|
|
Stranica: 2/2.
|
[ 39 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Lars Dietrich
|
Naslov: Re: Trebinjska zračna luka Postano: 03 tra 2022, 13:20 |
|
|
Fikret Halimic je napisao/la: Lars Dietrich je napisao/la: Tako su mislili i veliki Rusi u Ukrajini. Šta su mislili, Larsudine? Mislili su da će Ukrajina šaptom pasti i da će raditi što žele.
_________________ Vidimo se u Hrvatskoj.
|
|
Vrh |
|
|
elit star
|
Naslov: Re: Trebinjska zračna luka Postano: 03 tra 2022, 13:26 |
|
|
Lars Dietrich je napisao/la: bwa je napisao/la: Naglašena briga za Hrvatsku je samo dimna zavesa iza koje se krije mržnja prema uvek 'potencijalnom okupatoru' - srpskom narodu."- Nakon svega što su mi Srbija i "srpski narod" uradili i što mi rade svaki dan, imam sveto ljudsko i Božije pravo da mrzim tu zemlju i taj "narod". Nema dimne zavjese, mrzimo vas iz dna duše. Imate li neki problem sa tim? Ne.Ali onda nemoj da se ljutiš kad te četnici probude u pola noći i pitaju za zdravlje.
_________________ Ja radim šta ja hoću.
|
|
Vrh |
|
|
elit star
|
Naslov: Re: Trebinjska zračna luka Postano: 03 tra 2022, 13:29 |
|
|
Lars Dietrich je napisao/la: Fikret Halimic je napisao/la: Šta su mislili, Larsudine?
Mislili su da će Ukrajina šaptom pasti i da će raditi što žele. Vi će te pasti uz krike i jauke koji će se čuti do neba jer ćemo biti jako nemilosrdni. Eto ako te to nešto teši. Kaži mi što se krijete iza eufora,glibave pičketine?
|
|
Vrh |
|
|
Lars Dietrich
|
Naslov: Re: Trebinjska zračna luka Postano: 03 tra 2022, 14:29 |
|
|
elit star je napisao/la: Lars Dietrich je napisao/la: Nakon svega što su mi Srbija i "srpski narod" uradili i što mi rade svaki dan, imam sveto ljudsko i Božije pravo da mrzim tu zemlju i taj "narod". Nema dimne zavjese, mrzimo vas iz dna duše. Imate li neki problem sa tim?
Ne.Ali onda nemoj da se ljutiš kad te četnici probude u pola noći i pitaju za zdravlje. Pa vidimo se.
|
|
Vrh |
|
|
skutor55
|
Naslov: Re: Trebinjska zračna luka Postano: 03 tra 2022, 14:33 |
|
|
Lars Dietrich je napisao/la: elit star je napisao/la: Ne.Ali onda nemoj da se ljutiš kad te četnici probude u pola noći i pitaju za zdravlje. Pa vidimo se. Šta tebi predstavlja Michael Myers?
|
|
Vrh |
|
|
Lars Dietrich
|
Naslov: Re: Trebinjska zračna luka Postano: 03 tra 2022, 17:03 |
|
|
skutor55 je napisao/la: Lars Dietrich je napisao/la: Pa vidimo se. Šta tebi predstavlja Michael Myers? Mihi Myers je fini jedan gospar koji je ovladao vještinom oštre komunikacije.
|
|
Vrh |
|
|
skutor55
|
Naslov: Re: Trebinjska zračna luka Postano: 03 tra 2022, 17:21 |
|
|
Lars Dietrich je napisao/la: Mihi Myers je fini jedan gospar koji je ovladao vještinom oštre komunikacije. Jel Mihi tvoj idol?
|
|
Vrh |
|
|
bwa
|
Naslov: Re: Trebinjska zračna luka Postano: 03 tra 2022, 17:33 |
|
|
„Bestidno je, a na sreću se pokazalo i besplodno, bilo dugogodišnje plašenje hrvatskog naroda potencijalnim velikosrpskim hegemonizmom, kao negatorom hrvatske nacije i države. Na takvim, rekao bih – bolesnim halucinacijama u dobroj meri se tražio, a sve do skoro i nalazio način za održavanje na vlasti i skretanje narodne i političke pažnje sa sebe“,
_________________ "Još jedno ljeto gospodnje nadvilo se nad ubogim crnogorskim kršem , kršem koje ljeto suši,a zima smrzne".
|
|
Vrh |
|
|
Lars Dietrich
|
Naslov: Re: Trebinjska zračna luka Postano: 03 tra 2022, 17:54 |
|
|
skutor55 je napisao/la: Lars Dietrich je napisao/la: Mihi Myers je fini jedan gospar koji je ovladao vještinom oštre komunikacije. Jel Mihi tvoj idol? Gospar Myers je važan simbol.
|
|
Vrh |
|
|
elit star
|
Naslov: Re: Trebinjska zračna luka Postano: 04 tra 2022, 00:04 |
|
|
Kakva si ti debilana. Pravi myjgurčuga.
|
|
Vrh |
|
|
elit star
|
Naslov: Re: Trebinjska zračna luka Postano: 04 tra 2022, 00:09 |
|
|
Što se krijete iza eufora myjguri? Vi ste pravi srpski izmet.Otpadak. Ojebina.Nigde vas gorih nema.
|
|
Vrh |
|
|
Svarog
|
Naslov: Re: Trebinjska zračna luka Postano: 04 tra 2022, 00:19 |
|
Pridružen/a: 19 stu 2010, 11:50 Postovi: 10481 Lokacija: Banja Luka
|
Lars Dietrich je napisao/la: bwa je napisao/la: Naglašena briga za Hrvatsku je samo dimna zavesa iza koje se krije mržnja prema uvek 'potencijalnom okupatoru' - srpskom narodu."- Nakon svega što su mi Srbija i "srpski narod" uradili i što mi rade svaki dan, imam sveto ljudsko i Božije pravo da mrzim tu zemlju i taj "narod". Nema dimne zavjese, mrzimo vas iz dna duše. Imate li neki problem sa tim? Nemamo problem s tim , a i što bi imali ? Slobodno ti nas mrzi , ako ti je lakše i ako te to čini sretnim PS. Prvi put čujem za '' sveto i Božje pravo za mržnju''
_________________ Sunce izlazi na Istoku . Ništa nije moćnije od ideje čije je vrijeme stiglo .
|
|
Vrh |
|
|
elit star
|
Naslov: Re: Trebinjska zračna luka Postano: 04 tra 2022, 00:58 |
|
|
Svarog je napisao/la: Lars Dietrich je napisao/la: Nakon svega što su mi Srbija i "srpski narod" uradili i što mi rade svaki dan, imam sveto ljudsko i Božije pravo da mrzim tu zemlju i taj "narod". Nema dimne zavjese, mrzimo vas iz dna duše. Imate li neki problem sa tim?
Nemamo problem s tim , a i što bi imali ? Slobodno ti nas mrzi , ako ti je lakše i ako te to čini sretnim PS. Prvi put čujem za '' sveto i Božje pravo za mržnju'' Islam-sotonina sekta.
|
|
Vrh |
|
|
elit star
|
Naslov: Re: Trebinjska zračna luka Postano: 04 tra 2022, 01:05 |
|
|
|
|
Vrh |
|
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|