|
|
Stranica: 2656/3593.
|
[ 89814 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Flamel
|
Naslov: Re: 1995.-2022. Krah multietniĆarsko-demografske politike Bošnjaka-baznian muzlims Postano: 17 vel 2022, 20:07 |
|
Pridružen/a: 08 srp 2019, 17:40 Postovi: 1962 Lokacija: Cetina-Vrbas, Mosor-Vranica
|
espresso je napisao/la: Jel zna netko, jesmo li mi imali ikada načelnika Uskoplja od rata do danas? Bio je Zrinko Tokić načelnik od 2004. do 2008. Od rata do 2001. su postojale dvije paralelne uprave, jedna hrvatska, druga muslimanska.
_________________ Kontra mraku, kontra sili, kontra rentijerstva, kontra klijentelizma
HDZ=SKH
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: 1995.-2022. Krah multietniĆarsko-demografske politike Bošnjaka-baznian muzlims Postano: 17 vel 2022, 20:12 |
|
Pridružen/a: 08 lis 2009, 19:58 Postovi: 37821 Lokacija: Gl. grad regije
|
Th1950 je napisao/la: Junuz Djipalo je napisao/la: Pa da, ulaskom BiH u EU bi prestali bar djelomično razlozi zašto ljudi iseljavaju. Bježe od prebogatih tradicionalnih vrijednosti tamo gdje ih nema ali ima drugih čuda. Ja jedva čekam da se ukine granica. Može i preko EU. bez dizanja tenzija čak i ako nas pokušaju dokračjit , samo eu i euroatlantske integracije , multikulti ... sejdo jesi to ti ? U jednom postu kukaš, cviliš, kmečiš a u drugom bi bio agresivan. Ajde se prvo dogovori sa sobom. Zašto bih se sukobljavao oko Uskoplja s nekim a možda sutra tamo nitko od Hrvata ne bude htio živjeti. Nema potrebe za agresivnošću. EU jest dobar put.
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
Vrh |
|
|
erdutos
|
Naslov: Re: 1995.-2022. Krah multietniĆarsko-demografske politike Bošnjaka-baznian muzlims Postano: 17 vel 2022, 20:14 |
|
|
Jebem vas u crnilo, Rama je u k, ali je naša, Muslimani su tu gotova priča, naši padovi su završili, ne možemo gore, njima tek kreće apokalipsa. Nešto se ljudi i vraća, nisu ovo sve rođeni, dio je i u RH rođen.
|
|
Vrh |
|
|
Th1950
|
Naslov: Re: 1995.-2022. Krah multietniĆarsko-demografske politike Bošnjaka-baznian muzlims Postano: 17 vel 2022, 20:20 |
|
Pridružen/a: 08 lip 2021, 18:22 Postovi: 6131 Lokacija: Herceg-Bosna
|
Junuz Djipalo je napisao/la: Th1950 je napisao/la: bez dizanja tenzija čak i ako nas pokušaju dokračjit , samo eu i euroatlantske integracije , multikulti ...
sejdo jesi to ti ? U jednom postu kukaš, cviliš, kmečiš a u drugom bi bio agresivan. Ajde se prvo dogovori sa sobom. Zašto bih se sukobljavao oko Uskoplja s nekim a možda sutra tamo nitko od Hrvata ne bude htio živjeti. Nema potrebe za agresivnošću. EU jest dobar put. Onda se ti slažeš da je SBŽ muslimanska jer bez Uskoplja u našim rukama nema ni našeg SBŽ-a . dobro je za znat kakve imamo na forumu .
_________________ Forumaš Dudu : na komentar o slomu Herceg Bosne i Hrvata u njoj .
"Bmk da prostiš, mene u BIH još samo zanima ispratit muslimane do nula u rođenima"
|
|
Vrh |
|
|
Harezm
|
Naslov: Re: 1995.-2022. Krah multietniĆarsko-demografske politike Bošnjaka-baznian muzlims Postano: 17 vel 2022, 20:20 |
|
|
erdutos je napisao/la: Jebem vas u crnilo, Rama je u k, ali je naša, Muslimani su tu gotova priča, naši padovi su završili, ne možemo gore, njima tek kreće apokalipsa. Nešto se ljudi i vraća, nisu ovo sve rođeni, dio je i u RH rođen. Jes da su padovi, al su barem naši.
_________________ Hrvatska Hrvatom!
|
|
Vrh |
|
|
Ceha
|
Naslov: Re: 1995.-2022. Krah multietniĆarsko-demografske politike Bošnjaka-baznian muzlims Postano: 17 vel 2022, 20:24 |
|
|
espresso je napisao/la: Jel zna netko, jesmo li mi imali ikada načelnika Uskoplja od rata do danas? Na prošlim izborima smo ga trebali dobiti. Ostalo je još nešto glasova poštom, a falilo nam par glasova. Tako je bilo na predprošlimu NTravniku, pa je sada Hrvat gradonačelnik.
|
|
Vrh |
|
|
Dzemaludin_Causevic
|
Naslov: Re: 1995.-2022. Krah multietniĆarsko-demografske politike Bošnjaka-baznian muzlims Postano: 17 vel 2022, 20:31 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: Dzemaludin_Causevic je napisao/la: Dajte ljudi zar ovo nije tema o pishanju po Bosnjacima i njihovoj katastrofi, vracajte se prici o USKu i Rafalima pod hitno. Usput nadrobite i par socnih uvreda i svi sretni. Obavezne imenice dzamija, hodza, musliman, taliban, rafali pa to u neki RNG i zalijepite ovdje.
Neprirodno mi je vas ovakve citati, kako ste krenuli mozda dodjete i do SB pa da kolektivno padnete u depresiju. To bi ti volio da je ovo tema o propagandi. Ovo je tema sa realnim podacima, koji kažu da vam slijedi krah. Doslovni krah društva. U tom smislu naravno ne želimo ni sebe zavaravati. Kad su podaci loši, onda su loši, i mi kažemo da su loši. Vidis sta se desilo . Trebali ste me na vrijeme poslusati i stati na Rami, te nastaviti sa standardnim temama. Sad je gotovo, depriminaran je forumski puk. Ja sam jednom krah u SB pomenuo, dobio sam odgovor da je muhamed pedofil, tako da sam shvatio da se to ne spominje ovdje, nego samo USK, Rafali, HV, Islam i Muhamed itd. Ovakva je atmosfera bila prije par dana i pomena Rame i nesretne SB, smisljala se hrvatska imena Sarajevu, Travniku, Zenici, anschlusso se USK. dudu je napisao/la: Hrvatski pogled na USK. Fun Fact: da danas izvršimo anschluss USK-a RH bi imala manji udio rođenih Bošnjaka muslimana od Srbije.
|
|
Vrh |
|
|
Kozojeb
|
Naslov: Re: 1995.-2022. Krah multietniĆarsko-demografske politike Bošnjaka-baznian muzlims Postano: 17 vel 2022, 20:31 |
|
Pridružen/a: 11 sij 2022, 21:37 Postovi: 230 Lokacija: pobjegao iz tora
|
erdutos je napisao/la: Jebem vas u crnilo, Rama je u k, ali je naša, Muslimani su tu gotova priča, naši padovi su završili, ne možemo gore, njima tek kreće apokalipsa. Nešto se ljudi i vraća, nisu ovo sve rođeni, dio je i u RH rođen. Prozor i jeste vazda bio većinski hrvatski, samo je "grad" bio većinski bošnjački. Dobar dio njih je sada u Bugojnu (a i prije rata su se često selili prema tom mjestu). A sela prema Konjicu su već većinski-bošnjačka, pa i u ratu odbranjena.
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: 1995.-2022. Krah multietniĆarsko-demografske politike Bošnjaka-baznian muzlims Postano: 17 vel 2022, 20:37 |
|
|
Pa nije isključen anšlus ali ne nasilni. Ja ne znam čemu se nadate u toj zamišljenoj Bosni. Cijelom Mujetnamu se dprema ono što se događa USK danas.
Bošnje samo kasne za nama 10 g. Sigurno će se kupit tko god bilo što zna. Možda iz Sarajeva neće.
Tko je lud radit za 500 kad može za 2000 KM. A jednom kad se isprazni bili bi sretni s RH.
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
Vrh |
|
|
Ceha
|
Naslov: Re: 1995.-2022. Krah multietniĆarsko-demografske politike Bošnjaka-baznian muzlims Postano: 17 vel 2022, 20:40 |
|
|
AtlasOnline je napisao/la: erdutos je napisao/la: Jebem vas u crnilo, Rama je u k, ali je naša, Muslimani su tu gotova priča, naši padovi su završili, ne možemo gore, njima tek kreće apokalipsa. Nešto se ljudi i vraća, nisu ovo sve rođeni, dio je i u RH rođen. Prozor i jeste vazda bio većinski hrvatski, samo je "grad" bio većinski bošnjački. Dobar dio njih je sada u Bugojnu (a i prije rata su se često selili prema tom mjestu). A sela prema Konjicu su već većinski-bošnjačka, pa i u ratu odbranjena. Poput Hera?
|
|
Vrh |
|
|
Ceha
|
Naslov: Re: 1995.-2022. Krah multietniĆarsko-demografske politike Bošnjaka-baznian muzlims Postano: 17 vel 2022, 20:40 |
|
|
Junuz Djipalo je napisao/la: Pa nije isključen anšlus ali ne nasilni. Ja ne znam čemu se nadate u toj zamišljenoj Bosni. Cijelom Mujetnamu se dprema ono što se događa USK danas.
Bošnje samo kasne za nama 10 g. Sigurno će se kupit tko god bilo što zna. Možda iz Sarajeva neće.
Tko je lud radit za 500 kad može za 2000 KM. A jednom kad se isprazni bili bi sretni s RH. Mujetnam Baš ih to i čeka...
|
|
Vrh |
|
|
Kozojeb
|
Naslov: Re: 1995.-2022. Krah multietniĆarsko-demografske politike Bošnjaka-baznian muzlims Postano: 17 vel 2022, 20:44 |
|
|
Ceha je napisao/la: AtlasOnline je napisao/la: Prozor i jeste vazda bio većinski hrvatski, samo je "grad" bio većinski bošnjački. Dobar dio njih je sada u Bugojnu (a i prije rata su se često selili prema tom mjestu).
A sela prema Konjicu su već većinski-bošnjačka, pa i u ratu odbranjena.
Poput Hera? Ne kontam podjebavanje zbog nekog sela koje je opet dan-danas većinsko naseljeno Bošnjacima. Samo sam htio reći da je Prozor ionako vazda kao opština bila većinski naseljena Hrvatima. Ali da je grad kao grad rupa (mislim doslovce, ko je prošao onuda zna o čemu pričam), to je opće poznata stvar. Za očekivati je da će to mjesto jednog dana postati mjesto staraca.
|
|
Vrh |
|
|
Kozojeb
|
Naslov: Re: 1995.-2022. Krah multietniĆarsko-demografske politike Bošnjaka-baznian muzlims Postano: 17 vel 2022, 20:48 |
|
|
Ceha je napisao/la: Junuz Djipalo je napisao/la: Pa nije isključen anšlus ali ne nasilni. Ja ne znam čemu se nadate u toj zamišljenoj Bosni. Cijelom Mujetnamu se dprema ono što se događa USK danas.
Tko je lud radit za 500 kad može za 2000 KM. A jednom kad se isprazni bili bi sretni s RH. Mujetnam Baš ih to i čeka... Vijetnam je danas jedna od najbrže rastućih ekonomija u Aziji i sve brže se razvija, ako baš hoćeš da znaš.
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: 1995.-2022. Krah multietniĆarsko-demografske politike Bošnjaka-baznian muzlims Postano: 17 vel 2022, 21:04 |
|
|
BiH ide prema održivih milijun i pol ljudi. Od toga ajmo reći pola Bošnjaka većine nabijene u KS. Znači izvan KS sve skupa 300 k ljudi. Što s tim mogu i gdje mogu.
Rekao bih nigdje i ništa. Samo će nastavit lajat iz Sarajeva tko i dosad jer se tamo osjećaju moćni iako tramvaj ide do polusrbije.
|
|
Vrh |
|
|
Ceha
|
Naslov: Re: 1995.-2022. Krah multietniĆarsko-demografske politike Bošnjaka-baznian muzlims Postano: 17 vel 2022, 21:08 |
|
|
AtlasOnline je napisao/la: Ceha je napisao/la: Poput Hera? Ne kontam podjebavanje zbog nekog sela koje je opet dan-danas većinsko naseljeno Bošnjacima. Samo sam htio reći da je Prozor ionako vazda kao opština bila većinski naseljena Hrvatima. Ali da je grad kao grad rupa (mislim doslovce, ko je prošao onuda zna o čemu pričam), to je opće poznata stvar. Za očekivati je da će to mjesto jednog dana postati mjesto staraca. Zato što pričaš gluposti http://www.statistika.ba/?show=12&id=10766Većina sela koja su bila muslimanska su bila u središtu općine. Na kraju rata su vam ostala dva zaseoka, Šćipe i Kute i to je bilo to. Grad je rupa, ali je opet bolji nego vaš Konjic ili Dnovakuf.
|
|
Vrh |
|
|
Ceha
|
Naslov: Re: 1995.-2022. Krah multietniĆarsko-demografske politike Bošnjaka-baznian muzlims Postano: 17 vel 2022, 21:10 |
|
|
Junuz Djipalo je napisao/la: BiH ide prema održivih milijun i pol ljudi. Od toga ajmo reći pola Bošnjaka većine nabijene u KS. Znači izvan KS sve skupa 300 k ljudi. Što s tim mogu i gdje mogu.
Rekao bih nigdje i ništa. Samo će nastavit lajat iz Sarajeva tko i dosad jer se tamo osjećaju moćni iako tramvaj ide do polusrbije. Bit će enklava u Sarajevu i to je to. Mene zanima što će biti s Tuzlom. Bihaćki džep će ovim tempom spasti na 10 tisuća stanovnika.
|
|
Vrh |
|
|
Karabaja
|
Naslov: Re: 1995.-2022. Krah multietniĆarsko-demografske politike Bošnjaka-baznian muzlims Postano: 17 vel 2022, 21:11 |
|
|
Slabe ste vi Hrvati japije. Par negativnih vijesti i odmah potonuli u apatiju. Nama zadnjih 20 godina sve negativne vjesti pa opet sve gazija do gazije
_________________ Dom svoj čuva Zrinski 115
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: 1995.-2022. Krah multietniĆarsko-demografske politike Bošnjaka-baznian muzlims Postano: 17 vel 2022, 21:17 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 60794 Lokacija: DAZP HQ
|
Evo što se dogodi kad kukavelj preuzme, a bojovnici ustuknu.
Anschluss jawohl!
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
|
Kozojeb
|
Naslov: Re: 1995.-2022. Krah multietniĆarsko-demografske politike Bošnjaka-baznian muzlims Postano: 17 vel 2022, 21:22 |
|
|
Ceha je napisao/la: AtlasOnline je napisao/la: Ne kontam podjebavanje zbog nekog sela koje je opet dan-danas većinsko naseljeno Bošnjacima.
Samo sam htio reći da je Prozor ionako vazda kao opština bila većinski naseljena Hrvatima.
Ali da je grad kao grad rupa (mislim doslovce, ko je prošao onuda zna o čemu pričam), to je opće poznata stvar. Za očekivati je da će to mjesto jednog dana postati mjesto staraca.
Zato što pričaš gluposti http://www.statistika.ba/?show=12&id=10766Većina sela koja su bila muslimanska su bila u središtu općine. Na kraju rata su vam ostala dva zaseoka, Šćipe i Kute i to je bilo to. Grad je rupa, ali je opet bolji nego vaš Konjic ili Dnovakuf. Lolčina, i to velika. U Prozoru su Hrvati bila haman pa dvotrećinska većina, i tu, ja mislim, teško je bilo bilo šta uraditi. A porediti Konjic: Sa Prozorom: Može samo teški umobolnik. Donji Vakuf: Ja mislim da na ovoj slici vidiš više ravnice nego što ga ima na 90% područja Prozora. U Prozorskim selima kada zasadiš bilo šta, treba ti pola Neretve da bi raslo kako treba.
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: 1995.-2022. Krah multietniĆarsko-demografske politike Bošnjaka-baznian muzlims Postano: 17 vel 2022, 21:24 |
|
|
Konjic ima šarm, to mu se ne može oduzeti, a i na bitnom je pravcu.
Međutim to je naše samim time što je u našem kantonu.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
|
POL_GASOL
|
Naslov: Re: 1995.-2022. Krah multietniĆarsko-demografske politike Bošnjaka-baznian muzlims Postano: 17 vel 2022, 21:27 |
|
|
Karabaja je napisao/la: Slabe ste vi Hrvati japije. Par negativnih vijesti i odmah potonuli u apatiju. Nama zadnjih 20 godina sve negativne vjesti pa opet sve gazija do gazije Ne kontaju to oni, malo su poglupi.
_________________ Svjetski priznati NOBELOVAC Ivo Andrić o trokutu23%
“Mene također ova sredina smrada, loja, ljenosti i pokvarenosti poklonika arapskog varalice guši, pa sam više u Zapadnom Mostaru nego u Bosni.’’
|
|
Vrh |
|
|
Kozojeb
|
Naslov: Re: 1995.-2022. Krah multietniĆarsko-demografske politike Bošnjaka-baznian muzlims Postano: 17 vel 2022, 21:29 |
|
|
dudu je napisao/la: Konjic ima šarm, to mu se ne može oduzeti, a i na bitnom je pravcu.
Međutim to je naše samim time što je u našem kantonu. U vašem kantonu? Wow. Ja mislim da u Konjicu trenutno ima više turista iz arapskih zemalja nego Hrvata stalnih rezidenata.
|
|
Vrh |
|
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: 1995.-2022. Krah multietniĆarsko-demografske politike Bošnjaka-baznian muzlims Postano: 17 vel 2022, 21:29 |
|
|
Dzemaludin_Causevic je napisao/la: Naša Kvačica je napisao/la: To bi ti volio da je ovo tema o propagandi. Ovo je tema sa realnim podacima, koji kažu da vam slijedi krah. Doslovni krah društva. U tom smislu naravno ne želimo ni sebe zavaravati. Kad su podaci loši, onda su loši, i mi kažemo da su loši. Vidis sta se desilo . Trebali ste me na vrijeme poslusati i stati na Rami, te nastaviti sa standardnim temama. Sad je gotovo, depriminaran je forumski puk. Ja sam jednom krah u SB pomenuo, dobio sam odgovor da je muhamed pedofil, tako da sam shvatio da se to ne spominje ovdje, nego samo USK, Rafali, HV, Islam i Muhamed itd. Ovakva je atmosfera bila prije par dana i pomena Rame i nesretne SB, smisljala se hrvatska imena Sarajevu, Travniku, Zenici, anschlusso se USK. dudu je napisao/la: Hrvatski pogled na USK. Fun Fact: da danas izvršimo anschluss USK-a RH bi imala manji udio rođenih Bošnjaka muslimana od Srbije. Svašta ti povežeš u jednom postu. Kako god, nije nam namjera uljepšavati stvari da bi podigli moral.
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1017 of 2558 - 39.76%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: 1995.-2022. Krah multietniĆarsko-demografske politike Bošnjaka-baznian muzlims Postano: 17 vel 2022, 21:32 |
|
|
AtlasOnline je napisao/la: dudu je napisao/la: Konjic ima šarm, to mu se ne može oduzeti, a i na bitnom je pravcu.
Međutim to je naše samim time što je u našem kantonu. U vašem kantonu? Wow. Ja mislim da u Konjicu trenutno ima više turista iz arapskih zemalja nego Hrvata stalnih rezidenata. Konjic ima 150 rođenih godišnje, za jedno popodne smo na Ivan Sedlu i to ako ne žurimo.
|
|
Vrh |
|
|
Kozojeb
|
Naslov: Re: 1995.-2022. Krah multietniĆarsko-demografske politike Bošnjaka-baznian muzlims Postano: 17 vel 2022, 21:35 |
|
|
dudu je napisao/la: AtlasOnline je napisao/la: U vašem kantonu? Wow. Ja mislim da u Konjicu trenutno ima više turista iz arapskih zemalja nego Hrvata stalnih rezidenata.
Konjic ima 150 rođenih godišnje, za jedno popodne smo na Ivan Sedlu i to ako ne žurimo. Vi ne možete ni Bulevar preći od straha od "tamoputih Istočnjaka", ali bi se popeli do Konjica. Smanji doživljaj i vrati se na temu.
|
|
Vrh |
|
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|