Naslov: Re: Milanovic - ulazak Finske u NATO uvjetovati izbornim zakonom
Postano: 03 svi 2022, 22:26
Th1950 je napisao/la:
Hofer je napisao/la:
Lijepo je biti optimista dečki, samo malo realnosti nije na odmet. Pustili su vodu za vama, i EU, i Ameri, i Plenki, samo ze Zoki još iz zadnje klupe koprca, al njega svakako niko ništa ne pita
Bit će vama šega kad vam Milanović pošalje 15-tak tisuća Hrvatskih trupa zajedno sa 20-tak tisuća UZP-ovaca da vam zube pročačkamo , kad vam to napravimo hebe nam se šta će nam zapadna govna radit .
ne lupaj gluposti......i ne spuštaj se na razini lojavaca
Šta mislis cemu ono naoruzavanje srbije? mislim bez presedana su se naoruzali,otkidali od zdravstva,sta mislis sta ce se desit nakon izbora,sta ce dodik napravit?
Odaću ti tajno, da bi lakše ispunili obaveze za prijem u NATO savez.
Osim toga, mi se bojimo samo dragog boga, Srbije nikako, ne znam kolko oružja da imaju.
sa fk3 i mi35-cama , t-72b3 ući će u NATO za nekih 50-tak godina .
Jedino mogu uć u Sarajevo i Zenicu zajedno sa Hrvatskim dobrovoljcima .
_________________ Forumaš Dudu : na komentar o slomu Herceg Bosne i Hrvata u njoj .
"Bmk da prostiš, mene u BIH još samo zanima ispratit muslimane do nula u rođenima"
Postano: 03 svi 2022, 22:44
Th1950 je napisao/la:
Izgleda da će Srbija priznat Kosovo a ovo silno oružje koje su kupili treba negdje upotrjebit
kukulele UZP na vidiku
Jebote ajde mi nacrtajte ikakav drugaciji slijed dogadjaja a da je takticki ispravan' Vucic podrzava sarajevo u unitarizaciji i ukida RS a svijet povlaci priznanje kosova te srbija priikljucuje kosovsku nebitnu šumu + trilion albanaca!!!
Kolko su glupi ljudi koji misle da je srbima kosovo bitno,srbi 300 godina pokusavaju svim silama da se sire na zapad!
Osamdesetcetvorkama u NATO Hofer je osmica kolko je glup
_________________ Jedino oružje im je pero, ali su nepismeni.
Postano: 03 svi 2022, 22:57
Pridružen/a: 17 ožu 2021, 15:33 Postovi: 10937 Lokacija: Global South
Eminencija je napisao/la:
Th1950 je napisao/la:
Izgleda da će Srbija priznat Kosovo a ovo silno oružje koje su kupili treba negdje upotrjebit
kukulele UZP na vidiku
Jebote ajde mi nacrtajte ikakav drugaciji slijed dogadjaja a da je takticki ispravan' Vucic podrzava sarajevo u unitarizaciji i ukida RS a svijet povlaci priznanje kosova te srbija priikljucuje kosovsku nebitnu šumu + trilion albanaca!!!
Kolko su glupi ljudi koji misle da je srbima kosovo bitno,srbi 300 godina pokusavaju svim silama da se sire na zapad!
Koliko Srbi imaju pjesama o Kosovu a koliko i širenju na zapad? Eminencijo glup si a tvoj očaj to lijepo hajlajtuje. Sad ce vam Srbi oslobodit HB? Jel može niže?
Koliko Srbi imaju pjesama o Kosovu a koliko i širenju na zapad? Eminencijo glup si a tvoj očaj to lijepo hajlajtuje. Sad ce vam Srbi oslobodit HB? Jel može niže?
Oslobodit će Srbi Gračanicu Kakanj i Bugojno .
Meni je dovoljno da opet to bude kršćansko .
Al će vas lemat ovim pegazima i sa svime i svačime šta su uzeli zadnjih godina za 7 milijardi eura .
_________________ Forumaš Dudu : na komentar o slomu Herceg Bosne i Hrvata u njoj .
"Bmk da prostiš, mene u BIH još samo zanima ispratit muslimane do nula u rođenima"
Postano: 04 svi 2022, 08:29
Od koga on zapravo traži podršku, od Amerike, EU? Što nas on osobno ne natjera.
Da izvrše pritisak na Bakira, kako kaže?
Pa nije Bosna Bakirova prćija da Bakir trguje njom tek tako, ima Bakir da polaže račune onima koji su glasali za njega ali i onima koji nisu. Nemamo mi rezervne domovine kao neki. Ako ustukne pred uzp-genocidaškom koalicijom, politička je prošlost.
Babo mu je potpiso' Dejton i nismo nimalo sretni s tim, bolje mu je da se ne igra.
Postano: 04 svi 2022, 08:34
Pridružen/a: 08 lis 2009, 18:58 Postovi: 37889 Lokacija: Gl. grad regije
mirusvijetu je napisao/la:
Od koga on zapravo traži podršku, od Amerike, EU? Što nas on osobno ne natjera.
Da izvrše pritisak na Bakira, kako kaže?
Pa nije Bosna Bakirova prćija da Bakir trguje njom tek tako, ima Bakir da polaže račune onima koji su glasali za njega ali i onima koji nisu. Nemamo mi rezervne domovine kao neki. Ako ustukne pred uzp-genocidaškom koalicijom, politička je prošlost.
Babo mu je potpiso' Dejton i nismo nimalo sretni s tim, bolje mu je da se ne igra.
Gradnja Pelješkog mosta i borba za institucionalnu zaštitu Hrvata BiH je jasno odmicanje od bilo kakvih teritorijalnih pretenzija na BiH. Svaki normalni čovjek ne kuži u čemu je problem.
Ne kužim što bi izgubili time da imamo svog člana predsjedništva i svoje ljude u DN?
Pričekate par godina, možda se iseljavanje nastavi pa ne bude moguće uopće složit bilo kakvu izbornu jedinicu. Trebate se posvetit sebi a ne nama, jer padate kao kruške, strmoglavo.
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
Postano: 04 svi 2022, 08:46
Pridružen/a: 13 ožu 2019, 21:34 Postovi: 12584 Lokacija: Sjeverna Bosna
Iseljavanje se zaustavlja i krece povratak. Obecanje zemlje hrle ka hiperinflaciji i posljedicno nemirnom okruzenju, zasto bi neko ostao u zemlji gdje te svaki tjedan docekaju nove vece cijene kruha i sl?
_________________ Prigovara nekome da nije izašao iz 90tih, a on sam i dalje neuspješno ratuje protiv Osmanlija.
Postano: 04 svi 2022, 08:49
Junuz Djipalo je napisao/la:
Trebate se posvetit sebi a ne nama, jer padate kao kruške, strmoglavo.
Jah Evo recimo da je tako, a nije. Vi padate strmoglavo ali nebitno. Recimo da si u pravu. I kakve to veze ima sa izbornim zakonom i našom politikom. Prije da bi imalo obrnuti efekt, naše popuštanje bi dovelo da naše propasti. Ne trebaju nam neka nova dejtonska kvazidemokratska rješenja, u kojima bi štovatelji Mladića i Šuška sa 2:1 poništavali volju 60 % glasačkog probosankog tijela. Imamo jedan Dejton iz 1995. i svakim danom uviđamo da ga nije trebalo potpisivati i da je rat trebalo nastaviti.
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.