HercegBosna.org

HercegBosna.org

Forum Hrvata BiH

Sada je: 25 stu 2024, 13:15.

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 5517 post(ov)a ] 
Stranica Prethodna  1 ... 120, 121, 122, 123, 124, 125, 126 ... 221  Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov: Re: Njemačka
PostPostano: 07 vel 2022, 23:10 

ivica je napisao/la:
divizija je napisao/la:

ne idu, oni idu u ostalih 10 milijuna

Nema tu nema mjesta, rasporedi kako znaš.

Sva crnadija zajedno čini 7% stanovništva Njemačke.

Vrh

PostPostano: 07 vel 2022, 23:26 

Harezm je napisao/la:
divizija je napisao/la:

hoće, ali krv nije voda, i nadajmo se da ti negermanski Njemci budućnosti neće biti opičeni izvozom ludila ko ovi.

To se i ja nadam. S tim da bi to značilo kraj moderne zapadne civilizacije, for better or for worse...
Nadamo se i ...
Zatvaramo Granice

Vrh

PostPostano: 08 vel 2022, 00:27 

Planina je napisao/la:
Rijeku, Istru, Zagreb, te jazbine degenerika obavezno. A kandidata ima još ohoho. Tvoj Split recimo.

Ima li neki kraj Hrvatske koji ne bi postao spaljena zemlja nakon tebe?

Apartmanđije, uhljebi i kradeze = grobari Hrvata

Vrh

PostPostano: 08 vel 2022, 01:27 

weasel je napisao/la:
Planina je napisao/la:
Rijeku, Istru, Zagreb, te jazbine degenerika obavezno. A kandidata ima još ohoho. Tvoj Split recimo.

Ima li neki kraj Hrvatske koji ne bi postao spaljena zemlja nakon tebe?

Možda Imotski.

Vrh

PostPostano: 08 vel 2022, 19:01 

Planina je napisao/la:

Split je tebe stvoria. Da si roden u nekom selu HB svejedno bi bia buntovne i kontrarijanske psihologije pa bi se bunija protiv zatucanosti i ne znan cega. Mozda bi oplodia prvu s kojon bi spava pa bi onda mrzija ocekivanja, nedostatak slobode i obveze prema ljudima koje su ti pale u krilo i sla tu zensku u mp3 jer je vakva onakva plus jos rodila. Znan i takve likove, slicna je to psihologija.

Ljudi koji oplode prvu curu i onda bez razmisljanja slegnu ramenima, ozene je, to je sad nova stvarnost i nista se ne bune i nisu kontrarijanci ni oko ovog ostalog. Lipo prvi odu po cjepivo, ne kasne na misu, ne kritiziraju papu i ne seru puno o svakakvin zlocestim prevarama koje se kriju iza svakog ugla. Ako ih ko zajebe, visa sila ce ih kaznit i tjt, ne sekiraji se oni, plahi i dobri.

To je takva, pitoma i dobrocudna psihologija, ti su uvik smireni, ugodni, pristupacni, vedri. Takvi grade. Ne nadaju se ratu, bombama, unistenju, kataklizmi.

Nije ti nista Split kriv.

Vrh

PostPostano: 08 vel 2022, 21:00 

Velebit je napisao/la:
To je takva, pitoma i dobrocudna psihologija, ti su uvik smireni, ugodni, pristupacni, vedri. Takvi grade. Ne nadaju se ratu, bombama, unistenju, kataklizmi..

takvi su i najpogodnije ovce svakog sistema, uključujući i ovog homoglobomazohističkog

ne bih rekao da je Planina samo kontrarijanac, iako svaki pravi dinarac uvijek u određenoj mjri jest kontra sistema, ali nije kontra temeljnih ljudskih postulata - voljeti život, obitelj, žene, društvo, prirodu, slobodu.

Vrh

PostPostano: 08 vel 2022, 21:38 

Velebit je napisao/la:
Planina je napisao/la:

Split je tebe stvoria. Da si roden u nekom selu HB svejedno bi bia buntovne i kontrarijanske psihologije pa bi se bunija protiv zatucanosti i ne znan cega. Mozda bi oplodia prvu s kojon bi spava pa bi onda mrzija ocekivanja, nedostatak slobode i obveze prema ljudima koje su ti pale u krilo i sla tu zensku u mp3 jer je vakva onakva plus jos rodila. Znan i takve likove, slicna je to psihologija.

Ljudi koji oplode prvu curu i onda bez razmisljanja slegnu ramenima, ozene je, to je sad nova stvarnost i nista se ne bune i nisu kontrarijanci ni oko ovog ostalog. Lipo prvi odu po cjepivo, ne kasne na misu, ne kritiziraju papu i ne seru puno o svakakvin zlocestim prevarama koje se kriju iza svakog ugla. Ako ih ko zajebe, visa sila ce ih kaznit i tjt, ne sekiraji se oni, plahi i dobri.

To je takva, pitoma i dobrocudna psihologija, ti su uvik smireni, ugodni, pristupacni, vedri. Takvi grade. Ne nadaju se ratu, bombama, unistenju, kataklizmi.

Nije ti nista Split kriv.

Di sam ja rekao da mi je Split išta kriv? Od svojih 25-6 godina proveo sam ne znam, 75- 80% života u Splitu, 20- 25% na selu, zapravo sam zahvalan jer sam imao priliku vidjeti najbolje i najgore od oba svijeta, sve prednosti i mane jednog i drugog i to mi dosta pomoglo da shvatim koje su prave vrijednosti i u čemu je prava ljepota u životu. Netko tko je proveo cijeli život, odrastao/ izgradio se kao osoba isključivo na jednom mjestu bilo to grad ili selo teško da može uopće imati tu širinu, znam likove koji nisu u životu izašli iz kvarta, njima je sve što nije betonska džungla horor film, osjećaju se izgubljeno u prirodnom okruženju, sjećam se kako je jedan kad sam ga doveo na selo rekao "ko bi ovde živio, pa šta ovi ljudi tu rade" :laugh jednostavno takav ne vidi tu nikakvu ljepotu, beton je sve što zna, sloboda mu je stran pojam i ne zna je cijeniti.
A to što kažeš da će ljudi koji su po prirodi buntovni na selu kriviti zatucanost itd., ili u gradu cijeli taj gradski sistem i način života koji je takav kakav je, ili ako su po prirodi pomirljivi pomirit će se sa okruženjem di god da jesu, naravno da ima i toga, ali ja ne spadam u tu kategoriju jer kao što rekoh vidio sam prednosti i mane i jednog i drugog i objektivno donosim neke zaključke na temelju tih iskustava,
a jedan od tih zaključaka jest taj da su gradovi po prirodi stvari izvor svake vrste degenerluka i da je se jako teško tomu oduprijeti bez obzira na pozadinu iz koje pojedinac dolazi, u to sam se uvjerio na tisuću primjera, ti ako se ne slažeš šta da ti kažem tvoja stvar kume, ali uvjeriti me u suprotno nitko ne može, cijeli život sam na relaciji grad selo.

divizija je napisao/la:
Velebit je napisao/la:
To je takva, pitoma i dobrocudna psihologija, ti su uvik smireni, ugodni, pristupacni, vedri. Takvi grade. Ne nadaju se ratu, bombama, unistenju, kataklizmi..

takvi su i najpogodnije ovce svakog sistema, uključujući i ovog homoglobomazohističkog

ne bih rekao da je Planina samo kontrarijanac, iako svaki pravi dinarac uvijek u određenoj mjri jest kontra sistema, ali nije kontra temeljnih ljudskih postulata - voljeti život, obitelj, žene, društvo, prirodu, slobodu.

Normalno da sam protiv sistema kad je sistem sotonski i radi izravno protiv univerzalnih vrijednosti i svetinja koje si naveo, danas se sve relativizira, meni je svetinja moja obitelj, moje pleme, moja vjera, moj komad kamenjara, moja sloboda koja je najveći dar koji smo dobili od postanaka čovjeka. Svaki sistem danas radi na gaženju tih svetinja i naravno da ću im svima jebat mrtvu mater dok sam živ.

Vrh

PostPostano: 09 vel 2022, 02:45 

Idemo dalje

Citat:
Sinodalni put Katoličke crkve u Njemačkoj želi promjene prema homoseksualnosti i kontracepciji te ređenje žena

Predsjednik Njemačke biskupske konferencije Georg Bätzing plenarno zasjedanje je nazvao “velikim uspjehom”. Rekao je kako je ozračje zasjedanja bilo “vrlo povjerljivo, duboko i oslobođeno straha, podržano velikom nadom ‘da možemo promijeniti Crkvu’”.

U subotu je završilo treće plenarno zasjedanje Sinodalnog puta Katoličke Crkve u Njemačkoj. Na njemu su podržani nacrti koji pozivaju na blagoslov homoseksualnih parova, ređenje žena te promjenu crkvenog stava o kontracepciji, piše CNA, a prenosi bitno.net

Podržan blagoslov homoseksualnih parova
Sudionici su posljednjeg dana zasjedanja sa 174 glasa za, 22 protiv
i 7 suzdržanih podržali dokument koji poziva na ponovnu procjenu crkvenog pogleda na homoseksualnost. U tekstu dokumenta, između ostaloga, stoji kako “točke 2357 – 2359 i 2395 (Čistoća i homoseksualnost) Katekizma treba revidirati” u sklopu “re-evaluacije homoseksualnosti”.

Istoga dana sa 161 glasa ‘za’ 34 ‘protiv’ i 11 suzdržanih podršku je dobio i dokument koji poziva na blagoslov homoseksualnih parova.

Podsjetimo, Kongregacija za nauk vjere je u ožujku prošle godine ustvrdila kako “Crkva nema, i ne može imati, moć udjeljivanja blagoslova istospolnim zajednicama”.

Podržano ređenje žena za svećenike
Dan ranije glasalo se o tekstu koji poziva na ređenje žena. On je prihvaćen sa 174 glasa ‘za’, 30 ‘protiv’ i 6 suzdržanih. Ovo pitanje u Crkvi nije novo, a na njega se osvrnuo i Ivan Pavao II. godine 1994. godine. Bilo je to u dokumentu Ordinatio sacerdotalis u kojem je naveo kako Crkva “ne smatra sebe ovlaštenom pripustiti žene svećeničkom ređenju”.

Govoreći o istom pitanju u intervjuu za Reuters iz 2018., papa Franjo je kazao: „Ivan Pavao II. tu je bio jasan i zatvorio vrata, ja se na to više neću vraćati.”

Podržana kontracepcija
Sudionici plenarnog zasjedanja dali su podršku i dokumentu koji poziva na promjenu crkvenog stava po pitanju kontracepcije. Navedeno je kako “supružnici preuzimaju odgovornost za vrijeme kada žele postati roditelji, broj djece kojeg žele imati kao i različite metode obiteljskog planiranja”.

“U tom smislu, u Katekizmu bi se trebali izmijeniti točke: 2366 i 2367, 2396 (Plodnost ženidbe), 2368 – 2370, 2399 (Regulacija začeća)”, navodi se u tekstu koji je dobio 169 glasova podrške, dok je 30 prisutnih bilo protiv, a 6 suzdržano.

Vrijedi naglasiti kako je na zasjedanju izglasan i nacrt koji poziva na formiranje dodatnog savjetodavnog tijela pri izboru biskupa. Ono će se sastojati prvenstveno od laika. Kako navodi Vatican News: “To savjetodavno tijelo će, zajedno s dotičnim katedralnim kaptolom, sastavljati popis prijedloga prikladnih biskupskih kandidata koji se šalje u Rim.”

https://narod.hr/eu/sinodalni-put-katol ... tracepciji

Vrh

PostPostano: 09 vel 2022, 08:14 

Dobro, taj dio mi nije sporan, ispiranje mozga i jedno i drugo. Ne znam šta imam puno žalit. Crkva ionako ode pa-pa.

Vrh

PostPostano: 09 vel 2022, 08:33 

Đavlija posla. Ne znam što se pate, nek odmah osnuju njemačku sotonističku crkvu.

1027 of 2558 - 40.15%

Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.

Vrh

PostPostano: 09 vel 2022, 13:52 

Naša Kvačica je napisao/la:
Đavlija posla. Ne znam što se pate, nek odmah osnuju njemačku sotonističku crkvu.

to će raditi tek kad dokrajče katoličku Crkvu, koja gubi vjernike u Njemačkoj ko na traci

Vrh

PostPostano: 10 vel 2022, 21:44 

Velebit je napisao/la:
Istrazivanje o stavovima Nijemaca je otkrilo da je su milenijalci i zoomeri do sada najksenofobnije generacije te da imaju visu ksenofobiju i od generacija koje su odgojene u doba 3. Reicha.

slika

Znači ima nade za Nemačku .

Vrh

PostPostano: 10 vel 2022, 21:49 

Promijenila se samo definicija ksenofobije. Odatle rast.

Vrh

PostPostano: 10 vel 2022, 22:28 

weasel je napisao/la:
divizija je napisao/la:

samo me zanima kad Švabija više ne bude Švabija, kad ne bude Švaba nego tamo Turci, Bosanci i Arapi, hoće li oni naslijediti taj švapski križarski mentalitet i potrebu da sve normiraju, propisuju, svime upravljaju i sve nameću

Ma kakvi, raspast će se sve po šavovima kao Rimsko carstvo nekoć. Imaju toliko imigranata da se "njemački način života" više ne može nametnuti.
Vratit će se natrag u povijest 200 godina, na 500 državica.
U svakoj od državica će biti jedna od naseljenih imigrantskih skupina.

Tko zna možda naš mujo bude Efendija Ciriški, a Turčin beglerbeg Porajnjski :zubati

Pa istočna Nemačka je zdravija ,treba da rade na odvajanju od islam-frienldly land-a

Vrh

PostPostano: 10 vel 2022, 22:33 

storarare je napisao/la:
Pa istočna Nemačka je zdravija ,treba da rade na odvajanju od islam-frienldly land-a

zdravija je jer ima više slavesnke krvi.

svi ovi R1b narodi su pukli ko kokice. Imamo iste korijene, ali nešto se tu s braćom pošemerilo. R1a su normalniji

Vrh

PostPostano: 10 vel 2022, 22:48 

HHerceg je napisao/la:
Promijenila se samo definicija ksenofobije. Odatle rast.

Kako to može da se menja ?

Vrh

PostPostano: 10 vel 2022, 22:49 

Germany, Pollytix Strategic Research poll:

CDU/CSU-EPP: 27% (+3)
SPD-S&D: 23% (-3)
GRÜNE-G/EFA: 15%
AfD-ID: 12% (+2)
FDP-RE: 9% (-2)
LINKE-LEFT: 8% (+3)

Vrh

PostPostano: 10 vel 2022, 22:50 

Novogovor.
Evo ti primjera: slika

Vrh

PostPostano: 10 vel 2022, 22:59 

divizija je napisao/la:
ivica je napisao/la:
Etnički Nijemci nisu.
U mladim dobnim skupinama su Muhamed, Jusuf,Ivan,Sead, Saša, Maša, Ukrajinci,Rumunji,Albanci,Grci, Italijani,Španjolci,Poljaci,Sirijci,Pakistanci,Nigeriji...

u ukupnoj populaciji su etnički Njemci oko 80%, u mlađim skupinama od 50-60%, ako asimiliraju mješance

A da li se u te "Nemce" računaju iTurci koji imaju nemačko državljanstvo ?

Vrh

PostPostano: 10 vel 2022, 23:03 

storarare je napisao/la:
A da li se u te "Nemce" računaju iTurci koji imaju nemačko državljanstvo ?

ne, ukupno je njemačkh državljana 87%

Vrh

PostPostano: 10 vel 2022, 23:40 

divizija je napisao/la:
storarare je napisao/la:

zdravija je jer ima više slavesnke krvi.

svi ovi R1b narodi su pukli ko kokice. Imamo iste korijene, ali nešto se tu s braćom pošemerilo. R1a su normalniji

Vjerojatno je i komunizam učinio svoje. Koliko je god komunizam uništio istočnoeuropska društva, ipak je došlo do kakve takve inkubacije vrijednosti.

Vrh

PostPostano: 10 vel 2022, 23:41 

HHerceg je napisao/la:
Novogovor.
Evo ti primjera: slika

Ja sam po staroj definiciji rasist, po novoj nisam. :zubati

Vrh

PostPostano: 11 vel 2022, 00:16 

A bez Istočne Nemačke ?

Vrh

PostPostano: 14 vel 2022, 21:21 

Neki se čude zašto su Nijemci uvozili Turke pored Balkanaca.

Zato sto su ih doživljavali da su koplje ispred, po civilizaciji. xD

Jebiga ipak je Balkan bio periferija Istanbula, a ne obratno.

IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo

Vrh

PostPostano: 14 vel 2022, 21:35 

Robbie MO je napisao/la:
Neki se čude zašto su Nijemci uvozili Turke pored Balkanaca.

Zato sto su ih doživljavali da su koplje ispred, po civilizaciji. xD

Jebiga ipak je Balkan bio periferija Istanbula, a ne obratno.

Nema veze s tim, Amerikanci su ih pritisli da ih prime 60-ih. Americi je trebalo savezništvo s Turskom a Turci su zauzvrat tražili mogućnost zapošljavanja u zapadnoj Europi.

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 5517 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 120, 121, 122, 123, 124, 125, 126 ... 221  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Trenutno korisnika/ca: Naša Kvačica, VUKsaJUGA i 391 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Forum(o)Bir: