|
|
Stranica: 1/1.
|
[ 4 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Srpsčanin
|
Naslov: Muslimanski lobisti - stranci Postano: 02 tra 2022, 14:50 |
|
Pridružen/a: 02 tra 2013, 18:46 Postovi: 7139 Lokacija: Srpska Republika Bosna i Hercegovina
|
Tema o nebehajcima koji lobiraju za velikomuslimanske ciljeve.Tema koja zaslužuje da se nadje na forumu Ja sam čoek u godinama pa ću samo da nabrojim neka od imena tih likova a naći se sigurno neko od mladjih korisnika ko ce taj uvod da dopuni i sa dodatnim imenima i sa podacima o navedenim. Meni u ovom momentu na um padaju Daniel Serwer,Bodo Weber,Valentin Inzko,Christian Schwarz Schilling,David Pettigrew,njemački parlamentarac Juranić... djubrad od ljudi
_________________ The ratio of 51:49 of the territorial proposal of the Contact Group is a foundation of the agreement. That territorial proposal is open for changes resulting from the joint agreements.
|
|
Vrh |
|
|
Harezm
|
Naslov: Re: Muslimanski lobisti - stranci Postano: 02 tra 2022, 17:35 |
|
|
Najodvratniji od svih - Mesić
_________________ Hrvatska Hrvatom!
|
|
Vrh |
|
|
Lutorčina
|
Naslov: Re: Muslimanski lobisti - stranci Postano: 02 tra 2022, 18:26 |
|
|
|
Vrh |
|
|
Srpsčanin
|
Naslov: Re: Muslimanski lobisti - stranci Postano: 02 tra 2022, 18:39 |
|
Pridružen/a: 02 tra 2013, 18:46 Postovi: 7139 Lokacija: Srpska Republika Bosna i Hercegovina
|
Žarko Korać,Tanja Fajon,Cedomir Jovanovic,Sonja Biserko
_________________ The ratio of 51:49 of the territorial proposal of the Contact Group is a foundation of the agreement. That territorial proposal is open for changes resulting from the joint agreements.
|
|
Vrh |
|
|
|
Stranica: 1/1.
|
[ 4 post(ov)a ] |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 13 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|