|
|
Stranica: 261/315.
|
[ 7861 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
divizija
|
Naslov: Re: USA - zbirna tema Postano: 12 tra 2022, 21:45 |
|
|
Skeletor je napisao/la: Da da, odma kreće kampanja ljudska prava, prava žena, ubistvo novinara u Turskoj, hapšenje članova kraljevske porodice pre par godina i slično. Saudijci ako su pametni gledaće da izbegnu bilo kakvu saradnju sa Evropom, posebno kad se vidi kakve su Evropljani kurve ispali oko Rusije. ideja da Kina i Indija počnu dobivati rusku naftu po diskontnoj cijeni nije dobra za Saude nikako. ako im ostane samo europsko tržište im se sigurno ne sviđa
_________________ Čuvajte nacionalnu homogenost ko zjenicu oka svoga!
|
|
Vrh |
|
|
Skeletor
|
Naslov: Re: USA - zbirna tema Postano: 12 tra 2022, 21:52 |
|
Pridružen/a: 09 pro 2021, 01:01 Postovi: 3261 Lokacija: Castle Grayskull
|
divizija je napisao/la: Skeletor je napisao/la: Da da, odma kreće kampanja ljudska prava, prava žena, ubistvo novinara u Turskoj, hapšenje članova kraljevske porodice pre par godina i slično. Saudijci ako su pametni gledaće da izbegnu bilo kakvu saradnju sa Evropom, posebno kad se vidi kakve su Evropljani kurve ispali oko Rusije. ideja da Kina i Indija počnu dobivati rusku naftu po diskontnoj cijeni nije dobra za Saude nikako. ako im ostane samo europsko tržište im se sigurno ne sviđa Ne sviđa im se ni da se Iran vrati u punu proizvodnju. Ne sviđa im se ni da se vrati Venecuela. Ne sviđa im se što su Hamerikanci počeli da ih kritikuju za ljudska prava. Ne sviđa im se što ih Hamerikanci nisu podržali u Jemenu. Ne sviđa im se što su nesposobni da zauzmu Jemen a imaju veći vojni budžet od Rusije. Ne sviđa im se što su ih saveznici UAE i Egipat odjebali. Jebi ga, i meni se mnogo toga ne sviđa, život je tanjir govana iz koga gledaš da pojedeš ono što ti deluje najmanje ***.
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: USA - zbirna tema Postano: 13 tra 2022, 11:28 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 75643 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
_________________ Fun fact: I HDZ i SDA su osnovani u Zagrebu.
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
|
|
Vrh |
|
|
Šarabara
|
Naslov: Re: USA - zbirna tema Postano: 13 tra 2022, 18:08 |
|
|
Jedini nezaključani artikli su kreme za sunčanje... LOL
|
|
Vrh |
|
|
joe enter
|
Naslov: Re: USA - zbirna tema Postano: 14 tra 2022, 15:57 |
|
|
Lik je malo opičen ili na gudri ali ga totalno kontam u ludilu gde živi , i on se prosto oseća kao trans black woman. Na kraju mi je najbolje kad ga hapse pa mu pandur kaže da nazuje papuče , a on veli da to nisu papuče jer ser identifikuju kao sandale. Teraza je konza.
_________________ O turčine za nevolju kume A ti vlaše silom pobratime
|
|
Vrh |
|
|
HHerceg
|
Naslov: Re: USA - zbirna tema Postano: 14 tra 2022, 16:04 |
|
Pridružen/a: 30 tra 2020, 18:35 Postovi: 10004 Lokacija: No Country for White Men
|
Najjače kad ga pregledavaju a on se dere rape, rapist
_________________ Ta hercegovacka tragedija je bila prva vijest svih dnevnika u BIH (kod Senada prvih 15 minuta cak) a na HRTu 34 minuta. Ko tada nije razumio nikada nece.
|
|
Vrh |
|
|
joe enter
|
Naslov: Re: USA - zbirna tema Postano: 14 tra 2022, 16:21 |
|
|
TRANS PAPUČE!!
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: USA - zbirna tema Postano: 15 tra 2022, 12:38 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108339 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
Ljudi ne razumiju da svjetski mir ovisi o tom senilnom majmunu. Na svaku glupost ga mogu lako nagovoriti da potpiše. Radi se o classified MEMOs koje predjednik potpisuje za CIA / Pentagon covert akcije. Svi predsjednici su to potpisivali ali je bitno gdje su postavili granicu koja se ne prelazi. Sunmjam da ovaj ovako senilan i odlijepljen od stvarnosti je sposoban razmišljati o posljedicama.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
|
Lebowski
|
Naslov: Re: USA - zbirna tema Postano: 15 tra 2022, 13:23 |
|
|
|
Vrh |
|
|
HHerceg
|
Naslov: Re: USA - zbirna tema Postano: 16 tra 2022, 10:17 |
|
Pridružen/a: 30 tra 2020, 18:35 Postovi: 10004 Lokacija: No Country for White Men
|
_________________ Ta hercegovacka tragedija je bila prva vijest svih dnevnika u BIH (kod Senada prvih 15 minuta cak) a na HRTu 34 minuta. Ko tada nije razumio nikada nece.
|
|
Vrh |
|
|
jednoumlje
|
Naslov: Re: USA - zbirna tema Postano: 17 tra 2022, 11:53 |
|
|
Evo Biden izjavio da je za rast inflacije u USA i poskupljenja kriv: PUTIN. Ne mogu da vjerujem da ovako nesto dolazi iz mojih usta, ali meni se cini da ce oni praviti Trumpa od blata. Pa covjece koje je ovo jebanje u mozak. Svjetska sila No.1 krivi Rusiju za inflaciju u vlastitoj zemlji a ruska privreda na nivou britanske po snazi.. Kad padnem s bajsa, kriv mi Putin. Kad *** nece da mi se digne, kriv mi Putin. Kad... Nevjerovatno je koliko ih prezirem, tu US-americku elitu. To je brlog nevidjeni.
_________________ Der Staat bin ich!
za vise savjeta zapratiteme
|
|
Vrh |
|
|
jednoumlje
|
Naslov: Re: USA - zbirna tema Postano: 17 tra 2022, 15:53 |
|
|
Da li vi mislite da je ovakav lik u stanju da donosi odluke? NE znam, meni se cini da je on samo marioneta, tj. lutka, koju poTTuraju puku. Pa pogledaj jebote ovo je alchajmer samo takav.
_________________ Der Staat bin ich!
za vise savjeta zapratiteme
|
|
Vrh |
|
|
teranova
|
Naslov: Re: USA - zbirna tema Postano: 23 tra 2022, 00:56 |
|
|
Auuu! Ovo je postalo svakodnevna pojava, Ima i onaj snimak od pre neki dan kad beži od uskršnjeg zeke.
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: USA - zbirna tema Postano: 23 tra 2022, 00:58 |
|
|
Sklon sam vjerovati da bi uopće mogao izaći za govornicu i dvije kakve-takve rečenice složiti da prije toga punu šaku svakakvih tableta proguta. Jako rijetko, ali nekad, je lucidan i bistar na kratko vrijeme. To je taj kratki period kad tablete krenu tek djelovati i stimuliraju mu nervne završetke u mozgu. Ali kratko traje jer je stvorio imunitet na tablete. Zato ga ne puštaju da bude dugo pred kamerama.
|
|
Vrh |
|
|
teranova
|
Naslov: Re: USA - zbirna tema Postano: 23 tra 2022, 01:00 |
|
|
Tramp je za njega mladić, ovo ne možeš ni mrzeti više. Samo sažaljenje.
|
|
Vrh |
|
|
Th1950
|
Naslov: Re: USA - zbirna tema Postano: 23 tra 2022, 01:02 |
|
Pridružen/a: 08 lip 2021, 18:22 Postovi: 5678 Lokacija: Herceg-Bosna
|
teranova je napisao/la: Auuu! Ovo je postalo svakodnevna pojava, Ima i onaj snimak od pre neki dan kad beži od uskršnjeg zeke. daj stavi snimakl
_________________ Forumaš Dudu : na komentar o slomu Herceg Bosne i Hrvata u njoj .
"Bmk da prostiš, mene u BIH još samo zanima ispratit muslimane do nula u rođenima"
|
|
Vrh |
|
|
Th1950
|
Naslov: Re: USA - zbirna tema Postano: 23 tra 2022, 01:03 |
|
Pridružen/a: 08 lip 2021, 18:22 Postovi: 5678 Lokacija: Herceg-Bosna
|
On je ionako samo lutka ko svi američki predsjednici .l
Američka Duboka država upravlja Amerikom i Europom .
_________________ Forumaš Dudu : na komentar o slomu Herceg Bosne i Hrvata u njoj .
"Bmk da prostiš, mene u BIH još samo zanima ispratit muslimane do nula u rođenima"
|
|
Vrh |
|
|
teranova
|
Naslov: Re: USA - zbirna tema Postano: 23 tra 2022, 01:05 |
|
|
Znamo da je lutka ali gde nađoše ovoga mrca, zar nije bilo nekog mlađeg.
|
|
Vrh |
|
|
teranova
|
Naslov: Re: USA - zbirna tema Postano: 23 tra 2022, 01:07 |
|
|
Th1950 je napisao/la: teranova je napisao/la: Auuu! Ovo je postalo svakodnevna pojava, Ima i onaj snimak od pre neki dan kad beži od uskršnjeg zeke. daj stavi snimakl
|
|
Vrh |
|
|
Planina
|
Naslov: Re: USA - zbirna tema Postano: 23 tra 2022, 01:50 |
|
|
Lik je očito u žešćem stupnju demencije i kao što BBC reče da ga ne nadrogiraju sa svim živim vjerojatno ne bi znao odgovoriti na pitanje kako se zove. Ovo je postalo svakodnevnica praktički i teško je povjerovati da će dočekati kraj mandata, zamjenit će ga Kamala ili neka druga vještica.
|
|
Vrh |
|
|
bezimeni12
|
Naslov: Re: USA - zbirna tema Postano: 23 tra 2022, 04:21 |
|
|
|
Vrh |
|
|
joe enter
|
Naslov: Re: USA - zbirna tema Postano: 23 tra 2022, 13:11 |
|
|
Jen Psaki , glavna za štampu predsednika Bidena se rasplakala ma MSNBC zato što u Floridi više neće biti učitelja koji će nagovarati decu da sebi odseku sise i kite. Ali meni najveća fora je kad kaže :"Community of children". Dakle ako niste znali , odsada u Americi postoje crnačka zajednica,irska zajednica,azijska zajednica,..ali takođe i dečja zajednica. Jebali majku svoju nenormalnu , fuj.
|
|
Vrh |
|
|
Planina
|
Naslov: Re: USA - zbirna tema Postano: 23 tra 2022, 13:22 |
|
|
joe enter je napisao/la: Jen Psaki , glavna za štampu predsednika Bidena se rasplakala ma MSNBC zato što u Floridi više neće biti učitelja koji će nagovarati decu da sebi odseku sise i kite. Ali meni najveća fora je kad kaže :"Community of children". Dakle ako niste znali , odsada u Americi postoje crnačka zajednica,irska zajednica,azijska zajednica,..ali takođe i dečja zajednica. Jebali majku svoju nenormalnu , fuj. Kakva izopačena bolesna poremećena spodoba, ovo su bukvalno ludi ljudi, de molim vas pogledajte te oči facu izraze lica ponašanje, ovo je doslovno psihički bolesno sve redom. Zapadni svijet vode bolesnik do bolesnika. Uvjeren sam da ovo ne može još dugo ovako...
|
|
Vrh |
|
|
joe enter
|
Naslov: Re: USA - zbirna tema Postano: 23 tra 2022, 13:37 |
|
|
Planina je napisao/la: Kakva izopačena bolesna poremećena spodoba, ovo su bukvalno ludi ljudi, de molim vas pogledajte te oči facu izraze lica ponašanje, ovo je doslovno psihički bolesno sve redom. Zapadni svijet vode bolesnik do bolesnika. Uvjeren sam da ovo ne može još dugo ovako... Naravno da ne može još dugo ovako. Samo je pitanje vremena kad će npr.Srbija ali i Hrvatska kad joj dođe u posetu neki američki predstavnik da ih pitaju domaći novinari: "Šta je to žena i zašto se zalažu da škope decu?" , a oni neće moći ništa reći već samo optužiti novinare da su "mrzitelji". Mene brine što će doći na vlast u svetu tvrdi totalitarni desničari koji vole Putina upravo zato što niko od progresivnih snaga i tzv.umerenih ništa ne govori po ovom pitanju. Ali ja takođe mislim da će demokrate i uopšte liberalne snage doživeti jedan veliki poraz na američkim izborima , kako za kongres i senat , tako i za predsednika 2024.
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: USA - zbirna tema Postano: 24 tra 2022, 11:45 |
|
|
Biden - Kamala - Pelosi. Trio fantastikus sa kodovima za lansiranje nuklearnih misila.
|
|
Vrh |
|
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|