|
|
Stranica: 2/3.
|
[ 67 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
lider30
|
Naslov: Re: Tzv. Bošnjacima u Hrvatskoj ukinuti status nacionalne manjine Postano: 07 svi 2022, 13:42 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:11 Postovi: 24448 Lokacija: Multietnička federalna jedinica sa hrvatskom većinom
|
mirusvijetu je napisao/la: Znači priznajete paralelu Hrvatska = Hrvati, BiH = Bošnjaci. Lako vam je s kim imate posla. I ja ih samo gledam. Nitko da reagira.
_________________ Safe European Home
|
|
Vrh |
|
 |
Karabaja
|
Naslov: Re: Tzv. Bošnjacima u Hrvatskoj ukinuti status nacionalne manjine Postano: 07 svi 2022, 13:57 |
|
Pridružen/a: 17 ožu 2021, 16:33 Postovi: 11400 Lokacija: Global South
|
lider30 je napisao/la: Karabaja je napisao/la: Uradite to i mi ćemo recipročno odgovoriti sa Hrvatima u BiH BiH nije muslimanska država, da ti nekome nešto ukidaš. Zadnja usmena opomena pred ban. Očigledno ne razumiješ moj post, koji pokušava naglasiti da vam je ovaj prijedlog autogol.
_________________ HBEXIT 2070
|
|
Vrh |
|
 |
Th1950
|
Naslov: Re: Tzv. Bošnjacima u Hrvatskoj ukinuti status nacionalne manjine Postano: 07 svi 2022, 14:00 |
|
Pridružen/a: 08 lip 2021, 18:22 Postovi: 5678 Lokacija: Herceg-Bosna
|
Karabaja je napisao/la: lider30 je napisao/la: BiH nije muslimanska država, da ti nekome nešto ukidaš. Zadnja usmena opomena pred ban. Očigledno ne razumiješ moj post, koji pokušava naglasiti da vam je ovaj prijedlog autogol. eto ti se brineš za nas i upozoravaš nas 
_________________ Forumaš Dudu : na komentar o slomu Herceg Bosne i Hrvata u njoj .
"Bmk da prostiš, mene u BIH još samo zanima ispratit muslimane do nula u rođenima"
|
|
Vrh |
|
 |
Old Fridolin
|
Naslov: Re: Tzv. Bošnjacima u Hrvatskoj ukinuti status nacionalne manjine Postano: 07 svi 2022, 14:16 |
|
Pridružen/a: 30 pro 2010, 16:32 Postovi: 6654 Lokacija: Izvan sebe
|
Karabaja je napisao/la: lider30 je napisao/la: BiH nije muslimanska država, da ti nekome nešto ukidaš. Zadnja usmena opomena pred ban. Očigledno ne razumiješ moj post, koji pokušava naglasiti da vam je ovaj prijedlog autogol. Eto ja zaista ne razumijem tvoj post, pa te lijepo molim da nam ga malo pojasnis.
_________________ Da je pravda i demokracija, bila bi Herceg-Bosna a ne Federacija.
|
|
Vrh |
|
 |
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Tzv. Bošnjacima u Hrvatskoj ukinuti status nacionalne manjine Postano: 07 svi 2022, 15:18 |
|
|
mirusvijetu je napisao/la: Znači priznajete paralelu Hrvatska = Hrvati, BiH = Bošnjaci. Priznajemo samo da nema mira ni suživota između hrvatskih institucija i islamske vjere.
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1213 of 2558 - 47.42%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
 |
Harezm
|
Naslov: Re: Tzv. Bošnjacima u Hrvatskoj ukinuti status nacionalne manjine Postano: 07 svi 2022, 15:24 |
|
|
Time se ništa ne bi postiglo. Umjesto toga, 2 stvari: 1) Kako bi poticali diversity, omogućiti Muslimanima i Hrvatima islamske vjeroispovijesti jednak glas u hrvatskom društvu (u odnosu na "Bošnjake"). 2) Nalaziti načine na koje će se poticati više muslimanskog seljenja, i ubrzavanje tog procesa.
|
|
Vrh |
|
 |
mirusvijetu
|
Naslov: Re: Tzv. Bošnjacima u Hrvatskoj ukinuti status nacionalne manjine Postano: 07 svi 2022, 20:15 |
|
|
lider30 je napisao/la: mirusvijetu je napisao/la: Znači priznajete paralelu Hrvatska = Hrvati, BiH = Bošnjaci. Lako vam je s kim imate posla. I ja ih samo gledam. Nitko da reagira. S kim imamo posla, koga gledate i ko da reagira na šta. Ne znam zaista šta hoćete.
|
|
Vrh |
|
 |
mirusvijetu
|
Naslov: Re: Tzv. Bošnjacima u Hrvatskoj ukinuti status nacionalne manjine Postano: 07 svi 2022, 20:16 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: mirusvijetu je napisao/la: Znači priznajete paralelu Hrvatska = Hrvati, BiH = Bošnjaci. Priznajemo samo da nema mira ni suživota između hrvatskih institucija i islamske vjere. Onda ste u problemu jer vam valja živjeti sa nama ili pored nas, kako god.
|
|
Vrh |
|
 |
sev
|
Naslov: Re: Tzv. Bošnjacima u Hrvatskoj ukinuti status nacionalne manjine Postano: 07 svi 2022, 20:21 |
|
|
mirusvijetu je napisao/la: Naša Kvačica je napisao/la: Priznajemo samo da nema mira ni suživota između hrvatskih institucija i islamske vjere.
Onda ste u problemu jer vam valja živjeti sa nama ili pored nas, kako god. Pa već 30 godina vam se nudi da živimo jedni pored drugih, samo je problem što vi mislite da cela Bosna vama pripada, da ste vi autohtoni, a druga dva naroda ubačeni elementi. Tri naroda, tri entiteta na kojima su oni većinsko stanovništvo, uz par izuzetaka poput Srba u Drvaru, muslimana u Srebrenici i Hrvata u pojedinim enklavama, i mirna Bosna. Šta je tačno problem s tim da Bosna bude konfederacija tri republike?
|
|
Vrh |
|
 |
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Tzv. Bošnjacima u Hrvatskoj ukinuti status nacionalne manjine Postano: 07 svi 2022, 20:25 |
|
|
mirusvijetu je napisao/la: Naša Kvačica je napisao/la: Priznajemo samo da nema mira ni suživota između hrvatskih institucija i islamske vjere.
Onda ste u problemu jer vam valja živjeti sa nama ili pored nas, kako god. Točno, imamo problem.
1213 of 2558 - 47.42%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
 |
mirusvijetu
|
Naslov: Re: Tzv. Bošnjacima u Hrvatskoj ukinuti status nacionalne manjine Postano: 07 svi 2022, 20:27 |
|
|
sev je napisao/la: mirusvijetu je napisao/la: Onda ste u problemu jer vam valja živjeti sa nama ili pored nas, kako god.
Pa već 30 godina vam se nudi da živimo jedni pored drugih, samo je problem što vi mislite da cela Bosna vama pripada, da ste vi autohtoni, a druga dva naroda ubačeni elementi. Tri naroda, tri entiteta na kojima su oni većinsko stanovništvo, uz par izuzetaka poput Srba u Drvaru, muslimana u Srebrenici i Hrvata u pojedinim enklavama, i mirna Bosna. Šta je tačno problem s tim da Bosna bude konfederacija tri republike? Na forumu hrvata u BiH, na temi o Bošnjacima u Hrvatskoj, na repliku na post jednog hrvata, meni odgovara lik na ekavici. Drug, de nas malo popusti, znam da vas ovdje ima puno i da vas ovi hercegbosanci simpatiziraju ali ne da mi se s vama diskutirat na ama baš svakoj temi.
|
|
Vrh |
|
 |
mirusvijetu
|
Naslov: Re: Tzv. Bošnjacima u Hrvatskoj ukinuti status nacionalne manjine Postano: 07 svi 2022, 20:28 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: mirusvijetu je napisao/la: Onda ste u problemu jer vam valja živjeti sa nama ili pored nas, kako god.
Točno, imamo problem. Ono što ne možeš promijeniti, prihvati 
|
|
Vrh |
|
 |
novem
|
Naslov: Re: Tzv. Bošnjacima u Hrvatskoj ukinuti status nacionalne manjine Postano: 07 svi 2022, 20:28 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: mirusvijetu je napisao/la: Onda ste u problemu jer vam valja živjeti sa nama ili pored nas, kako god.
Točno, imamo problem. Stjepanovim rječnikom imamo talibanski problem.
_________________ - BiH se Muslimanima desila, 1991. je nisu htjeli. Cilj im je bio opstanak YU. - Luka Mišetić: Haag nigdje i nikad nije tvrdio da je Herceg-Bosna UZP. - Reis: Država nam curi kroz prste poput pijeska.
|
|
Vrh |
|
 |
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Tzv. Bošnjacima u Hrvatskoj ukinuti status nacionalne manjine Postano: 07 svi 2022, 20:30 |
|
|
mirusvijetu je napisao/la: Naša Kvačica je napisao/la: Točno, imamo problem.
Ono što ne možeš promijeniti, prihvati  Pa prihvatamo da imamo problem. Konačno smo prihvatili. Do 2017. smo se zavaravali da je sve nesporazum. U svakom slučaju, prihvatili mi ili ne, to je realnost.
1213 of 2558 - 47.42%
|
|
Vrh |
|
 |
sev
|
Naslov: Re: Tzv. Bošnjacima u Hrvatskoj ukinuti status nacionalne manjine Postano: 07 svi 2022, 20:36 |
|
|
mirusvijetu je napisao/la: sev je napisao/la: Pa već 30 godina vam se nudi da živimo jedni pored drugih, samo je problem što vi mislite da cela Bosna vama pripada, da ste vi autohtoni, a druga dva naroda ubačeni elementi. Tri naroda, tri entiteta na kojima su oni većinsko stanovništvo, uz par izuzetaka poput Srba u Drvaru, muslimana u Srebrenici i Hrvata u pojedinim enklavama, i mirna Bosna. Šta je tačno problem s tim da Bosna bude konfederacija tri republike?
Na forumu hrvata u BiH, na temi o Bošnjacima u Hrvatskoj, na repliku na post jednog hrvata, meni odgovara lik na ekavici. Drug, de nas malo popusti, znam da vas ovdje ima puno i da vas ovi hercegbosanci simpatiziraju ali ne da mi se s vama diskutirat na ama baš svakoj temi. Vidiš, to je tvoj problem, što ti ne razumeš do kraja veze Srba istočno od Drine sa Bosnom. Ti ne znaš da je pola Srbije u rodbinsko-kumovskim vezama sa Srbima iz Bosne, da su recimo moji dalji koreni i sa očeve, i sa majčine strane, iz istočne Hercegovine, da je gomila mojih stradala u Prvom svetskom, između ostalog, i da ta Bosna ne bi bila deo Austrije. Hoćeš reći i deci Adisa Ahmetovića da se manu Bosne?
|
|
Vrh |
|
 |
Lebowski
|
Naslov: Re: Tzv. Bošnjacima u Hrvatskoj ukinuti status nacionalne manjine Postano: 07 svi 2022, 20:38 |
|
|
Mislim da još nije vrijeme da Bošnjaci dobijaju konstitutivnost u Hrvatskoj.
|
|
Vrh |
|
 |
novem
|
Naslov: Re: Tzv. Bošnjacima u Hrvatskoj ukinuti status nacionalne manjine Postano: 07 svi 2022, 20:39 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: mirusvijetu je napisao/la: Ono što ne možeš promijeniti, prihvati  Pa prihvatamo da imamo problem. Konačno smo prihvatili. Do 2017. smo se zavaravali da je sve nesporazum. U svakom slučaju, prihvatili mi ili ne, to je realnost. Otkud ti to s 2017.? Muje su problem od 1992.
_________________ - BiH se Muslimanima desila, 1991. je nisu htjeli. Cilj im je bio opstanak YU. - Luka Mišetić: Haag nigdje i nikad nije tvrdio da je Herceg-Bosna UZP. - Reis: Država nam curi kroz prste poput pijeska.
|
|
Vrh |
|
 |
mirusvijetu
|
Naslov: Re: Tzv. Bošnjacima u Hrvatskoj ukinuti status nacionalne manjine Postano: 07 svi 2022, 20:40 |
|
|
novem je napisao/la: Naša Kvačica je napisao/la: Pa prihvatamo da imamo problem. Konačno smo prihvatili. Do 2017. smo se zavaravali da je sve nesporazum. U svakom slučaju, prihvatili mi ili ne, to je realnost. Otkud ti to s 2017.? Muje su problem od 1992. Ma kakve 1992., od 1463. 
|
|
Vrh |
|
 |
novem
|
Naslov: Re: Tzv. Bošnjacima u Hrvatskoj ukinuti status nacionalne manjine Postano: 07 svi 2022, 20:51 |
|
|
Od tada su problem Turci, no vi ste pothurice.
|
|
Vrh |
|
 |
alh84001
|
Naslov: Re: Tzv. Bošnjacima u Hrvatskoj ukinuti status nacionalne manjine Postano: 07 svi 2022, 21:36 |
|
|
Muje su nikakav problem. Problem su nam 'saveznici' poput Svedske, SAD ili UK.
|
|
Vrh |
|
 |
sev
|
Naslov: Re: Tzv. Bošnjacima u Hrvatskoj ukinuti status nacionalne manjine Postano: 07 svi 2022, 21:54 |
|
|
alh84001 je napisao/la: Muje su nikakav problem. Problem su nam 'saveznici' poput Svedske, SAD ili UK. Nisu ni oni toliki problem, koliko vi iz meni nepoznatih razloga nećete da im se suprotstavite, tj. vaši politički predstavnici. Kao da pri prvom suprotstavljanju sledi bombardovanje i međunarodna izolacija. Nas su bombardovali tek kad smo im 174. put rekli da se teraju u peršun, opustite se. Moj utisak je da je Zapadu samo stalo do toga da se mi ne koljemo trenutno (ne jer im je stalo do nas, nego jer nije dobro za biznis, ugled Evrope, a i nepredvidivo je u bezbednosnom smislu) i gledaju šta je najlakši i najbrži način da reše galamu. A najbrži i najlakši način im je da ne idu kontra muslimanima jer vide da oni neće da popuste, da su se nameračili da teraju do kraja ako treba, a s druge strane vide hrvatske predstavnike koji deluju mnogo otvoreniji za kompromise, i onda stiskaju njih. To što vi na forumu niste kao vaši politički predstavnici se ne računa, jbg. Milanović vuče ispravne poteze, pokazuje da je Hrvatska spremna da napravi ozbiljniju štetu od one koje dobri Bošnjani mogu da naprave, pogotovo u ovako delikatnom momentu.
|
|
Vrh |
|
 |
storarare
|
Naslov: Re: Tzv. Bošnjacima u Hrvatskoj ukinuti status nacionalne manjine Postano: 08 svi 2022, 12:51 |
|
Pridružen/a: 01 lip 2021, 10:38 Postovi: 8643 Lokacija: Tu negde
|
novem je napisao/la: Vrijeme je kontra mjere. Lopticu treba prebaciti u Hrvatsku, pa da vidimo što kažu, posebice ovi iz EU što godinama na prazno laprdaju i mirno promatraju položaj Hrvata u BiH. Onaj muygur Hodzić bi vas sve podavio u čaši vode da može . Muyguri su peta kolona , samo čekaju priliku da deluju . A v im pravite džamije . Koliko su ih dosad nakrcali 10 .
_________________ Popis 2022-ge 99,99%Srbendi . "Novi Pazar ,Sjenica i Tutin 99,99%high IQ Srbendi ostatak srbofilne mujage". "Preševo i Bujanovac 99,99%high IQ Srbendi ostatak srbofilni Šiptari ".
|
|
Vrh |
|
 |
storarare
|
Naslov: Re: Tzv. Bošnjacima u Hrvatskoj ukinuti status nacionalne manjine Postano: 08 svi 2022, 12:54 |
|
|
daramo je napisao/la: Robbie MO je napisao/la: Vratiti prava Muslimanima. To da, vratiti u Ustav Muslimane i financirati njihove udruge. U biti sve kako u Srbiji rade s Bunjevcima. Prvo i osnovno maknuti Bošnjake iz Ustava jer oni i u BiH traže micanje etničkih odrednica, ne vole torove i tako to. Kao odgovor treba im u Hrvatskoj oduzeti status priznate autohtone nacionalne manjine. ILI da se IZ preimenuje u HIZ . Da se poizbacuju oni koji imajmu veze sa Bosnom tj sa SDA
_________________ Popis 2022-ge 99,99%Srbendi . "Novi Pazar ,Sjenica i Tutin 99,99%high IQ Srbendi ostatak srbofilne mujage". "Preševo i Bujanovac 99,99%high IQ Srbendi ostatak srbofilni Šiptari ".
|
|
Vrh |
|
 |
storarare
|
Naslov: Re: Tzv. Bošnjacima u Hrvatskoj ukinuti status nacionalne manjine Postano: 08 svi 2022, 12:56 |
|
|
Jiv je napisao/la: Ne miješati status bilo koje manjine u RH u problematiku BiH. To muyguri kažu "Ha ja nisu u stanju kao seHbe da donesu hizborni ,a nama hoće da nahmetnu Čovića " Muyguri uvek imaju neko opravdanje , i po pravilu uvek je neko drugi kriv .
|
|
Vrh |
|
 |
storarare
|
Naslov: Re: Tzv. Bošnjacima u Hrvatskoj ukinuti status nacionalne manjine Postano: 08 svi 2022, 12:57 |
|
|
Karabaja je napisao/la: Uradite to i mi ćemo recipročno odgovoriti sa Hrvatima u BiH Nije isto . Hrvati nisu manjina u Bosni , oni su konstitutivni narod. Oni su i stvarali tu Bosnu . Dok ste vi u Hrvatskoj došli samo na gotovo .
|
|
Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 63 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|