|
|
Stranica: 4/4.
|
[ 97 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
HHerceg
|
Naslov: Re: Kada će moderatura biti multietniĆka tko BiH? Postano: 16 vel 2022, 23:41 |
|
Pridružen/a: 30 tra 2020, 18:35 Postovi: 10933 Lokacija: No Country for White Men
|
Prijavljujem se za hercegbosanskog člana moderature. Na probnom radu bih molio za ovlasti nad članovima laganini i weasel.
_________________ Ta hercegovacka tragedija je bila prva vijest svih dnevnika u BIH (kod Senada prvih 15 minuta cak) a na HRTu 34 minuta. Ko tada nije razumio nikada nece.
|
|
Vrh |
|
|
laganini
|
Naslov: Re: Kada će moderatura biti multietniĆka tko BiH? Postano: 16 vel 2022, 23:51 |
|
|
HHerceg je napisao/la: Prijavljujem se za hercegbosanskog člana moderature. Na probnom radu bih molio za ovlasti nad članovima laganini i weasel. ..nemas ti ovlasti ni nad vlastitim mozgom.:
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Kada će moderatura biti multietniĆka tko BiH? Postano: 26 vel 2022, 13:40 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 09:25 Postovi: 44062 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
Najviše su zakinuti forumaši iz RH, koji nemaju svog legitimnog predstavnika.
Inače, par godina je moderatorica ženskog kutka bila Bošnjakinja, nick "bosnozemljomoja". Zlatno doba tog foruma, čak se na jednoj temi javila i neka ženska koja je tad bila model.
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
Vrh |
|
|
Lapo-lapo
|
Naslov: Re: Kada će moderatura biti multietniĆka tko BiH? Postano: 27 vel 2022, 12:25 |
|
|
Ministry of Sound je napisao/la: Najviše su zakinuti forumaši iz RH, koji nemaju svog legitimnog predstavnika.
Inače, par godina je moderatorica ženskog kutka bila Bošnjakinja, nick "bosnozemljomoja". Zlatno doba tog foruma, čak se na jednoj temi javila i neka ženska koja je tad bila model. Tebi svi valjaju osim mene. Nikada ni slova pohvalnog za mene!? Toliko te iritiram? Uzajamno je. Ja bh najbolje vodila ženski kutak.
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Kada će moderatura biti multietniĆka tko BiH? Postano: 27 vel 2022, 13:31 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 75900 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
Kandidiram lapo za moderatoricu ženskog kutka. Po meni je ona postala najelitniji ženski clan foruma.
_________________ Fun fact: I HDZ i SDA su osnovani u Zagrebu.
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
|
|
Vrh |
|
|
Broc
|
Naslov: Re: Kada će moderatura biti multietniĆka tko BiH? Postano: 27 vel 2022, 13:37 |
|
|
Moj glas nije bitan ali svejedno ga dajem za Lapo kao moderatoricu
_________________ Spusti jedan bili cvitak tamo iznad Kijeva
|
|
Vrh |
|
|
hercegbo
|
Naslov: Re: Kada će moderatura biti multietniĆka tko BiH? Postano: 01 tra 2022, 18:28 |
|
|
Site Admin |
|
Molimo predložite po dva Bošnjaka i Srbina, te tri liberalno-građanskog svjetonazora za nove moderatore, uz jasno objašnjenje zašto baš oni. Odabir će biti za deset dana.
Hrvatska kvota će zadržati dva najaktivnija i prilično neutralna moderatora.
|
|
Vrh |
|
|
i_jopet
|
Naslov: Re: Kada će moderatura biti multietniĆka tko BiH? Postano: 01 tra 2022, 18:43 |
|
|
1. travnja pa svakakve ludosti pročitaš
|
|
Vrh |
|
|
Th1950
|
Naslov: Re: Kada će moderatura biti multietniĆka tko BiH? Postano: 01 tra 2022, 18:48 |
|
Pridružen/a: 08 lip 2021, 18:22 Postovi: 6131 Lokacija: Herceg-Bosna
|
hercegbo je napisao/la: Molimo predložite po dva Bošnjaka i Srbina, te tri liberalno-građanskog svjetonazora za nove moderatore, uz jasno objašnjenje zašto baš oni. Odabir će biti za deset dana.
Hrvatska kvota će zadržati dva najaktivnija i prilično neutralna moderatora. Karabaja i šaban ( aka Mario ) kod Bošnjaka ( nemojte zamjerit za naziv jer je 1 travanj ) Kod Srba Skeletor i Hherceg
_________________ Forumaš Dudu : na komentar o slomu Herceg Bosne i Hrvata u njoj .
"Bmk da prostiš, mene u BIH još samo zanima ispratit muslimane do nula u rođenima"
|
|
Vrh |
|
|
Lapo-lapo
|
Naslov: Re: Kada će moderatura biti multietniĆka tko BiH? Postano: 01 tra 2022, 18:55 |
|
|
hercegbo je napisao/la: Molimo predložite po dva Bošnjaka i Srbina, te tri liberalno-građanskog svjetonazora za nove moderatore, uz jasno objašnjenje zašto baš oni. Odabir će biti za deset dana.
Hrvatska kvota će zadržati dva najaktivnija i prilično neutralna moderatora. Ja sam liberalno-građanskog svjetonazora što je već viđeno, tj. pročitano. Duguješ mi izvinjenje za upozorenje bez razloga, pa ti sada dajem šansu da se iskupiš, tako što ćeš mi dati mjesto moderatora bar za 1.april. Čisto da malo ,,podviknem,, nekima Aprilililili..........
|
|
Vrh |
|
|
Niko Komadina
|
Naslov: Re: Kada će moderatura biti multietniĆka tko BiH? Postano: 01 tra 2022, 19:20 |
|
Pridružen/a: 13 ožu 2019, 22:34 Postovi: 13882 Lokacija: Sjeverna Bosna
|
BBC i Aga za srpsku kvotu Karabaja i Lebowski za Bosnjacku Lapo, Sarafina i Bobovac za gradjansku
_________________ Prigovara nekome da nije izašao iz 90tih, a on sam i dalje neuspješno ratuje protiv Osmanlija.
|
|
Vrh |
|
|
Lapo-lapo
|
Naslov: Re: Kada će moderatura biti multietniĆka tko BiH? Postano: 01 tra 2022, 19:27 |
|
|
DrMag je napisao/la: BBC i Aga za srpsku kvotu Karabaja i Lebowski za Bosnjacku Lapo, Sarafina i Bobovac za gradjansku Eto, hvala! I tebe će valjda netko po držati!
|
|
Vrh |
|
|
skutor55
|
Naslov: Re: Kada će moderatura biti multietniĆka tko BiH? Postano: 02 tra 2022, 18:16 |
|
|
Hrvatska kvota će zadržati dva najaktivnija i prilično neutralna moderatora. Za člana moderatore iz reda Muslimani (Bošnjaka) predlažem da tu ulogu preuzmu dosadašnji moderatori s obzirom da su se odlučili Muslimani. I u tabu vam još stoji Forum Hrvata BiH. Promijenite i to.
|
|
Vrh |
|
|
Harezm
|
Naslov: Re: Kada će moderatura biti multietniĆka tko BiH? Postano: 02 tra 2022, 18:45 |
|
|
Građansko liberalni: BBC i novovrijeme Srbi: Skeletor i KiM A nek se 2 sadašnja moderatora deklariraju kao muslimani i eto ti ljepote.
_________________ Hrvatska Hrvatom!
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Kada će moderatura biti multietniĆka tko BiH? Postano: 15 tra 2022, 02:51 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 75900 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
Hrvatska kvota će zadržati dva najaktivnija i prilično neutralna moderatora. Ko ustavni sud BiH. Ja se deklariram kao Ostali.
_________________ Fun fact: I HDZ i SDA su osnovani u Zagrebu.
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
|
|
Vrh |
|
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Kada će moderatura biti multietniĆka tko BiH? Postano: 15 tra 2022, 08:00 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: hercegbo je napisao/la: Molimo predložite po dva Bošnjaka i Srbina, te tri liberalno-građanskog svjetonazora za nove moderatore, uz jasno objašnjenje zašto baš oni. Odabir će biti za deset dana.
Hrvatska kvota će zadržati dva najaktivnija i prilično neutralna moderatora. Ko ustavni sud BiH. Ja se deklariram kao Ostali. Ja ću ovaj mandat biti Bošnjak.
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1020 of 2558 - 39.87%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
|
daramo
|
Naslov: Re: Kada će moderatura biti multietniĆka tko BiH? Postano: 15 tra 2022, 08:49 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 11:47 Postovi: 39296 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
Tko će biti Srbin? Weasel?
_________________ mostarski europski
|
|
Vrh |
|
|
HusoBaznijek
|
Naslov: Re: Kada će moderatura biti multietniĆka tko BiH? Postano: 15 tra 2022, 08:51 |
|
|
daramo je napisao/la: Tko će biti Srbin? Weasel? BBC
_________________ Britanski dnevni list “Manchester Guardian” od 03. kolovoza 1914. donio je: “Kad bi se Srbiju moglo odvući na sredinu oceana i potopiti, tada bi se Europski zrak pročistio.”
|
|
Vrh |
|
|
teranova
|
Naslov: Re: Kada će moderatura biti multietniĆka tko BiH? Postano: 16 tra 2022, 00:01 |
|
|
A što da bude multietnička? Njihov je forum, šta se utrpavate.
|
|
Vrh |
|
|
HusoBaznijek
|
Naslov: Re: Kada će moderatura biti multietniĆka tko BiH? Postano: 16 tra 2022, 00:47 |
|
|
teranova je napisao/la: A što da bude multietnička? Njihov je forum, šta se utrpavate. Ne daj bože tebi dati moderatora.
_________________ Britanski dnevni list “Manchester Guardian” od 03. kolovoza 1914. donio je: “Kad bi se Srbiju moglo odvući na sredinu oceana i potopiti, tada bi se Europski zrak pročistio.”
|
|
Vrh |
|
|
teranova
|
Naslov: Re: Kada će moderatura biti multietniĆka tko BiH? Postano: 16 tra 2022, 00:50 |
|
|
HusoBaznijek je napisao/la: Ne daj bože tebi dati moderatora. Ne zanima me to. Neću da budem švabo u dotiranom filmu.
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Kada će moderatura biti multietniĆka tko BiH? Postano: 16 tra 2022, 04:04 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 09:25 Postovi: 44062 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
Sve se može kupiti, a nema džabe ni u stare babe. Kome je to važno, neka iskešira, pa će se ovdje skroz druga pjesma pjevati.
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 4 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|