|
|
Stranica: 50/71.
|
[ 1763 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
laganini
|
Naslov: Re: Milanovic - ulazak Finske u NATO uvjetovati izbornim zakonom Postano: 14 svi 2022, 12:24 |
|
|
..kremeljenko je odradio al kontra Hrvata u bih sve se mislim da je on igra igru..komunista je to..plasirao tezu svojom galamom o miješanju hr u bih..lip autogol al mnogima će tribat vrimena da shvate a pogotovo da populizam nikad nije donio dobro..
|
|
Vrh |
|
|
Planina
|
Naslov: Re: Milanovic - ulazak Finske u NATO uvjetovati izbornim zakonom Postano: 14 svi 2022, 12:31 |
|
|
novem je napisao/la: Naša Kvačica je napisao/la: Bakir alfa mužjak prema Grlić Radmanu i Plenkoviću.
Hvala Milanoviću, ne treba ništa uspjeti, ok naši prijatelji Amerikanci će nas satrati, ali hvala mu bar jer je razotkrio HDZ i izveo ova *** na čistinu da ih svi lijepo mogu vidjeti kolika su ***. X, veleizdajnički HDZ raskrinkan za sva vremena, botovi im u zemlju propali, ostao samo ovaj laganini, hodajuća antireklama za HDZ. Vrh.
|
|
Vrh |
|
|
weasel
|
Naslov: Re: Milanovic - ulazak Finske u NATO uvjetovati izbornim zakonom Postano: 14 svi 2022, 12:31 |
|
|
laganini je napisao/la: ..kremeljenko je odradio al kontra Hrvata u bih sve se mislim da je on igra igru..komunista je to..plasirao tezu svojom galamom o miješanju hr u bih..lip autogol al mnogima će tribat vrimena da shvate a pogotovo da populizam nikad nije donio dobro.. Čitajte Hercebosanci ,slika i prilika HDZ-ovaca
_________________ #Zoki 2024
Apartmanđije, uhljebi i kradeze = grobari Hrvata
|
|
Vrh |
|
|
jednoumlje
|
Naslov: Re: Milanovic - ulazak Finske u NATO uvjetovati izbornim zakonom Postano: 14 svi 2022, 12:36 |
|
|
Laganini vam je ovde jedini pravi Europljanin.
_________________ Der Staat bin ich!
za vise savjeta zapratiteme
|
|
Vrh |
|
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Milanovic - ulazak Finske u NATO uvjetovati izbornim zakonom Postano: 14 svi 2022, 12:38 |
|
|
jednoumlje je napisao/la: Laganini vam je ovde jedini pravi Europljanin. Možda jest kad se prevede na bošnjački, taj jezik je svakako pun neočekivanih značenja.
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1035 of 2558 - 40.46%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
|
jednoumlje
|
Naslov: Re: Milanovic - ulazak Finske u NATO uvjetovati izbornim zakonom Postano: 14 svi 2022, 12:43 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: jednoumlje je napisao/la: Laganini vam je ovde jedini pravi Europljanin. Možda jest kad se prevede na bošnjački, taj jezik je svakako pun neočekivanih značenja. Danas si mi nesto zbunjen. Ili mi se barem tako doimas. Ali zaista, Laganinija odlikuju sve one osobine koje se furaju u EU (mislim na ideologiju). Jedino sto je pomalo previse (Hrvat jbg.) zaglibio u katolicanstvo, ali nije islam pa moze proci.
|
|
Vrh |
|
|
Karabaja
|
Naslov: Re: Milanovic - ulazak Finske u NATO uvjetovati izbornim zakonom Postano: 14 svi 2022, 12:44 |
|
|
They hated laganini because he told them the truth.
_________________ Dom svoj čuva Zrinski 115
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Milanovic - ulazak Finske u NATO uvjetovati izbornim zakonom Postano: 14 svi 2022, 13:14 |
|
Pridružen/a: 08 lis 2009, 19:58 Postovi: 37770 Lokacija: Gl. grad regije
|
Teško je Milanoviću prišit UZP, točno su izgubljeni. Istom tom HDZ-u za kojeg sad navijaju su lako lijepili etikete. Kud udarate Mujetnamci? Zna li se šta?
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Milanovic - ulazak Finske u NATO uvjetovati izbornim zakonom Postano: 14 svi 2022, 13:26 |
|
|
|
Vrh |
|
|
i_jopet
|
Naslov: Re: Milanovic - ulazak Finske u NATO uvjetovati izbornim zakonom Postano: 14 svi 2022, 13:32 |
|
|
Junuz Djipalo je napisao/la: Čovjek samo istinu im kaže i ne valja. Treba mitove održavat. https://centralna.ba/milanovic-hrvatsku ... rcegovine/Evo za one koji ne otvaraju linkove: Citat: Hrvatsku nije oslobodila međunarodna koalicija. Hrvatsku su isključivo oslobodile hrvatske snage oslonjene isključivo na vlastite sposobnosti, hrvatski sinovi i kćeri i naša braća iz Bosne i Hercegovine, zajedničkim snagama. Sarajevo i Bosnu i Hercegovinu nisu deblokirali američki i britanski avioni nego Hrvatska vojska, hrvatske brigade”, naglasio je Milanović.
|
|
Vrh |
|
|
laganini
|
Naslov: Re: Milanovic - ulazak Finske u NATO uvjetovati izbornim zakonom Postano: 14 svi 2022, 13:42 |
|
|
Junuz Djipalo je napisao/la: Čovjek samo istinu im kaže i ne valja. Treba mitove održavat. https://centralna.ba/milanovic-hrvatsku ... rcegovine/..prika zar ne kuzis parole koje baca točno ononza sto se odredjen profil ljudi lovi…evo ja sam prosa foruma i svagdje sam izbačen za vijek vijekova(muslimanski) vjerojatno cu iz ovoga a da se zelim svidit moga vina pedeset postova i svi bi mi se klanjali a cemu..???kakva korist od toga..realno postavi stvari aj ovdje je srpsko Hrvatska urota kontra mujaga ko ih zovete lako se zakačit ubtaj vlak al to je neznanje jos veci jaz za federaciju zar ne..primjera radi bili lakse došli do nečeg zajedničkog ako bi Hrvati i muslimani spustili loptu i iskreno bez fige u djepu našli kompromis a ne igrali igru ko će bit pobjednik ko će joga sjebat..i takva politika do čega je dovela da je teska pusiona i za Hrvate i nista manje za muslimane toliko je love propalo koje je tribalo doc u bih da nije toga bilo…rezime gubitnicibi Hrvati i muslimani a pobjednici Srbi jer mojibsunarodnjaci se drže devize neprijatelj mog neprijatelja moj prijatelj..a Srbi nisu prijatelji..politički mislim a ne onima kim cemo rokt svinjetinu i pit rakiju..eto zugali su mi kako izbjegavam temu o muslimansko hrvatskim odnosima u bih..zato sto gubim u startu musliman nisam a za Hrvate cu bit mujaga zato sto samo zelim dobro al dobro nije dobro u lošim ljudima…a jesam se isprdio al mora sam jednom…i da ovdje je isa jedan moj smajlić al ocito subti zabranjeni jer cim ga stavim blokira mi se post al ok skonta sam ..
|
|
Vrh |
|
|
jednoumlje
|
Naslov: Re: Milanovic - ulazak Finske u NATO uvjetovati izbornim zakonom Postano: 14 svi 2022, 13:43 |
|
|
Gladi vam patriocka muda time sto vam na tipicno populisticki nacin prezentuje jedan dio istine, naime onaj koji zelite cuti.
U biti time samo sebi osigurava glasove za sigurno dobro placenu funkciju vise reprezentativne prirode. Premijer se pita.
Dakle radi isto sto i Komsic medju Bosnjacima. Na sta je spala socijaldemokratija…
Cisto princip, e nek si im reko!
|
|
Vrh |
|
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Milanovic - ulazak Finske u NATO uvjetovati izbornim zakonom Postano: 14 svi 2022, 14:52 |
|
|
laganini je napisao/la: primjera radi bili lakse došli do nečeg zajedničkog ako bi Hrvati i muslimani spustili loptu i iskreno bez fige u djepu našli kompromis a ne igrali igru ko će bit pobjednik ko će joga sjebat..i takva politika do čega je dovela da je teska pusiona i za Hrvate i nista manje za muslimane toliko je love propalo koje je tribalo doc u bih da nije toga bilo…rezime gubitnicibi Hrvati i muslimani... Stvar je u tome da muslimani ne žele dogovor, bolje rečeno njima je dogovor ako oni dobiju vlast. To nije teško shvatiti, jer je politika muslimana u BiH potpuno ista kao politika Srba u Jugoslaviji. Kako bi ti došao do nečeg zajedničkog 80-tih sa Miloševićem i sa Srbima općenito? Kako bi spustio loptu, kako bi im objasnio da je bolji kompromis? Očigledno nikako, Srbi se nisu smirili dok nisu dobili Oluju. Danas ti predlažeš da se dogovorimo. Čuj ti to, genijalno, kako to nije prije nekome palo na pamet. To HDZ i pokušava već 30 godina, dogovoriti se sa muslimanima. Ništa drugo i nismo radili od 90-tih nego to što si se ti sada sjetio. Prvo smo podržali neovisnost BiH na referendumu, pa podržali naoružavanje Armije BiH, spremili izbjeglice u hotele i kao nagradu dobili agresiju. Ok, ponovo se dogovorili kroz Washingtonski sporazum, mislili evo ga dogovor, kad ono opet promjena dogovora, preglasavanje, biraju nam predstavnike, sada hoće i potpuno preuzeti hrvatski dom naroda. Nije Komšić od jučer. HDZ već desetljećima nastoji upravo to što ti predlažeš, a oni su nam izabrali Komšića već tri puta, i sada hoće četvrti put. To traje predugo. Da ne bude zabune, i Milanović je također zagovarao dobru volju sa muslimanima, ali pošteno kaže danas da se prevario. Pa hajde i vi HDZ-ovci slobodno priznajte da ste bili u krivu i da se muslimani neće smiriti dok dobro ne dobiju po glavi.
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1035 of 2558 - 40.46%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
|
laganini
|
Naslov: Re: Milanovic - ulazak Finske u NATO uvjetovati izbornim zakonom Postano: 14 svi 2022, 15:04 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: laganini je napisao/la: primjera radi bili lakse došli do nečeg zajedničkog ako bi Hrvati i muslimani spustili loptu i iskreno bez fige u djepu našli kompromis a ne igrali igru ko će bit pobjednik ko će joga sjebat..i takva politika do čega je dovela da je teska pusiona i za Hrvate i nista manje za muslimane toliko je love propalo koje je tribalo doc u bih da nije toga bilo…rezime gubitnicibi Hrvati i muslimani... Stvar je u tome da muslimani ne žele dogovor, bolje rečeno njima je dogovor ako oni dobiju vlast. To nije teško shvatiti, jer je politika muslimana u BiH potpuno ista kao politika Srba u Jugoslaviji. Kako bi ti došao do nečeg zajedničkog 80-tih sa Miloševićem i sa Srbima općenito? Kako bi spustio loptu, kako bi im objasnio da je bolji kompromis? Očigledno nikako, Srbi se nisu smirili dok nisu dobili Oluju. Danas ti predlažeš da se dogovorimo. Čuj ti to, genijalno, kako to nije prije nekome palo na pamet. To HDZ i pokušava već 30 godina, dogovoriti se sa muslimanima. Ništa drugo i nismo radili od 90-tih nego to što si se ti sada sjetio. Prvo smo podržali neovisnost BiH na referendumu, pa podržali naoružavanje Armije BiH, spremili izbjeglice u hotele i kao nagradu dobili agresiju. Ok, ponovo se dogovorili kroz Washingtonski sporazum, mislili evo ga dogovor, kad ono opet promjena dogovora, preglasavanje, biraju nam predstavnike, sada hoće i potpuno preuzeti hrvatski dom naroda. Nije Komšić od jučer. HDZ već desetljećima nastoji upravo to što ti predlažeš, a oni su nam izabrali Komšića već tri puta, i sada hoće četvrti put. To traje predugo. Da ne bude zabune, i Milanović je također zagovarao dobru volju sa muslimanima, ali pošteno kaže danas da se prevario. Pa hajde i vi HDZ-ovci slobodno priznajte da ste bili u krivu i da se muslimani neće smiriti dok dobro ne dobiju po glavi. ..ok najprije da odma kazem talent izebegoviceve dinastije je katastrofa ovo s Komšićem je cirkus koji najmanje koristi muslimanima..politički i ekonomski..Hrvatska županija zapadnogercegivackamje najaca posli Sarajeva Hercegovci su snalažljivi probojni ne pate oni zbog izbora ekonomski..a sad politički složivši se ako si iskren onda su plenki i Kizo na istoj strani i da su dali sve od sebe o metodama sam vec prica al idu na isti mlin..i sto sad ovi vani ne jebu ..jelmTurska jel zato sto subti muslimani u srcu Europi panioak om se želi ugodit..i stali smo na mrtvoj točki..znaci postoje političke metode nebi sad da ja huskam pa i mislimani su prije pr godina imali nekakvu revoluciju ..jel kritična masa u Hrvatima bih da nesto takvo naprave u vama..ne možete vječno kmecat i okretat se prema matičnoj drzavi i u njoj tražit rijesenje..idemo..politički samo rat bi nas proguta..a politički je širok pojam..jer nisu muslimani ubtakvoj komfornoj situaciii kakvu predstavljamo..
|
|
Vrh |
|
|
daramo
|
Naslov: Re: Milanovic - ulazak Finske u NATO uvjetovati izbornim zakonom Postano: 14 svi 2022, 15:32 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 11:47 Postovi: 39021 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
jednoumlje je napisao/la: Gladi vam patriocka muda time sto vam na tipicno populisticki nacin prezentuje jedan dio istine, naime onaj koji zelite cuti.
U biti time samo sebi osigurava glasove za sigurno dobro placenu funkciju vise reprezentativne prirode. Premijer se pita.
Dakle radi isto sto i Komsic medju Bosnjacima. Na sta je spala socijaldemokratija…
Cisto princip, e nek si im reko! Čuj glasove. Prošle izbore nije iz BiH dobio 10 glasova, neće niti ovaj put dobiti nešto značajno zbog male izlaznosti. Baš će na ovoj temi dobiti glasove. Ako je netko socijaldemokrat ne znači da je glup da mu prodajete svoj nacionalizam upakiran u socijaldemokraciju. Pametnog čovjeka možeš prevariti samo jednom.
_________________ mostarski europski
|
|
Vrh |
|
|
daramo
|
Naslov: Re: Milanovic - ulazak Finske u NATO uvjetovati izbornim zakonom Postano: 14 svi 2022, 15:42 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 11:47 Postovi: 39021 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
laganini je napisao/la: Naša Kvačica je napisao/la: Stvar je u tome da muslimani ne žele dogovor, bolje rečeno njima je dogovor ako oni dobiju vlast. To nije teško shvatiti, jer je politika muslimana u BiH potpuno ista kao politika Srba u Jugoslaviji. Kako bi ti došao do nečeg zajedničkog 80-tih sa Miloševićem i sa Srbima općenito? Kako bi spustio loptu, kako bi im objasnio da je bolji kompromis? Očigledno nikako, Srbi se nisu smirili dok nisu dobili Oluju. Danas ti predlažeš da se dogovorimo. Čuj ti to, genijalno, kako to nije prije nekome palo na pamet. To HDZ i pokušava već 30 godina, dogovoriti se sa muslimanima. Ništa drugo i nismo radili od 90-tih nego to što si se ti sada sjetio. Prvo smo podržali neovisnost BiH na referendumu, pa podržali naoružavanje Armije BiH, spremili izbjeglice u hotele i kao nagradu dobili agresiju. Ok, ponovo se dogovorili kroz Washingtonski sporazum, mislili evo ga dogovor, kad ono opet promjena dogovora, preglasavanje, biraju nam predstavnike, sada hoće i potpuno preuzeti hrvatski dom naroda. Nije Komšić od jučer. HDZ već desetljećima nastoji upravo to što ti predlažeš, a oni su nam izabrali Komšića već tri puta, i sada hoće četvrti put. To traje predugo. Da ne bude zabune, i Milanović je također zagovarao dobru volju sa muslimanima, ali pošteno kaže danas da se prevario. Pa hajde i vi HDZ-ovci slobodno priznajte da ste bili u krivu i da se muslimani neće smiriti dok dobro ne dobiju po glavi. ..ok najprije da odma kazem talent izebegoviceve dinastije je katastrofa ovo s Komšićem je cirkus koji najmanje koristi muslimanima..politički i ekonomski..Hrvatska županija zapadnogercegivackamje najaca posli Sarajeva Hercegovci su snalažljivi probojni ne pate oni zbog izbora ekonomski..a sad politički složivši se ako si iskren onda su plenki i Kizo na istoj strani i da su dali sve od sebe o metodama sam vec prica al idu na isti mlin..i sto sad ovi vani ne jebu ..jelmTurska jel zato sto subti muslimani u srcu Europi panioak om se želi ugodit..i stali smo na mrtvoj točki..znaci postoje političke metode nebi sad da ja huskam pa i mislimani su prije pr godina imali nekakvu revoluciju ..jel kritična masa u Hrvatima bih da nesto takvo naprave u vama..ne možete vječno kmecat i okretat se prema matičnoj drzavi i u njoj tražit rijesenje..idemo..politički samo rat bi nas proguta..a politički je širok pojam..jer nisu muslimani ubtakvoj komfornoj situaciii kakvu predstavljamo.. Dogovorite se vi prvo politički sa Slovencima pa onda nama soli pamet o dogovoru s onim tko ne želi dogovor. Prema kome bi se trebali okrenuti, prema Sarajevu? Što se vi početkom devedesetih niste okrenuli Beogradu i politički dogovorili sa Srbima? Nije kriva Europa nego to što ste vi u HDZ-u pi*de. Ali neka danas mi sutra ćeš ti u hrvatskom pojasu Gaze doći na red.
|
|
Vrh |
|
|
jednoumlje
|
Naslov: Re: Milanovic - ulazak Finske u NATO uvjetovati izbornim zakonom Postano: 14 svi 2022, 15:49 |
|
|
daramo je napisao/la: jednoumlje je napisao/la: Gladi vam patriocka muda time sto vam na tipicno populisticki nacin prezentuje jedan dio istine, naime onaj koji zelite cuti.
Cisto princip, e nek si im reko! Čuj glasove. Prošle izbore nije iz BiH dobio 10 glasova, neće niti ovaj put dobiti nešto značajno zbog male izlaznosti. Baš će na ovoj temi dobiti glasove. Ako je netko socijaldemokrat ne znači da je glup da mu prodajete svoj nacionalizam upakiran u socijaldemokraciju. Pametnog čovjeka možeš prevariti samo jednom. Pa ne razmisljaju samo Hrvati u BiH na nacin kojim se sluzi Milanovic. Ja govorim uopsteno o njegovoj retorici da grize na sve strane. Mislim..i meni je zabavan, nego sta da ti kazem, plitko mi ovo i jednostavno vec toliko puta vidjeno. Kao sto rekoh, Komsic Vol.2. Legendarna mu je ona "po prstima". Cak su im i stilovi slicni.
|
|
Vrh |
|
|
jednoumlje
|
Naslov: Re: Milanovic - ulazak Finske u NATO uvjetovati izbornim zakonom Postano: 14 svi 2022, 15:52 |
|
|
Eto, uostalom, kakve ste koristi imali od njegovog lajanja do sad?
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Milanovic - ulazak Finske u NATO uvjetovati izbornim zakonom Postano: 14 svi 2022, 16:14 |
|
|
Pa već bi gaženje bilo zaboravljeno, kao i ranijih godina.
Evo sad cijela Europa zna da Bošnje biraju Hrvatima predstavnike i da sve zaklete demokrate tu praksu podržavaju.
Sad će se ipak nešto dogodit.
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
Vrh |
|
|
daramo
|
Naslov: Re: Milanovic - ulazak Finske u NATO uvjetovati izbornim zakonom Postano: 14 svi 2022, 16:17 |
|
|
jednoumlje je napisao/la: Eto, uostalom, kakve ste koristi imali od njegovog lajanja do sad? Otprilike kao i vi od Komšićeva lajanja pa vam to neće smetati da ga izaberete i po četvrti put. Bome smo imali barem koristi u tome da hadezeovce istjera na čistac, potpuno ih razgolitio.
|
|
Vrh |
|
|
laganini
|
Naslov: Re: Milanovic - ulazak Finske u NATO uvjetovati izbornim zakonom Postano: 14 svi 2022, 16:33 |
|
|
daramo je napisao/la: jednoumlje je napisao/la: Eto, uostalom, kakve ste koristi imali od njegovog lajanja do sad? Otprilike kao i vi od Komšićeva lajanja pa vam to neće smetati da ga izaberete i po četvrti put. Bome smo imali barem koristi u tome da hadezeovce istjera na čistac, potpuno ih razgolitio. ..eto otkrio si se problem tebi nije izborna nego HDZ znaci klasika svibkoji ne vole hr mrze HDZ..otidji na srpske forume mrze HDZ na muslimanske isto ako ne i gore..patološki mrzitelji HDZ-a su skriveno mrzitelji hr..ne nosiš ti slučajno u avataru Bibliju Skriveni jugonostalgičaru ..
|
|
Vrh |
|
|
Ivo HZHB
|
Naslov: Re: Milanovic - ulazak Finske u NATO uvjetovati izbornim zakonom Postano: 14 svi 2022, 17:05 |
|
|
Ni nogomet mu nije jača strana
|
|
Vrh |
|
|
laganini
|
Naslov: Re: Milanovic - ulazak Finske u NATO uvjetovati izbornim zakonom Postano: 14 svi 2022, 17:18 |
|
|
..meni..pa valjda je ubtebi jasno da je bilbija Srbin ma *** je tebi jasno..
|
|
Vrh |
|
|
Ivo HZHB
|
Naslov: Re: Milanovic - ulazak Finske u NATO uvjetovati izbornim zakonom Postano: 14 svi 2022, 17:28 |
|
|
Drugim riječima oš da kažeš, da su ovi koji imaju pupija u ekipi “jugonostalgičari” skriveni
|
|
Vrh |
|
|
i_jopet
|
Naslov: Re: Milanovic - ulazak Finske u NATO uvjetovati izbornim zakonom Postano: 14 svi 2022, 17:38 |
|
|
Nećete valjda i ovu temu usrat sa Srbima, još samo fali duhovni vođa da dođe.
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: MSN [Bot], Tomba17 i 18 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|