|
|
Stranica: 90/98.
|
[ 2450 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
hoblatopla
|
Naslov: Re: Blokada rada institucija BiH Postano: 27 sij 2022, 15:45 |
|
|
Shaban995 je napisao/la: Jah, sabur. A ljutite se kad vam neko kaže da ste Bošnjaci katoličke vjeroispovjesti. Bosnjaci ne postoje. To je starohrvatsko prezime koje ste uzrupirali, i koje je nesto znacilo u 19. stoljecu izvan konteksta prezimena, ali više ne. Postoje Hrvati i Srbi i nekakva Muslimanska sekta nastala genocidom nad lokalnim stanovnistom koja je zaboravila sto je (ja stvarno sumnjam da vi vjerujete da sve vi neki Bosnjaci, a ne ostaci Turaka tkz. Muslimani, jesu li vas hodže uvjerile u to ili duboko u sebi znate sto ste, ko' ce znati, mozda stvarno vjerujete u to, maaaaaaa, nema sanse. mozda ovi mladji i vjeruju ali ovi stariju, maaaaaaa, nema sanse).
_________________ BiH je turd.
|
|
Vrh |
|
|
Shaban995
|
Naslov: Re: Blokada rada institucija BiH Postano: 27 sij 2022, 15:51 |
|
|
hoblatopla je napisao/la: Shaban995 je napisao/la: Jah, sabur. A ljutite se kad vam neko kaže da ste Bošnjaci katoličke vjeroispovjesti. Bosnjaci ne postoje. To je starohrvatsko prezime koje ste uzrupirali, i koje je nesto znacilo u 19. stoljecu izvan konteksta prezimena, ali više ne. Postoje Hrvati i Srbi i nekakva Muslimanska sekta nastala genocidom nad lokalnim stanovnistom koja je zaboravila sto je (ja stvarno sumnjam da vi vjerujete da sve vi neki Bosnjaci, a ne ostaci Turaka tkz. Muslimani, jesu li vas hodže uvjerile u to ili duboko u sebi znate sto ste, ko' ce znati, mozda stvarno vjerujete u to, maaaaaaa, nema sanse. mozda ovi mladji i vjeruju ali ovi stariju, maaaaaaa, nema sanse). Kako ne postoje? Evo ja sam Bošnjak, dopisuješ se sa mnom. Hoćemo onda dovesti u pitanje da li i ti postojiš? Ti držim da si Hrvat? Ili si kompjuterski virus? Ili si samo bošnjačko prezime? Nije valjda da ste uzeli prezime da bi dali ime narodu? A reci mi, jel su i Hrvati nebeski narod sa Srbima ili to samo za Srbe važi? Onda su Hrvati neki zemaljski pandan tom nebeskom? Ja se nikad ni na koji način nisam osjećao povezan sa Turskom. Hodže su uglavnom lopovi. Njihova me takija ne zanima.
|
|
Vrh |
|
|
Skeletor
|
Naslov: Re: Blokada rada institucija BiH Postano: 27 sij 2022, 15:59 |
|
Pridružen/a: 09 pro 2021, 01:01 Postovi: 4116 Lokacija: Castle Grayskull
|
hoblatopla je napisao/la: Shaban995 je napisao/la: Jah, sabur. A ljutite se kad vam neko kaže da ste Bošnjaci katoličke vjeroispovjesti. Bosnjaci ne postoje. To je starohrvatsko prezime koje ste uzrupirali, i koje je nesto znacilo u 19. stoljecu izvan konteksta prezimena, ali više ne. Postoje Hrvati i Srbi i nekakva Muslimanska sekta nastala genocidom nad lokalnim stanovnistom koja je zaboravila sto je (ja stvarno sumnjam da vi vjerujete da sve vi neki Bosnjaci, a ne ostaci Turaka tkz. Muslimani, jesu li vas hodže uvjerile u to ili duboko u sebi znate sto ste, ko' ce znati, mozda stvarno vjerujete u to, maaaaaaa, nema sanse. mozda ovi mladji i vjeruju ali ovi stariju, maaaaaaa, nema sanse). Pa to je sve deo zapadne woke priče da svi moraju da prihvate ako ti kažeš da se recimo osećaš kao žensko, ili kao Japanac, ili kao vanzemaljac, ili evo kao nekakav "Bošnjak". I mi znamo ko su, i oni znaju ko su, ali to su stari takijaši, ne odustaju oni tako lako od takije, bez obzira na to da li je ona bazirana bar na zrnu istine ili na potpunoj izmišljotini. O "temeljnim narodima" na ovim prostorima je pisao Porfirogenit, a ja se nešto ne sećam da je nekakve "Bošnjake" pominjao.
|
|
Vrh |
|
|
Shaban995
|
Naslov: Re: Blokada rada institucija BiH Postano: 27 sij 2022, 16:08 |
|
|
Od svega što si napisao samo jedno stoji, a to je da ne odustajemo lako. A sa svojih 19 teško da se i možeš sjećati. Premalo si pročitao ili ti je pak bila cenzura na tekstovima, pa si pročitao samo ono što ti je dozvoljeno. Uglavnom, da ti riješim dileme, postojimo. Sad šta, kako, koliko, odkad....to te ne bih uvjeravao. Nema smisla.
|
|
Vrh |
|
|
hoblatopla
|
Naslov: Re: Blokada rada institucija BiH Postano: 27 sij 2022, 16:08 |
|
|
Shaban995 je napisao/la: hoblatopla je napisao/la: Bosnjaci ne postoje. To je starohrvatsko prezime koje ste uzrupirali, i koje je nesto znacilo u 19. stoljecu izvan konteksta prezimena, ali više ne. Postoje Hrvati i Srbi i nekakva Muslimanska sekta nastala genocidom nad lokalnim stanovnistom koja je zaboravila sto je (ja stvarno sumnjam da vi vjerujete da sve vi neki Bosnjaci, a ne ostaci Turaka tkz. Muslimani, jesu li vas hodže uvjerile u to ili duboko u sebi znate sto ste, ko' ce znati, mozda stvarno vjerujete u to, maaaaaaa, nema sanse. mozda ovi mladji i vjeruju ali ovi stariju, maaaaaaa, nema sanse). Kako ne postoje? Evo ja sam Bošnjak, dopisuješ se sa mnom. Hoćemo onda dovesti u pitanje da li i ti postojiš? Ti držim da si Hrvat? Ili si kompjuterski virus? Ili si samo bošnjačko prezime? Nije valjda da ste uzeli prezime da bi dali ime narodu? A reci mi, jel su i Hrvati nebeski narod sa Srbima ili to samo za Srbe važi? Onda su Hrvati neki zemaljski pandan tom nebeskom? Ja se nikad ni na koji način nisam osjećao povezan sa Turskom. Hodže su uglavnom lopovi. Njihova me takija ne zanima. Dali ste si to ime s namjerom da uzrupirate ovu zemlju 1993. godine (HALLO!? 1993!) kao samo vašu. Iz istog razloga, iako se zovete Bosnjaci, navodno ne pricate bosnjacki nego bosanski. Vi mislite da smo mi toliko glupi da je netko nasjeo na tu takiju? Zna se zasto ovdje postojite. Ostala Turska najduze ovdje i dosta raznih srpskih p0turica umjesto da bjeze prema Istanbulu bjezalo vamo. Kasnije multiplicirani Titinim parama. To je CORE danasnjih tkz. Bosnjaka. A vi se drzite nekih 1% koji su Hrvatske p0turice bile. To je isto kao da neki crnac kojem je 99 predaka hvatalo i prodavalo robove, a 1 rob, kaze da je nad njem pocinjena historijska nepravda i da zasluzuje odstetu. Da ste posteni, a to je nemoguce s vama, trebali ste 1993 uzeti neutralno ime za sebe. Mogli ste uzet nesto zanimljivo. Mogli ste nekog poznatog pisca pitati da vam smisli neko. Evo, vidi kakvih sve ima. Wookiees, Mon Calamari, Rodians, Twi’leki, Bothans, Ewoks, Gungans, Gamorreans, Klatooinians, Weequay, Gands, Vulcans, Klingons, Romulans, Ferengi, Cardassians, Andorians, Breen, Daleks, Cybermen, Sontarans, Draconians, Thals, Kaleds, Gallifreyans, Axons, Krotons, Asgard, Goa’uld, Jaffa, Nox, Furlings
|
|
Vrh |
|
|
3AJE6
|
Naslov: Re: Blokada rada institucija BiH Postano: 27 sij 2022, 16:11 |
|
|
...i naravno Borg
_________________ Sponzor lige hokejaških prvaka, brzog klizanja i ostalih zimskih sportova - vaš Gazprom.
|
|
Vrh |
|
|
Shaban995
|
Naslov: Re: Blokada rada institucija BiH Postano: 27 sij 2022, 16:12 |
|
|
hoblatopla je napisao/la: Shaban995 je napisao/la: Kako ne postoje? Evo ja sam Bošnjak, dopisuješ se sa mnom. Hoćemo onda dovesti u pitanje da li i ti postojiš? Ti držim da si Hrvat? Ili si kompjuterski virus? Ili si samo bošnjačko prezime? Nije valjda da ste uzeli prezime da bi dali ime narodu? A reci mi, jel su i Hrvati nebeski narod sa Srbima ili to samo za Srbe važi? Onda su Hrvati neki zemaljski pandan tom nebeskom? Ja se nikad ni na koji način nisam osjećao povezan sa Turskom. Hodže su uglavnom lopovi. Njihova me takija ne zanima. Dali ste si to ime s namjerom da uzrupirate ovu zemlju 1993. godine (HALLO!? 1993!) kao samo vašu. Iz istog razloga, iako se zovete Bosnjaci, navodno ne pricate bosnjacki nego bosanski. Vi mislite da smo mi toliko glupi da je netko nasjeo na tu takiju? Zna se zasto ovdje postojite. Ostala Turska najduze ovdje i dosta raznih srpskih p0turica umjesto da bjeze prema Istanbulu bjezalo vamo. Kasnije multiplicirani Titinim parama. To je CORE danasnjih tkz. Bosnjaka. A vi se drzite nekih 1% koji su Hrvatske p0turice bile. To je isto kao da neki crnac kojem je 99 predaka hvatalo i prodavalo robove, a 1 rob, kaze da je nad njem pocinjena historijska nepravda i da zasluzuje odstetu. Da ste posteni, a to je nemoguce s vama, trebali ste 1993 uzeti neutralno ime za sebe. Mogli ste uzet nesto zanimljivo. Mogli ste nekog poznatog pisca pitati da vam smisli neko. Evo, vidi kakvih sve ima. Wookiees, Mon Calamari, Rodians, Twi’leki, Bothans, Ewoks, Gungans, Gamorreans, Klatooinians, Weequay, Gands, Vulcans, Klingons, Romulans, Ferengi, Cardassians, Andorians, Breen, Daleks, Cybermen, Sontarans, Draconians, Thals, Kaleds, Gallifreyans, Axons, Krotons, Asgard, Goa’uld, Jaffa, Nox, Furlings A dotad je to bilo samo hrvatsko prezime? Neukusno je negirati nečije postojanje. Nismo pali s Marsa ili kruške tu, pa ono eto mi odlučili ukrasti vam prezime i nazvati svoj narod tako. Od svega što si napisao ja prepoznajem samo jedno. Tebe frustrira ime Bošnjaci. Mi tu ništa nismo krivi. Bar si pošten pa priznaš svoj kompleks.
|
|
Vrh |
|
|
hoblatopla
|
Naslov: Re: Blokada rada institucija BiH Postano: 27 sij 2022, 16:14 |
|
|
3AJE6 je napisao/la: ...i naravno Borg Pa naravno. Nakon 25 godina su krenuli (zasce) s tom pricom. Kako Hrvat moze biti svome na svome u B&H, a ima Hrvatsku. Kako Srbin moze biti svome na svome u B&H, a ima Srbiju. Bosna je samo Bosnjacka. Pa mi se zovemo Bosnjaci, naravno da je naša. Haha. Mislim, to je bilo toliko prozirno, ali nikada nije kasno. Kada RS i HB odu iz B&H trebamo ih jebat u glavu jace nego Grci Makedonce. Natjerat ih da promjene ime.
|
|
Vrh |
|
|
hoblatopla
|
Naslov: Re: Blokada rada institucija BiH Postano: 27 sij 2022, 16:18 |
|
|
Shaban995 je napisao/la: hoblatopla je napisao/la: Dali ste si to ime s namjerom da uzrupirate ovu zemlju 1993. godine (HALLO!? 1993!) kao samo vašu. Iz istog razloga, iako se zovete Bosnjaci, navodno ne pricate bosnjacki nego bosanski. Vi mislite da smo mi toliko glupi da je netko nasjeo na tu takiju? Zna se zasto ovdje postojite. Ostala Turska najduze ovdje i dosta raznih srpskih p0turica umjesto da bjeze prema Istanbulu bjezalo vamo. Kasnije multiplicirani Titinim parama. To je CORE danasnjih tkz. Bosnjaka. A vi se drzite nekih 1% koji su Hrvatske p0turice bile. To je isto kao da neki crnac kojem je 99 predaka hvatalo i prodavalo robove, a 1 rob, kaze da je nad njem pocinjena historijska nepravda i da zasluzuje odstetu. Da ste posteni, a to je nemoguce s vama, trebali ste 1993 uzeti neutralno ime za sebe. Mogli ste uzet nesto zanimljivo. Mogli ste nekog poznatog pisca pitati da vam smisli neko. Evo, vidi kakvih sve ima. Wookiees, Mon Calamari, Rodians, Twi’leki, Bothans, Ewoks, Gungans, Gamorreans, Klatooinians, Weequay, Gands, Vulcans, Klingons, Romulans, Ferengi, Cardassians, Andorians, Breen, Daleks, Cybermen, Sontarans, Draconians, Thals, Kaleds, Gallifreyans, Axons, Krotons, Asgard, Goa’uld, Jaffa, Nox, Furlings A dotad je to bilo samo hrvatsko prezime? Neukusno je negirati nečije postojanje. Nismo pali s Marsa ili kruške tu, pa ono eto mi odlučili ukrasti vam prezime i nazvati svoj narod tako. Od svega što si napisao ja prepoznajem samo jedno. Tebe frustrira ime Bošnjaci. Mi tu ništa nismo krivi. Bar si pošten pa priznaš svoj kompleks. Naravno da me frustrira to ime. BMK za vama kao narodom ili sto vec ste. Vi ste mi nebitni. To ime i ta uzrupacija ce se jednom morati promjeniti. Jednostavno je nedopustiva. Kao sto je Grcima bilo nedopustivo Makedonci, a Sjeverni Makedonski prihvatljivo. Moze Turski Bosnjaci, ali samo Bosnjaci NIKADA.
|
|
Vrh |
|
|
Shaban995
|
Naslov: Re: Blokada rada institucija BiH Postano: 27 sij 2022, 16:18 |
|
|
To vi spinujete. Niko ne govori da je BiH samo bošnjačka. To što smo bili osporavani i što nismo bili jednakopravni u prošloj državi ne znači da nas nije bilo. Ovo se prije svega odnosi na to kako si se moga izraziti, kao pripadnik nekog od naroda. E pa ta su vremena iza nas, a to što vi negodujete neće ništa promijeniti. Ima sve fino zapisano, činjenice, džabe silna kmeka.
|
|
Vrh |
|
|
Shaban995
|
Naslov: Re: Blokada rada institucija BiH Postano: 27 sij 2022, 16:20 |
|
|
hoblatopla je napisao/la: Shaban995 je napisao/la: A dotad je to bilo samo hrvatsko prezime? Neukusno je negirati nečije postojanje. Nismo pali s Marsa ili kruške tu, pa ono eto mi odlučili ukrasti vam prezime i nazvati svoj narod tako. Od svega što si napisao ja prepoznajem samo jedno. Tebe frustrira ime Bošnjaci. Mi tu ništa nismo krivi. Bar si pošten pa priznaš svoj kompleks. Naravno da me frustrira to ime. BMK za vama kao narodom ili sto vec ste. Vi ste mi nebitni. To ime i ta uzrupacija ce se jednom morati promjeniti. Jednostavno je nedopustiva. Kao sto je Grcima bilo nedopustivo Makedonci, a Sjeverni Makedonski prihvatljivo. Moze Turski Bosnjaci, ali samo Bosnjaci NIKADA. Pa eto, ne znam šta je problem. Ako imate osnov kao Grci da se žalite i da nam uzurpirate pravo na naziv naroda, uradite to. Šteta je da ostane samo na forumskoj priči.
|
|
Vrh |
|
|
hoblatopla
|
Naslov: Re: Blokada rada institucija BiH Postano: 27 sij 2022, 16:22 |
|
|
Shaban995 je napisao/la: To vi spinujete. Niko ne govori da je BiH samo bošnjačka. To što smo bili osporavani i što nismo bili jednakopravni u prošloj državi ne znači da nas nije bilo. Ovo se prije svega odnosi na to kako si se moga izraziti, kao pripadnik nekog od naroda. E pa ta su vremena iza nas, a to što vi negodujete neće ništa promijeniti. Ima sve fino zapisano, činjenice, džabe silna kmeka. Pa eno imali su i Makedonci zapisano pa više nisu Makedonci. Sve se moze kad se hoce. Ja sam za to kada HB i RS napuste B&H da se to pitanje potegne i da vas se blokira u svemu mogućem dok se to ne promijeni.
|
|
Vrh |
|
|
Shaban995
|
Naslov: Re: Blokada rada institucija BiH Postano: 27 sij 2022, 16:25 |
|
|
hoblatopla je napisao/la: Shaban995 je napisao/la: To vi spinujete. Niko ne govori da je BiH samo bošnjačka. To što smo bili osporavani i što nismo bili jednakopravni u prošloj državi ne znači da nas nije bilo. Ovo se prije svega odnosi na to kako si se moga izraziti, kao pripadnik nekog od naroda. E pa ta su vremena iza nas, a to što vi negodujete neće ništa promijeniti. Ima sve fino zapisano, činjenice, džabe silna kmeka. Pa eno imali su i Makedonci zapisano pa više nisu Makedonci. Sve se moze kad se hoce. Ja sam za to kada HB i RS napuste B&H da se to pitanje potegne i da vas se blokira u svemu mogućem dok se to ne promijeni. Dobro. Dok se otcjepite pa onda to. Nemoj da izradite.
|
|
Vrh |
|
|
3AJE6
|
Naslov: Re: Blokada rada institucija BiH Postano: 27 sij 2022, 16:27 |
|
|
hoblatopla je napisao/la: 3AJE6 je napisao/la: ...i naravno Borg Pa naravno. Nakon 25 godina su krenuli (zasce) s tom pricom. Kako Hrvat moze biti svome na svome u B&H, a ima Hrvatsku. Kako Srbin moze biti svome na svome u B&H, a ima Srbiju. Bosna je samo Bosnjacka. Pa mi se zovemo Bosnjaci, naravno da je naša. Haha. Mislim, to je bilo toliko prozirno, ali nikada nije kasno. Kada RS i HB odu iz B&H trebamo ih jebat u glavu jace nego Grci Makedonce. Natjerat ih da promjene ime. Kada razjebemo ovog frankenštajna, naravno da će morati da mijenjaju ime. Kao i Makedonci. Bosna sa poтuricama nikakve veze nema. Oni su ubili Bosnu i posljednji su ološ na planeti koji ima pravo na taj toponim.
_________________ Sponzor lige hokejaških prvaka, brzog klizanja i ostalih zimskih sportova - vaš Gazprom.
|
|
Vrh |
|
|
Skeletor
|
Naslov: Re: Blokada rada institucija BiH Postano: 27 sij 2022, 16:28 |
|
|
Shaban995 je napisao/la: A sa svojih 19 teško da se i možeš sjećati. Kamo sreće. Ali kad smo već kod godina, trenutno slušam radio koji je kupio moj pokojni deda 1967. godine, godinu dana pre nego što ste dobili ne sadašnje nego prošlo ime, Muslimani1968. Temeljni narod Shaban995 je napisao/la: bila cenzura na tekstovima, pa si pročitao samo ono što ti je dozvoljeno. Pokvareni Bizantinci još pre više od hiljadu godina mrzeli Bošnjake1993, cenzurisali svoje spise.
|
|
Vrh |
|
|
Fela Kuti
|
Naslov: Re: Blokada rada institucija BiH Postano: 27 sij 2022, 16:29 |
|
|
Shaban995 je napisao/la: hoblatopla je napisao/la: Bosnjaci ne postoje. To je starohrvatsko prezime koje ste uzrupirali, i koje je nesto znacilo u 19. stoljecu izvan konteksta prezimena, ali više ne. Postoje Hrvati i Srbi i nekakva Muslimanska sekta nastala genocidom nad lokalnim stanovnistom koja je zaboravila sto je (ja stvarno sumnjam da vi vjerujete da sve vi neki Bosnjaci, a ne ostaci Turaka tkz. Muslimani, jesu li vas hodže uvjerile u to ili duboko u sebi znate sto ste, ko' ce znati, mozda stvarno vjerujete u to, maaaaaaa, nema sanse. mozda ovi mladji i vjeruju ali ovi stariju, maaaaaaa, nema sanse). Kako ne postoje? Evo ja sam Bošnjak, dopisuješ se sa mnom. Hoćemo onda dovesti u pitanje da li i ti postojiš? Ti držim da si Hrvat? Ili si kompjuterski virus? Ili si samo bošnjačko prezime? Nije valjda da ste uzeli prezime da bi dali ime narodu? A reci mi, jel su i Hrvati nebeski narod sa Srbima ili to samo za Srbe važi? Onda su Hrvati neki zemaljski pandan tom nebeskom? Ja se nikad ni na koji način nisam osjećao povezan sa Turskom. Hodže su uglavnom lopovi. Njihova me takija ne zanima. Većina Hrvata se ne opterećuje niti 1% šta Muslimani misle o njima! Bosanski katolici, Ustaše, Kamenjarci ili UZPovci… boli nas ***!. 30 godina nas pokušavate izbrisati sa lica zemlje i sad bi kao nama trebalo biti važno šta mislite o nama ili našem identitetu… pljuc. Ali, vi NISTE Bošnjaci! Vi ste Turkoidna vjerske zajednice koja je ukrala ime Bošnjak 1993 isključivo u svrhu stvaranja svoje nacionalne države i širenja životnog prostora. I ne da nemate nikakve veze sa starim dobrim Bošnjama nego ste direktni potomici Islamo-Fašistički kolaboracionista koji su sve uradili da te iste starosjedilačke kršćanske zajednice oko rijeke Bosne izbrišu sa lica zemlje. Lagati und Krasti nije fino, sram te bilo
|
|
Vrh |
|
|
novem
|
Naslov: Re: Blokada rada institucija BiH Postano: 27 sij 2022, 16:34 |
|
|
Oni su Muslimani1968 a htjeli bi da budu Bošnjaci1993.
_________________ - Sarajevo drugi u svijetu po broju izdanih radnih viza za Njemačku 2022. - Luka Mišetić: Haag nigdje i nikad nije tvrdio da je Herceg-Bosna UZP. - Reis: Država nam curi kroz prste poput pijeska.
|
|
Vrh |
|
|
Shaban995
|
Naslov: Re: Blokada rada institucija BiH Postano: 27 sij 2022, 16:36 |
|
|
Skeletor je napisao/la: Shaban995 je napisao/la: A sa svojih 19 teško da se i možeš sjećati. Kamo sreće. Ali kad smo već kod godina, trenutno slušam radio koji je kupio moj pokojni deda 1967. godine, godinu dana pre nego što ste dobili ne sadašnje nego prošlo ime, Muslimani1968. Temeljni narod Shaban995 je napisao/la: bila cenzura na tekstovima, pa si pročitao samo ono što ti je dozvoljeno. Pokvareni Bizantinci još pre više od hiljadu godina mrzeli Bošnjake1993, cenzurisali svoje spise. E pa imam za tebe info, postojali smo i prije, a to je ime kao neki nakaradni kompromis da se ne moramo izjašnjavati Srbima, Hrvatima ili Jugoslovenima. Nebitno, nema svrhe bilo šta te ubjeđivati. Slušaj radio pokojnog dede
|
|
Vrh |
|
|
Skeletor
|
Naslov: Re: Blokada rada institucija BiH Postano: 27 sij 2022, 16:43 |
|
|
Shaban995 je napisao/la: E pa imam za tebe info, postojali smo i prije
Kako ne, evo i dokaza
|
|
Vrh |
|
|
Shaban995
|
Naslov: Re: Blokada rada institucija BiH Postano: 27 sij 2022, 16:45 |
|
|
Skeletor je napisao/la: Shaban995 je napisao/la: E pa imam za tebe info, postojali smo i prije
Kako ne, evo i dokaza Skeledžijo, skeledžijo, prevezi me preeekooo...ups, Skeletoru Psuješ li majku Noletu što dolazi u Visoko na piramide?
|
|
Vrh |
|
|
Skeletor
|
Naslov: Re: Blokada rada institucija BiH Postano: 27 sij 2022, 16:55 |
|
|
Shaban995 je napisao/la: Psuješ li majku Noletu što dolazi u Visoko na piramide? Ma taman posla, ta piramida vam je jedina institucija koja nije blokirana.
|
|
Vrh |
|
|
Harezm
|
Naslov: Re: Blokada rada institucija BiH Postano: 27 sij 2022, 17:10 |
|
|
Shaban995 je napisao/la: To vi spinujete. Niko ne govori da je BiH samo bošnjačka. To što smo bili osporavani i što nismo bili jednakopravni u prošloj državi ne znači da nas nije bilo. Ovo se prije svega odnosi na to kako si se moga izraziti, kao pripadnik nekog od naroda. E pa ta su vremena iza nas, a to što vi negodujete neće ništa promijeniti. Ima sve fino zapisano, činjenice, džabe silna kmeka. Ti si član naroda koji je nastao od privilegirane kaste u poluropskom sustavu, i kao takav mi se nađeš govoriti kako vi niste bili jednakopravni. Čak zaboraviš da bi umrli od gladi da ste ostavljeni sami sebi, bez para iz Slovenije, Hrvatske i Srbije.
_________________ Hrvatska Hrvatom!
|
|
Vrh |
|
|
Srpsčanin
|
Naslov: Re: Blokada rada institucija BiH Postano: 27 sij 2022, 17:55 |
|
Pridružen/a: 02 tra 2013, 18:46 Postovi: 7204 Lokacija: Srpska Republika Bosna i Hercegovina
|
Shaban995 je napisao/la: To vi spinujete. Niko ne govori da je BiH samo bošnjačka. To što smo bili osporavani i što nismo bili jednakopravni u prošloj državi ne znači da nas nije bilo. Ovo se prije svega odnosi na to kako si se moga izraziti, kao pripadnik nekog od naroda. E pa ta su vremena iza nas, a to što vi negodujete neće ništa promijeniti. Ima sve fino zapisano, činjenice, džabe silna kmeka. Cijela vasa javnost, svaki dan govori da je Bejha bošnjačka.Razumljivo na posredan način. Bili ste "jednakopravniji" u prošloj državi.Prošla država zvala se SR BEJHA i vlast u toj državi su imali Muslimani ili muslimansko-hrvatska koalicija ali Muslimani su bili temeljni u toj vlasti.Savezna država je bila nešto slično današnjoj Bejha. Ne plaču upućeniji Muslimani slučajno za SR Bejha ali tu postoji zabuna kod nekih pa umjesto SR Bejha govore Jugoslavija.
_________________ The ratio of 51:49 of the territorial proposal of the Contact Group is a foundation of the agreement. That territorial proposal is open for changes resulting from the joint agreements.
|
|
Vrh |
|
|
Srpsčanin
|
Naslov: Re: Blokada rada institucija BiH Postano: 27 sij 2022, 17:59 |
|
Pridružen/a: 02 tra 2013, 18:46 Postovi: 7204 Lokacija: Srpska Republika Bosna i Hercegovina
|
hoblatopla je napisao/la: Shaban995 je napisao/la: To vi spinujete. Niko ne govori da je BiH samo bošnjačka. To što smo bili osporavani i što nismo bili jednakopravni u prošloj državi ne znači da nas nije bilo. Ovo se prije svega odnosi na to kako si se moga izraziti, kao pripadnik nekog od naroda. E pa ta su vremena iza nas, a to što vi negodujete neće ništa promijeniti. Ima sve fino zapisano, činjenice, džabe silna kmeka. Pa eno imali su i Makedonci zapisano pa više nisu Makedonci. Sve se moze kad se hoce. Ja sam za to kada HB i RS napuste B&H da se to pitanje potegne i da vas se blokira u svemu mogućem dok se to ne promijeni. Bošnjaci 1993 moglo bi biti kompromisno rješenje.
_________________ The ratio of 51:49 of the territorial proposal of the Contact Group is a foundation of the agreement. That territorial proposal is open for changes resulting from the joint agreements.
|
|
Vrh |
|
|
alh84001
|
Naslov: Re: Blokada rada institucija BiH Postano: 27 sij 2022, 18:14 |
|
|
Shaban995 je napisao/la: To vi spinujete. Niko ne govori da je BiH samo bošnjačka. Prika, imam ti nekog leda za prodati sad tijekom zime javi se. A javi se i kad ozednis, zelim ti jedan most pokazati i prevesti preko njega
|
|
Vrh |
|
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|