|
|
Stranica: 2644/3593.
|
[ 89801 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Ceha
|
Naslov: Re: 1995.-2022. Krah multietniĆarsko-demografske politike Bošnjaka-baznian muzlims Postano: 15 vel 2022, 16:50 |
|
|
dudu je napisao/la: Ceha je napisao/la: To su davno trebali napraviti. Zar nije Rojs u ratu napravio cestu iz TGa do Rame, a trebala je i dalje na Fojnicu i Kreševo/Kiseljak ići?
napravio je od TG-a normalnu i široku cestu, ali negdje 10-tak km, moguće do granice općina, nakon toga kreće uski i zavojiti put, negdje su suženja da se dva auta jedva mimoilaze. iako nam je susjedna općina ta Rama je među Duvnjacima kao neko mitsko mjesto, svi su čuli, nitko nije vidio. To je šteta, po slikama to lijepo izgleda, mislio sam koji puta i doći pogledati. Sad baš i ne putujem, osim mora, klinci su mali, iako smo prošle godine napravili i neku turneju po dvorcima Slavonije. Ak se BiH raspadne uskoro, mogao bi obići s klincima i te krajeve, dole ima gro hrvatske povijesti, treba odgajati nove generacije Mislio sam na ljeto ići dole do Dubrovnika preko Pelješkog, ali mislim da ću to odgoditi za nagodinu kada srede i Stonski most...
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: 1995.-2022. Krah multietniĆarsko-demografske politike Bošnjaka-baznian muzlims Postano: 15 vel 2022, 16:50 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 60788 Lokacija: DAZP HQ
|
javni poziv za RobbieMO:
ispravi postotak u potpisu, za 2021. godinu ZHŽ+Čitluk je 5,9%.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
|
Flamel
|
Naslov: Re: 1995.-2022. Krah multietniĆarsko-demografske politike Bošnjaka-baznian muzlims Postano: 15 vel 2022, 16:51 |
|
Pridružen/a: 08 srp 2019, 17:40 Postovi: 1958 Lokacija: Cetina-Vrbas, Mosor-Vranica
|
Junuz Djipalo je napisao/la: Ima, i fantastična je. Pogled je možda i najljepši koji sam vidio. Kad sam ja bio nije bila asfaltirana. Ne znam sad.
Ta cesta je asfaltirana još 2005.
_________________ Kontra mraku, kontra sili, kontra rentijerstva, kontra klijentelizma
HDZ=SKH
|
|
Vrh |
|
|
Planina
|
Naslov: Re: 1995.-2022. Krah multietniĆarsko-demografske politike Bošnjaka-baznian muzlims Postano: 15 vel 2022, 16:53 |
|
|
Kakav crni makadam, normalno da je asfalt do Rame, Junuz je zadnji put bio ima 20 godina. Samo postoji dionica asfalta koja nije baš najbolja, ima rupa na par mjesta i usko je, ali hej mali im je proračun, nemaju s čime to rješit, troše na guranje pustih firmi i industrije kakvih u Rami ima slovom i brojem nula (0).
U Rami sam bio xx puta jer imam rodbinu gore i znam cijelu priču oko vlasti načelnika i načina na koji se upravlja tim novcem. Opravdanja nema nikakvog.
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: 1995.-2022. Krah multietniĆarsko-demografske politike Bošnjaka-baznian muzlims Postano: 15 vel 2022, 16:55 |
|
|
kad usporediš dvije konekcije između TG-a i Livna s ovom prema Rami, ne znaš koja je ljepša i bolja za voziti, obično napravim cijeli krug na povratku iz Livna.
Privitak/ci: |
Tg-Livno.PNG [ 112.33 KiB | Pogledano 1567 put/a. ]
|
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
|
K..M
|
Naslov: Re: 1995.-2022. Krah multietniĆarsko-demografske politike Bošnjaka-baznian muzlims Postano: 15 vel 2022, 16:56 |
|
Pridružen/a: 13 stu 2021, 23:58 Postovi: 7447 Lokacija: Nizza, Naissus...
|
dudu je napisao/la: Ceha je napisao/la: To su davno trebali napraviti. Zar nije Rojs u ratu napravio cestu iz TGa do Rame, a trebala je i dalje na Fojnicu i Kreševo/Kiseljak ići?
napravio je od TG-a normalnu i široku cestu, ali negdje 10-tak km, moguće do granice općina, nakon toga kreće uski i zavojiti put, negdje su suženja da se dva auta jedva mimoilaze. iako nam je susjedna općina ta Rama je među Duvnjacima kao neko mitsko mjesto, svi su čuli, nitko nije vidio. Svi ste trcali da se ukruhate kod rodijaka, kumova, klanova iz zavicaja u Zegej i da sefujete, sa upitnim diplomama iz Sirokog, Travnika, Kiseljaka pugrerima=Slovacima. Mirnim, radisnim i cutljivim ljudima...koji cute i gutaju vasu represiju, gazenje i sefovanje. Pitanje je dokle.
_________________ Propast najdugovecnije imperije (1123 god), Istocno Rimskog carstva https://www.youtube.com/watch?v=yVa6GQVSaj0
|
|
Vrh |
|
|
Planina
|
Naslov: Re: 1995.-2022. Krah multietniĆarsko-demografske politike Bošnjaka-baznian muzlims Postano: 15 vel 2022, 16:58 |
|
|
dudu je napisao/la: kad usporediš dvije konekcije između TG-a i Livna s ovom prema Rami, ne znaš koja je ljepša i bolja za voziti, obično napravim cijeli krug na povratku iz Livna. Pa mi sa Buškog se redovito provozamo do Rame do vidikovca i vratimo se tako puni krug preko Livna, fora je i okružit Vran, Blidinje Kedžara Rama, to su sve najljepši dijelovi Herceg Bosne
|
|
Vrh |
|
|
Inkvizitor
|
Naslov: Re: 1995.-2022. Krah multietniĆarsko-demografske politike Bošnjaka-baznian muzlims Postano: 15 vel 2022, 16:59 |
|
|
dudu je napisao/la: iako nam je susjedna općina ta Rama je među Duvnjacima kao neko mitsko mjesto, svi su čuli, nitko nije vidio. Osim što je cijela duvanjska brigada bila godinu dana na terenu u Rami.
_________________ VUKOVAR=MARIUOPOLJ SLAVA HRVATSKOJ- UKRAJINI SLAVA
Zbog Eline i bokala vina zapalit ću Krajinu do Krima
Zapalit ću dva-tri ruska štaba da ja nisam dolazio džaba
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: 1995.-2022. Krah multietniĆarsko-demografske politike Bošnjaka-baznian muzlims Postano: 15 vel 2022, 17:15 |
|
|
Inkvizitor je napisao/la: dudu je napisao/la: iako nam je susjedna općina ta Rama je među Duvnjacima kao neko mitsko mjesto, svi su čuli, nitko nije vidio. Osim što je cijela duvanjska brigada bila godinu dana na terenu u Rami. ako je argument da je netko bio prije 28 godina, onda uvažavam. naravno da karikiram i da sam bio više puta u Rami, ali je i činjenica da u usporedbi s Kupresom, Livnom ili Posušjem komunikacija prema Rami nije ni deseti dio bilo kojeg od ova tri pravca, ma koji deseti, ni pedeseti.
|
|
Vrh |
|
|
Planina
|
Naslov: Re: 1995.-2022. Krah multietniĆarsko-demografske politike Bošnjaka-baznian muzlims Postano: 15 vel 2022, 17:21 |
|
|
Tura 3 jezera, tko želi upoznati ljepote Herceg Bosne
|
|
Vrh |
|
|
Ceha
|
Naslov: Re: 1995.-2022. Krah multietniĆarsko-demografske politike Bošnjaka-baznian muzlims Postano: 15 vel 2022, 17:33 |
|
|
Planina je napisao/la: Tura 3 jezera, tko želi upoznati ljepote Herceg Bosne Lajkam rutu Pričao mi frend (čovjek je rođen u zg-u, ali su mu starci iz Brotnja, a žena mu je iz Livna) da je Blidinje predobro, da ga se treba vidjeti...
|
|
Vrh |
|
|
Šporet
|
Naslov: Re: 1995.-2022. Krah multietniĆarsko-demografske politike Bošnjaka-baznian muzlims Postano: 15 vel 2022, 17:34 |
|
|
Sanski Most: 89/310 Orašje: 82/281
Orašje sa rođenima u Hrvatskoj ima više rođenih od Sanskog Mosta. Orašje danas ima oko 13-14 tisuća stanovnika. Sanski Most popisao 42.000.
Grad Bihać: 329/710 Grad Široki Brijeg: 330/363
A i ovo bi trebalo proslavit. Široki i službeno definitivno više rođenih od Bihaća, i to bez rođenih u Hrvatskoj.
Samo da napomenemo, Široki popisao 29.000, Bihać 56.000.
|
|
Vrh |
|
|
Šporet
|
Naslov: Re: 1995.-2022. Krah multietniĆarsko-demografske politike Bošnjaka-baznian muzlims Postano: 15 vel 2022, 17:38 |
|
|
evo vam cesta Prozor - Tomislavgrad, ako nekoga zanima kako izgleda, snimano prije 4 mjeseca
|
|
Vrh |
|
|
Inkvizitor
|
Naslov: Re: 1995.-2022. Krah multietniĆarsko-demografske politike Bošnjaka-baznian muzlims Postano: 15 vel 2022, 17:38 |
|
|
dudu je napisao/la: Inkvizitor je napisao/la: Osim što je cijela duvanjska brigada bila godinu dana na terenu u Rami.
ako je argument da je netko bio prije 28 godina, onda uvažavam. naravno da karikiram i da sam bio više puta u Rami, ali je i činjenica da u usporedbi s Kupresom, Livnom ili Posušjem komunikacija prema Rami nije ni deseti dio bilo kojeg od ova tri pravca, ma koji deseti, ni pedeseti. Naravno kad je to ista kružnica a Rama je iza strašnog Vrana. Ništa nema lipše nego kad se s Vrana od Orašca spuštaš prema Rami pa ti pukne ramsko jezero i cijeli taj kraj pred očima. Meni je ovaj broj od 41 rođena u Rami kao da se netko zafrkaje. Ista stvar s Uskopljem, tamo je još manji broj Hrvata. A to je kopča većinskih hrvatskih krajeva sa SB. Jel to stihijski ili planski, pitanje je. Duvanjska brigada a to je par tisuća ljudi tamo je bila godinu dana od Bokševice, Ustirame preko jablaničkog jezuera, Slatine, Gračaca preko Pisvira do Doljana koji su doduše jablanička općina. U Prozor nije bilo uputno ići ni vojnicima HVO-a. Tu se dogodio možda jedini unutarhrvatski sukob u ratu. Između Bugojanaca ( Klicinih "Garavih") i Kinderića. Koristili se i tenkovi i zolje. 72-ga bojna VP iz Splita je helikopterima hitno poslana sa svim mogućim ovlastima. Inače tko zna što bi bilo. Svake godine tisuće Duvnjaka i Ramljana skupe se na Pomenu da odaju počast poginulim Duvnjacima na ramskom bojištu.
|
|
Vrh |
|
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: 1995.-2022. Krah multietniĆarsko-demografske politike Bošnjaka-baznian muzlims Postano: 15 vel 2022, 17:49 |
|
|
Inkvizitor je napisao/la: U Prozor nije bilo uputno ići ni vojnicima HVO-a. Tu se dogodio možda jedini unutarhrvatski sukob u ratu.
Da malo off, što je bio uzrok? Inače i kod nas je bilo par razmirica između lokalnih šerifa
|
|
Vrh |
|
|
Inkvizitor
|
Naslov: Re: 1995.-2022. Krah multietniĆarsko-demografske politike Bošnjaka-baznian muzlims Postano: 15 vel 2022, 18:01 |
|
|
Mar-kan je napisao/la: Inkvizitor je napisao/la: U Prozor nije bilo uputno ići ni vojnicima HVO-a. Tu se dogodio možda jedini unutarhrvatski sukob u ratu.
Da malo off, što je bio uzrok? Inače i kod nas je bilo par razmirica između lokalnih šerifa Pa vjerojatno ista stvar kao i kod vas. Ramci su bili tvrdi, ono uđeš u disko , ma mislim disko, neka krčma koja glumi disko, unutra u ćošku poslagane puške, mitraljezi sa redenicima na hrpi. Braća Kinderići, njih koliko, 7, sa ekipom pljačkali su sve redom na Vranu, jer je tu išao jedini put onaj čuveni "put spasa" za SB i Bosnu uopće. Održavao ga britanski bataljon Unprofora. Osilili se, nisu slušali nikoga, jedan pripadnik naše brigade je nagrabusio u Prozoru, zašto, krivi pogled možda, bila i kod nas uzbuna, tilo se ić u Prozor ali Glasnović stao pred ljude i zaprijetio onako kako je samo on to znao. Ko krene samo korak naprid.. Poslije pada Bugojna tu su se našli "Garavi" isto ludi ko struja i kad se te dvije ekipe nađu na istom području dobiješ to da su jedan dan ganjali po Prozoru. Ulični rat pravi. Bila je priča o mrtvima i tako. Navodno su Kinderići "zarobili" komplet zapovjedništvo sektora i onda je Šušak posla 72-gu bojnu. Hitno doletjeli helikopterima sa svim ovlastima al nisu ni oni lako sredili stvar. Pričao mi je to potanko jedan od zapovjednika vodova 72-ge. Bilo je prsti na obraču i jednih i drugih oči u oči. Na kraju su ovi ipak vidili da s ovim nema zajebancije. Zarobljeni su i razoružani.
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: 1995.-2022. Krah multietniĆarsko-demografske politike Bošnjaka-baznian muzlims Postano: 15 vel 2022, 18:03 |
|
|
Inkvizitor je napisao/la: dudu je napisao/la: ako je argument da je netko bio prije 28 godina, onda uvažavam. naravno da karikiram i da sam bio više puta u Rami, ali je i činjenica da u usporedbi s Kupresom, Livnom ili Posušjem komunikacija prema Rami nije ni deseti dio bilo kojeg od ova tri pravca, ma koji deseti, ni pedeseti. Naravno kad je to ista kružnica a Rama je iza strašnog Vrana. Ništa nema lipše nego kad se s Vrana od Orašca spuštaš prema Rami pa ti pukne ramsko jezero i cijeli taj kraj pred očima. Meni je ovaj broj od 41 rođena u Rami kao da se netko zafrkaje. Ista stvar s Uskopljem, tamo je još manji broj Hrvata. A to je kopča većinskih hrvatskih krajeva sa SB. Jel to stihijski ili planski, pitanje je. Duvanjska brigada a to je par tisuća ljudi tamo je bila godinu dana od Bokševice, Ustirame preko jablaničkog jezuera, Slatine, Gračaca preko Pisvira do Doljana koji su doduše jablanička općina. U Prozor nije bilo uputno ići ni vojnicima HVO-a. Tu se dogodio možda jedini unutarhrvatski sukob u ratu. Između Bugojanaca ( Klicinih "Garavih") i Kinderića. Koristili se i tenkovi i zolje. 72-ga bojna VP iz Splita je helikopterima hitno poslana sa svim mogućim ovlastima. Inače tko zna što bi bilo. Svake godine tisuće Duvnjaka i Ramljana skupe se na Pomenu da odaju počast poginulim Duvnjacima na ramskom bojištu. Moguće da će biti korekcija na gore u konačnim podacima, ne treba ovo shvatiti kao konačno. Međutim kad vidiš podatke za TG, Rama može biti samo gora, iako sve je to slabo, uključujući Livno. Nadam se samo da ne može gore od ovog, ako se na ovom zaustavi čak sam i ok s tim.
|
|
Vrh |
|
|
basamake
|
Naslov: Re: 1995.-2022. Krah multietniĆarsko-demografske politike Bošnjaka-baznian muzlims Postano: 15 vel 2022, 18:07 |
|
|
|
Vrh |
|
|
NikolaZagreb
|
Naslov: Re: 1995.-2022. Krah multietniĆarsko-demografske politike Bošnjaka-baznian muzlims Postano: 15 vel 2022, 18:10 |
|
|
Sta se se na palili na taj usk vecina ih nas ne moze vidit osim kad im donesemo pare draze im je sarajevsko(tursko) *** nego Hrvatski med samo nas sisaju eno kaze mi bratic pun ih Gospic i u policiji i vojsci. Treba tu samo jedan dobar zid rade bi pustio migrante nego njih. Kao vole nas a svi glasali za Komsic., a cuj ovaj gore dobar sa Hrvatima moraju jadni bit boje se jadni ako sto krivo kazu protiv harmije da ne zavrse koSantic
|
|
Vrh |
|
|
erdutos
|
Naslov: Re: 1995.-2022. Krah multietniĆarsko-demografske politike Bošnjaka-baznian muzlims Postano: 15 vel 2022, 18:12 |
|
|
NikolaZagreb je napisao/la: Sta se se na palili na taj usk vecina ih nas ne moze vidit osim kad im donesemo pare draze im je sarajevsko(tursko) *** nego Hrvatski med samo nas sisaju eno kaze mi bratic pun ih Gospic i u policiji i vojsci. Treba tu samo jedan dobar zid rade bi pustio migrante nego njih. Kao vole nas a svi glasali za Komsic., a cuj ovaj gore dobar sa Hrvatima moraju jadni bit boje se jadni ako sto krivo kazu protiv harmije da ne zavrse koSantic Di si Mujo, mulo stara, čuj ga NikolaZagreb, pun Gospić muslimana hahahah.
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: 1995.-2022. Krah multietniĆarsko-demografske politike Bošnjaka-baznian muzlims Postano: 15 vel 2022, 18:12 |
|
|
NikolaZagreb je napisao/la: Sta se se na palili na taj usk vecina ih nas ne moze vidit osim kad im donesemo pare draze im je sarajevsko(tursko) *** nego Hrvatski med samo nas sisaju eno kaze mi bratic pun ih Gospic i u policiji i vojsci. Treba tu samo jedan dobar zid rade bi pustio migrante nego njih. Kao vole nas a svi glasali za Komsic., a cuj ovaj gore dobar sa Hrvatima moraju jadni bit boje se jadni ako sto krivo kazu protiv harmije da ne zavrse koSantic Kog boli briga koga oni voli ili ne, sretni smo jer nestaju i što USK postaje pičkin dim u koji će HV danas sutra uzeti za 24h.
|
|
Vrh |
|
|
Ceha
|
Naslov: Re: 1995.-2022. Krah multietniĆarsko-demografske politike Bošnjaka-baznian muzlims Postano: 15 vel 2022, 18:13 |
|
|
Šporet je napisao/la:
evo vam cesta Prozor - Tomislavgrad, ako nekoga zanima kako izgleda, snimano prije 4 mjeseca
Sasvim ok cesta. Tnx
|
|
Vrh |
|
|
NikolaZagreb
|
Naslov: Re: 1995.-2022. Krah multietniĆarsko-demografske politike Bošnjaka-baznian muzlims Postano: 15 vel 2022, 18:14 |
|
|
erdutos je napisao/la: NikolaZagreb je napisao/la: Sta se se na palili na taj usk vecina ih nas ne moze vidit osim kad im donesemo pare draze im je sarajevsko(tursko) *** nego Hrvatski med samo nas sisaju eno kaze mi bratic pun ih Gospic i u policiji i vojsci. Treba tu samo jedan dobar zid rade bi pustio migrante nego njih. Kao vole nas a svi glasali za Komsic., a cuj ovaj gore dobar sa Hrvatima moraju jadni bit boje se jadni ako sto krivo kazu protiv harmije da ne zavrse koSantic Di si Mujo, mulo stara, čuj ga NikolaZagreb, pun Gospić muslimana hahahah. Jesi ti stvarno bolestan ili onako iz hobija
|
|
Vrh |
|
|
Inkvizitor
|
Naslov: Re: 1995.-2022. Krah multietniĆarsko-demografske politike Bošnjaka-baznian muzlims Postano: 15 vel 2022, 18:17 |
|
|
dudu je napisao/la: Inkvizitor je napisao/la:
Naravno kad je to ista kružnica a Rama je iza strašnog Vrana.
Ništa nema lipše nego kad se s Vrana od Orašca spuštaš prema Rami pa ti pukne ramsko jezero i cijeli taj kraj pred očima.
Meni je ovaj broj od 41 rođena u Rami kao da se netko zafrkaje. Ista stvar s Uskopljem, tamo je još manji broj Hrvata. A to je kopča većinskih hrvatskih krajeva sa SB. Jel to stihijski ili planski, pitanje je.
Duvanjska brigada a to je par tisuća ljudi tamo je bila godinu dana od Bokševice, Ustirame preko jablaničkog jezuera, Slatine, Gračaca preko Pisvira do Doljana koji su doduše jablanička općina.
U Prozor nije bilo uputno ići ni vojnicima HVO-a. Tu se dogodio možda jedini unutarhrvatski sukob u ratu. Između Bugojanaca ( Klicinih "Garavih") i Kinderića. Koristili se i tenkovi i zolje. 72-ga bojna VP iz Splita je helikopterima hitno poslana sa svim mogućim ovlastima. Inače tko zna što bi bilo.
Svake godine tisuće Duvnjaka i Ramljana skupe se na Pomenu da odaju počast poginulim Duvnjacima na ramskom bojištu.
Moguće da će biti korekcija na gore u konačnim podacima, ne treba ovo shvatiti kao konačno. Međutim kad vidiš podatke za TG, Rama može biti samo gora, iako sve je to slabo, uključujući Livno. Nadam se samo da ne može gore od ovog, ako se na ovom zaustavi čak sam i ok s tim. Sve je to nestvarno malo. Nekad možda natalitetno najpotentniji hrvatski kraj u cijelom hrvatskom nacionalnom korpusu, Livno-Duvno Kupres niti 300 rođenih. Doduše jedan dio vjerojatno se rodi u Hrvatskoj. Moja sestrana je sve svoje troje djece rodila u Splitu a živi u Duvnu. Ali svejedno, i s tim to je sve nestvarno malo. Onoliko koliko se sad po FZS-u rađa u cijeloj duvanjskoj općini toliko se rodilo samo u RP 1961-ve. jednom mi pokojni fra Marko dao te podatke. u RP se 1961-ve krstilo 107 djece. Te godine je rekao 7-ero. A to je bilo prije 10-tak godina. Sad ima godina da se ne rodi nijedno. Čitam da je župa Bukovica ( Bukovica, Mrkodol, Brišnik, Mesihovina) ove godine imala 29 krštenih od čega 9 ostaje živjeti u župi. Četiri sela 9 krštenih koji ostaju živjeti u župi. To su nevjerojatne stvari u samo par desetljeća. Svaka čast Širokom. Ovim tempom možda prestigne i Tešanj. Već pretiče Bihać, to je nadrealno, V. Kladušu koja je nekad, ne tako davno bila skoro na tisuću rođenih, Bugojno je već prešišao, Gračanica i Gradačac se oteli ove godine za par rođenih, sad su na redu Travnik, Kakanj, Živinice i da dođe na peto mjesto iza velikih gradova.
|
|
Vrh |
|
|
NikolaZagreb
|
Naslov: Re: 1995.-2022. Krah multietniĆarsko-demografske politike Bošnjaka-baznian muzlims Postano: 15 vel 2022, 18:25 |
|
|
dudu je napisao/la: NikolaZagreb je napisao/la: Sta se se na palili na taj usk vecina ih nas ne moze vidit osim kad im donesemo pare draze im je sarajevsko(tursko) *** nego Hrvatski med samo nas sisaju eno kaze mi bratic pun ih Gospic i u policiji i vojsci. Treba tu samo jedan dobar zid rade bi pustio migrante nego njih. Kao vole nas a svi glasali za Komsic., a cuj ovaj gore dobar sa Hrvatima moraju jadni bit boje se jadni ako sto krivo kazu protiv harmije da ne zavrse koSantic Kog boli briga koga oni voli ili ne, sretni smo jer nestaju i što USK postaje pičkin dim u koji će HV danas sutra uzeti za 24h. jesi ti svjestan da bi se to moglo dogodit samo u nekom opcem svjetskom ratu ba da iskoristimo priliku
|
|
Vrh |
|
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|