|
|
Stranica: 3/12.
|
[ 282 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Hagresor
|
Naslov: Re: Preminuo Ivica Osim :( Postano: 01 svi 2022, 21:45 |
|
|
TaHman za Bajram. Lele. Kad je dženaza?
_________________ Ode sve ovo u helać
|
|
Vrh |
|
|
Th1950
|
Naslov: Re: Preminuo Ivica Osim :( Postano: 01 svi 2022, 21:46 |
|
Pridružen/a: 08 lip 2021, 18:22 Postovi: 5678 Lokacija: Herceg-Bosna
|
jednoumlje je napisao/la: Posto mi ne znamo da cijenimo svoje, ima ko zna. Vrh komentara: Citat: Oakland Raider 1 1. Mai 2022, 16:10:31 0 189 R.I.P Trener Stoljeca Veliki trener, i jos veci covjek
Nezaboravno, njegova ostavka u Beogradu. "Ne mogu biti trener drzave koja bombarduje moj rodni grad." zur Diskussion Hossa! Hossa! Hossa! Olé!!! 67 1. Mai 2022, 16:09:02 0 88 Obogatio je austrijski fudba. HVALA. zur Diskussion mrfreeze 5 1. Mai 2022, 16:08:42 0 99 Nevjerovatno da ga nikad niko nije doveo na celo austrijske reprezentacije. Ljudska gromada, nevjerovatan covjek. zur Diskussion Mag. R. Topfen 1. Mai 2022, 16:08:41 0 74 Hvala za sve. Volimo te, Ivica Osim! zur Diskussion Waikiki 1. Mai 2022, 15:39:33 1 86 Sucut familiji
Nejverovatno cool karakter s jednom smirenoscu koja mu je uvijek pridavala posebnu otmjenost.
RIP nikad necemo zaboraviti bezbrojne momente koje si darovao austrijskom fudbalu zur Diskussion germgerm 32 1. Mai 2022, 15:35:31 2 167 Jednom, nakon sto je vec napustio Sturm, sam ga vidio kako kupuje jogurt u Sparu. Nikad nisam nikog vidio da je tako skoncentrisan dok kupuje jogurt. R. I. P. zur Diskussion
Et supci, preveo sam vam pa vidite malo sta i ko se u svijetu cijeni a vi mecite Praljke na avatare a imate ovakvog covjeka koji je nikao iz vaseg sjemena. Ovakvih komentara STOTINE u roku par sati. Pa da je Tito umro... boli nas *** šta austrijanci i njemci misle o nama to jest boli nas *** ko je naš "ambasador"
_________________ Forumaš Dudu : na komentar o slomu Herceg Bosne i Hrvata u njoj .
"Bmk da prostiš, mene u BIH još samo zanima ispratit muslimane do nula u rođenima"
|
|
Vrh |
|
|
lider30
|
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:11 Postovi: 23987 Lokacija: Multietnička federalna jedinica sa hrvatskom većinom
|
Ajde ne daji lažne podatke. Lik i obitelj nikakve veze s Hrvatima nemaju.
_________________ Safe European Home
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
|
Pridružen/a: 08 lis 2009, 19:58 Postovi: 37890 Lokacija: Gl. grad regije
|
Inače, velika je jugonostalgija svugdje. Jugosi koji su bili na funkcijama odškolovali su djecu i ta su sad i u privatnim tvrtkama jaki. Imaju sve, i sjećaju se dobrih vremena kad su bili privilegirani. Posebno moja generacija kojoj je doista bilo poprilično dobro u Yu. U Skopju plaču svi za Jugom. Nedavno sam bio u Kući cveća i ispred samo slovenske rege. Čudo jedno. Slovenci su iznenađujuće puno yunostalgični. Veliki gradovi u RH ne plaču baš za Yugom koliko za socijalizmom i tu naša desnica griješi. I Srbi su me iznenadili, posebno u Beogradu i NS. Čuo sam u Bg: Otkad nema Jože, lopovi se množe. No, nije ovaj simbol Yu nego samo prodani šibicar.
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Preminuo Ivica Osim :( Postano: 01 svi 2022, 21:49 |
|
|
Th1950 je napisao/la: jednoumlje je napisao/la: Posto mi ne znamo da cijenimo svoje, ima ko zna. Vrh komentara:
Et supci, preveo sam vam pa vidite malo sta i ko se u svijetu cijeni a vi mecite Praljke na avatare a imate ovakvog covjeka koji je nikao iz vaseg sjemena.
Ovakvih komentara STOTINE u roku par sati. Pa da je Tito umro... ajde banajte ovu budaletinu muslimansku Inače, obitelj Praljak je bila žešća Yu. Nećak mu je pjeske išao iz Čapljine na Titov grob kad je umro. Slobodan je ozenio muslimanku. Čovjek jest bio normalan Hrvat ali nikakav ekstremist. Manji i od ovog 'Švabe'.
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
Vrh |
|
|
mijat_tomic
|
Naslov: Re: Preminuo Ivica Osim :( Postano: 01 svi 2022, 21:51 |
|
|
jednoumlje je napisao/la: Nekad mi se cini da se Jugoslavija istinski zivjela samo u BiH. I mozda u Makedoniiji i Crnoj Gori.
Samo se kod nas pricalo srpskohrvatski a ne srpski ili hrvatski.
Samo se kod nas govorilo da si Jugosloven a ne sta ja znam..
itd..
Ispravite me ako grijesim. Grijesis. Da je tako ne bi dobila SDA, HDZ, SDS, nego markovicevi reformisti. U kojoj je btw bio i dodik kojeg islamistiski fasisti danas nazivaju nacionalistom. I kusturica koji danas ne smije doci u tkz multietnicko sarajevo. To su suplje price, da je tako ne bi mostar i sarajevo bili spaljeni do temelja. Da su hrvati vodili glavnu rijec jugoslavija se nikad ne bi raspala. Da danas uvaze izborni zakon koji predlazu hrvati bih se ne bi sigurno raspala. Vama samo treba vremena da to shvatite. Ali necete nikad, zato ce se i raspasti ova lesina zvana bih
_________________ 28.4.2023 - Krstaski vladar FBiH Christian Schmidt salje SDFA djamijase na vjecna lovista
|
|
Vrh |
|
|
daramo
|
Naslov: Re: Preminuo Ivica Osim :( Postano: 01 svi 2022, 21:52 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 11:47 Postovi: 39347 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
Niti je bio etnički Hrvat, niti imao ikakve veze s Hrvatima, niti hrvatskim nogometom.
_________________ mostarski europski
|
|
Vrh |
|
|
Th1950
|
Naslov: Re: Preminuo Ivica Osim :( Postano: 01 svi 2022, 21:54 |
|
Pridružen/a: 08 lip 2021, 18:22 Postovi: 5678 Lokacija: Herceg-Bosna
|
Junuz Djipalo je napisao/la: Th1950 je napisao/la: ajde banajte ovu budaletinu muslimansku Inače, obitelj Praljak je bila žešća Yu. Nećak mu je pjeske išao iz Čapljine na Titov grob kad je umro. Slobodan je ozenio muslimanku. Čovjek jest bio normalan Hrvat ali nikakav ekstremist. Manji i od ovog 'Švabe'. nisi ekstremist valjda ako ne ideš na titov grob ili ako ne oženiš muslimanku pobogu ... junuze
_________________ Forumaš Dudu : na komentar o slomu Herceg Bosne i Hrvata u njoj .
"Bmk da prostiš, mene u BIH još samo zanima ispratit muslimane do nula u rođenima"
|
|
Vrh |
|
|
mijat_tomic
|
Naslov: Re: Preminuo Ivica Osim :( Postano: 01 svi 2022, 21:56 |
|
|
Junuz Djipalo je napisao/la: Inače, velika je jugonostalgija svugdje. Jugosi koji su bili na funkcijama odškolovali su djecu i ta su sad i u privatnim tvrtkama jaki. Imaju sve, i sjećaju se dobrih vremena kad su bili privilegirani. Posebno moja generacija kojoj je doista bilo poprilično dobro u Yu. U Skopju plaču svi za Jugom. Nedavno sam bio u Kući cveća i ispred samo slovenske rege. Čudo jedno. Slovenci su iznenađujuće puno yunostalgični. Veliki gradovi u RH ne plaču baš za Yugom koliko za socijalizmom i tu naša desnica griješi. I Srbi su me iznenadili, posebno u Beogradu i NS. Čuo sam u Bg: Otkad nema Jože, lopovi se množe. No, nije ovaj simbol Yu nego samo prodani šibicar. Naravno da je prodani sibicar. Evo recimo ja cijenim johnnija stulica, iako se s njim ne slazem. Jer ima svoj stav i svima jebe mater odreda. Otiso covjek u nizozemsku i ne zeli cut vise za ove prostore. To je pravi jugoslaven, ne ovaj mlatimudan
_________________ 28.4.2023 - Krstaski vladar FBiH Christian Schmidt salje SDFA djamijase na vjecna lovista
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Preminuo Ivica Osim :( Postano: 01 svi 2022, 22:36 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 59886 Lokacija: DAZP HQ
|
zapamtio sam ga samo po dobroj analizi Hrvatske odmah nakon svjetskog 2006. karijera prosječna, za njega je i Otto Barić velikan, čuj Sturm Graz i Japan.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Preminuo Ivica Osim :( Postano: 01 svi 2022, 22:43 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108339 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
Ko je Ivica Osim ?
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Preminuo Ivica Osim :( Postano: 01 svi 2022, 22:46 |
|
|
Pogriješio sam, nije izgubio od Kolumbije nego Njemačke 4:1 https://www.google.com/search?q=jugosla ... ;ln;fp;1;;Sa Savičevićem i Prosinečkim koji su tad bili najbolji na svijetu. Hrvatska mezi Nijemce redovno od osamostaljenja.
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Preminuo Ivica Osim :( Postano: 01 svi 2022, 22:51 |
|
|
Junuz Djipalo je napisao/la: Pogriješio sam, nije izgubio od Kolumbije nego Njemačke 4:1 https://www.google.com/search?q=jugosla ... ;ln;fp;1;;Sa Savičevićem i Prosinečkim koji su tad bili najbolji na svijetu. Hrvatska mezi Nijemce redovno od osamostaljenja. popuši 4-1 i onda kaže da smo bili prvaci ne bi se raspala Jugoslavija. bio sam premal da bih 1990. čuo za Osima, ali jedno od prvih nogometnih sjećanja mi je na tu Jugoslaviju, slavlje nakon što je Argentina pobjedila i vrijeđanje mog starog prema svom zemi kod kojeg smo gledali utakmicu i koji je navijao za Jugoslaviju. znam da sam kao sumanut skakao nakon pobjede Argentine po komandi.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
|
PCM
|
Naslov: Re: Preminuo Ivica Osim :( Postano: 01 svi 2022, 22:51 |
|
|
Lik je mrtav hladan tvrdio da je Jugoslavija postala svjetski prvak u Italiji, da rata nebi bilo.
_________________ Muslimane ko je kleo, nije dangubio.
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Preminuo Ivica Osim :( Postano: 01 svi 2022, 22:53 |
|
|
PCM je napisao/la: Lik je mrtav hladan tvrdio da je Jugoslavija postala svjetski prvak u Italiji, da rata nebi bilo. možemo razglabati ima li tu možda i nekog promila mogućnosti, ali započneš turnir s porazom 4-1 od kasnijeg prvaka i onda naknadno kažeš da si zamalo bio svjetski prvak, kao da je u finalu izgubio.
|
|
Vrh |
|
|
PCM
|
Naslov: Re: Preminuo Ivica Osim :( Postano: 01 svi 2022, 22:57 |
|
|
dudu je napisao/la: PCM je napisao/la: Lik je mrtav hladan tvrdio da je Jugoslavija postala svjetski prvak u Italiji, da rata nebi bilo. možemo razglabati ima li tu možda i nekog promila mogućnosti, ali započneš turnir s porazom 4-1 od kasnijeg prvaka i onda naknadno kažeš da si zamalo bio svjetski prvak, kao da je u finalu izgubio. Vjerovatno mozemo povuci potencijalnu paralelu kako je Zvezdino osvajanje Kupa Prvaka samo dodatno učvrstilo jugoslavenstvo u svijem našijem socijalističkim republikama. Vjerovatno bi isto tako i osvajanje svjetskog prvenstva samo dodatno učvrstilo odveć postojano kano klisurine sjećanje na herojsku borbu naših predaka u očuvanju svima nam voljene Juge.
|
|
Vrh |
|
|
novem
|
Naslov: Re: Preminuo Ivica Osim :( Postano: 01 svi 2022, 23:00 |
|
|
PCM je napisao/la: Lik je mrtav hladan tvrdio da je Jugoslavija postala svjetski prvak u Italiji, da rata nebi bilo. Da je se 1990. a ne pred smrt Branko Mikulić krstio, možda isto rata ne bi bilo, moglo bi se isto tako tvrditi.
_________________ - Sarajevo drugi u svijetu po broju izdanih radnih viza za Njemačku 2022. - Luka Mišetić: Haag nigdje i nikad nije tvrdio da je Herceg-Bosna UZP. - Reis: Država nam curi kroz prste poput pijeska.
|
|
Vrh |
|
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Preminuo Ivica Osim :( Postano: 01 svi 2022, 23:00 |
|
|
PCM je napisao/la: Lik je mrtav hladan tvrdio da je Jugoslavija postala svjetski prvak u Italiji, da rata nebi bilo.
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1062 of 2558 - 41.52%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
|
novem
|
Naslov: Re: Preminuo Ivica Osim :( Postano: 01 svi 2022, 23:02 |
|
|
PCM je napisao/la: dudu je napisao/la: možemo razglabati ima li tu možda i nekog promila mogućnosti, ali započneš turnir s porazom 4-1 od kasnijeg prvaka i onda naknadno kažeš da si zamalo bio svjetski prvak, kao da je u finalu izgubio.
Vjerovatno mozemo povuci potencijalnu paralelu kako je Zvezdino osvajanje Kupa Prvaka samo dodatno učvrstilo jugoslavenstvo u svijem našijem socijalističkim republikama. Vjerovatno bi isto tako i osvajanje svjetskog prvenstva samo dodatno učvrstilo odveć postojano kano klisurine sjećanje na herojsku borbu naših predaka u očuvanju svima nam voljene Juge. Bi, za koji tjedan.
_________________ - Sarajevo drugi u svijetu po broju izdanih radnih viza za Njemačku 2022. - Luka Mišetić: Haag nigdje i nikad nije tvrdio da je Herceg-Bosna UZP. - Reis: Država nam curi kroz prste poput pijeska.
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Preminuo Ivica Osim :( Postano: 01 svi 2022, 23:04 |
|
|
Svjetsko je bilo nakon svibanjskih promjena, nacionalizmi na vrhuncu, kod mene se kao i kod većine koja je pratila navijalo protiv Jugoslavije, baš zdušno. Jedna prijateljska se prije prvenstva odigrala u Maksimiru protiv Nizozemske, stadion navijao za Nizozemce. Ide himna Hej Slaveni, prvo zvižde pa kreće Lijepa naša. Jebeni snimci.
|
|
Vrh |
|
|
PCM
|
Naslov: Re: Preminuo Ivica Osim :( Postano: 01 svi 2022, 23:10 |
|
|
Rahmetli Osim je posebno bio ljut nakon te zagrebačke utakmice, u šoku. Ko Muslimani u šoku kako to ne navijaju za “Bosnu” u Mostaru, Širokom ili Banja Luci
|
|
Vrh |
|
|
novem
|
Naslov: Re: Preminuo Ivica Osim :( Postano: 01 svi 2022, 23:21 |
|
|
I hotelsko poduzeće na nacionalnim dresovima.
|
|
Vrh |
|
|
OptimisticniVeSeljak
|
Naslov: Re: Preminuo Ivica Osim :( Postano: 01 svi 2022, 23:26 |
|
|
Umro je jedan od najpoznatiji Bošnjaka katolika . Nadam se da će dženaza biti što veća.
|
|
Vrh |
|
|
kiler
|
Naslov: Re: Preminuo Ivica Osim :( Postano: 02 svi 2022, 00:05 |
|
Pridružen/a: 22 lis 2010, 14:26 Postovi: 7393 Lokacija: Ulica Rajkovačića i Čalušića bb
|
Junuz Djipalo je napisao/la: jednoumlje je napisao/la: Sve oprastate, samo kozmopolitizam ne. Nije on bio kozmopolit nego se pobošnjačio. Kao Meša Selimović što je postao Srbin. Ja sam kozmopolit a vi ste mujetnamci kao i on. Ali eto, pokoj mu duši. Nisam mu nikad oprostio poraz od Kolumbije 4:1. Nije on baš neki trener bio. S onakvom ekipom ništa nije napravio. Njemačke.
_________________ Vuk dlaku mijenja, ćud nikada.
Glas za HDZ RH jeste glas za Voju Stanimirovića.
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Preminuo Ivica Osim :( Postano: 02 svi 2022, 00:16 |
|
|
BBC je napisao/la: Ko je Ivica Osim ? Čovjek koji je dao otkaz kad su mu Srbi napali Muslimane. Dok su ubijali Hrvate uživao u Beogradu.
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 13 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|