|
|
Stranica: 4/4.
|
[ 82 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Old Fridolin
|
Naslov: Re: Leclerc/Abrams/Leopard protiv Bakirove islamske paravojske ? Kakve su im šanse ? Postano: 23 ožu 2022, 14:12 |
|
Pridružen/a: 30 pro 2010, 16:32 Postovi: 6359 Lokacija: Izvan sebe
|
aiwprton je napisao/la: mariomario2020 je napisao/la: u švedskoj si? ili nisi još? U centralnoj Bosni i Hercegovini, a jedino sto me moze otjerati su rat ili smrt. Predlazem da to bude smrt.
_________________ Da je pravda i demokracija, bila bi Herceg-Bosna a ne Federacija.
|
|
Vrh |
|
|
mariomario2020
|
Naslov: Re: Leclerc/Abrams/Leopard protiv Bakirove islamske paravojske ? Kakve su im šanse ? Postano: 23 ožu 2022, 14:14 |
|
|
aiwprton je napisao/la: mariomario2020 je napisao/la: u švedskoj si? ili nisi još? U centralnoj Bosni i Hercegovini, a jedino sto me moze otjerati su rat ili smrt. ozbiljno.....???? normalne ljude privlače više bolji materijalni uvjeti i slično
|
|
Vrh |
|
|
K..M
|
Naslov: Re: Leclerc/Abrams/Leopard protiv Bakirove islamske paravojske ? Kakve su im šanse ? Postano: 23 ožu 2022, 14:16 |
|
Pridružen/a: 13 stu 2021, 23:58 Postovi: 7447 Lokacija: Nizza, Naissus...
|
Mar-kan je napisao/la: DrMag je napisao/la: Vi mozete uletjeti samo na njemacku baustelu.
I to klizeći KiM ima arhaičan način izražavanja. Poput Jode. Tko je gospon Joda i kakav mu je opus? Arhaizmi mi se sviđaju. Vidim mnogo Hrv pričaju čist srpski. Moguće zbog glazbe, rijalitija, serija, filmića.
_________________ Propast najdugovecnije imperije (1123 god), Istocno Rimskog carstva https://www.youtube.com/watch?v=yVa6GQVSaj0
|
|
Vrh |
|
|
aiwprton
|
Naslov: Re: Leclerc/Abrams/Leopard protiv Bakirove islamske paravojske ? Kakve su im šanse ? Postano: 23 ožu 2022, 14:35 |
|
|
Old Fridolin je napisao/la: aiwprton je napisao/la: U centralnoj Bosni i Hercegovini, a jedino sto me moze otjerati su rat ili smrt.
Predlazem da to bude smrt. Bolest ne bira.
_________________ “Okruženi ste pripadnicima Armije Republike Bosne i Hercegovine”
|
|
Vrh |
|
|
aiwprton
|
Naslov: Re: Leclerc/Abrams/Leopard protiv Bakirove islamske paravojske ? Kakve su im šanse ? Postano: 23 ožu 2022, 14:36 |
|
|
mariomario2020 je napisao/la: aiwprton je napisao/la: U centralnoj Bosni i Hercegovini, a jedino sto me moze otjerati su rat ili smrt.
ozbiljno.....???? normalne ljude privlače više bolji materijalni uvjeti i slično Pa onda sam ja i vise nego normalan
_________________ “Okruženi ste pripadnicima Armije Republike Bosne i Hercegovine”
|
|
Vrh |
|
|
Mariooo
|
Naslov: Re: Leclerc/Abrams/Leopard protiv Bakirove islamske paravojske ? Kakve su im šanse ? Postano: 23 ožu 2022, 14:38 |
|
|
DrMag je napisao/la: Nemaju, odustali su od tenkova. Meni je strasno kako je jedna nizozemska olako rasprodala svoje leoparde. Mnoge evropske zemlje su baš operisane od teškog naoružanja. Vjerovatno je i laka konjica qrc od ovce.
|
|
Vrh |
|
|
Mariooo
|
Naslov: Re: Leclerc/Abrams/Leopard protiv Bakirove islamske paravojske ? Kakve su im šanse ? Postano: 23 ožu 2022, 14:40 |
|
|
Al su Grci zato natankani.
|
|
Vrh |
|
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|