HercegBosna.org

HercegBosna.org

Forum Hrvata BiH

Sada je: 27 vel 2025, 01:12.

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 670 post(ov)a ] 
Stranica Prethodna  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16 ... 27  Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov: Re: Rusija priznala Donjeck i Lugansk
PostPostano: 22 vel 2022, 14:33 

Ne bismo bili natamburani jer ne mozete to uraditi ni sa 10 zemalja u savezu kamoli sa muslimanima... Tako sto BiH nece se ni raspadati, a Ruski uticaj (preko Srba) bice odlucujuci...

CG cemo drzati, jer je to srpska drzava i nicija druga.

Poslusaj ti sta je Franjo Tudjman rekao, odakle vam preti opasnost.... ima tu jos gladnih usta, ali vi od drveta ne vidite sumu... Sve ce se to desiti kada predjete iz NATO-a u EU vojsku... ali o tom potom...

Trenutna situacija govori: Ukrajina -Madjarska- Srbija -CG... to je izlaz na toplo more, a Ruski marinci ne vise po tinderu, pa im vasa obala nije zanimljiva... Msm to je kopnena veza sa morem, kako ce sa vama imati kopnenu vezu?

Drugo vi ste NATO clanica, sa istorijom napada na Staljingrad, Galiciju u WW1 itd... Dakle, vi mozete biti meta Ruskim trupama... seti se pre godinu one vezbe, zajednicki odgovor i onog patriota... to Rusi mogu da gadjaju, i to vase mahanje repom pred rusima, ne znaci da ce meda da lizne..

Vrh

PostPostano: 22 vel 2022, 14:38 

Zasto su proglasene dvije seperatne republike ? Zasto te dvije oblasti ne formiraju jednu drzavu ?
Da je jedna drzava bila bi smjesno mala a ovako nemaju gdje i ajrodrom napravit.

Vrh

PostPostano: 22 vel 2022, 14:40 

ShahidMaker je napisao/la:
Ne bismo bili natamburani jer ne mozete to uraditi ni sa 10 zemalja u savezu kamoli sa muslimanima... Tako sto BiH nece se ni raspadati, a Ruski uticaj (preko Srba) bice odlucujuci...

već vas jesmo natamburali, i ako treba opet ćemo,

Poslusaj ti sta je Franjo Tudjman rekao, odakle vam preti opasnost.... ima tu jos gladnih usta, ali vi od drveta ne vidite sumu... Sve ce se to desiti kada predjete iz NATO-a u EU vojsku... ali o tom potom...

Trenutna situacija govori: Ukrajina -Madjarska- Srbija -CG... to je izlaz na toplo more, a Ruski marinci ne vise po tinderu, pa im vasa obala nije zanimljiva... Msm to je kopnena veza sa morem, kako ce sa vama imati kopnenu vezu?

Drugo vi ste NATO clanica, sa istorijom napada na Staljingrad, Galiciju u WW1 itd... Dakle, vi mozete biti meta Ruskim trupama... seti se pre godinu one vezbe, zajednicki odgovor i onog patriota... to Rusi mogu da gadjaju, i to vase mahanje repom pred rusima, ne znaci da ce meda da lizne..

CG je par km obale, između Hrvatske i Albanije, Hrvatska je 500km obale. CG je članica NATO kao i mi.

Čovječe i nakon tog drugog svjetskog rata upravo su nam Rusi nacrtali 500km obale,
Ne mašemo mi repom pred njima, nego obrnuto, oni nas vabe, non stop nude kule i gradove da pređemo k njima.

Mi smo im željeni saveznik, vi ste ono na što su spali jer su druge izgubili

Vrh

PostPostano: 22 vel 2022, 14:47 

Mile seiri

Citat:
Dodik je naveo da su zapadne zemlje kršile međunarodno pravo priznavajući samoproglašeno Kosovo i derogirajući Ustav BiH koji je dio Dejtonskog sporazuma.

- Oni sada nama šalju poruku da mi treba da prihvatimo njihovu ocjenu kako oni štite međunarodno pravo - to je neozbiljno u najmanju ruku. Pozivati se na međunarodno pravo u osudi /predsjednika Rusije Vladimira/ Putina za ovo što je učinio, a činite sve da derogirate međunarodno pravo, da pošaljete NATO avione na Srbiju i Republiku Srpsku bez odluka Savjeta bezbjednosti UN, gdje je rečeno da mora biti odluka, šaljete navodnog visokog predstavnika kojeg nije imenovao Savjet bezbjednosti UN, a govorite o poštivanju međunarodnog prava - zaista je apsurdno - istakao je Dodik.

On je podsjetio da je u Aneksu 10, kao dijelu međunarodnog akta Dejtonskog sporazuma, precizno navedeno da se visoki predstavnik mora imenovati rezolucijom Savjeta bezbjednosti UN.

https://lat.rtrs.tv/vijesti/vijest.php?id=464368

Poješće nacistički zapad sva *** koja je izasrao. :palacgore2

Vrh

PostPostano: 22 vel 2022, 14:54 

Nu, ruskim priznanjem nezavisnosti Luganske republike u njenim administrativnim granicama, i dični Slavjanoserbsk ulazi u sastav te ponosne nezavisne države. Lepe vesti pristižu još lepše.

Vrh

PostPostano: 22 vel 2022, 14:56 

Citat:

Ne, niste.... Niti mozete ugroziti Republiku Srpsku, niti bi vam ko to dozvolio.

Vrh

PostPostano: 22 vel 2022, 14:59 

[quote="divizija"

CG je par km obale, između Hrvatske i Albanije, Hrvatska je 500km obale. CG je članica NATO kao i mi.

Čovječe i nakon tog drugog svjetskog rata upravo su nam Rusi nacrtali 500km obale,
Ne mašemo mi repom pred njima, nego obrnuto, oni nas vabe, non stop nude kule i gradove da pređemo k njima.

Mi smo im željeni saveznik, vi ste ono na što su spali jer su druge izgubili[/quote]

Rusi ne planiraju da se kupaju, razumes li ti sta znaci izlaz na more?

Uostalom, vi ste NATO, kako mislite da se podate Rusima? :)

A i zasto bi vas Rusi uzeli, kada tako lako menjate strane... sto se nas tice, mi nemamo pretenzije na RH... U BiH imamo pola, imali bi i vise da nije NATO-a, ali dobro...

Vrh

divizija je napisao/la:

Divizija što ti misliš koga bi putin podržao, nas ili srbe u tom hipotetskom konfliktu? :laugh
Nevjerojatno da kojekakvi hrvatski "suverenisti" podržavaju putina, veze s vezom to nema..

Vrh

novovrijeme je napisao/la:
Mile seiri

Citat:
Dodik je naveo da su zapadne zemlje kršile međunarodno pravo priznavajući samoproglašeno Kosovo i derogirajući Ustav BiH koji je dio Dejtonskog sporazuma.

- Oni sada nama šalju poruku da mi treba da prihvatimo njihovu ocjenu kako oni štite međunarodno pravo - to je neozbiljno u najmanju ruku. Pozivati se na međunarodno pravo u osudi /predsjednika Rusije Vladimira/ Putina za ovo što je učinio, a činite sve da derogirate međunarodno pravo, da pošaljete NATO avione na Srbiju i Republiku Srpsku bez odluka Savjeta bezbjednosti UN, gdje je rečeno da mora biti odluka, šaljete navodnog visokog predstavnika kojeg nije imenovao Savjet bezbjednosti UN, a govorite o poštivanju međunarodnog prava - zaista je apsurdno - istakao je Dodik.

On je podsjetio da je u Aneksu 10, kao dijelu međunarodnog akta Dejtonskog sporazuma, precizno navedeno da se visoki predstavnik mora imenovati rezolucijom Savjeta bezbjednosti UN.

https://lat.rtrs.tv/vijesti/vijest.php?id=464368

Poješće nacistički zapad sva *** koja je izasrao. :palacgore2

Prelepa slika sa sastanka :wub

slika

Vrh

PostPostano: 22 vel 2022, 15:00 

Primarijus je napisao/la:
divizija je napisao/la:

Divizija što ti misliš koga bi putin podržao, nas ili srbe u tom hipotetskom konfliktu? :laugh

Pa zar nije ocigledno? Hrvatsku...

Vrh

PostPostano: 22 vel 2022, 15:01 

Divizija je rusofil, ali mu smeta sto su Ruje vise za Srbe, pa su mu osecanja malo povredjena...

verovatno iz komunisticke porodice.

Vrh

PostPostano: 22 vel 2022, 15:03 

Agathonikos je napisao/la:
Nu, ruskim priznanjem nezavisnosti Luganske republike u njenim administrativnim granicama, i dični Slavjanoserbsk ulazi u sastav te ponosne nezavisne države. Lepe vesti pristižu još lepše.

slika

Evo nama nove članice Srpskog sveta :smajl016

Vrh

PostPostano: 22 vel 2022, 15:04 

Primarijus je napisao/la:

nikoga, Rusi bi tu stajali po strani kao i uvijek.

podržali bi jedne i druge protiv Muslimana ili Albanaca, osim eventualno ako bi Erdogan kapitulirao u Siriji njima za ljubav, onda se ni tu ne bi petljali njemu za ljubav

Rusi su na višoj razini geostrategije i ne igraju na Balkanu ove lokalne igrice, ko što misli ovaj tinejdžer

Vrh

PostPostano: 22 vel 2022, 15:07 

Divizija je rusofil, ali mu smeta sto su Ruje vise za Srbe, pa su mu osecanja malo povredjena...

verovatno iz komunisticke porodice.

ja sam hvala bogu iz ustšake kuće (iako sam imao partizana u široj rodbini, ali nitko nije bezgrešan), nisam rusofil nego antisotonist, a sotonizam danas caruje na zapadu. Za vrijeme komunizma sam podržavao zapad.

no ti si u zabludi ako misliš da realpolitički Rusima vrijedite više od Hrvata. realpolitika se ne vodi emocijama.

rusi nikada i ni u čemu nisu podržali Srbe protiv Hrvata. Niti će. vi na njih možete računati kontra Albanaca ili Muslimana, čak možda i Bugara, ali ne nas.

Vrh

PostPostano: 22 vel 2022, 15:12 

Otkazan Nord Stream 2

Njemački kancelar: Njemačka će potražiti nove načine kako osigurati energetsku stabilnost.

Mogli bi se mi zbog LNG-a kupat u parama :smajl007

Vrh

PostPostano: 22 vel 2022, 15:15 

Jadni Srbi, malo mi ih je i žao. Ko siročad kakva kojima se napokon ukazao tračak nade. Nadam se da će od Rusa iskusiti bar djelić ljubavi, prijateljstva i topline koje mi godinama uživamo od naših prijatelja iz međunarodne zajednice i razvijenih zapadnih zemalja. :D

Vrh

PostPostano: 22 vel 2022, 15:15 

Samo da nas ne trampe Rusi

Vrh

PostPostano: 22 vel 2022, 15:18 

Karabajaa je napisao/la:
Jadni Srbi, malo mi ih je i žao. Ko siročad kakva kojima se napokon ukazao tračak nade. Nadam se da će od Rusa iskusiti bar djelić ljubavi, prijateljstva i topline koje mi godinama uživamo od naših prijatelja iz međunarodne zajednice i razvijenih zapadnih zemalja. :D

Vole vas kao Avganistan, možda i više.

Vrh

PostPostano: 22 vel 2022, 15:19 

Karabajaa je napisao/la:

Ne daj bože.
Za takav vid ljubavi bi morali postati podanici i konvertiti, kao Muslimani.

Vrh

PostPostano: 22 vel 2022, 15:20 

storarare je napisao/la:
Samo da nas ne trampe Rusi

Trampili su Krim za Kosovo sa zapadom ima već skoro 10 godina.

Vidit ćemo šta će sad trampit.

Vrh

PostPostano: 22 vel 2022, 15:20 

To je Putin rekao.... U prevodu rascerupace im celu zemlju, a zainteresovane strane mogu uzeti deo, ako hoce :)

Navedene države biće pozvane na ostavinsku raspravu. Kao kod svakog pokojnika.

Vrh

PostPostano: 22 vel 2022, 15:21 

Šporet je napisao/la:
Otkazan Nord Stream 2

Njemački kancelar: Njemačka će potražiti nove načine kako osigurati energetsku stabilnost.

Mogli bi se mi zbog LNG-a kupat u parama :smajl007

Sholce vodi nas prema Staljingradu! :clap

Vrh

PostPostano: 22 vel 2022, 15:21 

VUKsaJUGA je napisao/la:
Zasto su proglasene dvije seperatne republike ? Zasto te dvije oblasti ne formiraju jednu drzavu ?
Da je jedna drzava bila bi smjesno mala a ovako nemaju gdje i ajrodrom napravit.

Nije to tek tako. Izgradnja državne infrastrukture je dugotrajan i težak posao. Sva potrebna infrastruktura te dvije republike imaju višedecenijsko naslijeđe.

A i ne zna se dokle bi i takva republika potrajala.

Glede veličine, to je teritorij približan Sloveniji. Nije puno, ali za naše pojmove nije baš ni minijaturno.

Vrh

PostPostano: 22 vel 2022, 15:22 

Karabajaa je napisao/la:
Sholce vodi nas prema Staljingradu! :clap

Da li je moguće da si baš toliki glupan.

Vrh

PostPostano: 22 vel 2022, 15:23 

Naša Kvačica je napisao/la:
lider30 je napisao/la:
POtvrdjeno da ih Rusi priznaju u administrativnim granicama.

Auu. :huh

Ja 3 dana ovo pokusavam Sporetu da objasnim da je naivan i da ne zna nista na temu Rusa ni Ukrajine, da ne kazem da je glup, a spamuje temu non stop, tupson.

A njene komsije, najveca imperija protiv koje su ratovali, je Srbija.

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 670 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16 ... 27  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Trenutno korisnika/ca: / i 7 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Forum(o)Bir: