|
|
Stranica: 156/1622.
|
[ 40538 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Th1950
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 27 vel 2022, 18:30 |
|
Pridružen/a: 08 lip 2021, 18:22 Postovi: 5678 Lokacija: Herceg-Bosna
|
Robbie MO je napisao/la: Na sjeveru oko Kijeva postaje ko kod Aleppa.
Bez nekog napretka.
Ali na jugu Rusi imaju konstantni napredak.
Moguće je da neće moci uzeti Kijev, ali bi bilo dosta stradanja ako se ukopaju vojske.
Nadam se da nisu spremni za dugi rat. Kako ne shvaćate svi da prava ofenziva nije ni krenula ? Jeste li svijesni šta rusi imaju a ne koriste ? Kad budu stvarno htijeli profest ofanzivu na Kijev to će bit sa bar 100 000 vojnika i 700-800 tenkova te preko 100 borbenih aviona .
_________________ Forumaš Dudu : na komentar o slomu Herceg Bosne i Hrvata u njoj .
"Bmk da prostiš, mene u BIH još samo zanima ispratit muslimane do nula u rođenima"
|
|
Vrh |
|
|
divizija
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 27 vel 2022, 18:31 |
|
|
Bez nekog napretka.
Moguće je da neće moci uzeti Kijev, ali bi bilo dosta stradanja ako se ukopaju vojske.
Nadam se da nisu spremni za dugi rat. ako u Kijevu ima dovoljno fanatika, naoružanih, da ga bane, onda g se može uzeti jedino kako je uzet Alepo, ravnanjem sa zemljom. to Rusi ne žele
_________________ Čuvajte nacionalnu homogenost ko zjenicu oka svoga!
|
|
Vrh |
|
|
franzkappka
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 27 vel 2022, 18:31 |
|
|
Th1950 je napisao/la: dudu je napisao/la: Rusi nemaju ljudstva, to im je kroničan problem, nema motiviranog ljudstva. nekad su ginuli en masse bez obzira, sad zovu neke Čečene i Kazase u pomoć, to je Rusija danas, jad i bijeda, ni sjena nekadašnje veličine. i bit će sve gore do potpunog kraha. Zovu čečene kao topovsko meso , jadna vam je amerika i njihova bratija engleska . london 50 % arapi i muslimani i gradonačelnik je Islamist . Skini se malo sa /pol/ i nađi sta pičke, incelu
|
|
Vrh |
|
|
Groot
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 27 vel 2022, 18:32 |
|
|
BBC je napisao/la: Planina je napisao/la: Heroj, junačina. E moji Ukri... Samo zbog takvih stvari je dobio novac sa "zapada" za predsjedničku kandidaturu. Koliko si protiv tog zapada, čovjek bi pomislio da besmislene postove odašilješ iz Vladivostoka ili Minska. A ne iz srca zapada i zapadne civilizacije. Licimjerje na kub. I tebe i ostalih tipkovnica bojovnika.
_________________ Broj spominjanja Sorosa od strane pojedinih forumaša je obrnuto proporcionalan seksualnoj aktivnosti istih.
|
|
Vrh |
|
|
divizija
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 27 vel 2022, 18:35 |
|
|
Clint Eastwood je napisao/la: Ruse stvarno spašava nuklearni arsenal, nakon ovakve blamaže u konvencionalnom ratovanju okomili bi se mnogi na njih, nitko više neće rusku konvencionalnu vojsku doživljavati nakon ovog. ne slažem se, s vrlo malim snagama ratuju protiv zemlje od 35 milijuna ljudi, koja dobiva oružje iz vana.i još osvajaju teritorij Ja jedino pokušavam dokučiti zašto tako male snage i što su točno s time mislili? S duplo više vojske smo mi napadali Krajinu, bez U
|
|
Vrh |
|
|
divizija
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 27 vel 2022, 18:36 |
|
|
ObjektivnaPublika je napisao/la: Ode peta kolona na vjecna lovista najvjerojatnije su ubili običnog klinca koji je pokušao izbjeći front. da smo tako pucali kod nas, pobili bi 500 000 svojih ljudi
|
|
Vrh |
|
|
Eradicator
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 27 vel 2022, 18:37 |
|
Pridružen/a: 01 pro 2015, 23:58 Postovi: 541 Lokacija: Opčilište.org
|
divizija je napisao/la: Eradicator je napisao/la: Hearts and minds.
Zato su ovojili teritorij skoro dvije Hrvatske (mislim?) u ovako kratkom roku. dobro, ali isto tako Ukrajincima, i to zsad uspješno, dolazi sve više pomoći. vojne. ne znam koliko Rusi toga uspiju uništit, ali to je dugoročno problem. istina je da im na jugu ide jako dobro i moguće je da Ukrajinu skroz odsjeku od mora i spoje Transnistiriju s Rusijom i to je masan uspjeh, ali ne znam jel vrijedan svega što su za njega podnjeli, u vidu sankcija i žrtava. Vjerujem da Ruje prate kretanje te pomoći. Čim saznaju lokaciju istovara (a mogu, imaju GLONASS, ne treba GPS)...ide jedan Kalibr, i kraj priče. Ako su jednim Kalibrom (ispaljenim sa mora) uništili eskadrilu MIG-29 na zemlji (blizu Ivano Frankivska, skrooooz tamo na zapadu)...to im ne predstavlja problem!
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 27 vel 2022, 18:38 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 60179 Lokacija: DAZP HQ
|
divizija je napisao/la: dudu je napisao/la: u Londonu je mir, Rusi ratuju.
Rusi imaju više muslimana nego UK, muslimani će Rusiju pregaziti kao termiti, lani su sovjetski stanovi imali više rođenih od Rusije, a skoro pa nema ograničenja za njih u naseljevanju Rusije.
vraća se Zlatna Horda po svoje.
1. kakav mir u Lonodnu, Engleze su etnički očistili pa je mir, to misliš? 2. Rusija je muslimane dobila osvajanjem, ne uvozom ni jedno ni drugo nije my cup of tea, potato potejto. s tom razlikom da Rusija šalje muslimane da ubijaju Europljane. takvu vrstu dno dna još nitko nije izveo.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
|
ObjektivnaPublika
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 27 vel 2022, 18:41 |
|
Pridružen/a: 11 svi 2021, 00:26 Postovi: 2467 Lokacija: Sarajevo
|
divizija je napisao/la: ObjektivnaPublika je napisao/la: Ode peta kolona na vjecna lovista najvjerojatnije su ubili običnog klinca koji je pokušao izbjeći front. da smo tako pucali kod nas, pobili bi 500 000 svojih ljudi A vi ste kao zabrinuti za ovog mladica ? A niste zabrinuti radi ruskih vojnika i tenkova sto lupaju po Ukrajinskim gradovima ? I ceceni su vam halal dok udaraju po Ukrajini
_________________ High Mobility Anti russian System
|
|
Vrh |
|
|
divizija
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 27 vel 2022, 18:42 |
|
|
Eradicator je napisao/la: Vjerujem da Ruje prate kretanje te pomoći.
Čim saznaju lokaciju istovara (a mogu, imaju GLONASS, ne treba GPS)...ide jedan Kalibr, i kraj priče.
Ako su jednim Kalibrom (ispaljenim sa mora) uništili eskadrilu MIG-29 na zemlji (blizu Ivano Frankivska, skrooooz tamo na zapadu)...to im ne predstavlja problem!
nemam podatke pa ne mogu procijeniti. kad je bi orat u Siriji sam imao izvor za te podatke, znao sam točno koliko Rusi rokaju kozoyebima logistike, sada ne znam, pa ne mogu dokučiti bio je jedan lik koji je jako dobro znao stvari i davao mi te podatke, javno ih je stavljao i na Forum.hr. sad ne znam, pa ne mogu reći. o tome čitav rat zapravo ovisi, koliko ukri uspiju dostavit svojima na front. čudi me i ograničena upotreba avijacije i raketa općenito ili nema podataka o tome, iz Sirije je uvijek bilo. ako Ukri uspiju redovno opskrbljivati sovju vojsku, oni će uspsotavit pat poziciju prije ili poslije
|
|
Vrh |
|
|
Th1950
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 27 vel 2022, 18:42 |
|
|
dudu je napisao/la: divizija je napisao/la: 1. kakav mir u Lonodnu, Engleze su etnički očistili pa je mir, to misliš?
2. Rusija je muslimane dobila osvajanjem, ne uvozom
ni jedno ni drugo nije my cup of tea, potato potejto. s tom razlikom da Rusija šalje muslimane da ubijaju Europljane. takvu vrstu dno dna još nitko nije izveo. A Amerikanci i ******** šalju slavene da ubijaju slavene . To je duplo gore .
_________________ Forumaš Dudu : na komentar o slomu Herceg Bosne i Hrvata u njoj .
"Bmk da prostiš, mene u BIH još samo zanima ispratit muslimane do nula u rođenima"
|
|
Vrh |
|
|
Harezm
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 27 vel 2022, 18:43 |
|
|
franzkappka je napisao/la: Th1950 je napisao/la: Zovu čečene kao topovsko meso , jadna vam je amerika i njihova bratija engleska . london 50 % arapi i muslimani i gradonačelnik je Islamist . Skini se malo sa /pol/ i nađi sta pičke, incelu Ajde neku foru a da nije copypaste sa Reddita.
_________________ Hrvatska Hrvatom!
|
|
Vrh |
|
|
ObjektivnaPublika
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 27 vel 2022, 18:44 |
|
Pridružen/a: 11 svi 2021, 00:26 Postovi: 2467 Lokacija: Sarajevo
|
Jel to ima 4chan ekipe ovdje :)
_________________ High Mobility Anti russian System
|
|
Vrh |
|
|
Eminencija
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 27 vel 2022, 18:46 |
|
|
Bez nekog napretka.
Nadam se da nisu spremni za dugi rat. Ma oni su spremni ja mislim, nego putin igra ko na ruletu i znoji se. Ono gleda ocel povecat ulog i spasit stvar ili ce jos vise prokockat u ovome sta sluti da je Afghanistan 2.
_________________ Jedino oružje im je pero, ali su nepismeni.
|
|
Vrh |
|
|
Th1950
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 27 vel 2022, 18:47 |
|
|
DrMag je napisao/la: Th1950 je napisao/la: Rusija ima Aktivno 910 - Višenamjenskih borbenih Aviona ( su-35 , su 57 , su 30 , mig-35 , mig 29 ... ) 463 - Napadačkih borbenih aviona ( su-24 , su-25 ) 112 - Školsko-borbenih Yak-130 aviona 124 - Teških Bombardera ( tu-22 , tu-95 , tu-160 ) .
Ako neko misli da je Rusija ušla u punom obimu u ovaj Rat onda je on puko ko kokica . To je za zemlju te velicine malo, drugo niti jedna vojska u rat ne ulazi u punom obimu, uvjek se ostavlja rezerva. Zaboravih 910 borbenih aviona RZ i 114 borbenih aviona Ruske Mornarice - 1024 Borbena Aviona Ruskog Carstva . Rusi su milosrdni , oni vode milosrdni rat jer ih ne lupaju doslovno s ničim a da hoće mogu napravit oranicu od Ukrajine
|
|
Vrh |
|
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 27 vel 2022, 18:48 |
|
|
weasel je napisao/la: novovrijeme je napisao/la: Apsolutno. Ovo su dani kad mi cvijetamo. Bog nas gleda sa nebesa.
Ako nisi primjetio glavni vaš sponzor je zatvoren u kavez i neće imati snage projicirati silu više nigdje. Ne kažem da je to odlično za BiH Hrvate ali hebiga tako je kako je. Čudan taj vaš optimizam, bez pokrića. Amerikanci se nakon ovog vraćaju u BiH na razine utjecaja prije travanjskog paketa... Naučno je dokazano da ti nemaš pojma i da sve što si do sad predvidio nije se dogodilo. Ja da sam na tvom mjestu izlogovao bih se i registrovao ponovo.
_________________ Srbi su mali narod sa karakterom super sile.
|
|
Vrh |
|
|
Th1950
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 27 vel 2022, 18:49 |
|
|
Eminencija je napisao/la: Robbie MO je napisao/la: Na sjeveru oko Kijeva postaje ko kod Aleppa.
Bez nekog napretka.
Nadam se da nisu spremni za dugi rat. Ma oni su spremni ja mislim, nego putin igra ko na ruletu i znoji se. Ono gleda ocel povecat ulog i spasit stvar ili ce jos vise prokockat u ovome sta sluti da je Afghanistan 2. Ti stvarno misliš da 900 000 vojnika 1024 borbena aviona 3000 Tenkova 700 borbenih helihoptera ne može da hoće masovno zaorat Ukrajinu ? Nego Rusi ljudski neće da Ukrajinci ginu zbog Pro-Amerikanaca u kijevu .
|
|
Vrh |
|
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 27 vel 2022, 18:50 |
|
|
bobanovski je napisao/la: Hobitu nebi dao pregovore, neka *** trpa nuklearke i blefira.
Svaki dan rata je plus vise za Ukrajince, ne smiju nista potpisivati nego ih nastaviti ponizavati.
Sad im je moral na vrhuncu a hobit puca psihicki. Svjestan je sta je napravio Znači ako Ukrajina padne za mjesec dana Rusi će imati Ukrajinu a Ukrajinci 30 pluseva.
_________________ Srbi su mali narod sa karakterom super sile.
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 27 vel 2022, 18:51 |
|
|
Th1950 je napisao/la: dudu je napisao/la: ni jedno ni drugo nije my cup of tea, potato potejto.
s tom razlikom da Rusija šalje muslimane da ubijaju Europljane. takvu vrstu dno dna još nitko nije izveo.
A Amerikanci i ******** šalju slavene da ubijaju slavene . To je duplo gore . Rusi ubijaju Ukrajince, koliko god ti htio da je drukčije, povijest pamti da Rusi ubijaju Ukrajince.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 27 vel 2022, 18:53 |
|
|
PRIJE 23 MINUTE ZELENSKIJ ZNAČAJNO POVEĆAO PLAĆE VOJNICIMA Ukrajinski predsjednik značajno je povećao plaće vojnicima. Dobivat će 3400 dolara mjesečno, piše Kiev Independent.
"Da znaju da im je zemlja zahvalna", rekao je predsjsednik.
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
|
|
PRIJE 5 MINUTA RUSI SPORO NAPREDUJU NA JUGU Ruske snage nalaze se 50 kilometara od centra grada Maripolja, grada na Azovskom moru na jugoistoku Ukrajine, rekao je visoki dužnosnik američke obrane.
SAD vjeruje da je "dobro branjen" na temelju onoga što SAD znaju o ukrajinskim vojnim položajima, dodao je dužnosnik.
Ruske snage se trenutno ne kreću prema Odesi, prema američkim procjenama.
Odesa je lučki grad na Crnom moru, zapadno od Maripolja.
Rusija također pokušava napredovati prema gradu Hersonu, istočno od Odese, koristeći snage koje su izvršile invaziju s Krima, rekao je dužnosnik.
|
|
Vrh |
|
|
Th1950
|
|
|
dudu je napisao/la: Th1950 je napisao/la: A Amerikanci i ******** šalju slavene da ubijaju slavene . To je duplo gore . Rusi ubijaju Ukrajince, koliko god ti htio da je drukčije, povijest pamti da Rusi ubijaju Ukrajince. pa i ukrajinci ubijaju Ruse
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 27 vel 2022, 18:54 |
|
|
PRIJE SAT VREMENA SAD: PUTIN JE ISKORISTIO DVIJE TREĆINE BORBENE MOĆI Ruski predsjednik Vladimir Putin iskoristio je dvije trećine ukupne ruske borbene moći za ovu invaziju, rekao je novinarima visoki dužnosnik američke obrane.
To "još uvijek znači da ima trećinu izvan Ukrajine, što nije beznačajno", rekao je dužnosnik.
SAD su procijenile da su "od jutros" ruske snage "ispalile više od 320 projektila".
Većina tih projektila su "balističke rakete kratkog dometa", dodao je dužnosnik.
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 27 vel 2022, 18:54 |
|
|
Th1950 je napisao/la: dudu je napisao/la: Rusi ubijaju Ukrajince, koliko god ti htio da je drukčije, povijest pamti da Rusi ubijaju Ukrajince.
pa i ukrajinci ubijaju Ruse za taj dio ko im jebe mater.
|
|
Vrh |
|
|
divizija
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 27 vel 2022, 18:55 |
|
|
Eminencija je napisao/la: Ma oni su spremni ja mislim, nego putin igra ko na ruletu i znoji se. Ono gleda ocel povecat ulog i spasit stvar ili ce jos vise prokockat u ovome sta sluti da je Afghanistan 2. ali što bi to značilo ,da je mislio da će Ukrajina pasti s onoliko ljudi koliko je Hrvatska u Bljesak poslala i s malim ubodom igle? Nakon 20 uspješnih godina, imati tako krive obavještajne podatke i taktičke procijene, to bi bilo šokantno. Mislim, oni imaju solidan uspjeh s obzirom na silu koju su upotrijebili, ali što je stratepki cilj toga? podebljat pobunjene republike? cijena za to je extremna, ogroman ulog za malo kruha. pokušavam dokučiti je li ruski vrh stvarno procijenio da će slomiti Ukrajinu s policijskom intervencijom. ako jest, onda im se ozbiljno pogoršalo.
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 6 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|