|
|
Stranica: 60/75.
|
[ 1867 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Blitz
|
Naslov: Re: Hoćete li se cijepiti (vakcinisati) kada dođe cjepivo protiv Koronavirusa? Postano: 08 sij 2022, 15:44 |
|
|
U Srbiji je na početku bilo, bar medju onima (većina) koji su hteli odmah da prime vakcinu ''daj bilo koju'', a manji deo njih je birao i čekao neku osim kineske kojih je bilo za izvoz. Kako je vreme proticalo, nešto više od 50% je htelo da se vakciniše, ostatak su antivakseri. Medjutim, kada je došlo vreme za treću dozu, pošto je izbor postojao, čak su dodali i petu vakcinu, većina ljudi se prebacila na fajzer, bilo da su primili kinesku i AZ, a ruske su se uglavnom držali, jer su oni imali posebnu treću buster dozu.
_________________ Република Српска & Herceg Bosna against Mordor.
|
|
Vrh |
|
|
Graničar Jozo
|
Naslov: Re: Hoćete li se cijepiti (vakcinisati) kada dođe cjepivo protiv Koronavirusa? Postano: 08 sij 2022, 15:52 |
|
Pridružen/a: 23 pro 2009, 15:42 Postovi: 8379 Lokacija: Na rubu egzistencije
|
Robbie MO je napisao/la: Izdaje uskoro knjigu Svi moji boosteri. Kažu da su posthumna izdanja posebno cijenjena.
_________________ Too proud to beg, too dumb to steal
It's probably me...
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Hoćete li se cijepiti (vakcinisati) kada dođe cjepivo protiv Koronavirusa? Postano: 08 sij 2022, 16:00 |
|
Pridružen/a: 08 lis 2009, 19:58 Postovi: 37889 Lokacija: Gl. grad regije
|
Ja dođem na forum da se odmorim od vax i antivax sranja, da se svađam kao u stara vremena s Bošnjama i Srbima. Nostalgija prije globalizacije i vremena kad hrvatska desnica navija za Đokovića.
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
Vrh |
|
|
turbotakija
|
Naslov: Re: Hoćete li se cijepiti (vakcinisati) kada dođe cjepivo protiv Koronavirusa? Postano: 09 sij 2022, 12:30 |
|
|
_________________ fakofbolan nema krsta bez tri prsta
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Hoćete li se cijepiti (vakcinisati) kada dođe cjepivo protiv Koronavirusa? Postano: 10 sij 2022, 21:17 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108338 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
Ja sam postao anti-cjepiša. I tako me oslovljavajte. Svako negiranje mog novog identiteta će završiti sa sudskom tužbom. (Nema veze sa magarcem Đokovićem. Već dok natjeraju sve bandoglave da se cijepe morat ću slušati o Coroni još 5 godina u prvim minutama Dnevnika i na naslovnicama portala. Hoću da to prestane.)
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
|
Planina
|
Naslov: Re: Hoćete li se cijepiti (vakcinisati) kada dođe cjepivo protiv Koronavirusa? Postano: 10 sij 2022, 21:19 |
|
|
|
Vrh |
|
|
ivica
|
Naslov: Re: Hoćete li se cijepiti (vakcinisati) kada dođe cjepivo protiv Koronavirusa? Postano: 10 sij 2022, 21:25 |
|
|
Nije živ,cjepio se, životari, nek se zakune Alahom da nije musliman...mislim,nije se cjepio.
_________________ https://youtu.be/sJnJi5tcqxQ
|
|
Vrh |
|
|
ivica
|
Naslov: Re: Hoćete li se cijepiti (vakcinisati) kada dođe cjepivo protiv Koronavirusa? Postano: 10 sij 2022, 21:28 |
|
|
BBC je napisao/la: Ja sam postao anti-cjepiša. I tako me oslovljavajte. Svako negiranje mog novog identiteta će završiti sa sudskom tužbom. (Nema veze sa magarcem Đokovićem. Već dok natjeraju sve bandoglave da se cijepe morat ću slušati o Coroni još 5 godina u prvim minutama Dnevnika i na naslovnicama portala. Hoću da to prestane.) Da bi postao Anticjepiša moraš proći obred inicijacije.
_________________ https://youtu.be/sJnJi5tcqxQ
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Hoćete li se cijepiti (vakcinisati) kada dođe cjepivo protiv Koronavirusa? Postano: 10 sij 2022, 21:34 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108338 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
Volite li jesti Tops kekse ? Jako su dobri. Mislim da imam nuspojave od trećeg Pfizera.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
|
Svarog
|
Naslov: Re: Hoćete li se cijepiti (vakcinisati) kada dođe cjepivo protiv Koronavirusa? Postano: 10 sij 2022, 21:48 |
|
Pridružen/a: 19 stu 2010, 11:50 Postovi: 9994 Lokacija: Banja Luka
|
turbotakija je napisao/la:
_________________ Sunce izlazi na Istoku . Ništa nije moćnije od ideje čije je vrijeme stiglo .
|
|
Vrh |
|
|
Planina
|
Naslov: Re: Hoćete li se cijepiti (vakcinisati) kada dođe cjepivo protiv Koronavirusa? Postano: 12 sij 2022, 00:52 |
|
|
Šta kažu forumski narkomani, na kojem ste boosteru? Pajdo mi govori da ide po 3. dozu (mora jer ide u Njemačku) a cilu zimu nešto bolestan, i sad bio pozitivan na omikron nikidan. Jebena ta narkomanska zaštita. Još čoviku 20 i kusur godina. Pretpostavljam da bi ste tu sad rekli "a šta bi tek bilo da se nije cijepio crko bi dosad 3 puta"
|
|
Vrh |
|
|
divizija
|
Naslov: Re: Hoćete li se cijepiti (vakcinisati) kada dođe cjepivo protiv Koronavirusa? Postano: 13 sij 2022, 17:22 |
|
|
Planina je napisao/la: Šta kažu forumski narkomani, na kojem ste boosteru? Pajdo mi govori da ide po 3. dozu (mora jer ide u Njemačku) a cilu zimu nešto bolestan, i sad bio pozitivan na omikron nikidan. Jebena ta narkomanska zaštita. Još čoviku 20 i kusur godina. Pretpostavljam da bi ste tu sad rekli "a šta bi tek bilo da se nije cijepio crko bi dosad 3 puta" čekaj, šta mu ne važi za Njemačku potvrda i preboljenju bar neko vrijeme?
_________________ Čuvajte nacionalnu homogenost ko zjenicu oka svoga!
|
|
Vrh |
|
|
Planina
|
Naslov: Re: Hoćete li se cijepiti (vakcinisati) kada dođe cjepivo protiv Koronavirusa? Postano: 21 ožu 2022, 14:51 |
|
|
Sa dvomjesečnim zakašnjenjem da odgovorim, nemam pojma valjda mu nisu priznavali nešto pa se morao opet bocnuti po 3. put.
Nego zašto dižem temu, drugi poznanik iz Italije, 29 mu godina, bocnut 3 puta u zadnjih godinu dana (kao i cijela Italija praktički), 3. doza ima par tjedana, i sad znači nedugo nakon zadnje doze ga uhvatila gadna korona, 40 stupnjeva temperatura već danima, satralo ga. Inače isto mlad zdrav sportaš ozbiljan itd.
Valjda mu je danas malo bolje, jebe mater Italiji, vladi, svima, kaže da oće Putin krenit na nas da ih sve pobije mamu im jebem. On je valjda neki trener pa se morao radi posla cijepiti, prisila.
Odvratni gubavi zapad. Prokleta EU.
Nego di su sad svi oni koji su godinu dvije lelekali kako nas antivaxere treba zatvarati i vezati? Šta im se desilo? Alo? Di ste? Nevidljivi nestao onog trenutka kad je sišao sa naslovnica? Koliko ste opranog mozga to je čudo jedno... Kad se sjetim te masovne histerije još do jučer, brojanja oboljelih, lelekanja i kuknjave, prijetnji, pozivanja na obračune i svega ostalog...
Ah da tako je, sad je većih tih opranih zauzeta mahanjem ukrajinskim zastavama, ne stignu jadni na obe strane boriti se protiv zatucanih sila mraka.
|
|
Vrh |
|
|
Planina
|
Naslov: Re: Hoćete li se cijepiti (vakcinisati) kada dođe cjepivo protiv Koronavirusa? Postano: 21 ožu 2022, 15:17 |
|
|
Neće valjda tema opet na dno past, ajde dajte bar jedan EPP komentar, nosate li brnjice ko paščad i dalje? Kad će 4. doza zna li se? Morate se boosterizirati, nevidljivi je i dalje tu, vreba, ne spava.
|
|
Vrh |
|
|
storarare
|
Naslov: Re: Hoćete li se cijepiti (vakcinisati) kada dođe cjepivo protiv Koronavirusa? Postano: 23 ožu 2022, 15:24 |
|
Pridružen/a: 01 lip 2021, 10:38 Postovi: 8643 Lokacija: Tu negde
|
Pa ni to ti nije garancija da nećeš dobiti kornu . Ja se npr nisam cepio , ali sve jedno nisam imao koronu , dok mi se majka 2 cepila i 2 imala koronu .
_________________ Popis 2022-ge 99,99%Srbendi . "Novi Pazar ,Sjenica i Tutin 99,99%high IQ Srbendi ostatak srbofilne mujage". "Preševo i Bujanovac 99,99%high IQ Srbendi ostatak srbofilni Šiptari ".
|
|
Vrh |
|
|
Graničar Jozo
|
Naslov: Re: Hoćete li se cijepiti (vakcinisati) kada dođe cjepivo protiv Koronavirusa? Postano: 23 ožu 2022, 17:00 |
|
Pridružen/a: 23 pro 2009, 15:42 Postovi: 8379 Lokacija: Na rubu egzistencije
|
|
Vrh |
|
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: Hoćete li se cijepiti (vakcinisati) kada dođe cjepivo protiv Koronavirusa? Postano: 23 ožu 2022, 22:36 |
|
|
Planina je napisao/la: Valjda mu je danas malo bolje, jebe mater Italiji, vladi, svima, kaže da oće Putin krenit na nas da ih sve pobije mamu im jebem. On je valjda neki trener pa se morao radi posla cijepiti, prisila. Odvratni gubavi zapad. Prokleta EU. . Kakva prisila, kakav gubavi zapad? Oportunista, tko ga hebe! To isto sam rekao i nekim članovima obitelji! Sam skočio, sam pao.
|
|
Vrh |
|
|
Planina
|
Naslov: Re: Hoćete li se cijepiti (vakcinisati) kada dođe cjepivo protiv Koronavirusa? Postano: 23 ožu 2022, 23:02 |
|
|
Mar-kan je napisao/la: Planina je napisao/la: Valjda mu je danas malo bolje, jebe mater Italiji, vladi, svima, kaže da oće Putin krenit na nas da ih sve pobije mamu im jebem. On je valjda neki trener pa se morao radi posla cijepiti, prisila. Odvratni gubavi zapad. Prokleta EU. . Kakva prisila, kakav gubavi zapad? Oportunista, tko ga hebe! To isto sam rekao i nekim članovima obitelji! Sam skočio, sam pao. Nije prisila samo kad te fizički svežu, ako ćeš ostati bez posla i primanja dašta je to nego prisila? Mislim slažem se ja s tobom, 90% ljudi su materijalisti/ oportunisti/ komformisti/ kako god oćeš, sve to stoji, zato i je takav sistem i zato i rade šta ih je volja, stoka malo zableji i zamuče i to ti je to...
|
|
Vrh |
|
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: Hoćete li se cijepiti (vakcinisati) kada dođe cjepivo protiv Koronavirusa? Postano: 23 ožu 2022, 23:10 |
|
|
Planina je napisao/la: Mar-kan je napisao/la: Kakva prisila, kakav gubavi zapad? Oportunista, tko ga hebe! To isto sam rekao i nekim članovima obitelji! Sam skočio, sam pao. Nije prisila samo kad te fizički svežu, ako ćeš ostati bez posla i primanja dašta je to nego prisila? Mislim slažem se ja s tobom, 90% ljudi su materijalisti/ oportunisti/ komformisti/ kako god oćeš, sve to stoji, zato i je takav sistem i zato i rade šta ih je volja, stoka malo zableji i zamuče i to ti je to... Tih 90% će pokrepat od gladi u vremenima koja dolaze, koga busteri ne dokusure. Lakše im to nego malo zapet i raditi na selu. I treba ih žaliti!? Ev' trostrukog pelcera... Citat: Nadal concerned by chest pain: It's like a needle is inside there https://www.marca.com/en/tennis/2022/03 ... b45cc.htmlCitat: Handball: Mikkel Hansen, victim of a pulmonary embolism, will no longer play with PSG https://braiseentrance.com/handball-mik ... y-with-psg
|
|
Vrh |
|
|
Planina
|
Naslov: Re: Hoćete li se cijepiti (vakcinisati) kada dođe cjepivo protiv Koronavirusa? Postano: 23 ožu 2022, 23:40 |
|
|
Hahah rugali se Noletu što neće vax a glavni konkurent će mu izgledati ciknuti na sred terena od posljedica busteranja. Nole samo treba sezonu odmoriti dok mu konkurenti ne pocrkaju.
|
|
Vrh |
|
|
Altomanović
|
Naslov: Re: Hoćete li se cijepiti (vakcinisati) kada dođe cjepivo protiv Koronavirusa? Postano: 24 ožu 2022, 06:03 |
|
|
Planina , kralju gazi narkomane. Nije se moglo od njih disati. Aj barem im je Soros dao sad Ukrajinu da se histericu.
_________________ S vjerom u Boga
|
|
Vrh |
|
|
Skeletor
|
Naslov: Re: Hoćete li se cijepiti (vakcinisati) kada dođe cjepivo protiv Koronavirusa? Postano: 24 ožu 2022, 11:10 |
|
|
Planina je napisao/la: Hahah rugali se Noletu što neće vax a glavni konkurent će mu izgledati ciknuti na sred terena od posljedica busteranja. Nole samo treba sezonu odmoriti dok mu konkurenti ne pocrkaju. Nema nešto ni Primarijusa poslednjih par dana, da nije to Nadalov nalog?
|
|
Vrh |
|
|
Diablo
|
Naslov: Re: Hoćete li se cijepiti (vakcinisati) kada dođe cjepivo protiv Koronavirusa? Postano: 24 ožu 2022, 18:39 |
|
|
Planina je napisao/la: Neće valjda tema opet na dno past, ajde dajte bar jedan EPP komentar, nosate li brnjice ko paščad i dalje? Kad će 4. doza zna li se? Morate se boosterizirati, nevidljivi je i dalje tu, vreba, ne spava. Čim Putko obustavi invaziju na Ukrajinu, opet će vaxeri doći na svoje
_________________ "Sretni robovi su najljuci neprijatelji slobode" !!!
|
|
Vrh |
|
|
Planina
|
Naslov: Re: Hoćete li se cijepiti (vakcinisati) kada dođe cjepivo protiv Koronavirusa? Postano: 24 ožu 2022, 21:33 |
|
|
Altomanović je napisao/la: Planina , kralju gazi narkomane. Nije se moglo od njih disati. Aj barem im je Soros dao sad Ukrajinu da se histericu. Narkomani do prije mjesec dana; Narkomani ovijeh dana;
|
|
Vrh |
|
|
Planina
|
Naslov: Re: Hoćete li se cijepiti (vakcinisati) kada dođe cjepivo protiv Koronavirusa? Postano: 24 ožu 2022, 21:39 |
|
|
Diablo je napisao/la: Planina je napisao/la: Neće valjda tema opet na dno past, ajde dajte bar jedan EPP komentar, nosate li brnjice ko paščad i dalje? Kad će 4. doza zna li se? Morate se boosterizirati, nevidljivi je i dalje tu, vreba, ne spava. Čim Putko obustavi invaziju na Ukrajinu, opet će vaxeri doći na svoje A šta god opranim mozgovima budu vrtili na mainstream media po vas dan oko toga će i histerisat, ko ova grupa majmuna gore.
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|