|
|
Stranica: 189/1622.
|
[ 40538 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 28 vel 2022, 13:25 |
|
|
lider30 je napisao/la: dudu je napisao/la: Ne budi smiješan, Ruse se ništa nije pitalo u BIH, nisu faktor.
RS stoji uspravno dok Rusija ima snagu. Ta ne mislis da zarezuje neko kukavelj od RS-a zbog Srbije?  Nestat ce za 10 godina RS, ako Rusija otpadne iz igre. Amerikanci su stvorili RS onda kad Rusija nije imala nikakvu snagu.
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1213 of 2558 - 47.42%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
 |
daramo
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 28 vel 2022, 13:26 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 11:47 Postovi: 41662 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
Kosovo traži prijem u NATO po hitnom postupku.
_________________ mostarski europski
|
|
Vrh |
|
 |
Karabajaa
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 28 vel 2022, 13:28 |
|
|
Izgleda da je dosta Arkanova.. ovaj Wagnerovaca zagnojilo
|
|
Vrh |
|
 |
K..M
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 28 vel 2022, 13:30 |
|
Pridružen/a: 13 stu 2021, 23:58 Postovi: 6615 Lokacija: Nizza, Naissus...
|
dudu je napisao/la: divizija je napisao/la: to je privid trenutnog stanja, tako je sv Europa 41. bila oko Hitlera homogena.
a militarizacija je posve suvišna bez prateće kulturne transformacije
Jedno ide s drugim, u ljudima je veliki strah, ne znam koliko primjećuješ oko sebe, nikom nije do ničeg sad, pogotovo pizdarija. Dobijam neki info iz Švedske, za Baltik i Poljsku znam iz prve ruke, oni su svi poprilično prestrašeni ovom situacijom i to će se uskoro manifestirati u svim aspektima, uključujući i na ekonomiju. Rusi su rekli stanje PRE 1997 g...ili ide vojni tehn odg. 
_________________ Propast najdugovecnije imperije (1123 god), Istocno Rimskog carstva https://www.youtube.com/watch?v=yVa6GQVSaj0
|
|
Vrh |
|
 |
dudu
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 28 vel 2022, 13:32 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 61372 Lokacija: DAZP HQ
|
Naša Kvačica je napisao/la: lider30 je napisao/la: RS stoji uspravno dok Rusija ima snagu. Ta ne mislis da zarezuje neko kukavelj od RS-a zbog Srbije?  Nestat ce za 10 godina RS, ako Rusija otpadne iz igre. Amerikanci su stvorili RS onda kad Rusija nije imala nikakvu snagu. ne kužim to veličanje značaja Rusije u BIH, kad on ne postoji. sve i da ga je bilo, do četvrtka je bilo jedno, sad je drugo. Rusija u BIH više ne može nosom promiliti, to je jasno i vrtićkoj djeci.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
 |
Bilic07
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 28 vel 2022, 13:36 |
|
|
K..M je napisao/la: dudu je napisao/la: Jedno ide s drugim, u ljudima je veliki strah, ne znam koliko primjećuješ oko sebe, nikom nije do ničeg sad, pogotovo pizdarija.
Dobijam neki info iz Švedske, za Baltik i Poljsku znam iz prve ruke, oni su svi poprilično prestrašeni ovom situacijom i to će se uskoro manifestirati u svim aspektima, uključujući i na ekonomiju.
Rusi su rekli stanje PRE 1997 g...ili ide vojni tehn odg.  Pitaj baltičke zemlje i Poljsku što misle o Rusima i zašto im ne vjeruju. Baltik anektiran 1940, Poljska prvo podjeljena a potom morala u Varšavski pakt. Upali mozak.
_________________ Dobar moto za sve nas: BiH je sredstvo a ne cilj
|
|
Vrh |
|
 |
Reconquista
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 28 vel 2022, 13:37 |
|
|
Citat: 
_________________ HR + HB = Hrvatska domovina. Za dom.
Neka živi Dinamo i majka Hrvatska!
|
|
Vrh |
|
 |
Glazbenik
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 28 vel 2022, 13:38 |
|
Pridružen/a: 12 lip 2009, 13:19 Postovi: 5985 Lokacija: Croatia Alba; site:hercegbosna.org/forum
|
divizija je napisao/la: bobanovski je napisao/la: Ne, ti mislis da je se Rus promijenio i kopiras zapadne majmune koji iz svojih unistenih drzava velicaju KGB agenta koji im je i unistio dugorocno domove i zbog kojeg ih ceka teska buducnost.
Cringe samo takav da se nije promjenio onda bi i dalje financirao makrsiste na Zapadu i doma promovirao istu boleštinu ,a ne sve suprotni. ti si nesposoban za pratiti stvarnost u dinamici. rijetko višena ograničenost Ruski mediji izvješćuju da su talijanski komunisti izišli na ulice demonstrirati u podršku Rusiji i njezinoj invaziji na Ukrajinu. Ista gamad kao K. Peović i RF u Hrvatskoj. https://www.pravda.ru/news/politics/168 ... gimn_sssr/
|
|
Vrh |
|
 |
K..M
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 28 vel 2022, 13:39 |
|
Pridružen/a: 13 stu 2021, 23:58 Postovi: 6615 Lokacija: Nizza, Naissus...
|
Robbie MO je napisao/la: Ima li tko u Srbiji da podržava Ukrajince.
Javne ličnosti itd.
Stavlja li tko ukrajinske zastave. Čanak. Čeda ( žena mu TRUDNA, ČEKA 5.to djete), sina od 19 g poslao u London na LLC sveučilište, tko Zorana sisata. Žene u crnom, Nataša Kandić i Hrv khazarka podrjetiom iz Odese Sonja Biserko....
_________________ Propast najdugovecnije imperije (1123 god), Istocno Rimskog carstva https://www.youtube.com/watch?v=yVa6GQVSaj0
|
|
Vrh |
|
 |
Bilic07
|
|
|
Putin je totalno u govnima. Mora sada zauzeti cijelu Ukrajinu jer ako ostana jedan nezavisan komadić, taj dio ide u Nato.
|
|
Vrh |
|
 |
novovrijeme
|
|
|
Bilic07 je napisao/la: Ne shvaćam Srbe, Rusi neka uzmu dio Ukrajine a kad ih pitaš za Kosovo “auuu bre, to ne može” Pa ne može zato što se Kosovo naše. A Ukrajina nije naša. Mi konstantno branimo samo naše.
_________________ Srbi su mali narod sa karakterom super sile.
|
|
Vrh |
|
 |
lider30
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 28 vel 2022, 13:40 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:11 Postovi: 24442 Lokacija: Multietnička federalna jedinica sa hrvatskom većinom
|
Naša Kvačica je napisao/la: lider30 je napisao/la: RS stoji uspravno dok Rusija ima snagu. Ta ne mislis da zarezuje neko kukavelj od RS-a zbog Srbije?  Nestat ce za 10 godina RS, ako Rusija otpadne iz igre. Amerikanci su stvorili RS onda kad Rusija nije imala nikakvu snagu. Tada su bili totalno drugi geostrateski odnosi. Rusija bila klaunska drzava. Otkud su onda krenule odmah nakon rata djelovanje da se cijeli Dayton postepeno dovede do mrtvog slova na papiru i sve s americkim blagoslovom? Otkud to? Stvorena RS privremeno da se krvoprolice zaustavi - tako su Amerikanci mislili i tako su radili cijelo vrijeme. Odmah 3-4 godine poslije rata je krenula postepena demontaza RS-a.
_________________ Safe European Home
|
|
Vrh |
|
 |
Bilic07
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 28 vel 2022, 13:44 |
|
|
novovrijeme je napisao/la: Bilic07 je napisao/la: Ne shvaćam Srbe, Rusi neka uzmu dio Ukrajine a kad ih pitaš za Kosovo “auuu bre, to ne može” Pa ne može zato što se Kosovo naše. A Ukrajina nije naša. Mi konstantno branimo samo naše. A da? Otvori malo komentare po novinama pa vidi što ti zemljaci pišu
|
|
Vrh |
|
 |
Glazbenik
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 28 vel 2022, 13:44 |
|
Pridružen/a: 12 lip 2009, 13:19 Postovi: 5985 Lokacija: Croatia Alba; site:hercegbosna.org/forum
|
Ministry of Sound je napisao/la: Thus sprach cuckservativac Mate Granić.
I karma će kazniti sve one koji napadaju forumaše poput Th1950, osobe koje su inače izbjeglice. Also sprach Zarathustra. Karma prijeti samo takvima poput tebe koji u nju vjeruju. Ja sam imun, jer nisam praznovjeran.
|
|
Vrh |
|
 |
divizija
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 28 vel 2022, 13:45 |
|
|
Bilic07 je napisao/la: Pitaj baltičke zemlje i Poljsku što misle o Rusima i zašto im ne vjeruju. Baltik anektiran 1940, Poljska prvo podjeljena a potom morala u Varšavski pakt. Upali mozak. zato su rusi ponudili kompromis, neka ostanu u NATO bez američkih raketa usmjerneih protiv Rusije
_________________ Čuvajte nacionalnu homogenost ko zjenicu oka svoga!
|
|
Vrh |
|
 |
novovrijeme
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 28 vel 2022, 13:49 |
|
|
Bilic07 je napisao/la: novovrijeme je napisao/la: Pa ne može zato što se Kosovo naše. A Ukrajina nije naša. Mi konstantno branimo samo naše.
A da? Otvori malo komentare po novinama pa vidi što ti zemljaci pišu Pa ima puno komentara po novinama. Ima puno novina. Šta da radim? Ne mogu ih sve pročitati? Šta si mislio, pomozi mi. 
|
|
Vrh |
|
 |
Broc
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 28 vel 2022, 13:51 |
|
|
Srbofil starter pack: Soroš, satanistički Zapad, pederi, zapadna propaganda
_________________ Spusti jedan bili cvitak tamo iznad Kijeva
|
|
Vrh |
|
 |
Bilic07
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 28 vel 2022, 13:53 |
|
|
divizija je napisao/la: Bilic07 je napisao/la: Pitaj baltičke zemlje i Poljsku što misle o Rusima i zašto im ne vjeruju. Baltik anektiran 1940, Poljska prvo podjeljena a potom morala u Varšavski pakt. Upali mozak. zato su rusi ponudili kompromis, neka ostanu u NATO bez američkih raketa usmjerneih protiv Rusije Rusi bi se jebali ali da ne uđe. Jel to misliš? Prvo sjebu države a onda još postavljaju uvjete. Kao Palestinci, pokreću rat s Izraelom, gube teritoriju i sada kukaju. Rusi su loši gubitnici, što se i u Ukrajini vidi.
|
|
Vrh |
|
 |
HHerceg
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 28 vel 2022, 13:54 |
|
Pridružen/a: 30 tra 2020, 18:35 Postovi: 10020 Lokacija: No Country for White Men
|
Glazbenik je napisao/la: Rusija želi ograničiti suverenitet država poput Hrvatske Ti se jadničak zapalio na Trgu bana Jelačića kao poruka protiv američkih sankcija Kubi i Venecueli.
_________________ Ta hercegovacka tragedija je bila prva vijest svih dnevnika u BIH (kod Senada prvih 15 minuta cak) a na HRTu 34 minuta. Ko tada nije razumio nikada nece.
|
|
Vrh |
|
 |
Glazbenik
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 28 vel 2022, 13:56 |
|
|
Planina je napisao/la: Glazbenik je napisao/la: Među 20-ak forumskih rusofila koji se izdaju za Hrvate, velik broj je sebe izdvajao iz sastava hrvatskog naroda ovom ili onom prilikom izjašnjavajući se nacionalnim Herceg-Bosancima, Jugoslavenima, pravoslavcima i Srbima.
Normalni Hrvati to ne rade ni u šali.
Također, jedno je koketirati s Rusijom u doba mira, ali sada kada se inteligentni političari poput Orbana svrstavaju u tabor normalnih europskih naroda postavlja se pitanje koji to mentalni sklop može podržavati Rusiju. I koji su motivi, samo ideološki ili i materijalni.
Uglavnom, višegodišnju degutantnu forumsku srbofiliju koja je omogućavala povremeno neograničeno četnikovanje čak i Srbijancima, a istovremeno je uključivala sustavno blaćenje Hrvatske i unošenje defetizma i nepovjerenja u njezine poteze u korist Hrvata u BiH sada se kristalno jasno može očitati i horizontalno među rusofilnim forumašima kao i vertikalno kroz forumsku hijerarhiju. Poučno.
Davore Ivo, 1. Odnos na forumu je skoro 50 : 50 ali nebitno, može bit i 1 : 99 što se mene tiče. 2. Ja sam se prvi izdvajao xx puta, svaki put kao reakciju kad vidim kakvi smo kmetovi i degenerici, meni će neki epp vaxirani kmetovi i da ne dajem teže pridjeve određivati šta je bit Hrvat. 3. "Normalni Hrvati", vaša definicija normalnog Hrvata je biti totalni kmet po svim pitanjima. U Duvnu i na Lištici to neće nikad proći. 4. Mi smo obični forumaši, da sam na nekoj funkciji razmislio bih i ja par puta prije nego nešto kažem, ali valjda je bar ovde sloboda govora, ili trebamo baš svi kmetovati čak i na jebenom forumu? Da ne bi neki Jenki poslanik zabasao i vidio šta kmetovi pišu? 5. Koji to mentalni sklop može podržavati sorošoide i krepani zapad koji nas sustavno gazi od gaženja u BiH do nametanja bolesne ideologije i subverzije na svim poljima, koji su to motivi, ideološki ili materijalni? (znamo svi da su materijalni, daj kmetu njegovu desetinu, ideologije vi nemate nikakve osim €€) 6. Ovaj forum ima slobodu govora, ako ti se to ne sviđa imaš forum.hr i slične 7. Blaćenje Hrvatske i defetizam su posljedica Mesića x2, Komšića x3, Platforme, Alijanse, pa i prije ukidanja HB, bacanja 5% teritorija u Dejtonu itd itd itd. Vaš Dinara, pomoz Bog. Dragi kolega  , 1. Irelevantno. 2. Žalostan stav prema vlastitom narodu koji vodi u apostaziju. 3. Smiješno. 4. Nisam mislio da treba držati jezik za zubima, nego uvidjeti da je ruski imperijalizam neprijatelj nacionalnih država. 5. Ne znam tko podržava sorosoide, nisam među takvima. Hrvatska je integralni dio Zapada i s ostalim koliko-toliko normalnim državama Zapada pridonijela je promjeni politike zapadnih degenerika poput Njemačke i Švedske prema Ukrajini. 6. Nikome nisam zabranio govoriti. 7. Nenormalna reakcija za pripadnika hrvatskog naroda. Srdačno Vaš, Glazbenik
|
|
Vrh |
|
 |
Bilic07
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 28 vel 2022, 13:58 |
|
|
novovrijeme je napisao/la: Bilic07 je napisao/la: A da? Otvori malo komentare po novinama pa vidi što ti zemljaci pišu Pa ima puno komentara po novinama. Ima puno novina. Šta da radim? Ne mogu ih sve pročitati? Šta si mislio, pomozi mi.  Kako Srbin razmišlja ( vidi se i ovdje po komentarima) Rusi neka uzmu dio Ukrajine a “Kosovo je Srbija”.
|
|
Vrh |
|
 |
franzkappka
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 28 vel 2022, 14:01 |
|
|
"Danas ćemo donijeti odluku i o slanju vojne pomoći Ukrajini, tu je zaštitna oprema i pješačko oružje u vrijednosti od 120 milijuna kuna", rekao je Plenković.
|
|
Vrh |
|
 |
novovrijeme
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 28 vel 2022, 14:02 |
|
|
BiH se neće pridružiti sankcijama Rusiji... Citat: Dodik: Ostat ćemo neutralni, nećemo se pridružiti sankcijama Rusijihttps://www.index.hr/vijesti/clanak/dod ... ajnovije_d Muslimani jel vas sramota? Cijeli svijet je uz Ukrajinu samo vi niste? 
|
|
Vrh |
|
 |
Shaban995
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 28 vel 2022, 14:05 |
|
|
novovrijeme je napisao/la: Bilic07 je napisao/la: Ne shvaćam Srbe, Rusi neka uzmu dio Ukrajine a kad ih pitaš za Kosovo “auuu bre, to ne može” Pa ne može zato što se Kosovo naše. A Ukrajina nije naša. Mi konstantno branimo samo naše. Bilo vaše, više nije 
|
|
Vrh |
|
 |
Broc
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 28 vel 2022, 14:06 |
|
|
_________________ Spusti jedan bili cvitak tamo iznad Kijeva
|
|
Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 35 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|