spusti jedan bili cvitak tamo iznad Kijeva
|
|
Vrh |
|
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: 1995.-2022. Krah multietniĆarsko-demografske politike Bošnjaka-baznian muzlims Postano: 05 vel 2022, 12:25 |
|
|
Čuj Zanovetalo...
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1017 of 2558 - 39.76%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
|
BAN2020
|
Naslov: Re: 1995.-2009. Krah multietnićarsko-demografske politike bošnji Postano: 05 vel 2022, 12:48 |
|
|
zanovetalo je napisao/la: Robbie MO je napisao/la: Meni se čini da je cijelo vrijeme na sceni tiho masovno iseljavanje iz Bošnjakistana, samo se o tome šuti... :-bicedobro Pogledaj u svvojoj ulici koliko je hrvata otislo , i bice ti jasno , a kozarac je uvjek samo dijaspora naseljavala jer su protjerani iz prjedora kao i mi hrvati ( jer zivim u LInzu sa ljudima iz kozarca ) , zalosno je potez covica da ne spomene hrcate u rs :( koji ne postoje ni na mapi ja sam licno iz Posusja studirao u Sarajevu i imao sam priliku biti gore , citam ovaj forum i registrovao sam se ,jer nekad i moram odgovorit na ovu svu mrznju , punite baterije tudom nesrecom , a ne vidite svoju tj moju , zavrsio sam masinski fakultet u Sarajevu , i znas gdje sam dobio poso ? prvo pripravnicki u sarajevu a u hercegovni sam dobio q. i znas gdje sada zivim ? u austriji , znas koliko je suza moja mati prolila zamnom dok sam otisao ??? U Posušju nema niti jedan musliman, kako ti iz Posušja? Od manjina u Posušju samo jedan Albanac Jajo koji prodaje sladolede.
|
|
Vrh |
|
|
Reconquista
|
Naslov: Re: 1995.-2022. Krah multietniĆarsko-demografske politike Bošnjaka-baznian muzlims Postano: 05 vel 2022, 12:55 |
|
|
Lično sam danas bio na liturgiji jer moja porodica ide u Crkvu i subotom i nedjeljom. I svi ćemo glasati za Komšića protiv korumpiranog HDZ-a.
_________________ HR + HB = Hrvatska domovina. Za dom.
Neka živi Dinamo i majka Hrvatska!
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: 1995.-2022. Krah multietniĆarsko-demografske politike Bošnjaka-baznian muzlims Postano: 05 vel 2022, 13:03 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 60790 Lokacija: DAZP HQ
|
Reconquista je napisao/la: Lično sam danas bio na liturgiji jer moja porodica ide u Crkvu i subotom i nedjeljom. I svi ćemo glasati za Komšića protiv korumpiranog HDZ-a. Praktikuješ katolicizam?
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
|
Reconquista
|
Naslov: Re: 1995.-2022. Krah multietniĆarsko-demografske politike Bošnjaka-baznian muzlims Postano: 05 vel 2022, 13:10 |
|
|
Veliki sam katolik praktikant. Samo ne volim ovog Čovića jer je lopov i šuruje s Dodikom. A drugi dio porodice mi je protjeran iz Posavine i Banja Luke. Pa kako da mi Hrvati budemo za Srpsku. Komšić je bar pošten i nije protiv Hrvata. I mnogo nas tako misli.
_________________ HR + HB = Hrvatska domovina. Za dom.
Neka živi Dinamo i majka Hrvatska!
|
|
Vrh |
|
|
Bobovac
|
Naslov: Re: 1995.-2022. Krah multietniĆarsko-demografske politike Bošnjaka-baznian muzlims Postano: 05 vel 2022, 13:32 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 11:09 Postovi: 25863 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
Iako sam Hrvat koji cesto praktikuje katoličanstvo znam da ništa nije svetije od Kurana časnog!
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
Vrh |
|
|
saskia
|
Naslov: Re: 1995.-2009. Krah multietnićarsko-demografske politike bošnji Postano: 05 vel 2022, 13:48 |
|
Pridružen/a: 07 lip 2019, 16:42 Postovi: 2447 Lokacija: Negdi na granici svitova
|
BAN2020 je napisao/la: zanovetalo je napisao/la: Pogledaj u svvojoj ulici koliko je hrvata otislo , i bice ti jasno , a kozarac je uvjek samo dijaspora naseljavala jer su protjerani iz prjedora kao i mi hrvati ( jer zivim u LInzu sa ljudima iz kozarca ) , zalosno je potez covica da ne spomene hrcate u rs :( koji ne postoje ni na mapi ja sam licno iz Posusja studirao u Sarajevu i imao sam priliku biti gore , citam ovaj forum i registrovao sam se ,jer nekad i moram odgovorit na ovu svu mrznju , punite baterije tudom nesrecom , a ne vidite svoju tj moju , zavrsio sam masinski fakultet u Sarajevu , i znas gdje sam dobio poso ? prvo pripravnicki u sarajevu a u hercegovni sam dobio q. i znas gdje sada zivim ? u austriji , znas koliko je suza moja mati prolila zamnom dok sam otisao ??? U Posušju nema niti jedan musliman, kako ti iz Posušja? Od manjina u Posušju samo jedan Albanac Jajo koji prodaje sladolede. .
_________________ Čujem iz daljine glas domovine, čuvaj Tuta Mostar nikom ne daj me!
|
|
Vrh |
|
|
lukaa
|
Naslov: Re: 1995.-2022. Krah multietniĆarsko-demografske politike Bošnjaka-baznian muzlims Postano: 05 vel 2022, 13:51 |
|
|
Reconquista je napisao/la: Lično sam danas bio na liturgiji jer moja porodica ide u Crkvu i subotom i nedjeljom. I svi ćemo glasati za Komšića protiv korumpiranog HDZ-a. Reconquista je napisao/la: Veliki sam katolik praktikant. Naravno, vidi se i po riječima tako uobičajenim u Katoličkoj Crkvi u Hrvata da ste lično ti i tvoja porodica veliki katolici praktikanti. Pravi čovjek iz naroda (sad kojeg naroda, to je druga priča). Evo ti halal certifikat. p.s. U biti je bolje ostaviti nek postovi govore za sebe. Inače će se isprakticirati i naučiti koju riječ za 10tak godina.
|
|
Vrh |
|
|
K..M
|
Naslov: Re: 1995.-2022. Krah multietniĆarsko-demografske politike Bošnjaka-baznian muzlims Postano: 05 vel 2022, 14:05 |
|
Pridružen/a: 13 stu 2021, 23:58 Postovi: 7447 Lokacija: Nizza, Naissus...
|
lukaa je napisao/la: Reconquista je napisao/la: "Lično" sam danas bio na "liturgiji" jer moja porodica ide u Crkvu i subotom i nedjeljom. I svi ćemo glasati za Komšića protiv korumpiranog HDZ-a. Reconquista je napisao/la: Veliki sam katolik praktikant. Gdje si točno bio na liturgiji danas? Visoki Dečani, Pećka patrijaršija, Gračanica, Bogorodica Ljeviška...
_________________ Propast najdugovecnije imperije (1123 god), Istocno Rimskog carstva https://www.youtube.com/watch?v=yVa6GQVSaj0
|
|
Vrh |
|
|
Gazda
|
Naslov: Re: 1995.-2022. Krah multietniĆarsko-demografske politike Bošnjaka-baznian muzlims Postano: 05 vel 2022, 14:27 |
|
|
Zbog prevelikog odlaska sunita ionako glup narod je ostao na totalnim budalam, pa džamija više ne može podučiti dobre takijaše
|
|
Vrh |
|
|
Srpsčanin
|
Naslov: Re: 1995.-2009. Krah multietnićarsko-demografske politike bošnji Postano: 05 vel 2022, 14:28 |
|
Pridružen/a: 02 tra 2013, 18:46 Postovi: 7204 Lokacija: Srpska Republika Bosna i Hercegovina
|
zanovetalo je napisao/la: Robbie MO je napisao/la: Meni se čini da je cijelo vrijeme na sceni tiho masovno iseljavanje iz Bošnjakistana, samo se o tome šuti... :-bicedobro Pogledaj u svvojoj ulici koliko je hrvata otislo , i bice ti jasno , a kozarac je uvjek samo dijaspora naseljavala jer su protjerani iz prjedora kao i mi hrvati ( jer zivim u LInzu sa ljudima iz kozarca ) , zalosno je potez covica da ne spomene hrcate u rs :( koji ne postoje ni na mapi :zastava_Hrvata ja sam licno iz Posusja studirao u Sarajevu i imao sam priliku biti gore , citam ovaj forum i registrovao sam se ,jer nekad i moram odgovorit na ovu svu mrznju , punite baterije tudom nesrecom , a ne vidite svoju tj moju , zavrsio sam masinski fakultet u Sarajevu , i znas gdje sam dobio poso ? prvo pripravnicki u sarajevu a u hercegovni sam dobio q. i znas gdje sada zivim ? u austriji , znas koliko je suza moja mati prolila zamnom dok sam otisao ??? Moraš još mnogo da učiš.
_________________ The ratio of 51:49 of the territorial proposal of the Contact Group is a foundation of the agreement. That territorial proposal is open for changes resulting from the joint agreements.
|
|
Vrh |
|
|
Agathonikos
|
Naslov: Re: 1995.-2022. Krah multietniĆarsko-demografske politike Bošnjaka-baznian muzlims Postano: 05 vel 2022, 15:11 |
|
|
Uvek se rastužim kad banuju nekog hrvatskog mladića koji nije sklon kriminalno-rodijačkom HDZ-u i notornom gospodinu Draganu.
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: 1995.-2022. Krah multietniĆarsko-demografske politike Bošnjaka-baznian muzlims Postano: 05 vel 2022, 15:41 |
|
Pridružen/a: 08 lis 2009, 19:58 Postovi: 37821 Lokacija: Gl. grad regije
|
Fakat ne kužim kako neki Junuz može glumit Hrvata na forumu. Obratno je o.k.
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
Vrh |
|
|
gang_moslavina
|
Naslov: Re: 1995.-2022. Krah multietniĆarsko-demografske politike Bošnjaka-baznian muzlims Postano: 05 vel 2022, 21:10 |
|
Pridružen/a: 19 ruj 2021, 20:55 Postovi: 995 Lokacija: Herceg-Hrvatska
|
zanovetalo je napisao/la: Bogata Hercegovina je napisao/la: Prije godinu dana sam od jednog poznanika bliskog ZHŽ MUP-u dobio informacije da su od 2000. godine do danas muslimani umiješani u 80% slučajeva nasilnih smrti Hrvata u FBiH te da na prostoru Hercegovine muslimani čine 60 do 70% kaznenih djela, a manjina su u Hercegovini.
Naravno, bio sam šokiran zbog te spoznaje, ali sam zaboravio na to do danas kada kad mi je ta informacija bljesnula kroz misli nakon čega sam iz znatiželje malo googlao da vidim što ću naći i evo što sam našao u desetak minuta na razno raznim portalima:
2001. Muamer Tapalović u Konjicu ubio cijelu hrvatsku obitelj Anđelić
2006. Adnan Subašić, Elvedin Dautbegović i Ermin Bevrnja su ubili Hrvata Iliju Šutu u Bugojnu.
2014. Arnes Delić je u Kaknju ubio Hrvate Nikolu Crepulja i Maricu Kristić.
2018. Narcis Mekić je u Bugojnu ubio Ankicu Krstanović
2020. u Bugojnu su muslimanski pljačkaši ubili učitelja u mirovini Stjepana Kolaka.
2020. Sunita Hindić u Mostaru ubila Ninu Ivankovića
2020. Anjur Nico ubio u Livnu Stipu Perkovića _______________________________________________________________________
Ako netko zna za još neke slučajeve muslimanskih zločina nad Hrvatima od 2000. do danas, neka podijeli na forumu.
Znam, malo je sve to morbidno uopće na ovoj temi i po forumu pisati, ali istina se mora znati i takve informacije se moraju dijeliti strancima.
Čovječe, od 2000. godine do danas nas muslimani pljačkaju i ubijaju uglavnom iz koristoljublja.
Treba pobrojavati sve pakosti muslimana u BiH. Stranci moraju znati da nas prisiljavaju na suživot s BiH muslimanima koji su imali najviše boraca po glavi stanovnika u terorističkoj islamističkoj organizaciji ISIL. Samo belgijske tajne službe su identificirale 330 osoba koje su otputovale iz BiH u Siriju i Irak između 2010. i 2015. Cijele bošnjačke obitelji su odlazile u Siriju pa se vratile još radikalnije iz muslimanskih bliskoistočnih vukojebina.
BiH muslimani su opasni ljudi. sta ti govori to ? pogledaj ovaj dokumentarac i vidjet ces teroriste hvo itd osudjene na sudu u hagu Uzp , ili mozda ti to govori da niste vecina ni u hercegovni ;) cim je 70 % zlocina pocine bosnjaci evo dokumetnrac i pogledaj zlocine !!! STA TI TO GOVORI ? DA HRVATI nisu vecina ni u hercegovni ..., ili se pravis pametan pa po hdz portalima trazis samo ko je ubio hrvate =) /(naravno za osudu je svako ubistvo ) evo hajmo pogledat ova ubistava ???? https://www.youtube.com/watch?v=51aeIue ... ehistorijeajde mujo ostani u linzu
_________________ 2013. Katolika prema Crkvi: 432 177 Katolika prema popisu: 536 333 (razlika 24.1%)
2021. Katolika prema Crkvi 344 639 344 639 + 24,1% + 1,57% koji nisu Katolici = 434 411 HRVATA
|
|
Vrh |
|
|
Srpsčanin
|
Naslov: Re: 1995.-2022. Krah multietniĆarsko-demografske politike Bošnjaka-baznian muzlims Postano: 05 vel 2022, 21:44 |
|
Pridružen/a: 02 tra 2013, 18:46 Postovi: 7204 Lokacija: Srpska Republika Bosna i Hercegovina
|
Siroti turbotakija,banisan mu i klon nalog.
_________________ The ratio of 51:49 of the territorial proposal of the Contact Group is a foundation of the agreement. That territorial proposal is open for changes resulting from the joint agreements.
|
|
Vrh |
|
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|