|
|
Stranica: 536/2485.
|
[ 62109 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Ajduk
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 26 ožu 2022, 16:53 |
|
Pridružen/a: 14 ožu 2021, 22:23 Postovi: 998 Lokacija: Via Militaris
|
Sendvičsaburekom je napisao/la: Ove bajraktare amerikamci već prozvali Jednosmjerni Čarli, odu i više se ne vrate... 35 komada Rusi uništili za mesec dana.
_________________ Grobar F4.1 standard
|
|
Vrh |
|
|
Niko Komadina
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 26 ožu 2022, 17:02 |
|
Pridružen/a: 13 ožu 2019, 22:34 Postovi: 13882 Lokacija: Sjeverna Bosna
|
Ajduk je napisao/la: Sendvičsaburekom je napisao/la: Ove bajraktare amerikamci već prozvali Jednosmjerni Čarli, odu i više se ne vrate... 35 komada Rusi uništili za mesec dana. Kako bolan, kada je Ukrajini bilo isporuceno samo 6 prosle godine, ove godine bilo planirano jos 6 (koji su u medjuvrmenu isporuceni)
_________________ Prigovara nekome da nije izašao iz 90tih, a on sam i dalje neuspješno ratuje protiv Osmanlija.
|
|
Vrh |
|
|
Sendvičsaburekom
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 26 ožu 2022, 17:02 |
|
|
Ajduk je napisao/la: Sendvičsaburekom je napisao/la: Ove bajraktare amerikamci već prozvali Jednosmjerni Čarli, odu i više se ne vrate... 35 komada Rusi uništili za mesec dana. Jer su ih ovi samo toliko i imali, inače, da su ih imali i 350 ovi bi ih uništili. Postalo je jasno da takav koncept ratovanja, bar kada je u pitanju ozbiljns vojska, ne pije vode
_________________ Работайте, братья!
|
|
Vrh |
|
|
Niko Komadina
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 26 ožu 2022, 17:03 |
|
|
Citat: "Svatko tko preko simbola "Z" podržava napadački rat Rusije mora u Donjoj Saskoj računati s kaznenim progonom“, rekao je ministar unutarnjih poslova Donje Saske Boris Pistorius. to udri bandu fasisticku
_________________ Prigovara nekome da nije izašao iz 90tih, a on sam i dalje neuspješno ratuje protiv Osmanlija.
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 26 ožu 2022, 17:05 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 109320 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
Veći mi je fenomen kako Rusi obaraju male nenaoružane drones sa kamerama. One kineske civilne. Takve radar ne može uhvatiti ili ? Nisu čak ni vrijedni slanja rakete. Pomislio bih ometanje signala i onda zbunjeni padnu na zemlju ali na svim slikama sam vidio tragove vatre. Ne znam jel se te baterije zapale od udara u zemlju.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
|
Ajduk
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 26 ožu 2022, 17:12 |
|
|
DrMag je napisao/la: Ajduk je napisao/la:
35 komada Rusi uništili za mesec dana.
Kako bolan, kada je Ukrajini bilo isporuceno samo 6 prosle godine, ove godine bilo planirano jos 6 (koji su u medjuvrmenu isporuceni) Tako kažu zvanični Rusi.. A ovi kažu da Kiev ima 20 Bayraktara.. Citat: The pride of Ankara, Turkish combat drones were quickly put into action by Ukraine following Russia's invasion.
But while they have proved their worth in several recent conflicts -- from Syria to Libya to Nagorno-Karabakh -- the terrain this time is less favourable, experts say.
Kyiv has around 20 Bayraktar TB2 drones, built by the Turkish military. https://www.wionews.com/photos/ukraine- ... war-458254
|
|
Vrh |
|
|
Ajduk
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 26 ožu 2022, 17:14 |
|
|
Sendvičsaburekom je napisao/la: Jer su ih ovi samo toliko i imali, inače, da su ih imali i 350 ovi bi ih uništili. Postalo je jasno da takav koncept ratovanja, bar kada je u pitanju ozbiljns vojska, ne pije vode Odličan posao rade dronovi, problem je samo što je fabrika motora u Ukrajini za Bayraktare razjebana. Što je bilo delova po magacinima u Turskoj sklopiće se, i to je to..
|
|
Vrh |
|
|
lider30
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 26 ožu 2022, 17:49 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:11 Postovi: 24074 Lokacija: Multietnička federalna jedinica sa hrvatskom većinom
|
Zračni napad na Lavov prije satak vremena.
_________________ Safe European Home
|
|
Vrh |
|
|
Niko Komadina
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 26 ožu 2022, 18:00 |
|
|
Sendvičsaburekom je napisao/la: Ma mogu da puše ***, ko podržava Ruse on ih podržava, ko ne taj i neće, pisali Z ili ne, zabranama će Rusima još povećati podršku među neodlučnima... Njemačka pokrajina zabranila "Z" u znak podrške invaziji, kazna do tri godine zatvora Srbi necete na baustelu, niste niprije!
|
|
Vrh |
|
|
Niko Komadina
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 26 ožu 2022, 18:02 |
|
|
Ajduk je napisao/la: DrMag je napisao/la: Bayraktari i projektili za njih, kamikaza dronovi, makete PZO,...
Ne još zadugo. Rusi su razjebali tvornicu motora za Barjaktare u Ukrajini još u prvim napadima. Ma daj, kao da je to jedina tvornica takvih motora u svijetu.
|
|
Vrh |
|
|
Ajduk
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 26 ožu 2022, 18:03 |
|
|
DrMag je napisao/la: Sendvičsaburekom je napisao/la: Ma mogu da puše ***, ko podržava Ruse on ih podržava, ko ne taj i neće, pisali Z ili ne, zabranama će Rusima još povećati podršku među neodlučnima... Njemačka pokrajina zabranila "Z" u znak podrške invaziji, kazna do tri godine zatvora Srbi necete na baustelu, niste niprije! Tu je Austrija, slobodarska zemlja, puna Srbića..
|
|
Vrh |
|
|
i_jopet
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 26 ožu 2022, 18:04 |
|
|
Ti koji koriste bezpilotne letjelice za ubijanje sjede u toplim sobama a s pomoću džojstika rokaju po ljudima. Najbolje kad se otkrije upravljačko mjesto tamo roknit termobaričnu bombu. Znam, okrutno je ali ništa manje od drona.
|
|
Vrh |
|
|
Bošnjak_007
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 26 ožu 2022, 18:08 |
|
|
Za tebe mjesta u Džennetu nema.O Ramzane, prodao si se za dukate. Jel te strah i same pomisli na trenutak kad staneš pred Allaha dž.š. i odgovoriš zašto si Šehadet izgovarao u ratu koji nije Džihad?
|
|
Vrh |
|
|
Niko Komadina
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 26 ožu 2022, 18:11 |
|
|
i_jopet je napisao/la: Ti koji koriste bezpilotne letjelice za ubijanje sjede u toplim sobama a s pomoću džojstika rokaju po ljudima. Najbolje kad se otkrije upravljačko mjesto tamo roknit termobaričnu bombu. Znam, okrutno je ali ništa manje od drona. Isto je i sa uporabom satelita i raznih raketa.
|
|
Vrh |
|
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 26 ožu 2022, 18:14 |
|
|
Bošnjak_007 je napisao/la: Za tebe mjesta u Džennetu nema.O Ramzane, prodao si se za dukate. Jel te strah i same pomisli na trenutak kad staneš pred Allaha dž.š. i odgovoriš zašto si Šehadet izgovarao u ratu koji nije Džihad? Vecina muslimana u svetu ne podrzavaju zapadnu koaliciju... Nemaju nameru da uvode sankcije Rusiji. Saudijci razmisljaju da naftu naplacuju u rubljama... Turci nece da naoruzavaju Ukrajince. Izgleda da cete u Dzennet jedino Siptari i vi!
_________________ Bože spasi, Bože hrani, Srpskog Kralja, srpski rod!
|
|
Vrh |
|
|
i_jopet
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 26 ožu 2022, 18:16 |
|
|
DrMag je napisao/la: i_jopet je napisao/la: Ti koji koriste bezpilotne letjelice za ubijanje sjede u toplim sobama a s pomoću džojstika rokaju po ljudima. Najbolje kad se otkrije upravljačko mjesto tamo roknit termobaričnu bombu. Znam, okrutno je ali ništa manje od drona. Isto je i sa uporabom satelita i raznih raketa. Znam, ja sam protiv toga ali to je izgleda prihvaćena novotarija. šetaš ulicom i boom na glavu.
|
|
Vrh |
|
|
Niko Komadina
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 26 ožu 2022, 18:30 |
|
|
Ajduk je napisao/la: Sovjetski(ukrajinski) motori spadaju u prvu grupu. 1. Rotax pa deset praznih mjesta onda ostali.
|
|
Vrh |
|
|
Bošnjak_007
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 26 ožu 2022, 18:32 |
|
|
aleksije radicevic je napisao/la: Bošnjak_007 je napisao/la: Za tebe mjesta u Džennetu nema.O Ramzane, prodao si se za dukate. Jel te strah i same pomisli na trenutak kad staneš pred Allaha dž.š. i odgovoriš zašto si Šehadet izgovarao u ratu koji nije Džihad? Vecina muslimana u svetu ne podrzavaju zapadnu koaliciju... Nemaju nameru da uvode sankcije Rusiji. Saudijci razmisljaju da naftu naplacuju u rubljama... Turci nece da naoruzavaju Ukrajince. Izgleda da cete u Dzennet jedino Siptari i vi! Saudijci su budale. Ovo što oni rade je predznak Sudnjeg dana. Davno su se oni odmakli od riječi Muhammeda a.s. Turci su isto kroz prošlost imali mnogo loših postupaka što je dijelom i dovelo do propasti carstva. Ubiti brata, ili braću zbog prijestola rade samo budale. To Islam strogo zabranjuje. Al nisu svi Turci niti svi Saudijci kao vlast. Niti su svi loši niti su svi dobri. Svako će odgovarati za sebe. Evo Bošnjaci mnogi piju, neki jedu svinjetinu, kockaju, psuju i svi će odgovarati. Tako da ni mi nismo dobri generalno. Da skratim generacija sadašnjih ljudi na planeti su šljam, smeće veliko. I sve što godine budu odmicale rađat će se gore i nakaradnije generacije. To nisu moje riječi. To je već zapisano. Što se tiče podrške podijeljena su mišljenja. Zbog zuluma nad muslimanima i ja zamjeram Amerikancima ali u ovoj situaciji sam na strani Ukrajine jer je očita agresija. Plus i Rusi su *** velika.
|
|
Vrh |
|
|
Ajduk
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 26 ožu 2022, 18:32 |
|
|
DrMag je napisao/la: Ajduk je napisao/la: Sovjetski(ukrajinski) motori spadaju u prvu grupu. 1. Rotax pa deset praznih mjesta onda ostali. Rotax prdi na nebu kao crnjkina od 160 kila.. https://youtu.be/hNblwQqowKc
|
|
Vrh |
|
|
sremac
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 26 ožu 2022, 18:39 |
|
|
Bošnjak_007 je napisao/la: aleksije radicevic je napisao/la: Vecina muslimana u svetu ne podrzavaju zapadnu koaliciju... Nemaju nameru da uvode sankcije Rusiji. Saudijci razmisljaju da naftu naplacuju u rubljama... Turci nece da naoruzavaju Ukrajince. Izgleda da cete u Dzennet jedino Siptari i vi! Saudijci su budale. Ovo što oni rade je predznak Sudnjeg dana. Davno su se oni odmakli od riječi Muhammeda a.s. Turci su isto kroz prošlost imali mnogo loših postupaka što je dijelom i dovelo do propasti carstva. Ubiti brata, ili braću zbog prijestola rade samo budale. To Islam strogo zabranjuje. Al nisu svi Turci niti svi Saudijci kao vlast. Niti su svi loši niti su svi dobri. Svako će odgovarati za sebe. Evo Bošnjaci mnogi piju, neki jedu svinjetinu, kockaju, psuju i svi će odgovarati. Tako da ni mi nismo dobri generalno. Da skratim generacija sadašnjih ljudi na planeti su šljam, smeće veliko. I sve što godine budu odmicale rađat će se gore i nakaradnije generacije. To nisu moje riječi. To je već zapisano. Što se tiče podrške podijeljena su mišljenja. Zbog zuluma nad muslimanima i ja zamjeram Amerikancima ali u ovoj situaciji sam na strani Ukrajine jer je očita agresija. Plus i Rusi su *** velika. jesi siguran da ti kao suncokret uopste mozes razumet sta je pogresno a sta isprvano ma kakve moralne norme uzimao ?budi iskren tvoj narod se nije bas pokazo u tim stvarima
|
|
Vrh |
|
|
Bobovac
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 26 ožu 2022, 18:50 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 11:09 Postovi: 25863 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
Vrh |
|
|
Ajduk
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 26 ožu 2022, 18:53 |
|
|
Bobovac je napisao/la: http://www.youtube.com/watch?v=KCfIjNSp1GM
Live Lviv, uživo zračni napadi. Jedan od komentara na strimu... STOP translating, it helps russian army..
|
|
Vrh |
|
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 26 ožu 2022, 18:56 |
|
|
Bošnjak_007 je napisao/la: Za tebe mjesta u Džennetu nema.O Ramzane, prodao si se za dukate. Jel te strah i same pomisli na trenutak kad staneš pred Allaha dž.š. i odgovoriš zašto si Šehadet izgovarao u ratu koji nije Džihad? To je samo tvoje osobno mišljenje, njegov hodža je rekao da je džihad legalan.
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1017 of 2558 - 39.76%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
|
ObjektivnaPublika
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 26 ožu 2022, 19:03 |
|
Pridružen/a: 11 svi 2021, 00:26 Postovi: 2735 Lokacija: Sarajevo
|
Naša Kvačica je napisao/la: Bošnjak_007 je napisao/la: Za tebe mjesta u Džennetu nema.O Ramzane, prodao si se za dukate. Jel te strah i same pomisli na trenutak kad staneš pred Allaha dž.š. i odgovoriš zašto si Šehadet izgovarao u ratu koji nije Džihad? To je samo tvoje osobno mišljenje, njegov hodža je rekao da je džihad legalan.
_________________ High Mobility Anti russian System
|
|
Vrh |
|
|
novem
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 26 ožu 2022, 19:13 |
|
|
_________________ - Sarajevo drugi u svijetu po broju izdanih radnih viza za Njemačku 2022. - Luka Mišetić: Haag nigdje i nikad nije tvrdio da je Herceg-Bosna UZP. - Reis: Država nam curi kroz prste poput pijeska.
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 7 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|