HercegBosna.org

HercegBosna.org

Forum Hrvata BiH

Sada je: 09 vel 2025, 11:45.

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 1763 post(ov)a ] 
Stranica Prethodna  1 ... 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39 ... 71  Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov: Re: Milanovic - ulazak Finske u NATO uvjetovati izbornim zakonom
PostPostano: 04 svi 2022, 14:52 

Hroboatos je napisao/la:

Ovo nije poraz, crno-bijelo, nego šansa da se poduzme nešto.

Djela, a ne riječi.

prvo i osnovn, ovo JEST poraz, ovo je kao kad su Srbi potpisali erdutski sporazum i mirno postali dio Hrvatske u Podunavlju.

Herceg-bosna, za koju je poginulo tisuće Hrvata, od jeseni se mirno integrira u muslimanski entitet.

to je PORAZ da ne može biti veći.

Što se tiče djela, evo Milanović nudi neka. Ne kažem da bi upalilo, ali čovjek bar pokušava. Jedno je sigurno, dok je HR vlada čvrsto na liniji euroatlantskog mainstreama, mi bolje proći nećemo.

Naše karte trenutno nsiu dobre, jer Zapad stoji iza ****, i moja je procjena da ukoliko ne dođe do teže destabilizacije euroatlantskog poretka, mi ne možemo drugo nego nastaviti gubiti. Samo što Hrvati ne shvaćaju da mi nismo željeno čedo tog poretka, nego nusprodukt raspada istočnog bloka. I da je naš interes da se taj poredak raspadne danas, kao što nam je bio interes da se hladnoratovski proedak raspadne jučer.

Ostane li Zapad čvrst i monolitan, mi smo ga spušili, ali što ćeš, svijet nije pravedan.

Vrh

PostPostano: 04 svi 2022, 14:53 

Cackace mujo ali ne smije on direktno u glavu, jer nema cime. To znaju i ovi nasi Jude, pa se ne uzbudjuju toliko.

Njima ce fotelje ostati u ovom ili onom scenariju.

To je samo dzamijaska takija, oni ce nesto, prijatelju oni 30 godina ukidaju RS, ukidaju Hrvate, Srbe, a i dalje im je granica na Kozijoj Cupriji. Pet minuta autom sa Bascarsije. Iza Kozije Cuprije je Srbija. Iza Kobiljace Hrvatska.

Bi mujo, rado, ali nema cime. Mujo se uzda u gospodara sa zapada, koji ce mu donijeti gradjansku. To je sve sto mujo moze. Sve ostalo je Bakirova takija, Niksiceva, nastavi niz.

Mujagi je vjerojatno i gazda rekao da ne pokusava ukinuti Hrvate, onak imacete izbore ali nemojte pokusavati nista radikalno. Pretpostavljam, jer mujo bi to uradio i ranije, da moze. Ili da smije.
Pokusali su sa platformama i alijansama, nisu dobili nista.

Problemk kod hadezea je izostanak muda, i pristanak na trule kompromise. Da, nece mujo formirati islamsku federaciju, ali ce i dalje pokusavati nesto, cackati jelte. U svemu tome ja ne vidim smisao, sa hrvatske strane, za mujinu stranu bas me briga. I nas narod ode, vec je otisao, to sto ide i mujo slaba je utjeha.

Kao i ona utjehga da ce nakarada i dalje biti blokirana, unistavana iznutra. Slaba je to utjeha kad nemas svoj entitet, nemas nista opipljivo, imas samo mlatimudane iz HDZa u njihovim foteljama i nekakvu utjehu da eto nisi bas skroz iskorijenjen na svojim pradjedovskim ognjistima.

Vrh

PostPostano: 04 svi 2022, 14:53 

Kaftanzoglio je napisao/la:
Ne znam da li je Milanović uopće ovo trebao izjavljivati ili samo to napraviti kad dođe vrijeme. Ovako je dao vremena zapadu da smisle neko lukavstvo i neutraliziraju njegove ideje. Dok balkanski rmpalija maše rukama i nogama i galami, oni rade mozgom i tu su jači jedno 3 klase.

Milanović tu ne može ništa bez HR vlade i sabora, on je to izjavio da uzdrma i raskrinka HDZ, ako ih već ne može potaknuti na akciju

Vrh

PostPostano: 04 svi 2022, 14:55 

Ne znam da li je Milanović uopće ovo trebao izjavljivati ili samo to napraviti kad dođe vrijeme. Ovako je dao vremena zapadu da smisle neko lukavstvo i neutraliziraju njegove ideje. Dok balkanski rmpalija maše rukama i nogama i galami, oni rade mozgom i tu su jači jedno 3 klase.

Hebrang je rekao da je Milanovićeva dobra ideja, no da je trebao diplomatski. A ovako se izlajao, što je i moje mišljenje. Trebao je jasno razraditi strategiju koraka blokade, a ne ovako sirovo ..

Vrh

PostPostano: 04 svi 2022, 14:55 

crni_bombarder je napisao/la:
Cackace mujo ali ne smije on direktno u glavu, jer nema cime. To znaju i ovi nasi Jude, pa se ne uzbudjuju toliko.

Njima ce fotelje ostati u ovom ili onom scenariju.

To je samo dzamijaska takija, oni ce nesto, prijatelju oni 30 godina ukidaju RS, ukidaju Hrvate, Srbe, a i dalje im je granica na Kozijoj Cupriji. Pet minuta autom sa Bascarsije. Iza Kozije Cuprije je Srbija. Iza Kobiljace Hrvatska.

Bi mujo, rado, ali nema cime. Mujo se uzda u gospodara sa zapada, koji ce mu donijeti gradjansku. To je sve sto mujo moze. Sve ostalo je Bakirova takija, Niksiceva, nastavi niz.

Mujagi je vjerojatno i gazda rekao da ne pokusava ukinuti Hrvate, onak imacete izbore ali nemojte pokusavati nista radikalno. Pretpostavljam, jer mujo bi to uradio i ranije, da moze. Ili da smije.
Pokusali su sa platformama i alijansama, nisu dobili nista.

Problemk kod hadezea je izostanak muda, i pristanak na trule kompromise. Da, nece mujo formirati islamsku federaciju, ali ce i dalje pokusavati nesto, cackati jelte. U svemu tome ja ne vidim smisao, sa hrvatske strane, za mujinu stranu bas me briga. I nas narod ode, vec je otisao, to sto ide i mujo slaba je utjeha.

Kao i ona utjehga da ce nakarada i dalje biti blokirana, unistavana iznutra. Slaba je to utjeha kad nemas svoj entitet, nemas nista opipljivo, imas samo mlatimudane iz HDZa u njihovim foteljama i nekakvu utjehu da eto nisi bas skroz iskorijenjen na svojim pradjedovskim ognjistima.

pa neže mujo direktno, ići će malo po malo, jasno je to. kod platformi i alijanski su POPRILIČNO štete napravili nama, a i sada će.

Vrh

PostPostano: 04 svi 2022, 14:56 

Hroboatos je napisao/la:
[
Hebrang je rekao da je Milanovićeva dobra ideja, no da je trebao diplomatski. A ovako se izlajao, što je i moje mišljenje. Trebao je jasno razraditi strategiju koraka blokade, a ne ovako sirovo ..

problem je što se to s Plenkovićem ne može, s njime nema komunikacije jer je uvrijeđen. Ne može se uopće koordinirati vanjska politika, što se po ustavu mora. Plenkimoon izigrava uvrijeđenu frajlu i neće pričat s drugim brdom.
I nema ŠANSE da ovaj i tiho i ikako pokuša nešto kontra mainstreama, ovime ga je Zoki pokušai istjerati na čistac.

Vrh

PostPostano: 04 svi 2022, 14:57 

Hroboatos je napisao/la:

Odakle ti da nije pokušao diplomatski ali da ga nitko nije bendao ozbiljno jer ih Plenković uvjeravao da je to samo politicki spin za izbore u Hrvatskoj.

Vrh

PostPostano: 04 svi 2022, 15:01 

Pravimo i mi njima stetu svakodnevno, ta steta o kojoj govoris, ekonomska, ona je neizbjezna ovako ili onako.

Drugu stetu alijansom i platformom nisu napravili, politicki su sebi napravili stetu.

Uostalom, i bakirovo "skidanje okova" je u krajnjem takija krezubanerima koja se uklapa u onu takiju kako mu narod iz drzave bjezi jer hustase i cetnici, Colvic i Dodik ne daju napredak. To je bakiru dobrodosla takija, nece valjda reci "mi smo krivi jer propadamo". On se jelte bori, ali Covic i Dodik su krivi za sve.

Ti iz Hrvatske ne vidis vjerojatno, ali muslimanska politika je trula, covjece koliko su nasi uzasni oni su jos gori. Pogledaj im samo rezultate, i namjensku industriju kojom se busaju u prsa, unistavaju. Radnici nemaju place, strajkuju. Gdje im je sport, kultura, ekonomija, sve im propada. Gorazde kojim su se busali u prsa kao "naprednom gradu", propada, sve im je propalo i afera stize jedna drugu.

Njih i nakaradu na zivotu odrzava samo zapad, samo i iskljucivo. Cak i ekonomski, oni 30 godina zive od sadake, od kredita zapada, od donacija. Sadakistan, tako i sami zovu svoju nakaradu.
Ne mogu oni nista, ali ponavljam se milijuniti put, nisu nama mujage problem nego ovi nasi. I nas "prirodni saveznik" sa zapada.

I ovo povijanje kicme je zbog saveznika.

Vrh

PostPostano: 04 svi 2022, 15:07 

voldemort je napisao/la:
Od Milanovićeve potencijalne blokade nažalost neće biti ništa jer hrvatski HDZ nije spreman žrtvovati komociju i lijepe veze s europskim establišmentom zarad nacionalnih interesa. Milanović nema alate u ruci kojima sam može ostvariti blokadu, HDZ već ima saborsku većinu za ratifikaciju. Milanoviću ostaje medijska paljba, ali u svojoj bitci nema nekih saveznika: gotovo svi hrvatski mediji su apsolutno protiv njega i nameću tezu da će biti ugrožen hrvatski ulazak u Šengen i eurozonu. Prosječan Hrvat nije nešto zagrijan za eurozonu (relativno je ravnodušan), ali bi volili ući u Šengen (dok je za nas iz BiH ulazak Hrvatske u Šengen čak i štetan, recimo Irska nije u Šengenu kako bi mogla imati meku granicu sa Sj. Irskom). Između sukoba s Njemačkom, potencijalne blokade ulaska u Šengen ili potencijalnim ucjenama EU fondovima i prava Hrvata u BiH, prosječan Hrvat koji živi u Hrvatskoj, oblikovan da nema pojma o BiH i djelomično odgajan u atmosferi prijezira prema Hrvatima u BiH neće odabrati našu stranu.

Ja mislim da je izvorište ovakve političke situacije ( a posljedično to može bit, ili već i jest, i ekonomske, i naravno demografske ) Hrvata u BiH u našem hrvatskom mindsetu. Naš hrvatski mindset je zasnovan na slijepoj vjeri u američku vanjsku politiku. Kada kažem naš hrvatski mindset, mislim i na mindset Hrvata u RH i u BiH.
Mi ovdje krivimo Plenkija,Čovića,Bakira,reis Kavazovića, a zaboravljamo koja država stoji iza uništavanja Washingtonskog i Daytonskog mirovnog sporazuma. I to na štetu Hrvata, na štetu decentralizirane BiH, na štetu BiH koja ne bi bila isključivo po mjeri Muslimana. Neki će možda okriviti "germansku" politiku u BiH, ali, zar ti misle da Amerikanci nisu upoznati s mogućim posljedicama ovih i onih intervencija visokih predstavnika ili lobiranja raznih diplomata koji su vezali ruke političarima u BiH? Zar ti misle da Amerikanci nisu blagoslovili te "germanske" politike u BiH, da "Germani" to rade protiv američke volje? Zar konačno, nakon što smo se ovih mjeseci svi još jednom uvjerili u stupanj suvereniteta EU, netko misli da zapravo te "germanske" politike nisu u svojoj biti američke politike?
Schmidt je zapravo službenik američke vanjske politike u BiH, kao što je to onodobno bio i Petritsch. Bez obzira što su oni došli iz Njemačke, odnosno Austrije.
Amerika i dalje podupire tzv. "funkcionalnu" BiH, tj. centraliziranu BiH, Amerika i dalje svojim utjecajem u Ustavnom sudu BiH preko stranih sudaca se svrstava uz Muslimane i razvlašćuje Republiku Srpsku. Amerikanci se jesu pomirili s time da postoji Republika Srpska, da postoje kantoni u Federaciji. No američka politika i dalje ide u smjeru svođenja ovlasti i Srpske i kantona na protokol. Ako je vjerovati novinaru Krešiću, izgleda da je nedavno na pregovorima oko izmjena IZ upravo novi američki veleposlanik dao svoje ruke pri propasti pregovora. Kao i Schmidt u Neumu. Amerikanci daju ovlaštenje Muslimanki Turković da obavijesti javnost o uvođenju sankcija Dodiku.
Amerikanci nikada od završetka rata nisu zavrnuli ruku Muslimanima.

I nakon svega, nakon kontinuirane američke politike uništenja Hrvata u BiH, mi bi trebali vjerovati Americi.
No eto, koga briga za Dom Naroda, koga briga za to što drugi nameću Hrvatima "predstavnike", bitnije je pobrinut se za ukr izbjeglice u Međugorju, stavit ukr zastavu, zastavu onih koji su sponzorirani od istih onih koji uništavaju moj narod u BiH.

Prihvatimo realnost za početak, a ona je takva da Amerika nije nikakav saveznik Hrvatima u BiH. Ona može bit jedino saveznik Hrvatima u RH i u BiH kojima je bitnije da susjedu crkne krava, prevedeno, da se naudi Srbima. Jer tko će im nauditi ako ne Amerika i njene podguzne muhe. A kako će nama biti, to nije bitno. No to nisu pravi politički Hrvati, oni više mrze tuđe no što vole svoje. Samo mi se čini da je takvih previše u nas.
Nakon što prihvatimo istinu, realnost, onda sami odlučimo hoćemo li čekati da se Amerika sama od sebe promjeni, tj. da tamošnje elite promjene svoj svjetonazor i interese koji nisu nekakva kratkotrajna ludorija već dobro osmišljena agenda. Ili ćemo drugačijim putem.
Problem je u tome što mnogi ni dalje nisu spremni prihvatiti tu realnost, a bez toga ne može se krenuti dalje.

Vrh

PostPostano: 04 svi 2022, 15:08 

crni_bombarder je napisao/la:
I ovo povijanje kicme je zbog saveznika.

znm ja to, zato sam se nadao da će Rusi ove malo uzdrmati ali prdnuše i oni u rosu

Vrh

PostPostano: 04 svi 2022, 15:10 

Hofer je napisao/la:
Scholz: Njemačka snažno podržava i insistira na pristupanju Švedske i Finske u NATO.

Đe Zoki da mu obrusi da se jebe jer će on uložit veto :sega

Pa, zna se kako može inzistirat. Dapače, otklonit sve prepreke. :D

Vrh

PostPostano: 04 svi 2022, 15:18 

divizija je napisao/la:
Hroboatos je napisao/la:

Djela, a ne riječi.

prvo i osnovn, ovo JEST poraz, ovo je kao kad su Srbi potpisali erdutski sporazum i mirno postali dio Hrvatske u Podunavlju.

Herceg-bosna, za koju je poginulo tisuće Hrvata, od jeseni se mirno integrira u muslimanski entitet.

Što se tiče djela, evo Milanović nudi neka. Ne kažem da bi upalilo, ali čovjek bar pokušava. Jedno je sigurno, dok je HR vlada čvrsto na liniji euroatlantskog mainstreama, mi bolje proći nećemo.

Naše karte trenutno nsiu dobre, jer Zapad stoji iza ****, i moja je procjena da ukoliko ne dođe do teže destabilizacije euroatlantskog poretka, mi ne možemo drugo nego nastaviti gubiti. Samo što Hrvati ne shvaćaju da mi nismo željeno čedo tog poretka, nego nusprodukt raspada istočnog bloka. I da je naš interes da se taj poredak raspadne danas, kao što nam je bio interes da se hladnoratovski proedak raspadne jučer.

Ostane li Zapad čvrst i monolitan, mi smo ga spušili, ali što ćeš, svijet nije pravedan.

Ovo je poraz politike koja je išla na to da SAD i EU konačno "urazume" muslimane.

To nije usporedivo s Erdutskim sporazumom, koji jest poraz za srpsku politiku, a nema veze s Herceg Bosnom koja je ukinuta još 1994. i koja nije ni bila na razmatranju u Daytonu, a kamoli kasnije.

To je poraz politike koja kroz institucionalnu reformu blagog tipa pokušava očuvati muslimaniziranu daytonsku BiH. Dakle, za hrvatsku politiku znači - primiti do znanja da od dosadašnje politike SAD i EU nema ništa, pa djelovati sukladno tmu.

Dakle- početak kraja bilo kakva BH, samo kojim postupcima i kako, o tom potom.

Vi gledate na način da bi BH opstala ovako-onako. No, razvidno je- to je nemoguće. To je početak kraja ovog protektorata.

Vrh

PostPostano: 04 svi 2022, 15:21 

Dok se Milanović bori za IZ preko NATO-a HDZ u Mostaru trabunja o EU i NATO.

Panel rasprava u Mostaru: Za BiH ne postoji alternativa punopravnom članstvu u EU i NATO-u

https://www.dnevnik.ba/vijesti/panel-ra ... -u-2632678

Vrh

PostPostano: 04 svi 2022, 15:47 

Zatvorim oči i zamišljam kako Kolinda, Škoro, Josipović, Mesić, pa čak i Tuđman kaže Amerima: Izborni zakon u BiH pa proširenje NATO-a.

I ne mogu zamislit. Nezamislivo.

Ovaj će cijelu JI Europu ujedinit.

Vrh

PostPostano: 04 svi 2022, 15:49 

Milanović veći Tuđman od Tuđmana.

1099 of 2558 - 42.96%

Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.

Vrh

PostPostano: 04 svi 2022, 16:00 

TEGELTIJA: Čemu uopće Hrvatskoj služi članstvo u EU i NATO ako se ne usuđuje tvrdo zaštititi Hrvate u BiH

Ovim popuštanjem muslimanskoj vjerskoj zajednici u BiH samo odvraćaju Srbe i Srbiju od EU i NATO umjesto da im upravo preko Hrvatske pokažu sve prednosti članstva.

Vrh

PostPostano: 04 svi 2022, 16:18 

Naša Kvačica je napisao/la:
Milanović veći Tuđman od Tuđmana.

apsolutno

Citat:
Mi na vlasti imamo kliku koja aktivno radi protiv interesa Hrvata u BiH. Ja ću zbog njih politički poginuti ako treba - izjavio je u utorak predsjednik Republike Zoran Milanović i dodao da će "kao predsjednik države koji predstavlja Hrvatsku na samitu NATO-a staviti veto na pozivnicu za Finsku i Švedsku, ako to bude na toj razini".

- Onda će Vlada reći da je bezuvjetno, bez rješavanja problema u BiH, za ulazak njih u NATO. To je onda izdaja. A onda ću svakog tko digne ruku za to proganjati kao đavo grešnu dušu - zaprijetio je Milanović.

Vrh

PostPostano: 04 svi 2022, 16:32 

daramo je napisao/la:
Hroboatos je napisao/la:

Odakle ti da nije pokušao diplomatski ali da ga nitko nije bendao ozbiljno jer ih Plenković uvjeravao da je to samo politicki spin za izbore u Hrvatskoj.

Znalo bi se da je poslao diplomatske obavijesti u NATO, Finsku itd.

No on ništa, ovako s neba pa u rebra.

I ne vidim zašto se stvari s Plenkovićem konačno ne istjeraju na čistac, bez lupetanja i vrijeđanja:

* on se trudio da sinergijom s SAD i EU promijeni stvari oko položaja Hrvata u BH. To da on radi protiv interesa Hrvata BH obična je glupost

* nije uspio, i treba ga prozvati zbog toga. Ako nije uspio, natjerati ga da kaže tko to koči, zašto nije uspio, a ne da skreće s teme i lupeta s raspudićem o osobnim stvarima i korupciji i nevažnim marginalijama

* ako se vidi da ta politika nije dala rezultata, prisiliti da se kaže što dalje i koji potezi dalje- a ne prazna obećanja i slijepo glupiranje. Konkretno- jednostrano priznanje Kosova je kršenje međunarodnog prava i to je jasno. Srbi tu nisu mogli ništa. No grizu i bore se, makar je većina svijeta protiv njih. Plenković se ne usudi podići glas ni 90% niže razine od Orbanova.

* i nije on bog. Gdje su ostali iz HDZa i širega života? Ne trebaju se spaliti kao Jan Pllach, no jasno reći i što dalje, i koji su daljnju potezi s kojim posljedicama.

A šute kao pi@de.

Ne mislim da je ovo presudno u tom smislu površne politike, no znak je da je BH neodrživa. Jedino kao formalno neka država, no ne i tako da Muslimani parazitiraju na Hrvatima, a dijelom i na Srbima. Ako ne mogu ostvariti nekakav život kao europski narod, treba ih izolirati mjerama, i to dobro promišljenima.

A ne kao Plenković ozbiljno dogovarati s državama koje glume da su kao tvoji, a neprijatelji su, ili kao Milanović bizonskim ponašanjem ne izračunati sljedećih bar 5 koraka.

Vrh

PostPostano: 04 svi 2022, 16:46 

Ne treba HR samo čekati mz da metodom pritiska prisili Bošnjake na prihvatljivo ponašanje, HR treba sama poduzeti korake zbog kršenja mirovnog sporazuma koji je s HR potpisan pod međunarodnim pokroviteljstvom..
Ne može si HR kao ozbiljna država dozvoliti da nekakav raspali narod jednostrsno krši sporazume na HR štetu.
Naglasak u javnosti treba staviti na to, a ne samo govoriti o brizi za BH Hrvate.
Treba jasno reći da se sporazum potpisan sa HR jednostrano krši na HR štetu i poduzeti kontra mjere protiv neprijatelja koji krši mirovni sporazum.

Vrh

PostPostano: 04 svi 2022, 17:03 

zaba1111 je napisao/la:
Ne treba HR samo čekati mz da metodom pritiska prisili Bošnjake na prihvatljivo ponašanje, HR treba sama poduzeti korake zbog kršenja mirovnog sporazuma koji je s HR potpisan pod međunarodnim pokroviteljstvom..
Ne može si HR kao ozbiljna država dozvoliti da nekakav raspali narod jednostrsno krši sporazume na HR štetu.
Naglasak u javnosti treba staviti na to, a ne samo govoriti o brizi za BH Hrvate.
Treba jasno reći da se sporazum potpisan sa HR jednostrano krši na HR štetu i poduzeti kontra mjere protiv neprijatelja koji krši mirovni sporazum.

Ekonomska blokada BH i proglašavanje sve te muslimanske burazerske ekipe za persona non grata.
I to bi bi osamo početak.

Djela, a ne riječi da se nešto trude ida su tužni i razočarani...

https://www.dnevno.hr/vijesti/hrvatska- ... a-1955008/

Ovo Grlića Radmana je upravo smiješno. Naravno da se ne govori javno što će se poduzeti, no treba javno reći da se ovi "izbori" neće prihvatiti, a ne nešto o tom da se radi, tudi, blabla...bez ikakvog rezultata.

Naravno da ne može reći da su BH Muslimani gnoj od naroda i elite, no valja reći, u rukavicama, jasno da je Rubikon prijeđen i dalje -nema. A ne da će se nastaviti truditi, raditi...s ovakvim "razultatima"".

Vrh

PostPostano: 04 svi 2022, 17:19 

Kako će reći da neće prihvatiti kako će onda u fotelje poslije toga?

Vrh

PostPostano: 04 svi 2022, 17:35 

divizija je napisao/la:
Hroboatos je napisao/la:

Djela, a ne riječi.

Koje?

Vrh

PostPostano: 04 svi 2022, 17:38 

Hroboatos je napisao/la:
divizija je napisao/la:

Ovo je poraz politike koja je išla na to da SAD i EU konačno "urazume" muslimane.

To nije usporedivo s Erdutskim sporazumom, koji jest poraz za srpsku politiku, a nema veze s Herceg Bosnom koja je ukinuta još 1994. i koja nije ni bila na razmatranju u Daytonu, a kamoli kasnije.

To je poraz politike koja kroz institucionalnu reformu blagog tipa pokušava očuvati muslimaniziranu daytonsku BiH. Dakle, za hrvatsku politiku znači - primiti do znanja da od dosadašnje politike SAD i EU nema ništa, pa djelovati sukladno tmu.

Dakle- početak kraja bilo kakva BH, samo kojim postupcima i kako, o tom potom.

Vi gledate na način da bi BH opstala ovako-onako. No, razvidno je- to je nemoguće. To je početak kraja ovog protektorata.

Poraženi su samo Lasice odnosno cvjećari.
Davno.
Samo sebi nisu mogli priznati da su uzgojili otrovni bršljen.
Šta sad? Lasice?

Vrh

PostPostano: 04 svi 2022, 17:42 

Citat:
Milanović pisao Plenkoviću zbog izbora u BiH. Spominje Finsku, Švedsku, NATO...
https://www.index.hr/vijesti/clanak/mil ... ajnovije_d

:kava

Vrh

PostPostano: 04 svi 2022, 17:42 

Junuz Djipalo je napisao/la:
Upomoć, Divizija se razmnožava tko gremlin. Ne prskajte ga vodom noću.

Zasto bi bilo loše da neki ljudi budu negativni, možda nekada i u krajnost odu i razumijem da to mnogima smeta, ali smeta mnogima i tvoja takija neutemeljena na stvarnosti. S jedne strane su nabrojani s druge ti i slicni za koje smatram da imate neke koristi od politike pa ne dirate u to i još često naglašavate (pogotovo ti) da je Plenković najbolje šta Hrvati imaju.
Mislim, grozno.
Nadjite sredinu.

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 1763 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39 ... 71  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Trenutno korisnika/ca: Groot, Majestic-12 [Bot], Patriota, Roko987, Tomba17 i 26 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Forum(o)Bir: