|
|
Stranica: 10/1622.
|
[ 40537 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Tankosic
|
Naslov: Re: Rusija napada Ukrajinu Postano: 24 vel 2022, 12:54 |
|
|
Broc je napisao/la: Tankosic je napisao/la: Dobro jeste li vi ljudi retardirani Jbg mnogo je laznih vesti, mada nije iskljuceno da je autor samo iskoristio sliku od ranije, za ono sto se dogadja sada.
_________________ Srbija je vazda ratovala protiv najjacih imperija, Otomanska, Austro Ugarska, Hitlerova Nemacka, NATO pakt.
A njene komsije, najveca imperija protiv koje su ratovali, je Srbija.
|
|
Vrh |
|
|
ObjektivnaPublika
|
Naslov: Re: Rusija napada Ukrajinu Postano: 24 vel 2022, 12:55 |
|
Pridružen/a: 11 svi 2021, 00:26 Postovi: 2735 Lokacija: Sarajevo
|
Broc je napisao/la: Tankosic je napisao/la: Dobro jeste li vi ljudi retardirani Mitomanija se nastavlja
_________________ High Mobility Anti russian System
|
|
Vrh |
|
|
Skeletor
|
Naslov: Re: Rusija napada Ukrajinu Postano: 24 vel 2022, 12:57 |
|
Pridružen/a: 09 pro 2021, 01:01 Postovi: 4116 Lokacija: Castle Grayskull
|
Novaja Kahovka u Hersonskoj oblasti, podignuta ruska zastava na zgradi opštine. Herson zauzet.
Pratite Šarija. Skoro 300 hiljada ljudi gleda strim, dobre informacije.
|
|
Vrh |
|
|
lider30
|
Naslov: Re: Rusija napada Ukrajinu Postano: 24 vel 2022, 12:58 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:11 Postovi: 24090 Lokacija: Multietnička federalna jedinica sa hrvatskom većinom
|
Kako fali svijetu jedan zanacajan i veliki mediji, koji bi bio neovisan. Zapadni mediji toalet papir, ruski mediji toalet papir. Oboji teski spineri i navijacki raspolozeni.
_________________ Safe European Home
|
|
Vrh |
|
|
lider30
|
Naslov: Re: Rusija napada Ukrajinu Postano: 24 vel 2022, 13:00 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:11 Postovi: 24090 Lokacija: Multietnička federalna jedinica sa hrvatskom većinom
|
Skeletor je napisao/la: Novaja Kahovka u Hersonskoj oblasti, podignuta ruska zastava na zgradi opštine. Herson zauzet.
Ako je to istina, onda se vjerojatno ide na osvajanje crnomorskog primorja i Odesse.
_________________ Safe European Home
|
|
Vrh |
|
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Rusija napada Ukrajinu Postano: 24 vel 2022, 13:00 |
|
|
lider30 je napisao/la: Kako fali svijetu jedan zanacajan i veliki mediji, koji bi bio neovisan. Zapadni mediji toalet papir, ruski mediji toalet papir. Oboji teski spineri i navijacki raspolozeni. Predlazem da se zove "Nezavisna svetska radio televizija"!
_________________ Bože spasi, Bože hrani, Srpskog Kralja, srpski rod!
|
|
Vrh |
|
|
Skeletor
|
Naslov: Re: Rusija napada Ukrajinu Postano: 24 vel 2022, 13:01 |
|
|
lider30 je napisao/la: Kako fali svijetu jedan zanacajan i veliki mediji, koji bi bio neovisan. Zapadni mediji toalet papir, ruski mediji toalet papir. Oboji teski spineri i navijacki raspolozeni. Zato preporučujem Šarija, Ukrajinca koji je protiv vlasti ali ne podržava ni Rusiju.
|
|
Vrh |
|
|
Legionnaire
|
|
Pridružen/a: 27 kol 2019, 23:54 Postovi: 5433 Lokacija: Svjetski poznat oslobođeni grad na istoku Srpske
|
Zasto su Muslimani ovoliko nervozni na temi? Ne znaju se izraziti, bez vulgarnosti i primitivizma. Mozda zbog toga sto su Sejdo i Dzafer odjebali Lavrova kao da je predsjednik mjesne zajednice iz Ugande.
Navodno, Kakhovka na Dnjepru je zauzeta. Imaju snimci kako stavljaju zastavu na zgradu lokalne skupstine.
_________________ Nećete u Bejruuut, niste ni prije.
|
|
Vrh |
|
|
Tankosic
|
|
|
lider30 je napisao/la: Kako fali svijetu jedan zanacajan i veliki mediji, koji bi bio neovisan. Zapadni mediji toalet papir, ruski mediji toalet papir. Oboji teski spineri i navijacki raspolozeni. Imas baki, Crux kanal na youtubu, jedan od najboljih i najozibljnijih na svetu, rade Indijci, i dosta su objektivni, tacnije optuzuju ih cas da su Zapadofili cas da su Rusofili. steta sto nemaju uzivo
_________________ Srbija je vazda ratovala protiv najjacih imperija, Otomanska, Austro Ugarska, Hitlerova Nemacka, NATO pakt.
A njene komsije, najveca imperija protiv koje su ratovali, je Srbija.
|
|
Vrh |
|
|
daramo
|
Naslov: Re: Rusija napada Ukrajinu Postano: 24 vel 2022, 13:05 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 11:47 Postovi: 39397 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
Legionnaire je napisao/la: Zasto su Muslimani ovoliko nervozni na temi? Ne znaju se izraziti, bez vulgarnosti i primitivizma. Mozda zbog toga sto su Sejdo i Dzafer odjebali Lavrova kao da je predsjednik mjesne zajednice iz Ugande.
Navodno, Kakhovka na Dnjepru je zauzeta. Imaju snimci kako stavljaju zastavu na zgradu lokalne skupstine. Nije to ništa, na Kalman radiju psuju Dodika i Čovića, pozivaju na prosvjede, laju na agresora, totalni luđaci, kao da je Rusija napala BiH.
_________________ mostarski europski
|
|
Vrh |
|
|
Planina
|
Naslov: Re: Rusija napada Ukrajinu Postano: 24 vel 2022, 13:07 |
|
|
Neka mi neko objasni kako da budem na strani za koju navijaju bosanski muslimani? Kako bre??? Na stranu zapadni ******** i sav ostali degenerluk, bili su i ostali protiv nas u BiH i dalje me uopće ne zanima. Žao mi je nevinih Ukrajinaca koji će u ovom sranju izgubiti glavu ali tako je.
|
|
Vrh |
|
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Rusija napada Ukrajinu Postano: 24 vel 2022, 13:08 |
|
|
daramo je napisao/la: Legionnaire je napisao/la: Zasto su Muslimani ovoliko nervozni na temi? Ne znaju se izraziti, bez vulgarnosti i primitivizma. Mozda zbog toga sto su Sejdo i Dzafer odjebali Lavrova kao da je predsjednik mjesne zajednice iz Ugande.
Navodno, Kakhovka na Dnjepru je zauzeta. Imaju snimci kako stavljaju zastavu na zgradu lokalne skupstine. Nije to ništa, na Kalman radiju psuju Dodika i Čovića, pozivaju na prosvjede, laju na agresora, totalni luđaci, kao da je Rusija napala BiH. Sad ce da pricaju da su taman hteli da prihvate IZ, ali ne mogu jer je Rusija napala Ukrajinu.
_________________ Bože spasi, Bože hrani, Srpskog Kralja, srpski rod!
|
|
Vrh |
|
|
Bobovac
|
Naslov: Re: Rusija napada Ukrajinu Postano: 24 vel 2022, 13:09 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 11:09 Postovi: 25893 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
Ovaj topic treba politi benzinom i zapaliti. Toliko laži, propagande, gluposti, neprovjerenih informacija...
Razumijem euforiju prvih par sati ali dosta je bilo više . Jeste li doista toliki maloumnici koji vjeruju svakom sranju na twiteru??
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
Vrh |
|
|
Skeletor
|
Naslov: Re: Rusija napada Ukrajinu Postano: 24 vel 2022, 13:10 |
|
|
Bar jedan ruski helikopter oboren, helikopteri lete ka Kijevu.
|
|
Vrh |
|
|
Karabajaa
|
Naslov: Re: Rusija napada Ukrajinu Postano: 24 vel 2022, 13:10 |
|
|
Oborena 3 ruska helikoptera, Hostomel aerodrom
|
|
Vrh |
|
|
divizija
|
Naslov: Re: Rusija napada Ukrajinu Postano: 24 vel 2022, 13:11 |
|
|
ne znam koji su ciljevi ruske invazije, ali zaigrali su veliku igru, koja može završiti i totalnim kolapsom.
Vidjet ćemo gdje SAD sprema asimetrični odgovor, nadam se da nije Sirija.
ovo danas nije lako gledati
_________________ Čuvajte nacionalnu homogenost ko zjenicu oka svoga!
|
|
Vrh |
|
|
Bobovac
|
Naslov: Re: Rusija napada Ukrajinu Postano: 24 vel 2022, 13:13 |
|
|
Planina je napisao/la: Neka mi neko objasni kako da budem na strani za koju navijaju bosanski muslimani? Kako bre??? Na stranu zapadni ******** i sav ostali degenerluk, bili su i ostali protiv nas u BiH i dalje me uopće ne zanima. Žao mi je nevinih Ukrajinaca koji će u ovom sranju izgubiti glavu ali tako je. Teško se uživiti u ovaj rat i navijati za jednu stranu. Ne mogu ni ja biti na strani degeneruka ali ni protiv jadnih Ukrajinaca. Malo zbunjujuć ovaj rat. Valjda se brzo razbistri.
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
Vrh |
|
|
bobanovski
|
|
|
Planina je napisao/la: Neka mi neko objasni kako da budem na strani za koju navijaju bosanski muslimani? Kako bre??? Na stranu zapadni ******** i sav ostali degenerluk, bili su i ostali protiv nas u BiH i dalje me uopće ne zanima. Žao mi je nevinih Ukrajinaca koji će u ovom sranju izgubiti glavu ali tako je. Iran je isto tako organizirao i vodio mudzahedine devedesetih, isti Iran koji je rokao ISIL i za kojeg smo svi navijali. Sutra može Iran opet organizirati mudzahedine uz sponzorstvo Turske koja je prst i nokat sa Putinom. Šta ako tako neki proruski budu podržavali mudzahedine u dekapitulaciji Hrvata srednje Bosne kao ti npr ove čečene? BiH Muslimani nisu nikakva garancija, pričamo o ljudima koji bi sutra da Rusija pobjedi prešli na njihovu stranu kao i uvijek. Postali bi simpatizeri Palestine koju gazi Izrael najveći(i sada su iako ne otvoreno) i Irana. Pričamo o ljudima koji su obožavali Pavelića pa su 45 po Stocu i Mostaru toliko klali Hrvate da su neki bivši četnici stali u zaštitu Hrvata. Ljudima koji su 92 dočekali JNA sa cvijećem u Stocu opet. Ukrajinci su braća slaveni, Rusi su degenerici u rangu Šveđana. Da si upoznao jednog Rusa drugačije bi gledao na njih, ja sam ih upoznao više i zaključio sam kako su veći degenerici od zapadnjaka. Nema zatvorenijeg i depresivnijeg naroda od njih
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 60936 Lokacija: DAZP HQ
|
Carmello Šešelj je napisao/la: dudu je napisao/la: Što znači udari s kalibrima? Iz čega ako nije iz aviona? Ili šalju krstareće rakete na zapadnu Ukrajinu? Ili želiš reći da su stigli nogom u zapadnu Ukrajinu pa tuku s topništvom?
Kalibr krstareća raketa. Domet oko 1.500km. Pandan američkom Tomahawk-u. Prvi put ispaljene na Siriju sa brodova iz Kaspijskog mora pre nekoliko godina. Bez problema mogu da gađaju zapadnu Ukrajinu iz Rusije tim raketama. dobro, ali da oru zapadnu Ukrajinu s krstarećim raketama je i više nego smiješna izjava.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
|
Skeletor
|
Naslov: Re: Rusija napada Ukrajinu Postano: 24 vel 2022, 13:14 |
|
|
divizija je napisao/la: ne znam koji su ciljevi ruske invazije, ali zaigrali su veliku igru, koja može završiti i totalnim kolapsom.
Vidjet ćemo gdje SAD sprema asimetrični odgovor, nadam se da nije Sirija.
ovo danas nije lako gledati Ne znam ni ja ali deluje kao da hoće i Kijev, ovo je mnogo veća akcija nego što sam očekivao.
|
|
Vrh |
|
|
Bobovac
|
Naslov: Re: Rusija napada Ukrajinu Postano: 24 vel 2022, 13:15 |
|
|
divizija je napisao/la: ne znam koji su ciljevi ruske invazije, ali zaigrali su veliku igru, koja može završiti i totalnim kolapsom. i Da. Preveliku su igru Rusi zaigrali da bi im cilj bio neka manja igraničena akcija. Puno su povisili ulog da bi se zadovoljili ičim manjim od Harkova i Odese.
|
|
Vrh |
|
|
bobanovski
|
Naslov: Re: Rusija napada Ukrajinu Postano: 24 vel 2022, 13:17 |
|
|
Rusija=Jugoslavija sličnija USA nego nekoj nacionalnoj državi.
Federacija stotinu naroda. prava Federacija koja bi se raspala unutar sebe.
Prirodnija je Španjolska od Rusija.
Kijevska Rusija na koju se poziva nacija koja sebe naziva Rusima nema veze sa sadašnjom Rusijom.
Kijevska Rusija je osnovana u Kijevu i potomci tog naroda su Ukrajinci današnji. Naroda koji je nama najsličniji
|
|
Vrh |
|
|
Skeletor
|
Naslov: Re: Rusija napada Ukrajinu Postano: 24 vel 2022, 13:17 |
|
|
SBU spaljuje dokumete u sedištu SBU u centru Kijeva.
|
|
Vrh |
|
|
Brane
|
Naslov: Re: Rusija napada Ukrajinu Postano: 24 vel 2022, 13:20 |
|
|
Planina je napisao/la: Neka mi neko objasni kako da budem na strani za koju navijaju bosanski muslimani? Kako bre??? Na stranu zapadni ******** i sav ostali degenerluk, bili su i ostali protiv nas u BiH i dalje me uopće ne zanima. Žao mi je nevinih Ukrajinaca koji će u ovom sranju izgubiti glavu ali tako je. Tako je Treba reć da je i terorista Erdogan stao na stranu Ukrajine.
_________________ JA SAM ZAGREB !!!
|
|
Vrh |
|
|
Bobovac
|
Naslov: Re: Rusija napada Ukrajinu Postano: 24 vel 2022, 13:20 |
|
|
Skeletor je napisao/la: SBU spaljuje dokumete u sedištu SBU u centru Kijeva. Kako znaš?
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 6 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|