|
|
Stranica: 11/12.
|
[ 277 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
laganini
|
Naslov: Re: Hrvatska uvodi ekonomske sankcije Muslimanima Postano: 09 svi 2022, 22:14 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: laganini je napisao/la: ..embargo obično spominju muslimani i ljudi koji veze nemaju s stvarnošću...ako ništa mogu vidit na primjeru rusije koliko je to komplicirano a bih je puno veći uvoznik nego izvoznik u odnosu na rh... Muslimani ne mogu uvesti embargo Hrvatskoj. Hrvatska može uništiti specijalne muslimanske firme. ...to onako populistički dobro zvuči a realno hr gubi jer sam već naveo razlog zašto...ekonomija je to...borba se vodi politički i jedino tako sve drugo su krajnosti..rat..embargo...
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Hrvatska uvodi ekonomske sankcije Muslimanima Postano: 09 svi 2022, 22:16 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 76976 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
laganini je napisao/la: Robbie MO je napisao/la: Muslimani ne mogu uvesti embargo Hrvatskoj.
Hrvatska može uništiti specijalne muslimanske firme.
...to onako populistički dobro zvuči a realno hr gubi jer sam već naveo razlog zašto...ekonomija je to...borba se vodi politički i jedino tako sve drugo su krajnosti..rat..embargo... Zar ti ne podržavaš uvođenje sankcija Rusiji, koja je daleko i o čijoj nafti i plinu ovisimo a ne izvozimo ništa?
_________________ Fun fact: I HDZ i SDA su osnovani u Zagrebu.
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
|
|
Vrh |
|
|
Jefferson Davis
|
Naslov: Re: Hrvatska uvodi ekonomske sankcije Muslimanima Postano: 09 svi 2022, 22:19 |
|
|
laganini je napisao/la: Robbie MO je napisao/la: Muslimani ne mogu uvesti embargo Hrvatskoj.
Hrvatska može uništiti specijalne muslimanske firme.
...to onako populistički dobro zvuči a realno hr gubi jer sam već naveo razlog zašto...ekonomija je to...borba se vodi politički i jedino tako sve drugo su krajnosti..rat..embargo... Pa muslimani se ne libe ni rata, ne prijete samo nama, već i ciloj Europi A onda ćemo vam rušit Pelješki zajedno s Komšićem, imat ćete kalifat na Dinari i u Kladuši
|
|
Vrh |
|
|
laganini
|
Naslov: Re: Hrvatska uvodi ekonomske sankcije Muslimanima Postano: 09 svi 2022, 22:20 |
|
|
Jefferson Davis je napisao/la: laganini je napisao/la: ...to onako populistički dobro zvuči a realno hr gubi jer sam već naveo razlog zašto...ekonomija je to...borba se vodi politički i jedino tako sve drugo su krajnosti..rat..embargo... Pa muslimani se ne libe ni rata, ne prijete samo nama, već i ciloj Europi A onda ćemo vam rušit Pelješki zajedno s Komšićem, imat ćete kalifat na Dinari i u Kladuši ...most fala bogu nikad bolji...lajanje na mjesec je svakome dozvoljeno..
|
|
Vrh |
|
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Hrvatska uvodi ekonomske sankcije Muslimanima Postano: 09 svi 2022, 22:31 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: laganini je napisao/la: ...to onako populistički dobro zvuči a realno hr gubi jer sam već naveo razlog zašto...ekonomija je to...borba se vodi politički i jedino tako sve drugo su krajnosti..rat..embargo... Zar ti ne podržavaš uvođenje sankcija Rusiji, koja je daleko i o čijoj nafti i plinu ovisimo a ne izvozimo ništa? Nestade ekonomija.
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1090 of 2558 - 42.61%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
|
laganini
|
Naslov: Re: Hrvatska uvodi ekonomske sankcije Muslimanima Postano: 09 svi 2022, 22:33 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: laganini je napisao/la: ...to onako populistički dobro zvuči a realno hr gubi jer sam već naveo razlog zašto...ekonomija je to...borba se vodi politički i jedino tako sve drugo su krajnosti..rat..embargo... Zar ti ne podržavaš uvođenje sankcija Rusiji, koja je daleko i o čijoj nafti i plinu ovisimo a ne izvozimo ništa? ...pitanje rusije je krajnost čim je nastao rat politika gubi na značaju...zato i jesu politike da ne budu rata al eto tu i tamo neki okrenu teze..
|
|
Vrh |
|
|
Hagresor
|
Naslov: Re: Hrvatska uvodi ekonomske sankcije Muslimanima Postano: 09 svi 2022, 22:49 |
|
|
“Naš kolega” iz “Splita” kao i uvijek i nepogrešivo na braniku muslimanije.
_________________ Ode sve ovo u helać
|
|
Vrh |
|
|
laganini
|
Naslov: Re: Hrvatska uvodi ekonomske sankcije Muslimanima Postano: 09 svi 2022, 22:52 |
|
|
Hagresor je napisao/la: “Naš kolega” iz “Splita” kao i uvijek i nepogrešivo na braniku muslimanije. ..ako želiš populističke izjave mogu ja to najmanji problem al čemu...navijanje na forumu neće riješit izborno pitanje i odnosa u bih...prije bi reka da može pogoršat..al to je moje mišljenje uvažavam da netko misli i drugačije što naravno nije ispravno..
|
|
Vrh |
|
|
Hagresor
|
Naslov: Re: Hrvatska uvodi ekonomske sankcije Muslimanima Postano: 09 svi 2022, 22:59 |
|
|
laganini je napisao/la: Hagresor je napisao/la: “Naš kolega” iz “Splita” kao i uvijek i nepogrešivo na braniku muslimanije. ..ako želiš populističke izjave mogu ja to najmanji problem al čemu...navijanje na forumu neće riješit izborno pitanje i odnosa u bih... prije bi reka da može pogoršat..al to je moje mišljenje uvažavam da netko misli i drugačije što naravno nije ispravno.. Kako može “pogoršat”? Hoćete vi objaviti HR ili Herceg Bosni rat? Prosvijetli nas ako nije problem.
|
|
Vrh |
|
|
laganini
|
Naslov: Re: Hrvatska uvodi ekonomske sankcije Muslimanima Postano: 09 svi 2022, 23:03 |
|
|
Hagresor je napisao/la: laganini je napisao/la: ..ako želiš populističke izjave mogu ja to najmanji problem al čemu...navijanje na forumu neće riješit izborno pitanje i odnosa u bih... prije bi reka da može pogoršat..al to je moje mišljenje uvažavam da netko misli i drugačije što naravno nije ispravno.. Kako može “pogoršat”? Hoćete vi objaviti HR ili Herceg Bosni rat? Prosvijetli nas ako nije problem. ..pa recimo u stilu našeg vrlog predsjednika koji vam je posta idol što je potiga galamom laprdanjem populističkim pristupom...jeli pomoga oko izbornog zakona...jel lobira ovim zapadnim elementima i ako je kojoj državi...dodiku i ne vidim drugog...nemoj samo spomenuti i rusiju..al eto lipo ga je čut...a ja mislim da je napravio gore al ko sam ja da mi vi želite virovat...
|
|
Vrh |
|
|
Hagresor
|
Naslov: Re: Hrvatska uvodi ekonomske sankcije Muslimanima Postano: 09 svi 2022, 23:05 |
|
|
laganini je napisao/la: Hagresor je napisao/la:
Kako može “pogoršat”? Hoćete vi objaviti HR ili Herceg Bosni rat? Prosvijetli nas ako nije problem.
..pa recimo u stilu našeg vrlog predsjednika koji vam je posta idol što je potiga galamom laprdanjem populističkim pristupom...jeli pomoga oko izbornog zakona...jel lobira ovim zapadnim elementima i ako je kojoj državi...dodiku i ne vidim drugog...nemoj samo spomenuti i rusiju..al eto lipo ga je čut...a ja mislim da je napravio gore al ko sam ja da mi vi želite virovat... Je zajeba nas je brate, inače bi vi odavna potpisali. Ae lipi moj Muki
|
|
Vrh |
|
|
daramo
|
Naslov: Re: Hrvatska uvodi ekonomske sankcije Muslimanima Postano: 09 svi 2022, 23:08 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 11:47 Postovi: 39641 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
Pomoga je koliko i Plenković, to nije bilo teško jer je rezultat lobiranja premijera na kraju nikakav. Na kraju se piše samo ono što je važno s to je rezultat.
_________________ mostarski europski
|
|
Vrh |
|
|
laganini
|
Naslov: Re: Hrvatska uvodi ekonomske sankcije Muslimanima Postano: 09 svi 2022, 23:10 |
|
|
daramo je napisao/la: Pomoga je koliko i Plenković, to nije bilo teško jer je rezultat lobiranja premijera na kraju nikakav. Na kraju se piše samo ono što je važno s to je rezultat. ...PA KO MOŽE POSTIĆ PRIJE NEKAKAV REZULTAT PLENKI IL KIZO...ONAKO ISKRENO ODGOVORI..
|
|
Vrh |
|
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Hrvatska uvodi ekonomske sankcije Muslimanima Postano: 10 svi 2022, 00:03 |
|
|
laganini je napisao/la: daramo je napisao/la: Pomoga je koliko i Plenković, to nije bilo teško jer je rezultat lobiranja premijera na kraju nikakav. Na kraju se piše samo ono što je važno s to je rezultat. ...PA KO MOŽE POSTIĆ PRIJE NEKAKAV REZULTAT PLENKI IL KIZO...ONAKO ISKRENO ODGOVORI.. Plenki može, a opet ništa. Znači Plenki neće.
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1090 of 2558 - 42.61%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
|
laganini
|
Naslov: Re: Hrvatska uvodi ekonomske sankcije Muslimanima Postano: 10 svi 2022, 00:04 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: laganini je napisao/la: ...PA KO MOŽE POSTIĆ PRIJE NEKAKAV REZULTAT PLENKI IL KIZO...ONAKO ISKRENO ODGOVORI.. Plenki može, a opet ništa. Znači Plenki neće. ...iskreno misliš da neće...daj mi logičan dokaz...
|
|
Vrh |
|
|
PCM
|
Naslov: Re: Hrvatska uvodi ekonomske sankcije Muslimanima Postano: 10 svi 2022, 00:15 |
|
|
Nemojte samo kompromitirati nadolazeću turističku sezonu ili ulazak u Schengen ili uvođenje eura, strpite se još malo 20 godina.
_________________ Muslimane ko je kleo, nije dangubio.
|
|
Vrh |
|
|
laganini
|
Naslov: Re: Hrvatska uvodi ekonomske sankcije Muslimanima Postano: 10 svi 2022, 00:17 |
|
|
PCM je napisao/la: Nemojte samo kompromitirati nadolazeću turističku sezonu ili ulazak u Schengen ili uvođenje eura, strpite se još malo 20 godina. ..sezona je već sad jača nego ikad...iako me to čudi da budem iskren...al nećemo se bunit..i ja sam diga cijenu vina bez stresa za kupce..
|
|
Vrh |
|
|
PCM
|
Naslov: Re: Hrvatska uvodi ekonomske sankcije Muslimanima Postano: 10 svi 2022, 00:21 |
|
|
Nemojte brate samo da se vama nedajbože upali nokat ili zaboli vas zub. Mi ćemo već nekako izac na kraj s milion agresivnih dzihadista koji uživaju potporu MZ-a.
_________________ Muslimane ko je kleo, nije dangubio.
|
|
Vrh |
|
|
laganini
|
Naslov: Re: Hrvatska uvodi ekonomske sankcije Muslimanima Postano: 10 svi 2022, 00:24 |
|
|
PCM je napisao/la: Nemojte brate samo da se vama nedajbože upali nokat ili zaboli vas zub. Mi ćemo već nekako izac na kraj s milion agresivnih dzihadista koji uživaju potporu MZ-a. ...pa dobro nema ih baš milion...
|
|
Vrh |
|
|
alh84001
|
Naslov: Re: Hrvatska uvodi ekonomske sankcije Muslimanima Postano: 10 svi 2022, 11:35 |
|
|
laganini je napisao/la: Hagresor je napisao/la: Kako može “pogoršat”? Hoćete vi objaviti HR ili Herceg Bosni rat? Prosvijetli nas ako nije problem. ..pa recimo u stilu našeg vrlog predsjednika koji vam je posta idol što je potiga galamom laprdanjem populističkim pristupom...jeli pomoga oko izbornog zakona...jel lobira ovim zapadnim elementima i ako je kojoj državi...dodiku i ne vidim drugog...nemoj samo spomenuti i rusiju..al eto lipo ga je čut...a ja mislim da je napravio gore al ko sam ja da mi vi želite virovat... Puno napisao, a nisi odgovorio na najjednostavnije pitanje - kako moze biti gore? U Rusiji je ekstremna situacija, ali u BiH gdje se dogadja drzavni udar i krsenje sporazuma sa RH nije ekstremna situacija. Pitao sam te prije neki dan - je li ti dobro?
|
|
Vrh |
|
|
Eminencija
|
Naslov: Re: Hrvatska uvodi ekonomske sankcije Muslimanima Postano: 10 svi 2022, 23:44 |
|
|
moram pitati jedno pitanje koje je tito pitao za jovanku.. ciji je on igrac?
_________________ Jedino oružje im je pero, ali su nepismeni.
|
|
Vrh |
|
|
voldemort
|
Naslov: Re: Hrvatska uvodi ekonomske sankcije Muslimanima Postano: 11 svi 2022, 15:43 |
|
|
|
Vrh |
|
|
daramo
|
Naslov: Re: Hrvatska uvodi ekonomske sankcije Muslimanima Postano: 11 svi 2022, 16:32 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 11:47 Postovi: 39641 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
Umjesto sankcija i proglašenja personom non grata u Hrvatskoj Sejdo dobija besplatnu udarnu reklamu u prime terminu na "hrvatskoj" televiziji.
_________________ mostarski europski
|
|
Vrh |
|
|
borak
|
Naslov: Re: Hrvatska uvodi ekonomske sankcije Muslimanima Postano: 11 svi 2022, 16:40 |
|
|
Komšić u Nu2, Emir H. u posjeti Nk Rijeka.. Hvala braćo s one strane granice. ❤️
_________________ Branit ćemo ono što je naše..
|
|
Vrh |
|
|
laganini
|
Naslov: Re: Hrvatska uvodi ekonomske sankcije Muslimanima Postano: 11 svi 2022, 17:03 |
|
|
|
Vrh |
|
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|