|
|
Stranica: 6/11.
|
[ 269 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Robbie MO
|
Naslov: Re: Orban :Da nam Hrvatska nije uzela more, naftu bismo uvozili tankerima Postano: 11 svi 2022, 20:46 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 78272 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
Karabaja je napisao/la: Robbie MO je napisao/la: Inače kad smo kod teme. Prije bih dao Mađarima cijelu Dalmaciju nego **** 1 metar u Neumu. Poanta našeg postojanja je da držimo mugyure contained. To i stranci od nas hoće. Zato su i napravili Federaciju, i održavaju nakaradnu BiH na aparatima, demilitariziranu, a istovremeno pumpaju **** s 23% teritorija gdje su većina u Njemačku. Nema ovo veze s nama. Mađari se oblizuju na hrvatske teritorije i samo čekaju povoljan momenat. Od tebe i ne očekujem da se baviš time, jer tvoj je domet nas milion i po, kako kažeš ****. A i tu vas cipelarimo pa si nesto slabo aktivan poslednjih dana. Gdje je tiha diplomacija i hrvatske sankcije? Jel nam truhnu maline a granici?  Milion i po vas je bilo 1991 na popisu. Prije nego vas je Alija raspolovio i prije nego je Podrinje palo lako ko Krim. 
_________________ Nema Izbornog zakona BiH ako nema BiH.
Nema ukradenog hrvatskog člana Predsjedništva BiH, ako nema BiH.
33% dionica firme koja je bankrotirala vrijede 0.
|
|
Vrh |
|
 |
daramo
|
Naslov: Re: Orban :Da nam Hrvatska nije uzela more, naftu bismo uvozili tankerima Postano: 11 svi 2022, 20:47 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 11:47 Postovi: 40438 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
Normalno kao što i mi i Srbi čekamo povoljan trenutak. Da sutra Hrvatska bude mađarski dominion odmah sutra bi povukli i povijesno pravo na BiH.
Mađare samo zeza što svoju HB imaju u Rumunjskoj i Slovačkoj, pa je Hrvatska barem mirna dok ne ujedine svoj narod tamo, za to vrijeme Hrvati i Srbi taman odrade ujedinjenje.
_________________ mostarski europski
|
|
Vrh |
|
 |
tucepi
|
Naslov: Re: Orban :Da nam Hrvatska nije uzela more, naftu bismo uvozili tankerima Postano: 11 svi 2022, 20:55 |
|
|
daramo je napisao/la: Normalno kao što i mi i Srbi čekamo povoljan trenutak. Da sutra Hrvatska bude mađarski dominion odmah sutra bi povukli i povijesno pravo na BiH. Mi nemamo problema sa mađarima, oboje katolici, jedan rat i bitka na petrovoj gori prije 1000 godina sa sto poginulih na obje strane. Uspoređivati to sa 500 godina problema sa turcima i njihovim izrodom izaziva gađenje kod svakog poznavaoca povijesti.
|
|
Vrh |
|
 |
dalmatinac181
|
Naslov: Re: Orban :Da nam Hrvatska nije uzela more, naftu bismo uvozili tankerima Postano: 11 svi 2022, 21:01 |
|
|
tucepi je napisao/la: daramo je napisao/la: Normalno kao što i mi i Srbi čekamo povoljan trenutak. Da sutra Hrvatska bude mađarski dominion odmah sutra bi povukli i povijesno pravo na BiH. Mi nemamo problema sa mađarima, oboje katolici, jedan rat i bitka na petrovoj gori prije 1000 godina sa sto poginulih na obje strane. Uspoređivati to sa 500 godina problema sa turcima i njihovim izrodom izaziva gađenje kod svakog poznavaoca povijesti. Nemamo ti i ja. Pitaj Hrvata iz Baranje ili Međimurja ima li problema...
|
|
Vrh |
|
 |
Marko80
|
Naslov: Re: Orban :Da nam Hrvatska nije uzela more, naftu bismo uvozili tankerima Postano: 11 svi 2022, 21:22 |
|
|
divizija je napisao/la: Mađari Hvratima najviše duguju biološku susptancu, pola ih ima hrvatske korijene Najcesce prezime u Madzarskoj je Horvat.
|
|
Vrh |
|
 |
Robbie MO
|
Naslov: Re: Orban :Da nam Hrvatska nije uzela more, naftu bismo uvozili tankerima Postano: 11 svi 2022, 21:29 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 78272 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
Ceha je napisao/la: daramo je napisao/la: SDA Šemso: ‘Više je Mađara u Hrvatskoj, nego Hrvata u Bosni’ https://hr.wikipedia.org/wiki/Dodatak:P ... tskoj_2011. 14.048 Mađara na prošlom popisu. To oslikava želju dotičnog islamista da je Hrvata ispod 10 000. No dobro. Ni mi se ne bi ljutili da je islamista na Balkanu 0.
|
|
Vrh |
|
 |
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Orban :Da nam Hrvatska nije uzela more, naftu bismo uvozili tankerima Postano: 11 svi 2022, 21:32 |
|
Pridružen/a: 08 lis 2009, 19:58 Postovi: 37889 Lokacija: Gl. grad regije
|
Pa, ako je za njega Bosna etnički očišćen prostor koji je držala ABiH brojke nisu puno veće. Čak i Sarajevo koje je nekad bilo drugi najveći hrvatski grad u BiH je očišćeno od Hrvata.
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
Vrh |
|
 |
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Orban :Da nam Hrvatska nije uzela more, naftu bismo uvozili tankerima Postano: 11 svi 2022, 21:35 |
|
|
dalmatinac181 je napisao/la: aleksije radicevic je napisao/la: Jao, kakvo sam pitanje smislio za Hrvatskijance...  Kad biste u ovom trenutku imali samo dve alternative, koju biste izabrali? Jedna je da Hrvatska bude podeljena izmedju Italije i Madjarske, a druga je da cela Hrvatska udje u sastav Srbije?  Prvu. Bolje je pitanje je li za Srbe bilo bolje da su ispunili uvjete i ušli u EU, s nama riješili BiH, otkačili Kosovo ili ovo sad kad idu u neku zajednicu s opet Carigradom kao glavnim gradom. Bila im je dana prilika...
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
Vrh |
|
 |
Robbie MO
|
Naslov: Re: Orban :Da nam Hrvatska nije uzela more, naftu bismo uvozili tankerima Postano: 11 svi 2022, 21:35 |
|
|
Junuz Djipalo je napisao/la: Pa, ako je za njega Bosna etnički očišćen prostor koji je držala ABiH brojke nisu puno veće. Čak i Sarajevo koje je nekad bilo drugi najveći hrvatski grad u BiH je očišćeno od Hrvata. Točno. Mehmedović je vjerojatno mislio na Prostor Džihada u BiH odnosno broj Hrvata u Alijinoj 23% republici. Jer, u Mostaru nas je daleko više nego prije rata.
|
|
Vrh |
|
 |
M@rin
|
Naslov: Re: Orban :Da nam Hrvatska nije uzela more, naftu bismo uvozili tankerima Postano: 11 svi 2022, 21:37 |
|
|
Marko80 je napisao/la: divizija je napisao/la: Mađari Hvratima najviše duguju biološku susptancu, pola ih ima hrvatske korijene Najcesce prezime u Madzarskoj je Horvat. A u Sloveniji drugo najčešće Horvat, barem je bilo kada sam to bio provjeravao prije dosta godina.
_________________ Suprotiv okultnoj oligarhiji
|
|
Vrh |
|
 |
Karabaja
|
Naslov: Re: Orban :Da nam Hrvatska nije uzela more, naftu bismo uvozili tankerima Postano: 11 svi 2022, 21:43 |
|
Pridružen/a: 17 ožu 2021, 16:33 Postovi: 10802 Lokacija: Global South
|
Junuz Djipalo je napisao/la: Pa, ako je za njega Bosna etnički očišćen prostor koji je držala ABiH brojke nisu puno veće. Čak i Sarajevo koje je nekad bilo drugi najveći hrvatski grad u BiH je očišćeno od Hrvata. Jesi ti očišćen iz Zenice ili si sam otišao?
_________________ HBEXIT 2070
|
|
Vrh |
|
 |
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Orban :Da nam Hrvatska nije uzela more, naftu bismo uvozili tankerima Postano: 11 svi 2022, 21:52 |
|
|
Karabaja je napisao/la: Junuz Djipalo je napisao/la: Pa, ako je za njega Bosna etnički očišćen prostor koji je držala ABiH brojke nisu puno veće. Čak i Sarajevo koje je nekad bilo drugi najveći hrvatski grad u BiH je očišćeno od Hrvata. Jesi ti očišćen iz Zenice ili si sam otišao? Otišao sam prije H-M rata ali moji su protjerani. Inače i oni koji su uspjeli ostat u ratu, koji su se nadali da će moći opstat su zapalili čim su mogli. Iako je danas situacija puno bolja ipak što ćeš negdje gdje su ministri zabrađeni. Većina nas gradskih je sekularno, ne volimo ni popove a kamoli ove obasjane svjetlom islama sklone sječi kjafira.
|
|
Vrh |
|
 |
novem
|
Naslov: Re: Orban :Da nam Hrvatska nije uzela more, naftu bismo uvozili tankerima Postano: 11 svi 2022, 21:53 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: Karabaja je napisao/la: Nema ovo veze s nama. Mađari se oblizuju na hrvatske teritorije i samo čekaju povoljan momenat. Od tebe i ne očekujem da se baviš time, jer tvoj je domet nas milion i po, kako kažeš ****. A i tu vas cipelarimo pa si nesto slabo aktivan poslednjih dana. Gdje je tiha diplomacija i hrvatske sankcije? Jel nam truhnu maline a granici?  Milion i po vas je bilo 1991 na popisu. Prije nego vas je Alija raspolovio i prije nego je Podrinje palo lako ko Krim.  Krim-Alija. 
_________________ - Sarajevo drugi u svijetu po broju izdanih radnih viza za Njemačku 2022. - Luka Mišetić: Haag nigdje i nikad nije tvrdio da je Herceg-Bosna UZP. - Reis: Država nam curi kroz prste poput pijeska.
|
|
Vrh |
|
 |
alh84001
|
Naslov: Re: Orban :Da nam Hrvatska nije uzela more, naftu bismo uvozili tankerima Postano: 11 svi 2022, 22:13 |
|
|
laganini je napisao/la: ..i u cemu vidis problem odnosa Hrvata s manjinama jednu ric kontra hr ja ne vidim Ne ocekujem da razumijes koncepte poput slobode govora i slicne, i kako je napad na njih, napad i na RH. Podsjecas me na Svedjane, kod kojih je sve bilo idilicno. Dok premijerka nije shvatila da mora reci 'car je gol'.
|
|
Vrh |
|
 |
DŽorDŽ
|
Naslov: Re: Orban :Da nam Hrvatska nije uzela more, naftu bismo uvozili tankerima Postano: 11 svi 2022, 23:38 |
|
Pridružen/a: 18 ožu 2021, 16:54 Postovi: 1856 Lokacija: Ustrojbeno mjesto
|
Marko80 je napisao/la: divizija je napisao/la: Mađari Hvratima najviše duguju biološku susptancu, pola ih ima hrvatske korijene Najcesce prezime u Madzarskoj je Horvat. Kaže na ovoj stranici da u Mađarskoj ima 162.557 osoba koje imaju prezime Horváth. 6. po redu brojnosti, a u Mađarskoj po popisu stanovništva ima samo 26.774 Hrvata. https://forebears.io/hungary/surnames
_________________ RH i Protektorat BiH 1981: Hrvata 54,58% Prečana 24,00% Muslimana 21,42%
RH i Protektorat BiH 2022: Hrvata 62,23 % Muslimana 19,74 % Prečana 14,18 % Ostalih 3,85 %
|
|
Vrh |
|
 |
Ceha
|
Naslov: Re: Orban :Da nam Hrvatska nije uzela more, naftu bismo uvozili tankerima Postano: 12 svi 2022, 00:33 |
|
|
DŽorDŽ je napisao/la: Ceha je napisao/la: To je ono više reda radi, da nam netko im dobar originalan fiš-paprikaš skuhati. Ma to su Hrvati. Njihov zastupnik u saboru je izabran sa stotinjak glasova.
|
|
Vrh |
|
 |
Zviezda Granda
|
Naslov: Re: Orban :Da nam Hrvatska nije uzela more, naftu bismo uvozili tankerima Postano: 12 svi 2022, 00:38 |
|
|
Moglo bi se njima svašta uzet narednih godina, čovjek ne shvaća što se dešava u svijetu.
|
|
Vrh |
|
 |
Bobovac
|
Naslov: Re: Orban :Da nam Hrvatska nije uzela more, naftu bismo uvozili tankerima Postano: 12 svi 2022, 09:52 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 11:09 Postovi: 26111 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
Kako ove Mujage pokušavaju ocrniti državnika koji je blokirao granice za islamiste. Dakako da je Orbanova upadica posve benigna. To je isto kao da Vučić kaže da su Srbi nekoć imali pristup moru pa se Crnogorci naljute. Bezze.
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
Vrh |
|
 |
Dutch01
|
Naslov: Re: Orban :Da nam Hrvatska nije uzela more, naftu bismo uvozili tankerima Postano: 12 svi 2022, 09:58 |
|
|
Bobovac je napisao/la: Kako ove Mujage pokušavaju ocrniti državnika koji je blokirao granice za islamiste. Dakako da je Orbanova upadica posve benigna. To je isto kao da Vučić kaže da su Srbi nekoć imali pristup moru pa se Crnogorci naljute. Bezze. U najmanju ruku je nesmotrena izjava, posebice kad se uzmu trenutna zbivanja u Ukrajini i njegovo izbjegavanje sankcija Rusiji i pomaganja Ukrajini. Mada se slažem sa lasicom kako Madžari kad razmišljaju o izgubljenim područjima ne razmišljaju o Hrvatskoj ili im je na zadnjem mjestu. O tome sam već govorio na drugoj temi. I nije mi jasno šta ova tema radi na ovom podforumu?
_________________ Slava Ukrajini!
Nema predaje!
|
|
Vrh |
|
 |
weasel
|
Naslov: Re: Orban :Da nam Hrvatska nije uzela more, naftu bismo uvozili tankerima Postano: 12 svi 2022, 10:20 |
|
|
Župan Anušić je potpuno u pravu, Mađari žare i pale po Osijeku, prave stadion, kupili su nam INU, ulazu velike novce i uzimaju pod svoje firme u Hrvatskoj.
To sve nije bezazleno, i ne treba gledati prekriženih ruku s misli ma mi smo svoje probleme s njima riješili.
Kad se pogleda Hrvatska povijest, glavni neprijatelji su nam bili Talijani preko Mora,te Mađari sa sjevera. I u zadnje vrijeme Srbi ako se 150 godina gleda kao bliža povijest.
Dakle tri zemlje u okruženju koje su jače i veće od nas.
Mi smo imali sreće u ww1 i WW2 da su i Talijani i Mađari i Austrijanci bili na gubitničkoj strani pa smo kao mali narod uspjeli omastiti brke na njihovu štetu.
Danas se to čini kao jedino pravedno i realno, ali ako pogledate karte kroz povijest uvijek su nam radili o glavi.
Zato ne čekati kao Mujo NATO pomoć ili se iznenaditi kao Armenci , već se naoružati do zuba.
Moramo biti tvrd orah, inače će pri prvoj velikoj krizi i raspadu ovog poretka, osim granica BiH biti upitne i granice Hrvatske.
Dakle iste okolnosti koje bi Hrvatskoj omogućile razvaljivanje BiH bi omogućile nekim susjedima komadanje djela našeg teritorija.
Zato ulagati u demografiju, vojsku i ekonomiju
_________________ #Zoki 2024
Apartmanđije, uhljebi i kradeze = grobari Hrvata
|
|
Vrh |
|
 |
HHerceg
|
Naslov: Re: Orban :Da nam Hrvatska nije uzela more, naftu bismo uvozili tankerima Postano: 12 svi 2022, 10:25 |
|
Pridružen/a: 30 tra 2020, 18:35 Postovi: 10020 Lokacija: No Country for White Men
|
Anusić je budala koja spominje Republiku Srpsku a ni riječi o bošnjačkom preglasavanju.
_________________ Ta hercegovacka tragedija je bila prva vijest svih dnevnika u BIH (kod Senada prvih 15 minuta cak) a na HRTu 34 minuta. Ko tada nije razumio nikada nece.
|
|
Vrh |
|
 |
Dutch01
|
Naslov: Re: Orban :Da nam Hrvatska nije uzela more, naftu bismo uvozili tankerima Postano: 12 svi 2022, 10:34 |
|
|
weasel je napisao/la: Župan Anušić je potpuno u pravu, Mađari žare i pale po Osijeku, prave stadion, kupili su nam INU, ulazu velike novce i uzimaju pod svoje firme u Hrvatskoj.
To sve nije bezazleno, i ne treba gledati prekriženih ruku s misli ma mi smo svoje probleme s njima riješili.
Kad se pogleda Hrvatska povijest, glavni neprijatelji su nam bili Talijani preko Mora,te Mađari sa sjevera. I u zadnje vrijeme Srbi ako se 150 godina gleda kao bliža povijest.
Mi smo imali sreće u ww1 i WW2 da su i Talijani i Mađari i Austrijanci bili na gubitničkoj strani pa smo kao mali narod uspjeli omastiti brke na njihovu štetu.
Danas se to čini kao jedino pravedno i realno, ali ako pogledate karte kroz povijest uvijek su nam radili o glavi.
Zato ne čekati kao Mujo NATO pomoć ili se iznenaditi kao Armenci , već se naoružati do zuba.
Moramo biti tvrd orah, inače će pri prvoj velikoj krizi i raspadu ovog poretka, osim granica BiH biti upitne i granice Hrvatske.
Dakle iste okolnosti koje bi Hrvatskoj omogućile razvaljivanje BiH bi omogućile nekim susjedima komadanje djela našeg teritorija.
Zato ulagati u demografiju, vojsku i ekonomiju Previše pojednostavljeno gledaš mađarsko-hrvatske i talijansko(mletačko)-hrvatske odnose. Očito ti je sunce udarilo u glavu ako misliš da su Hrvati profitirali sa ishodom svjetskih ratova. I gdje su ti Turci? Pravi problem za Hrvate su istočni, a ne sjeverni ili zapadni narodi. Tko to ni nakon 1000 godina povijesti nije skontao, neće nikad. Ako granice BiH postane upitne bit će upitne i hrvatske granice to je neminovno.
Nema predaje!
|
|
Vrh |
|
 |
divizija
|
Naslov: Re: Orban :Da nam Hrvatska nije uzela more, naftu bismo uvozili tankerima Postano: 12 svi 2022, 10:46 |
|
|
Dutch01 je napisao/la: Ako granice BiH postane upitne bit će upitne i hrvatske granice to je neminovno. to ovisi o tome koliko je Hrvatska unutarnje jaka. razlika između BIH i Hrvatske je u tome što u Hvratskoj ne postoji unutarnji separatizam i granice joj može ugroziti samo vanjska agresija. S druge strane, u BIH su vanjske sile jedino što državu drži na okupu
_________________ Čuvajte nacionalnu homogenost ko zjenicu oka svoga!
|
|
Vrh |
|
 |
Dutch01
|
Naslov: Re: Orban :Da nam Hrvatska nije uzela more, naftu bismo uvozili tankerima Postano: 12 svi 2022, 10:49 |
|
|
divizija je napisao/la: Dutch01 je napisao/la: Ako granice BiH postane upitne bit će upitne i hrvatske granice to je neminovno. to ovisi o tome koliko je Hrvatska unutarnje jaka. razlika između BIH i Hrvatske je u tome što u Hvratskoj ne postoji unutarnji separatizam i granice joj može ugroziti samo vanjska agresija. S druge strane, u BIH su vanjske sile jedino što državu drži na okupu Poanta je što Hrvatska nije jaka zemlja nego podijeljena zemlja možda ne po nacionalnom ključu nego po drugim parametrima i što joj je suverenitet svakim danom sve manji. I postoji jedna regija u Hrvatskoj gdje postoje autonomaške pa i separatističke ideje.
Nema predaje!
|
|
Vrh |
|
 |
Simun{-.-}
|
Naslov: Re: Orban :Da nam Hrvatska nije uzela more, naftu bismo uvozili tankerima Postano: 12 svi 2022, 11:40 |
|
|
weasel je napisao/la: Župan Anušić je potpuno u pravu, Mađari žare i pale po Osijeku, prave stadion, kupili su nam INU, ulazu velike novce i uzimaju pod svoje firme u Hrvatskoj.
Zato ulagati u demografiju, vojsku i ekonomiju Madjarska moze Hrvatsku napast samo nakon treceg svijetskog rata ali nikako prije. To je kao da kazes Njemacka ce napast ponovo Francusku, Belgiju, Nizozemsku ili Poljsku. Ekonomska i Politicka povezanost uz dodatnu mizernu demografiju to uopce ne dozvoljava. Ratovi masovnih vojski su prosli, jel za to uopce nemas dovoljno ljudi. Po meni Hrvatska nebi trebala vise radit za ovaj ciklus, vec za onaj poslje kraha u kojemu ce nestat €uro i EU, dakle novi svijetski poredak.
|
|
Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 5 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|