HercegBosna.org

HercegBosna.org

Forum Hrvata BiH

Sada je: 12 ožu 2025, 12:35.

Vremenska zona: UTC + 01:00

Započni novu temu Tema je zaključana [ne možeš postati/uređivati postove/odgovarati].  [ 40538 post(ov)a ] 
Stranica Prethodna  1 ... 528, 529, 530, 531, 532, 533, 534 ... 1622  Sljedeća

Jeste li ocekivali ovo i kako ce zavrsiti?
Da 7%  7%  [ 23 ]
Ne 22%  22%  [ 68 ]
Lose za Ukrajinu 29%  29%  [ 91 ]
Lose za Rusiju 13%  13%  [ 39 ]
Lose za obe zemlje 29%  29%  [ 90 ]
Ukupno glasova : 311
Autor/ica Poruka
 Naslov: Re: Rat u Ukrajini - vojni aspekt
PostPostano: 28 ožu 2022, 06:55 

Skeletor je napisao/la:
Ljudi koji su sve ovo organizovali i isprovocirali, poput Viktorije Nuland (njenog dedu su proterali iz ruskog carstva tokom anti-jevrejskog pogroma u Odesi početkom 20. veka) nisu normalni i racionalni,

nikad ane mogu shvatiti da je ruske službe nisu likvidirale dok je onomad dolazial prosvjede protiv Janukovića organizirati.

Rusi su u nekim stvarima debili naprosto. kao da im se poanvlja 22.6.1941., u smislu njihove nespremnoti na napad.

Vrh

Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu
PostPostano: 28 ožu 2022, 07:02 

Velebit je napisao/la:
Ne valja svodit ovo na Zidove vs zla pogrom Rusija jer Putin ima odlicne odnose sa Zidovima. U Izraelu ruski Zidovi su za Rusiju a ukrajinski, balticki, poljski i rumunjski za Ukrajinu.

nema Putin odlične odnose sa Židovima, on ih preko Izraela pokušava uspsotaviti, ali angložidima je Rusija smrtni neprijatelje broj 1.

angložidi, koji vode JewSA i JewK, drže tamo sve medije, financije i političare, posebno leftarde, mrze Ruse gore nego Hitler njih.

ima Židova koji su za Ruse, ali to je nebitno, to nisu oni koj kolo vode.

Angložidi su gospdoari suvremenog svijeta, a svi ostali su njihovi qrcopušači. Uzrok sveg zla, sotonizma, ratova, multikutistanizacije Europe i amerike, leftardizacije, genedrizacije, pederizacije.

To je sotonski nakot, kako im je još Isus rekao, LEGLO GUJINJE, VAŠ JE OTAC ĐAVAO. Ima u Izraelu divnih ljudi, ali angložidi, aškenaske izbjeglice iz Europe, stovritelji financijske oligarhije, su mrzitelji svega i svakoga na ovom svijetu, iskompleksirani zbog progona koje su doživjeli u Europi MRZE I RADE NE UNIŠTENJU svega što ima europski i kršćanski korijen.

Vrh

PostPostano: 28 ožu 2022, 09:41 

sremac je napisao/la:
K..M je napisao/la:
Ukr zvjeri se fotkaju, smiju i kače na mreže.
Koja degeneracija i bolest. Rat iznjedri zveri u ljudskom obličju, a tek je 32.gi dan.

Nisu Ukrajinci zveri ..oni su samo izmanipulisani i iskoristeni
Iskreno neznam kako im pomoci

A što su trebali? Dopustiti da im se azijske horde ušetaju u državu i da im je prepuste bez bobe?

Vrh

PostPostano: 28 ožu 2022, 09:55 

Ko kontroliše Ukrajinu?

http://www.hugequestions.com/Eric/TFC/Ukraine.html

Vrh

PostPostano: 28 ožu 2022, 10:04 

Bobovac je napisao/la:
Planina je napisao/la:

Čekaj ti si Bošnjak prorus? Trebamo te čuvati ko kap vode na dlanu, nisam znao da uopće postoje takvi.

Vidi? Zanimljivo. Od sada pozornije pratim njegove upise.
@jednoumlje odakle si ti, ako nije tajna. Valjda možeš reći koji si kanton?

Ja sam Turbotakija, nego sam zaboravio zaporku, ili ima neki tehnicki problem, ne znam, pa sam bio primoran otvoriti novi racun. 184754. po redu.

za vise savjeta zapratiteme

Vrh

PostPostano: 28 ožu 2022, 10:06 

daramo je napisao/la:
Ma Bobovac zar ne možeš prepoznati granicu aka turbotakiju?
Kakva su zla vremena došla da se barem u nečemu slažem s komunistom iz Austrije.

A cuj, sta mislis kako je meni kad vidim da jedna stranka poput FPÖ jedina dijeli i zastupa (iako su tihi ali imaju tu i tamo dva tri eskponenta) moje stavove i misljenje oko Ukrajine. Ili kad se prepoznam u onom sta BBC pise..

Al stash, vremena se mijenjaju a stvari, pogotovo geopolitika, nikad nisu crno-bijele ili jednostavne.

Vrh

PostPostano: 28 ožu 2022, 10:08 

Groot je napisao/la:
Citiram zbog svog potpisa. :kava

Izazivaš susramlje.

Vrh

PostPostano: 28 ožu 2022, 10:08 

Bobanovskijeve supportove dijelim sve do jednog, sem ovog oko Ukrajine. Iznenadio me s Palestinom jer su obicno islamofobicne ckapi pro US-rael.

A kako mrziti Cemeriku, a nebo mi je svjedok da ju mrzim since 2001. cirka, a gotiviti US-rael? To nema smisla, ma koliko da jedinka mrzila muslimane (iako Palestinaca ima krscana, al hajd necemo cjepidlaciti).

Vrh

PostPostano: 28 ožu 2022, 10:09 

jednoumlje je napisao/la:
Bobovac je napisao/la:

Vidi? Zanimljivo. Od sada pozornije pratim njegove upise.
@jednoumlje odakle si ti, ako nije tajna. Valjda možeš reći koji si kanton?

Ja sam Turbotakija, nego sam zaboravio zaporku, ili ima neki tehnicki problem, ne znam, pa sam bio primoran otvoriti novi racun. 184754. po redu.

Poplavio si bio

Vrh

PostPostano: 28 ožu 2022, 10:10 

Groot je napisao/la:

tvoj potpis je još jedna primjer debilnog zapadnog "humora".

što se više spominje i priča o seksualnoj aktivnosti, to manje djece.

Vrh

PostPostano: 28 ožu 2022, 10:12 

K..M je napisao/la:
Ukratko najjaci filosofi i mislioci carske Rusije o putu i smernicama...na kirilici...konvertirajte si.

Рускa геополитикa – свесловенство и(ли) евроазијство:

Данилевски, Леонтјев, Савицки, Гумиљов, Дугин

Самосвојан „словенски тип“ не припада европској романско-германској цивилизацији и најпотпуније је изражен у руском народу. И то због религиозног и моралног карактера његове културе и посебног друштвено-економског уређења заснованог на друштвеној солидарности и правичности

https://www.in4s.net/ruska-geopolitika- ... jov-dugin/

Izrael poslao najelitnije specijalce u rat: obučavaju vojsku Ukrajine, Putin prijeti preko Sirije
Unatoč tome što je službeni Izrael najavio da će biti neutralan i da ne želi ni na koji način sudjelovati u sukobima između Rusije i Ukrajine i ne namjerava opskrbljivati Ukrajinu oružjem, nedavno su započeli obuku ukrajinske vojske.

Pričuvni časnici izraelske vojske, koji su demobilizirani iz elitnih komandosa Sayeret Matkal, specijalne postrojbe izraelskih obrambenih snaga i drugih elitnih borbenih jedinica, kako pišeYedioth Ahronoth, najtiražnije i najutjecajnije dnevne novine u Izraelu, pod naslovom “Kaos Ukrajine”, započeli su obuku ukrajinskih vojnika i dobrovoljaca koji su se prijavili u borbu protiv ruske vojske, u borbenim metodama različitih razina, “na potpuno dobrovoljnoj osnovi i bez ikakve financijske naknade

vrijeme je za nukelarni Iran na potpuno dobrovoljnoj osnovi

Vrh

PostPostano: 28 ožu 2022, 10:15 

K..M je napisao/la:
Uhicen netki zutokljinac od 50 kgr Azovac....

slika

slika

Sigurno je bio neki sasvim fin decko. Fightsport + naci(onal)zam, pobjednicka kombinacija u kategoriji demokratija i ljudska prava, manjine, i slicno. EU Demokrata, haman taze direkt s gejparade.

Da ima Brisel kakvo ordenje, mislim da bi bio kandidat.

Ipak necu da likujem zbog smrti covjeka.

Nego, vec sam rekao koliko su odlijepili u EU trenutno u vezi Ukrajine. DA zivim u Poljskoj mislim da bi se iselio, netjerala bi me silna patetika. Ali i u Austriji je stanje sve gore. Politicka korektnost je od stare njemacke rijeci "Flüchtlinge" (izgjeblice, korijen je Flucht, dakle bijeg) prvo napravila "Geflüchtete" (ovo "-linge" ima pomalo pezorativan prizvuk), dakle "Izbjegli".

A sad sam vidio da dijele Ausweise, tj. osobne iskaznice iliti licne karte, za Ukrajince, a na njima stoji "Vertriebener" (prognanik) :D

Eto, imamo sad FIRST CLASS EUROPEAN REFUGEES.

Kako smo divni, treba nas necim uglavu.

Vrh

PostPostano: 28 ožu 2022, 10:17 

ObjektivnaPublika je napisao/la:
jednoumlje je napisao/la:

Poplavio si bio

Cuj??!

Vrh

PostPostano: 28 ožu 2022, 10:39 

Skeletor je napisao/la:
Groot je napisao/la:
Kao npr. Lavov?

Vidim istorija ti je jača strana. Lavov je osnovao Danilo Romanovič Galicki, iz porodice Rjurikoviča, veliki knjaz Kijevski i kralj Kijevske Rusi od 1253. godine. U latinskim dokumentima se pominjao kao Daniel Ruthenorum Rex, dakle Danijel Rutenski (ruski) kralj, a tu titulu mu je priznao i Papa Inocent IV.

Po toj logici onda Hrvati imaju pravo osloboditi Zemun. Smiješni ste.

Vrh

PostPostano: 28 ožu 2022, 10:40 

divizija je napisao/la:
Groot je napisao/la:

tvoj potpis je još jedna primjer debilnog zapadnog "humora".

što se više spominje i priča o seksualnoj aktivnosti, to manje djece.

Ti ih sigurno ne praviš sa svojim podrumskim kataklizmarenjem.

Vrh

PostPostano: 28 ožu 2022, 10:51 

Groot je napisao/la:
Skeletor je napisao/la:

Vidim istorija ti je jača strana. Lavov je osnovao Danilo Romanovič Galicki, iz porodice Rjurikoviča, veliki knjaz Kijevski i kralj Kijevske Rusi od 1253. godine. U latinskim dokumentima se pominjao kao Daniel Ruthenorum Rex, dakle Danijel Rutenski (ruski) kralj, a tu titulu mu je priznao i Papa Inocent IV.

Zemun Hrvati nisu osnovali i on je priključen Kraljevini Hrvatske i Slavonije tek 1881. godine, a u njoj je formalno ostao do 1918. U njemu Hrvati ni u kom trenutku nisu činili većinu stanovništva.

Galičani su klasični "prodali veru za večeru" narod, pod Poljskom i AU priznali Papu i postali grkokatolici jer su tako imali povlastice, i sad mrze one od kojih su nastali, koji su im sve gradove osnovali. Zato ih i treba porediti sa muslimanima, 99% je poklapanje. Lavov je bukvalno rusko Bugojno.

Vrh

PostPostano: 28 ožu 2022, 11:10 

Dobro su ti rekli. Nemaš na temi nijedan komentar o tom ratu.

Vrh

PostPostano: 28 ožu 2022, 11:38 

Skeletor je napisao/la:
Groot je napisao/la:

Zemun Hrvati nisu osnovali i on je priključen Kraljevini Hrvatske i Slavonije tek 1881. godine, a u njoj je formalno ostao do 1918. U njemu Hrvati ni u kom trenutku nisu činili većinu stanovništva.

Galičani su klasični "prodali veru za večeru" narod, pod Poljskom i AU priznali Papu i postali grkokatolici jer su tako imali povlastice, i sad mrze one od kojih su nastali, koji su im sve gradove osnovali. Zato ih i treba porediti sa muslimanima, 99% je poklapanje. Lavov je bukvalno rusko Bugojno.

Doslovno u čemu god pogledaš Ukrajinci = Bošnjaci

Vrh

PostPostano: 28 ožu 2022, 11:51 

A lion escaped from the ruined Mariupol Zoo a few days ago. This was reported by the WarGonzo Telegram channel.

According to journalists, the fighters of the People’s Militia of the Donetsk People’s Republic (NM DPR) heard a roar from the Mariupol Zoo for several days. After the destruction of the zoo, the animal escaped and is now roaming the city.
Azovski lav u lovu na orke

Vrh

PostPostano: 28 ožu 2022, 12:55 

Ćećeni ratuju uz svoje Ilahije i Kaside. Smiješno to vidjeti.

Vrh

PostPostano: 28 ožu 2022, 13:15 

Groot je napisao/la:
Velebit je napisao/la:
Jesi se udostojia otic sa Planinom razgovarati o bojistu u Ukrajini ili se bojis njegovih argumenata junace?

Nisam. Daj mu ti broj od svog psihijatra, ja mu ne mogu pomoći.

S takvim avatarom, vjerojatno pomoći nema ni tebi.

Vrh

PostPostano: 28 ožu 2022, 13:15 

Hrvati kao timaritelji AU konja se sprdaju s Ukrajincima.

Spominju rođene, Ukrajinci imaju 8 puta više rođenih skoro.

Ukrajinci ratuju protiv druge sile svijeta, Novovrijeme je to najbolje objasnio kad je usporedio s NATO agresijom na Srbiju s tim da je Srbija kapitulirala bez ijednog neprijateljskog vojnika i izručila predsjednika.

Dakle nemaju nikakve šanse i što ljudi rade? Ruše tenkove, masakriraju Ruse brutalno.

Sprdaju se hrvatići i sa Hersonom, kako je eto 200 Ukrajinaca izašlo protiv Rusa.
Koliko je Hrvata izašlo protiv Komšića?
Ukrajinci ratuju protiv druge sile svijeta a Hrvatići mole EU i zapad za izborni zakon

Vrh

PostPostano: 28 ožu 2022, 13:19 

Može li nam netko od istočnih kolega pojasniti tko je ova snajperistica Bagira, koja je redovničko odijelo zamijenila sa vojnim i pala u Ukrajinske ruke?

Vrh

PostPostano: 28 ožu 2022, 14:26 

https://www.youtube.com/watch?v=s3ADseSEz4A&t=29s

"Англо-хазарске крокодилске сузе за Украјином и невиђена ирационална мржња према руском народу нису мотивисане емпатијом, већ жаљењем што је њихов план освајања Русије и целог света доведен у питање.
Не смемо заборавити да се британска освајачка колонијална доктрина заснивала на основној премиси о супериорности англосаксонске расе. Данас је расна супериорност замењена супериорношћу западне квази-демократије. Иронија је да Британија и њене колоније , као Канада и Аустралија, никада нису имали демократски изабраног шефа државе“.

Овде је све објашњено:

https://www.youtube.com/watch?v=s3ADseSEz4A&t=29s

Vrh

PostPostano: 28 ožu 2022, 14:45 

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Tema je zaključana [ne možeš postati/uređivati postove/odgovarati].  [ 40538 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 528, 529, 530, 531, 532, 533, 534 ... 1622  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00

Trenutno korisnika/ca: VUKsaJUGA i 5 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Forum(o)Bir: