|
|
Stranica: 6/13.
|
[ 301 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Puhalo nudi 10.000 KM jer zna da Muslimani lažu oko broja poginule djece Postano: 10 svi 2022, 14:17 |
|
|
mirusvijetu je napisao/la: novovrijeme je napisao/la: To je bio odgovor Srba na set prema Srbima diskriminatornih odluka Tuđmanove Hrvatske. To je bio hrvatsko-srpski sukob u kojem su Hrvati pobjedili. Al vi niste Hrvati. Vi ste Mujo. Vidila žaba da konj diže nogu pa i ona digla. Sad kmeči iz 24%.  I sad pokušavate da uradite Hrvatima u FBiH ono što su Hrvati uradili Srbima u Hrvatskoj. Opet vam neda đavo mira. Ne učite ni na svojim ni na tuđim greškama. A znači nekakvi setovi nekakvih odluka, dakle nije bio srpski svat tamo. Interesantno. Kvačica kaže da su balvani u Sarajevu rezultat srpskog svata a vidiš možda su i ovdje to bile nekakve oDluKe. Pa da, balvani. Narod u strahu digao bunu. Danas i nikad više nećemo biti u toj poziciji. Dođeš li da ubiješ srpskog svata u Republici Srpskoj bićeš uhapšen i provešćeš život na Tunjicama. Danas Srbin ima državu.
_________________ Srbi su mali narod sa karakterom super sile.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Mariooo
|
Naslov: Re: Puhalo nudi 10.000 KM jer zna da Muslimani lažu oko broja poginule djece Postano: 10 svi 2022, 14:18 |
|
|
Skeletor je napisao/la: Cela "opsada Sarajeva" je takija, Srbi zatvorili vodu je takija, Markale takija, što ne bi takijali i o broju stradalih, pa to je takijašima dobar dan. Pošto je ovo lična uvreda, a neće biti sankcija za to, da vratim istom mjerom, a da li će biti sankcija za mene, boli me kurac. Uvreda je što te takvog bolesnog stari nije izdrko u šolju.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Puhalo nudi 10.000 KM jer zna da Muslimani lažu oko broja poginule djece Postano: 10 svi 2022, 14:19 |
|
|
Mariooo je napisao/la: Skeletor je napisao/la: Cela "opsada Sarajeva" je takija, Srbi zatvorili vodu je takija, Markale takija, što ne bi takijali i o broju stradalih, pa to je takijašima dobar dan. Pošto je ovo lična uvreda, a neće biti sankcija za to, da vratim istom mjerom, a da li će biti sankcija za mene, boli me kurac. Uvreda je što te takvog bolesnog stari nije izdrko u šolju. Jeste li imali tunel?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Mariooo
|
Naslov: Re: Puhalo nudi 10.000 KM jer zna da Muslimani lažu oko broja poginule djece Postano: 10 svi 2022, 14:20 |
|
|
novovrijeme je napisao/la: Skeletor je napisao/la: Cela "opsada Sarajeva" je takija, Srbi zatvorili vodu je takija, Markale takija, što ne bi takijali i o broju stradalih, pa to je takijašima dobar dan. Naravnio da je takija. Sami su priznali da su imali tunel. Lažovi islamizirani. Jadni vi još će ispasti na kraju da ste se branili.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
mirusvijetu
|
Naslov: Re: Puhalo nudi 10.000 KM jer zna da Muslimani lažu oko broja poginule djece Postano: 10 svi 2022, 14:20 |
|
|
novovrijeme je napisao/la: mirusvijetu je napisao/la:
A znači nekakvi setovi nekakvih odluka, dakle nije bio srpski svat tamo. Interesantno.
Kvačica kaže da su balvani u Sarajevu rezultat srpskog svata a vidiš možda su i ovdje to bile nekakve oDluKe.
Pa da, balvani. Narod u strahu digao bunu. Danas i nikad više nećemo biti u toj poziciji. Dođeš li da ubiješ srpskog svata u Republici Srpskoj bićeš uhapšen i provešćeš život na Tunjicama. Danas Srbin ima državu. Imaš danas nešto slično na Kosovu. Balvani i tako to. Nemoj nikad reći nikad.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Puhalo nudi 10.000 KM jer zna da Muslimani lažu oko broja poginule djece Postano: 10 svi 2022, 14:21 |
|
|
Mariooo je napisao/la: novovrijeme je napisao/la:
Naravnio da je takija. Sami su priznali da su imali tunel. Lažovi islamizirani.
Jadni vi još će ispasti na kraju da ste se branili. Na kraju je ispalo da ste vi obični lažovi.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Mariooo
|
Naslov: Re: Puhalo nudi 10.000 KM jer zna da Muslimani lažu oko broja poginule djece Postano: 10 svi 2022, 14:23 |
|
|
novovrijeme je napisao/la: Mariooo je napisao/la:
Jadni vi još će ispasti na kraju da ste se branili.
Na kraju je ispalo da ste vi obični lažovi. A vi level ekspert kad je laganje u pitanju.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Puhalo nudi 10.000 KM jer zna da Muslimani lažu oko broja poginule djece Postano: 10 svi 2022, 14:26 |
|
|
Na kraju je ispalo da ste vi obični lažovi.
A vi level ekspert kad je laganje u pitanju. Nema kod Srba laži. De odgovori čovjeku i uzmi mu 10.000 KM. Jel vas sramota?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Mariooo
|
Naslov: Re: Puhalo nudi 10.000 KM jer zna da Muslimani lažu oko broja poginule djece Postano: 10 svi 2022, 14:28 |
|
|
A vi level ekspert kad je laganje u pitanju.
Nema kod Srba laži. De odgovori čovjeku i uzmi mu 10.000 KM. Jel vas sramota? Ima. 6 ste pretvorili u 42. Doduše počeli ste pričati o stotinama. 6 lica u vojnoj koloni i dižete toliku buku, izmišljate. A ovamo relativizujete ubijenu djecu. I vi bi da o tome diskutujemo sa vama?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Puhalo nudi 10.000 KM jer zna da Muslimani lažu oko broja poginule djece Postano: 10 svi 2022, 14:31 |
|
|
Nema kod Srba laži.
De odgovori čovjeku i uzmi mu 10.000 KM. Jel vas sramota?
Ima. 6 ste pretvorili u 42. Doduše počeli ste pričati o stotinama. 6 lica u vojnoj koloni i dižete toliku buku, izmišljate. A ovamo relativizujete ubijenu djecu. I vi bi da o tome diskutujemo sa vama? A ne ne. To vi lažovi izvrćete naše riječi. Citat: Напад на колону ЈНА у Сарајеву или Масакр у Добровољачкој улици у Сарајеву 1992. године је напад који су извршиле снаге Армије БиХ 3. маја 1992. на колону возила ЈНА у Добровољачкој улици у Сарајеву, која се повлачила према касарни у Лукавици. У извјештају МУП-а Републике Српске, судским списима и према Републичком центру за истраживање ратних злочина Републике Српске, овај догађај, као и убиства 2. маја, се воде под заједничким именом Случај Добровољачка, те се и број од 42 погинула припадника ЈНА односи на сва та дешавања, а не само на погинуле у Добровољачкој улици. https://sr.wikipedia.org/wiki/%D0%9D%D0 ... 0%B2%D1%83Nismo isti i nikad nećemo biti isti. Vi relativizujete ubijenu djecu, koliko nisko možete pasti u glumatanju žrtve. Jadni Talibane. Stidiće vas se potomci, njih sramotite najviše. Ko što su vaši pretci osramotili vas.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Skeletor
|
Naslov: Re: Puhalo nudi 10.000 KM jer zna da Muslimani lažu oko broja poginule djece Postano: 10 svi 2022, 14:35 |
|
|
Mariooo je napisao/la: Skeletor je napisao/la: Cela "opsada Sarajeva" je takija, Srbi zatvorili vodu je takija, Markale takija, što ne bi takijali i o broju stradalih, pa to je takijašima dobar dan. Pošto je ovo lična uvreda, a neće biti sankcija za to, da vratim istom mjerom, a da li će biti sankcija za mene, boli me kurac. Uvreda je što te takvog bolesnog stari nije izdrko u šolju. VRS nudila ceo rat koridor da civili izađu iz Sarajeva, a imali ste i taj famozni tunel, znači nije bilo opsade. Živković stariji nije dao da civili odu, dakle on je zločinac, a koristio je civilne zgrade kao artiljerijske položaje terorističke organizacije "ABiH", što znači da je želeo da civili stradaju da bi se to slikalo. Izvorište Bačevo ceo rat držao Unprofor, nisu Srbi uopšte zatvorili vodu, ali Živković vam zatvorio podstanice da civili moraju da piju vode iz Miljacke, jadnije izgleda za kamere. Markale neću više ni da komentarišem, ne bi toliko ljudi poginulo od minobacačke mine da su svi u buretu bili nabijeni kao sardine, jednostavno je očigledna laž. Da li ćeš biti sankcionisan ne znam jer ne zavisi od mene, ja ne prijavljujem gluposti po forumu kao neka nedojebana babadevojka za razliku od nekih.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Mariooo
|
Naslov: Re: Puhalo nudi 10.000 KM jer zna da Muslimani lažu oko broja poginule djece Postano: 10 svi 2022, 14:36 |
|
|
Ima. 6 ste pretvorili u 42. Doduše počeli ste pričati o stotinama.
6 lica u vojnoj koloni i dižete toliku buku, izmišljate.
A ovamo relativizujete ubijenu djecu.
I vi bi da o tome diskutujemo sa vama?
A ne ne. To vi lažovi izvrćete naše riječi. Citat: Напад на колону ЈНА у Сарајеву или Масакр у Добровољачкој улици у Сарајеву 1992. године је напад који су извршиле снаге Армије БиХ 3. маја 1992. на колону возила ЈНА у Добровољачкој улици у Сарајеву, која се повлачила према касарни у Лукавици. У извјештају МУП-а Републике Српске, судским списима и према Републичком центру за истраживање ратних злочина Републике Српске, овај догађај, као и убиства 2. маја, се воде под заједничким именом Случај Добровољачка, те се и број од 42 погинула припадника ЈНА односи на сва та дешавања, а не само на погинуле у Добровољачкој улици. https://sr.wikipedia.org/wiki/%D0%9D%D0 ... 0%B2%D1%83Nismo isti i nikad nećemo biti isti. Vi relativizujete ubijenu djecu, koliko nisko možete pasti u glumatanju žrtve. Jadni Talibane. Stidiće vas se potomci, njih sramotite najviše. Ko što su vaši pretci osramotili vas. Kukanjac koji je bio oficir JNA rekao 6. Vaš čovjek.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Puhalo nudi 10.000 KM jer zna da Muslimani lažu oko broja poginule djece Postano: 10 svi 2022, 14:38 |
|
|
A ne ne. To vi lažovi izvrćete naše riječi.
Nismo isti i nikad nećemo biti isti.
Vi relativizujete ubijenu djecu, koliko nisko možete pasti u glumatanju žrtve. Jadni Talibane. Stidiće vas se potomci, njih sramotite najviše. Ko što su vaši pretci osramotili vas.
Kukanjac koji je bio oficir JNA rekao 6. Vaš čovjek. Šteta što ne znaš ćirilicu. Ne bi se tako provaljivao. Kukanjac je rekao 6 samo za Dobrovoljačku ulicu i to je istina. Kao što piše gore.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Mariooo
|
Naslov: Re: Puhalo nudi 10.000 KM jer zna da Muslimani lažu oko broja poginule djece Postano: 10 svi 2022, 14:45 |
|
|
Kukanjac koji je bio oficir JNA rekao 6. Vaš čovjek.
Šteta što ne znaš ćirilicu. Ne bi se tako provaljivao. Kukanjac je rekao 6 samo za Dobrovoljačku ulicu i to je istina. Kao što piše gore. Znam ćirilicu, jedno od dva pisma koja se koriste u BiH, jedno od temeljnih bosanskih pisama. Vi pod Dobrovoljačkom vodite i pripadnike paravojnih jedinica poginule od Dobrovoljačke pa do Trebevića? Pa malo je onda 42. Siguran sam da vas je više pognojilo u agresiji na Sarajevo. Ne znam šta tu hoćete, izginuli ste u ratu, napali, sad nekakav ratni zločin. Ne možeš to porediti sa ubijenom djecom.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Puhalo nudi 10.000 KM jer zna da Muslimani lažu oko broja poginule djece Postano: 10 svi 2022, 14:49 |
|
|
Šteta što ne znaš ćirilicu. Ne bi se tako provaljivao.
Kukanjac je rekao 6 samo za Dobrovoljačku ulicu i to je istina. Kao što piše gore.
Znam ćirilicu, jedno od dva pisma koja se koriste u BiH, jedno od temeljnih bosanskih pisama. Vi pod Dobrovoljačkom vodite i pripadnike paravojnih jedinica poginule od Dobrovoljačke pa do Trebevića? Pa malo je onda 42. Siguran sam da vas je više pognojilo u agresiji na Sarajevo. Ne znam šta tu hoćete, izginuli ste u ratu, napali, sad nekakav ratni zločin. Ne možeš to porediti sa ubijenom djecom. Slučaj Dobrovoljačka obuhvata ubistva 2. i 3. maja. Da znaš ćirilicu pročita bi šta sam napisao dakle nemaš pojma. Naravno da ne možemo porediti, djeca su ubijana slučajno jer su ih islamisti držali zatočene u Sarajevu pod granatama. A 2. i 3. maja su Srbi ubijani namjerno.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Mariooo
|
Naslov: Re: Puhalo nudi 10.000 KM jer zna da Muslimani lažu oko broja poginule djece Postano: 10 svi 2022, 14:53 |
|
|
Znam ćirilicu, jedno od dva pisma koja se koriste u BiH, jedno od temeljnih bosanskih pisama.
Vi pod Dobrovoljačkom vodite i pripadnike paravojnih jedinica poginule od Dobrovoljačke pa do Trebevića? Pa malo je onda 42. Siguran sam da vas je više pognojilo u agresiji na Sarajevo. Ne znam šta tu hoćete, izginuli ste u ratu, napali, sad nekakav ratni zločin. Ne možeš to porediti sa ubijenom djecom.
Slučaj Dobrovoljačka obuhvata ubistva 2. i 3. maja. Da znaš ćirilicu pročita bi šta sam napisao dakle nemaš pojma. Naravno da ne možemo porediti, djeca su ubijana slučajno jer su ih islamisti držali zatočene u Sarajevu pod granatama. A 2. i 3. maja su Srbi ubijani namjerno. A slučaj rat u BiH obuhvata srpsku agresiju od 4 godine. Slučajno? Ima li šta da vi niste uradili slučajno? Nevinašcad, ne bi vi omaklo vam se. Srbi su ubijeni jer su spremali zulum od 4 godine, izvlačili oružje i municiju na brda oko Sarajeva. Nemoj da se praviš toliko glup.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Puhalo nudi 10.000 KM jer zna da Muslimani lažu oko broja poginule djece Postano: 10 svi 2022, 14:55 |
|
|
Slučaj Dobrovoljačka obuhvata ubistva 2. i 3. maja. Da znaš ćirilicu pročita bi šta sam napisao dakle nemaš pojma. Naravno da ne možemo porediti, djeca su ubijana slučajno jer su ih islamisti držali zatočene u Sarajevu pod granatama. A 2. i 3. maja su Srbi ubijani namjerno.
A slučaj rat u BiH obuhvata srpsku agresiju od 4 godine. Slučajno? Ima li šta da vi niste uradili slučajno? Nevinašcad, ne bi vi omaklo vam se. Srbi su ubijeni jer su spremali zulum od 4 godine, izvlačili oružje i municiju na brda oko Sarajeva. Nemoj da se praviš toliko glup. Pa spremili smo se. Ko pamti WWII znao je šta će islamskim fanaticima pasti na pamet. Tako da ste se malo zajebali ako ste mislili opet nekažnjeno ubijati Srbe. Boli pička a?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Mariooo
|
Naslov: Re: Puhalo nudi 10.000 KM jer zna da Muslimani lažu oko broja poginule djece Postano: 10 svi 2022, 14:57 |
|
|
A slučaj rat u BiH obuhvata srpsku agresiju od 4 godine.
Slučajno? Ima li šta da vi niste uradili slučajno? Nevinašcad, ne bi vi omaklo vam se. Srbi su ubijeni jer su spremali zulum od 4 godine, izvlačili oružje i municiju na brda oko Sarajeva. Nemoj da se praviš toliko glup.
Pa spremili smo se. Ko pamti WWII znao je šta će islamskim fanaticima pasti na pamet. Tako da ste se malo zajebali ako ste mislili opet nekažnjeno ubijati Srbe. Boli pička a? Jeste. I kad se završilo, podvukla se crta i odrezalo vam se toliko i toliko godina za zlodjela za koja ste se spremili Ne znam koga boli, eroji po robiji.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Puhalo nudi 10.000 KM jer zna da Muslimani lažu oko broja poginule djece Postano: 10 svi 2022, 15:00 |
|
|
Pa spremili smo se. Ko pamti WWII znao je šta će islamskim fanaticima pasti na pamet. Tako da ste se malo zajebali ako ste mislili opet nekažnjeno ubijati Srbe. Boli pička a?
Jeste. I kad se završilo, podvukla se crta i odrezalo vam se toliko i toliko godina za zlodjela za koja ste se spremili Ne znam koga boli, eroji po robiji. Nama zatvorlo par sjedih glava. A vi ostali bez milion Muslimana, na frtalj BiH, pod stranom upravom. Ne bih se mjenjao sa vama.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Mariooo
|
Naslov: Re: Puhalo nudi 10.000 KM jer zna da Muslimani lažu oko broja poginule djece Postano: 10 svi 2022, 15:02 |
|
|
novovrijeme je napisao/la: Mariooo je napisao/la: Jeste. I kad se završilo, podvukla se crta i odrezalo vam se toliko i toliko godina za zlodjela za koja ste se spremili Ne znam koga boli, eroji po robiji. Nama zatvorlo par sjedih glava. A vi ostali bez milion Muslimana, na frtalj BiH, pod stranom upravom. Ne bih se mjenjao sa vama. Više od 1000 godina presuđeno. A vi niste pod stranom upravom? Ha ha. Živiš u oblacima, mala.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Puhalo nudi 10.000 KM jer zna da Muslimani lažu oko broja poginule djece Postano: 10 svi 2022, 15:04 |
|
|
Nama zatvorlo par sjedih glava.
A vi ostali bez milion Muslimana, na frtalj BiH, pod stranom upravom. Ne bih se mjenjao sa vama.
Više od 1000 godina presuđeno. A vi niste pod stranom upravom? Ha ha. Živiš u oblacima, mala. 1000 godina? Jel to puno? Koliko vas je izginulo? Koliko je to dana zatvora po Muslimanu? I vi se time ponosite?  Eto kako vas gledaju "zapadni prijatelji".
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Mariooo
|
Naslov: Re: Puhalo nudi 10.000 KM jer zna da Muslimani lažu oko broja poginule djece Postano: 10 svi 2022, 15:12 |
|
|
Više od 1000 godina presuđeno. A vi niste pod stranom upravom? Ha ha.
Živiš u oblacima, mala.
1000 godina? Jel to puno? Koliko vas je izginulo? Koliko je to dana zatvora po Muslimanu? I vi se time ponosite?  Eto kako vas gledaju "zapadni prijatelji". Ne znam, toliko ste fasovali. Pa nema pravde adekvatne zločinima, to je fakt. Vidiš kako to ide, sad se treba pohvaliti brojem ubijenih, a prije toga se relativizirao. Malo bi da budete ćetnici, pa malo ne bi 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Puhalo nudi 10.000 KM jer zna da Muslimani lažu oko broja poginule djece Postano: 10 svi 2022, 15:15 |
|
|
Mariooo je napisao/la: novovrijeme je napisao/la: 1000 godina? Jel to puno? Koliko vas je izginulo? Koliko je to dana zatvora po Muslimanu? I vi se time ponosite?  Eto kako vas gledaju "zapadni prijatelji". Ne znam, toliko ste fasovali. Pa nema pravde adekvatne zločinima, to je fakt. Vidiš kako to ide, sad se treba pohvaliti brojem ubijenih, a prije toga se relativizirao. Malo bi da budete ćetnici, pa malo ne bi  Ma opušteno. Samo ti seiri zbog hiljadu godina zatvora za Srbe. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
crni_bombarder
|
Naslov: Re: Puhalo nudi 10.000 KM jer zna da Muslimani lažu oko broja poginule djece Postano: 10 svi 2022, 15:24 |
|
|
|
I opet nigdje odgovora, gdje je 1000+ imena na spomeniku ubijene djece sarajeva.
Mozda ih Celo sakrio u gepeku naoruzanih svatova.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Mariooo
|
Naslov: Re: Puhalo nudi 10.000 KM jer zna da Muslimani lažu oko broja poginule djece Postano: 10 svi 2022, 15:26 |
|
|
|
Izmislili da optužimo nevine četnike. Zadovoljan?
|
|
| Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 23 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|