|
|
Stranica: 1/2.
|
[ 46 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Niko Komadina
|
|
Naslov: Dok razvojaceni branitelji slave ukrajinsku obranu, dotle bezmudi forumasi slave agresiju na nju Postano: 28 vel 2022, 00:28 |
|
Pridružen/a: 13 ožu 2019, 22:34 Postovi: 12568 Lokacija: Sjeverna Bosna
|
U jednoj sam FB grupi koja okuplja velliki broj hrvatskih branitelja, bivsih pripadnika HV, HVO, HOS i MUP-a.
Svi do jednog navijaju za Ukrajinsku vojsku i narod Ukrajine.
A vi? Rusi i srbi veci od rusa i srba.
_________________ Prigovara nekome da nije izašao iz 90tih, a on sam i dalje neuspješno ratuje protiv Osmanlija.
|
|
Vrh |
|
|
Hagresor
|
Naslov: Re: Dok razvojaceni branitelji slave ukrajinsku obranu, dotle bezmudi forumasi slave agresiju na nju Postano: 28 vel 2022, 00:50 |
|
|
Zato si se valjda i borio u ratu? Da Hrvati u svojoj državi mogu imati različita mišljenja o stvarima ili da im se nameće jednoumlje? Ljude nazivaš Srbima i Rusima zbog toga? Zanimljivo, u najmanju ruku
_________________ Ode sve ovo u helać
|
|
Vrh |
|
|
Niko Komadina
|
Naslov: Re: Dok razvojaceni branitelji slave ukrajinsku obranu, dotle bezmudi forumasi slave agresiju na nju Postano: 28 vel 2022, 00:53 |
|
|
Hagresor je napisao/la: Zato si se valjda i borio u ratu? Da Hrvati u svojoj državi mogu imati različita mišljenja o stvarima ili da im se nameće jednoumlje? Ljude nazivaš Srbima i Rusima zbog toga? Zanimljivo, u najmanju ruku Ako pogledas moje komentare i odgovore na njih vidjeti ces ko je za jednoumlje.
_________________ Prigovara nekome da nije izašao iz 90tih, a on sam i dalje neuspješno ratuje protiv Osmanlija.
|
|
Vrh |
|
|
skutor55
|
Naslov: Re: Dok razvojaceni branitelji slave ukrajinsku obranu, dotle bezmudi forumasi slave agresiju na nju Postano: 28 vel 2022, 00:55 |
|
|
Hrvatski branitelji inače poznati intelektualci. Prosvjeduju protiv zakon a kada 8 godina poslije isti zakon donese HDZ sjede doma.
|
|
Vrh |
|
|
Hagresor
|
Naslov: Re: Dok razvojaceni branitelji slave ukrajinsku obranu, dotle bezmudi forumasi slave agresiju na nju Postano: 28 vel 2022, 01:02 |
|
|
DrMag je napisao/la: Hagresor je napisao/la: Zato si se valjda i borio u ratu? Da Hrvati u svojoj državi mogu imati različita mišljenja o stvarima ili da im se nameće jednoumlje? Ljude nazivaš Srbima i Rusima zbog toga? Zanimljivo, u najmanju ruku Ako pogledas moje komentare i odgovore na njih vidjeti ces ko je za jednoumlje. Ajde pročitaj što si napisao prije par minuta u uvodnom, razmisli pa se vrati. Ljude koji ne misle kao ti nazivaš Srbima i Rusima. Još onako malo pojačaš sa emocijama oko branitelja. Jednoumlje? Frende ti si školska definicija. Bar po ovoj temi. Ova priča oko Ukrajine i Rusije je “malo jača” priča u kojoj je Ukrajina tek kriva zemlja na krivom mjestu. I onako jebački iskorištena od strane “Zapada”. Nesposobnost pojedinaca da to vide im ne daje nikakvo pravo dijeljenja imena
|
|
Vrh |
|
|
K..M
|
Naslov: Re: Dok razvojaceni branitelji slave ukrajinsku obranu, dotle bezmudi forumasi slave agresiju na nju Postano: 28 vel 2022, 01:03 |
|
Pridružen/a: 13 stu 2021, 23:58 Postovi: 6615 Lokacija: Nizza, Naissus...
|
Puko si tko suha lajsna...
_________________ Propast najdugovecnije imperije (1123 god), Istocno Rimskog carstva https://www.youtube.com/watch?v=yVa6GQVSaj0
|
|
Vrh |
|
|
Niko Komadina
|
Naslov: Re: Dok razvojaceni branitelji slave ukrajinsku obranu, dotle bezmudi forumasi slave agresiju na nju Postano: 28 vel 2022, 01:06 |
|
|
Hagresor je napisao/la: DrMag je napisao/la: Ako pogledas moje komentare i odgovore na njih vidjeti ces ko je za jednoumlje.
Ajde pročitaj što si napisao prije par minuta u uvodnom, razmisli pa se vrati. Ljude koji ne misle kao ti nazivaš Srbima i Rusima. Još onako malo pojačaš sa emocijama oko branitelja. Jednoumlje? Frende ti si školska definicija. Bar po ovoj temi. Ova priča oko Ukrajine i Rusije je “malo jača” priča u kojoj je Ukrajina tek kriva zemlja na krivom mjestu. I onako jebački iskorištena od strane “Zapada”. Nesposobnost pojedinaca da to vide im ne daje nikakvo pravo dijeljenja imena Je li to kaze onaj koji bi slobodumna drustva rado pod putinovu cizmu?? ******** na vjesala, nevjernike na lomacu, .. ?
|
|
Vrh |
|
|
Hagresor
|
Naslov: Re: Dok razvojaceni branitelji slave ukrajinsku obranu, dotle bezmudi forumasi slave agresiju na nju Postano: 28 vel 2022, 01:10 |
|
|
DrMag je napisao/la: Hagresor je napisao/la:
Ajde pročitaj što si napisao prije par minuta u uvodnom, razmisli pa se vrati. Ljude koji ne misle kao ti nazivaš Srbima i Rusima. Još onako malo pojačaš sa emocijama oko branitelja. Jednoumlje? Frende ti si školska definicija. Bar po ovoj temi. Ova priča oko Ukrajine i Rusije je “malo jača” priča u kojoj je Ukrajina tek kriva zemlja na krivom mjestu. I onako jebački iskorištena od strane “Zapada”. Nesposobnost pojedinaca da to vide im ne daje nikakvo pravo dijeljenja imena
Je li to kaze onaj koji bi slobodumna drustva rado pod putinovu cizmu?? ******** na vjesala, nevjernike na lomacu, .. ? Nađi jedan moj post koji poziva na to. Ajde. Jedan. Ustvari, znaš šta. Zajebi. Misli da si slobodouman i jasnog pogleda na situaciju. Tko sam ja da razbijam snove. Ali ne dijeli imena.
|
|
Vrh |
|
|
mijat_tomic
|
Naslov: Re: Dok razvojaceni branitelji slave ukrajinsku obranu, dotle bezmudi forumasi slave agresiju na nju Postano: 28 vel 2022, 01:20 |
|
|
Mi i jesmo kamenjarski srbi
_________________ 28.4.2023 - Krstaski vladar FBiH Christian Schmidt salje SDFA djamijase na vjecna lovista
|
|
Vrh |
|
|
POL_GASOL
|
Naslov: Re: Dok razvojaceni branitelji slave ukrajinsku obranu, dotle bezmudi forumasi slave agresiju na nju Postano: 28 vel 2022, 01:21 |
|
|
oh vi razvojačeni branitelji, povlaštena kasto, inTELEktualna elito, klanjamo vam se i 30 godina nakon rata.
_________________ Svjetski priznati NOBELOVAC Ivo Andrić o trokutu23%
“Mene također ova sredina smrada, loja, ljenosti i pokvarenosti poklonika arapskog varalice guši, pa sam više u Zapadnom Mostaru nego u Bosni.’’
|
|
Vrh |
|
|
Niko Komadina
|
Naslov: Re: Dok razvojaceni branitelji slave ukrajinsku obranu, dotle bezmudi forumasi slave agresiju na nju Postano: 28 vel 2022, 01:24 |
|
|
POL_GASOL je napisao/la: oh vi razvojačeni branitelji, povlaštena kasto, inTELEktualna elito, klanjamo vam se i 30 godina nakon rata. Popusi nam svima telecu kitu.
|
|
Vrh |
|
|
Niko Komadina
|
Naslov: Re: Dok razvojaceni branitelji slave ukrajinsku obranu, dotle bezmudi forumasi slave agresiju na nju Postano: 28 vel 2022, 01:29 |
|
|
Hagresor je napisao/la: DrMag je napisao/la: Je li to kaze onaj koji bi slobodumna drustva rado pod putinovu cizmu?? ******** na vjesala, nevjernike na lomacu, .. ?
Nađi jedan moj post koji poziva na to. Ajde. Jedan. Ustvari, znaš šta. Zajebi. Misli da si slobodouman i jasnog pogleda na situaciju. Tko sam ja da razbijam snove. Ali ne dijeli imena. Bezmudi forumas, mentalni srbin.
|
|
Vrh |
|
|
Hagresor
|
Naslov: Re: Dok razvojaceni branitelji slave ukrajinsku obranu, dotle bezmudi forumasi slave agresiju na nju Postano: 28 vel 2022, 01:37 |
|
|
Nađi jedan moj post koji poziva na to. Ajde. Jedan.
Ustvari, znaš šta. Zajebi. Misli da si slobodouman i jasnog pogleda na situaciju. Tko sam ja da razbijam snove. Ali ne dijeli imena.
Bezmudi forumas, mentalni srbin. Ma četnik… daj još malo imena. To ti je pretpostavljam i intelektualni doseg. To i piva ispred trgovine
|
|
Vrh |
|
|
Svarog
|
Naslov: Re: Dok razvojaceni branitelji slave ukrajinsku obranu, dotle bezmudi forumasi slave agresiju na nju Postano: 28 vel 2022, 01:39 |
|
Pridružen/a: 19 stu 2010, 11:50 Postovi: 9994 Lokacija: Banja Luka
|
Ne navijaš ti ni za koga , ti si u stvari u doživotnom ratu sa Srbima . To''ratovanje'' ti je hrana , preovlađujući dio tvog CV-a koji si toliko puta isturio nekome , bez njega si uglavnom otanak i nesiguran. Jednostavno , treba ti ko leba i vode .
_________________ Sunce izlazi na Istoku . Ništa nije moćnije od ideje čije je vrijeme stiglo .
|
|
Vrh |
|
|
Niko Komadina
|
Naslov: Re: Dok razvojaceni branitelji slave ukrajinsku obranu, dotle bezmudi forumasi slave agresiju na nju Postano: 28 vel 2022, 01:40 |
|
|
Hagresor je napisao/la: DrMag je napisao/la: Bezmudi forumas, mentalni srbin. Ma četnik… daj još malo imena. To ti je pretpostavljam i intelektualni doseg. To i piva ispred trgovine Ni prvi ni zadnji. Pretpostavka je majka svih zajeba.
|
|
Vrh |
|
|
Dr. Van Nostrand
|
Naslov: Re: Dok razvojaceni branitelji slave ukrajinsku obranu, dotle bezmudi forumasi slave agresiju na nju Postano: 28 vel 2022, 01:50 |
|
|
|
Vrh |
|
|
Bobovac
|
Naslov: Re: Dok razvojaceni branitelji slave ukrajinsku obranu, dotle bezmudi forumasi slave agresiju na nju Postano: 28 vel 2022, 01:53 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 11:09 Postovi: 25733 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
Dr. Van Nostrand je napisao/la: Patrijarh Porfirije: Šaljemo pomoć braći u UkrajiniHercegbosanski putinisti su toliko skrenuli da podržavaju rusku agresiju u situaciji kada i srpski patrijarh javno "poziva na mir" i "šalje pomoć braći u Ukrajini". Sasvim logično da se organizira prikupljane humanitane pomoći. To nema nikakve političku dubinu.
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
Vrh |
|
|
Dr. Van Nostrand
|
Naslov: Re: Dok razvojaceni branitelji slave ukrajinsku obranu, dotle bezmudi forumasi slave agresiju na nju Postano: 28 vel 2022, 01:56 |
|
|
Bobovac je napisao/la: Dr. Van Nostrand je napisao/la: Patrijarh Porfirije: Šaljemo pomoć braći u UkrajiniHercegbosanski putinisti su toliko skrenuli da podržavaju rusku agresiju u situaciji kada i srpski patrijarh javno "poziva na mir" i "šalje pomoć braći u Ukrajini". Sasvim logično da se organizira prikupljane humanitane pomoći. To nema nikakve političku dubinu. Nisam vidio da netko od forumskih putinista poziva na prikupljanje humanitarne pomoći ili da se moli za mir u Ukrajini.
|
|
Vrh |
|
|
OptimisticniVeSeljak
|
Naslov: Re: Dok razvojaceni branitelji slave ukrajinsku obranu, dotle bezmudi forumasi slave agresiju na nju Postano: 28 vel 2022, 02:14 |
|
|
Demoniziranje neistomišljenika, pokušaji nabijanja krivnje jer se ne slažemo s "hrvatskim braniteljima". Kako te nije sram?
|
|
Vrh |
|
|
mijat_tomic
|
Naslov: Re: Dok razvojaceni branitelji slave ukrajinsku obranu, dotle bezmudi forumasi slave agresiju na nju Postano: 28 vel 2022, 02:36 |
|
|
Dr. Van Nostrand je napisao/la: Bobovac je napisao/la: Sasvim logično da se organizira prikupljane humanitane pomoći. To nema nikakve političku dubinu.
Nisam vidio da netko od forumskih putinista poziva na prikupljanje humanitarne pomoći ili da se moli za mir u Ukrajini. Ne mi molimo da se sto vise salje oruzja ukrajini da se sto vise ljudi poubija. Evo bas su uslisili moje molitve i poslali im neke avione iz EU
_________________ 28.4.2023 - Krstaski vladar FBiH Christian Schmidt salje SDFA djamijase na vjecna lovista
|
|
Vrh |
|
|
Th1950
|
Naslov: Re: Dok razvojaceni branitelji slave ukrajinsku obranu, dotle bezmudi forumasi slave agresiju na nju Postano: 28 vel 2022, 02:41 |
|
Pridružen/a: 08 lip 2021, 18:22 Postovi: 5678 Lokacija: Herceg-Bosna
|
DrMag je napisao/la: U jednoj sam FB grupi koja okuplja velliki broj hrvatskih branitelja, bivsih pripadnika HV, HVO, HOS i MUP-a.
A vi? Rusi i srbi veci od rusa i srba. to su sigurno jedni od onih 500 000
_________________ Forumaš Dudu : na komentar o slomu Herceg Bosne i Hrvata u njoj .
"Bmk da prostiš, mene u BIH još samo zanima ispratit muslimane do nula u rođenima"
|
|
Vrh |
|
|
Th1950
|
Naslov: Re: Dok razvojaceni branitelji slave ukrajinsku obranu, dotle bezmudi forumasi slave agresiju na nju Postano: 28 vel 2022, 02:47 |
|
|
DrMag je napisao/la: U jednoj sam FB grupi koja okuplja velliki broj hrvatskih branitelja, bivsih pripadnika HV, HVO, HOS i MUP-a.
A vi? Rusi i srbi veci od rusa i srba. Mi navijamo za oslobođenje Ukrajine od nacizma i lgbt politike . Podrška Ukrajinskom narodu da se oslobodi !
_________________ Forumaš Dudu : na komentar o slomu Herceg Bosne i Hrvata u njoj .
"Bmk da prostiš, mene u BIH još samo zanima ispratit muslimane do nula u rođenima"
|
|
Vrh |
|
|
Th1950
|
Naslov: Re: Dok razvojaceni branitelji slave ukrajinsku obranu, dotle bezmudi forumasi slave agresiju na nju Postano: 28 vel 2022, 02:49 |
|
|
Nađi jedan moj post koji poziva na to. Ajde. Jedan.
Ustvari, znaš šta. Zajebi. Misli da si slobodouman i jasnog pogleda na situaciju. Tko sam ja da razbijam snove. Ali ne dijeli imena.
Bezmudi forumas, mentalni srbin. četnici ti vladaju perecijom uz pLENKIMUNA
|
|
Vrh |
|
|
Broc
|
Naslov: Re: Dok razvojaceni branitelji slave ukrajinsku obranu, dotle bezmudi forumasi slave agresiju na nju Postano: 28 vel 2022, 08:33 |
|
|
A vi? Rusi i srbi veci od rusa i srba. Odavno je ovdje čudna atmosfera glede srbofilije ali svaki put kad je postavljeno pitanje zašto drže te likove na forumu odgovor je bio - zbog Bošnjaka. Ali situacija s Ukrajinom ukazuje na jedan dublji problem.
_________________ Spusti jedan bili cvitak tamo iznad Kijeva
|
|
Vrh |
|
|
saskia
|
Naslov: Re: Dok razvojaceni branitelji slave ukrajinsku obranu, dotle bezmudi forumasi slave agresiju na nju Postano: 28 vel 2022, 08:36 |
|
Pridružen/a: 07 lip 2019, 16:42 Postovi: 2407 Lokacija: Negdi na granici svitova
|
U grupi sam na fb-u koja okupalja velik broj gradžana BiH, svi su za gradžansku BiH, no postoje minorne grupice koje su i protiv nje
_________________ Čujem iz daljine glas domovine, čuvaj Tuta Mostar nikom ne daj me!
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|