|
|
Stranica: 3/4.
|
[ 81 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Ilirk@
|
Naslov: Re: Pi*ke! Postano: 05 stu 2010, 15:52 |
|
|
DzoniBG je napisao/la: caporegime je napisao/la: kad si već zatvorio oči, začepio uši i tralalalalaš s jezikom, evo ti kad otvoriš prvi kapak ponovo;
samo ti reci šta misliš da nije istina umjesto da glumiš uvrijeđenog. tipična srpska priča, kad im se stavi pod nos za što su odgovorni onda se osjećaju uvrijeđeni i protestiraju. znam ja da svaka kurva najviše mrzi i da se najviše vrijeđa kad je se podsjeti da se udarala za lovu. po tebi, ako ne priznamo samo jednu srpsku istinu onda znači da ovdje kolektivno ne volimo srbe i da nam sami od sebe srbi smetaju. e pa vidiš meni smeta takav vaš mentalni sklop. prisutan kod svih forumskih srba.
Procitaj Ilirkin post na drugoj temi sa kojim si se ti odusevljeno slozio... Koji razgovor hoces, o cemu, nazove me osobom nizeg reda, metiljem, ti se klanjas tome. Sta tebe onda zanima sta ja mislim o crkvi, zaobidji me. Nikad te ni jednom recju nisam namazao govnima, izbegavao sam bilo kakvo napusavanje, al preterao si, ne vidim smisao da normalno razmenimo misljenje, jer me ne uvazavas kao sagovornika. čovječe božji, dosadni i metiljavi, odjebi od mog nicka, jel čuješ?? napisao si preko 600 postova, ni jedanput ti se nisam obratila niti te uopće čitam, dosadni ste mi, nezanimljivi, odvratni u svom nastojanju uvući se u hrvatske forume, a po forumima pišem od vremena kad nije bila moguća ni registracija nego se pisalo na testnim forumskim skriptama! kako onda, tako i sada, svugdje vas boktejebo, SVUGDJE! pa očiju ne mogu otvoriti da mi se nekakav ekavac sa sufixom ili prefixom bg, rs i kurcipalci ne nađe pred nosom! iz koje pičke materine si isčitao da se na onoj temi uopće obraćam vama, servčadi?? koji kurac se kačiš na nešto što te se ne tiče?? ti vjeruješ u isprike vašeg predsjednika, a ja se serem na njih i što sad?? odjebi od mene, smeće dosadno! kako god okreneš, što god kažeš i kako god kažeš, ja sam fašist i ustaša, pa što se ne bih i ponašala tako?? ustaša zbog podrijetla; ustašica zbog svjetonazora; ustaša zbog hrvatstva; ustaša zbog nezaborava; ustaša jer vam ne vjerujem ni kad darove nosite! kako god okreneš, ja sam ustaša! pa zašto onda i vi za mene ne bi bili niža vrsta? jeste i što mi možeš? a? žalit se lideru da me banira? puca mi kurac što će me banirati odavde, čuješ li!? PUCA MI KURAC, KUKAJ NEKA ME BANIRAJU, KO VAS JEBE VIŠE, SAMO MI SE SKINITE S KURCA! kužiš ili ti treba šarati iza ušiju? jebote, koji dosadni metiljavci, to nije normalno!
_________________ 16.11.2012. - "...izmjena u reprezentaciji Hrvatske, izlaze Gotovina i Markač, ulaze Čačić i Sanader..."
|
|
Vrh |
|
 |
šišarka
|
Naslov: Re: Pi*ke! Postano: 05 stu 2010, 15:54 |
|
|
DzoniBG je napisao/la: Pazi ti u sta se ovo pretvorilo, capo, ilirka, Hadeka... to su splacine, ne znam sto moderacija cuti, ako je vecinski stav ljudi sa ovog foruma da Srbi nisu pozeljni, prvi cu uzmaci, ne pada mi na pamet vise da ucestvujem u ovakvom izivljavanju.
Inkvizitor Koristi odsustvo ostalih moderatora da otjera ovo par Srba što pišu na HB forumu. Ako će on biti zadovoljan, možda bi bilo najbolje da se Srbeki sami pokupe s foruma, jer ako je on zadovoljan, Srbeki bi trebali biti još zadovoljniji jer nije mala stvar učiniti srećnim nekog kao što je on, a on je jedan isfrustrirani ustašica koji bi bio najsrećniji da se Srbeki nikad ne registruju na ovaj, inače veoma dobar forum 
|
|
Vrh |
|
 |
caporegime
|
Naslov: Re: Pi*ke! Postano: 05 stu 2010, 15:56 |
|
|
šišarka je napisao/la: DzoniBG je napisao/la: Pazi ti u sta se ovo pretvorilo, capo, ilirka, Hadeka... to su splacine, ne znam sto moderacija cuti, ako je vecinski stav ljudi sa ovog foruma da Srbi nisu pozeljni, prvi cu uzmaci, ne pada mi na pamet vise da ucestvujem u ovakvom izivljavanju.
Inkvizitor Koristi odsustvo ostalih moderatora da otjera ovo par Srba što pišu na HB forumu. Ako će on biti zadovoljan, možda bi bilo najbolje da se Srbeki sami pokupe s foruma, jer ako je on zadovoljan, Srbeki bi trebali biti još zadovoljniji jer nije mala stvar učiniti srećnim nekog kao što je on, a on je jedan isfrustrirani ustašica koji bi bio najsrećniji da se Srbeki nikad ne registruju na ovaj, inače veoma dobar forum  zašto sam ne daš primjer onome što propovjedaš džigi? zamisli kakvi tek srpski kompleksi tebe muče kad se ne daš odavde već barem 50-ak klonova.
_________________ Šta je PIČKE? Di vam je ponos kojeg zazivate!?
|
|
Vrh |
|
 |
šišarka
|
Naslov: Re: Pi*ke! Postano: 05 stu 2010, 16:00 |
|
|
caporegime je napisao/la: zamisli kakvi tek srpski kompleksi tebe muče kad se ne daš odavde već barem 50-ak klonova. Biće ih još najmanje toliko a otvaram ih ne da bi napakostio HB forumu, već upravo zbog pomenutog ustašice 
|
|
Vrh |
|
 |
caporegime
|
Naslov: Re: Pi*ke! Postano: 05 stu 2010, 16:04 |
|
|
šišarka je napisao/la: caporegime je napisao/la: zamisli kakvi tek srpski kompleksi tebe muče kad se ne daš odavde već barem 50-ak klonova. Biće ih još najmanje toliko a otvaram ih ne da bi napakostio HB forumu, već upravo zbog pomenutog ustašice  to ti vjerujem. gadno je kad izgubiš priliku biti u društvu s psihofizički superiornim bićima. taman si se naviko i šipak. kako ti je krenulo najkasnije do uskrsa bi potpuno propričao hrvatskim jezikom. do ljeta bi već nosio majicu s antom gotovinom.
|
|
Vrh |
|
 |
šišarka
|
Naslov: Re: Pi*ke! Postano: 05 stu 2010, 16:08 |
|
|
Dobar je Capo sa svojim analizama Capo, hrvatski rabim kako bi me se što bolje razumjelo, ipak je drugačije kad rabiš hrvatski na hrvatskom forumu nego tamo neki inozemni srpski, koji vi ne razumijete. To radim zbog vas, dragi moj Capo 
|
|
Vrh |
|
 |
caporegime
|
Naslov: Re: Pi*ke! Postano: 05 stu 2010, 16:16 |
|
|
šišarka je napisao/la: =)) Dobar je Capo sa svojim analizama Capo, hrvatski rabim kako bi me se što bolje razumjelo, ipak je drugačije kad rabiš hrvatski na hrvatskom forumu nego tamo neki inozemni srpski, koji vi ne razumijete. To radim zbog vas, dragi moj Capo  tješi se.... prvo ćeš skužiti da skačeš od sreće kad hrvatska repka da gol. pa malo pomalo..... već te vidim kako ti i dane ponosno pozirate zagrljeni na nekoj od fotografija.
|
|
Vrh |
|
 |
šišarka
|
Naslov: Re: Pi*ke! Postano: 05 stu 2010, 16:21 |
|
|
Gospodin Dane je čestit momak ali je ušao u krivo društvo. Nadam se da će to shvatiti što prije. Što se hrvatske vrste tiče, niti mi je drago kad izgube niti plačem kad pobijede. Nekako mi te stvari nisu bitne, niti najmanje A sad se vratimo temi 
|
|
Vrh |
|
 |
caporegime
|
Naslov: Re: Pi*ke! Postano: 05 stu 2010, 16:22 |
|
|
šišarka je napisao/la: :D Gospodin Dane je čestit momak ali je ušao u krivo društvo. Nadam se da će to shvatiti što prije. Što se hrvatske vrste tiče, niti mi je drago kad izgube niti plačem kad pobijede. Nekako mi te stvari nisu bitne, niti najmanje A sad se vratimo temi  tebi se ni ne isplati sudjelovati na temi. ionako će te inkvi otkarirat skoro.
|
|
Vrh |
|
 |
šišarka
|
Naslov: Re: Pi*ke! Postano: 05 stu 2010, 16:27 |
|
|
caporegime je napisao/la: ionako će te inkvi otkarirat skoro. Registrirat ću se iznova, ha ja ciao, kuckamo se 
|
|
Vrh |
|
 |
pjosip
|
Naslov: Re: Pi*ke! Postano: 05 stu 2010, 16:39 |
|
|
joe enter je napisao/la: pjosip je napisao/la: Ajde stvarno, tema nisu Srbi nego naše [da prostiš] Aj Pjoška ti si otvorio temu i znaš nekad ozbiljno razgovarati , mada opet ti je tema totalno promašena i sam ne znaš u čega sise upustio optuživajući svoga katoličkog predstavnika za nešto što potpuno normalno i logično! Ne budali. Tko odredjuje koja je Crkva prava(TM)? Ionako su si sami dali potvrde da su pravi. To sve treba razbucat ko mačke sa jebišta.
_________________ Srpska deca, srpski voz, srpski vratovi, srpski mostovi
|
|
Vrh |
|
 |
caporegime
|
Naslov: Re: Pi*ke! Postano: 05 stu 2010, 16:43 |
|
|
Srbi misle da su kriteriji za sve. Za istinu, za poštenje, pravdu....pa tako i za odrediti ima li neki narod pravo urediti svoju crkvenu organizaciju. Tako su i nama određivali i po sebi stvarali kriterije. Jednom kad se stvori takav mentalni sklop onda ga je teško isporaviti. batina je mislim ipak najbolji lijek. samo ove naše budale uvijek preblagi s njima. misle naivci, da će naučiti lekciju.
|
|
Vrh |
|
 |
Hadeka
|
Naslov: Re: Pi*ke! Postano: 05 stu 2010, 17:33 |
|
Pridružen/a: 06 pro 2009, 23:19 Postovi: 1059 Lokacija: Rekoše nam "u banani"! Do kad, vidit ćemo!
|
'Bem mu papriku, što mi obrisaste post?? Bio sam pristojan. Samo sam žohara koji se uvlači u gu'icu SPC-u (pod uvitom da je to istina) nazvao *ovnom! Ha ja!
|
 |
joe enter
|
Naslov: Re: Pi*ke! Postano: 05 stu 2010, 18:05 |
|
|
pjosip je napisao/la: joe enter je napisao/la: Aj Pjoška ti si otvorio temu i znaš nekad ozbiljno razgovarati , mada opet ti je tema totalno promašena i sam ne znaš u čega sise upustio optuživajući svoga katoličkog predstavnika za nešto što potpuno normalno i logično!
Ne budali. Tko odredjuje koja je Crkva prava(TM)? Ionako su si sami dali potvrde da su pravi. To sve treba razbucat ko mačke sa jebišta. Aj života ti , reci koji ku... postavljaš temu kad ni sam ne znaš šta ćeš s'njom?! , upravo ti je dokazano iz predhodnog posta iz kojeg razloga je onaj budalać izbačen , a to je da samo zvanične većinske religije mogu učestvovati , jer upravo su u NJIHOVO IME I UBIJANI LJUDI!! , zato i skroz je logično da samo oni učestvuju jer u suprotnom treba svaku budalu dovesti u ime neke religijske zajednice koju on eto predstavlja! Znači dovesti Metodiste,Grkokatolike,Hare Krišna...! Jel možeš da skontaš da si pogrešio u tome što si loše postavio temu?! , i kako si pogrešno protumačio tog vašeg fratra kad se složio sa predstavnikom SPC jer ih poštuje kao pravu crkvu a ne onu izmišljenu! To ti je isto kao kad bi sad neki sličan skup bio u Srbiji i domaćin uz predstavnike tri zvanične vere pozove i odmetnutog svećenika Bunjevca koji je osnovao "Bunjevačku katoličku crkvu" kao četvrtog ravnopravnim njima?! Ke razbiraš momče Pjošče?!
_________________ O turčine za nevolju kume A ti vlaše silom pobratime
|
|
Vrh |
|
 |
zrinki_frank
|
Naslov: Re: Pi*ke! Postano: 05 stu 2010, 18:29 |
|
|
Nemoj tako... Dovoditi u istu ravan CPC i jehovine svjedoke te sotoniste je krajnje neumjesno i podlo. Ipak je ona odraz volje nemalog dijela crnogoraca vjernika i to treba poštovati.
|
|
Vrh |
|
 |
i_jopet
|
Naslov: Re: Pi*ke! Postano: 05 stu 2010, 18:34 |
|
|
Mislim da treba prihvatiti svaku priznatu nacionalnu crkvu u razgovoru. Ne znam dali je kanonski priznata CPC i jeli to u proceduri. Katolička crkva će prihvatiti mišljenje istočne crkve koja je priznata.
|
|
Vrh |
|
 |
joe enter
|
Naslov: Re: Pi*ke! Postano: 05 stu 2010, 18:48 |
|
|
i_jopet je napisao/la: Mislim da treba prihvatiti svaku priznatu nacionalnu crkvu u razgovoru. Ne znam dali je kanonski priznata CPC i jeli to u proceduri. Katolička crkva će prihvatiti mišljenje istočne crkve koja je priznata. To je poenta zašto je katolički biskup bio saglasan sa srpskim , ali bez obzira na ovakvim skupovima i nemaju šta tražiti verske zajednice koje nisu većinske i koje nisu umešane u sukobe kroz rat! Zbog toga pominjem i Jehove i Krišne!
|
|
Vrh |
|
 |
šišarka
|
Naslov: Re: Pi*ke! Postano: 05 stu 2010, 18:51 |
|
|
zrinki_frank je napisao/la: Nemoj tako... Dovoditi u istu ravan CPC i jehovine svjedoke te sotoniste je krajnje neumjesno i podlo. Ipak je ona odraz volje nemalog dijela crnogoraca vjernika i to treba poštovati. Ne prika Nema njih ni za popuniti onih 2-3 seoske crkve oko Cetinja koje su otevši od SPC provalili, promjenili brave i sad zjape prazne. Ni Milo Đukanović više ne računa na njih, i on ih je pustio niz vodu odavno. To je vjerskopolitička sektica registrovana u SUP-u u gradu Cetinju, poslužila je malo oko referenduma i to bi bilo to. Održavaju kontakte sa sličnim "crkvama" nastalim odvajanjem od ostalih autokefalnih i priznatih pravoslavnih crkava, međusobno se podržavaju i hrabre, ali dok ih ne priznaju ostale pravoslavne crkve na nekom od svepravoslavnih Sabora, mogu sektašiti koliko god hoće. Po pravilu ih vode raščinjeni sveštenici koji su iz ovog ili onog razloga izbačeni iz matične crkve, pa nije nikakvo čudo da neki paroh (župnik) uhvaćen u krađi ili pronevjeri, bude šutnut iz neke od crkava a on dođe na ideju da osnuje "crkvu" i da se proglasi njenim patrijarhom Ima ih i takvih a ima ih koje su nastale iz drugih razloga, uglavnom zbog vjerskog fanatizma (npr. Ruska katakombna crkva, apokaliptična sekta nastala odvajanjem iz RPC, tzv. cpc, nastala zbog potreba referenduma u Crnoj Gori itd  )
|
|
Vrh |
|
 |
pjosip
|
Naslov: Re: Pi*ke! Postano: 05 stu 2010, 19:13 |
|
|
joe enter je napisao/la: pjosip je napisao/la:
Ne budali.
Tko odredjuje koja je Crkva prava(TM)? Ionako su si sami dali potvrde da su pravi.
To sve treba razbucat ko mačke sa jebišta.
Aj života ti , reci koji ku... postavljaš temu kad ni sam ne znaš šta ćeš s'njom?! , upravo ti je dokazano iz predhodnog posta iz kojeg razloga je onaj budalać izbačen , a to je da samo zvanične većinske religije mogu učestvovati , jer upravo su u NJIHOVO IME I UBIJANI LJUDI!! , zato i skroz je logično da samo oni učestvuju jer u suprotnom treba svaku budalu dovesti u ime neke religijske zajednice koju on eto predstavlja! Znači dovesti Metodiste,Grkokatolike,Hare Krišna...! Jel možeš da skontaš da si pogrešio u tome što si loše postavio temu?! , i kako si pogrešno protumačio tog vašeg fratra kad se složio sa predstavnikom SPC jer ih poštuje kao pravu crkvu a ne onu izmišljenu! To ti je isto kao kad bi sad neki sličan skup bio u Srbiji i domaćin uz predstavnike tri zvanične vere pozove i odmetnutog svećenika Bunjevca koji je osnovao "Bunjevačku katoličku crkvu" kao četvrtog ravnopravnim njima?! Ke razbiraš momče Pjošče?! KC ne priznaje niti protestante. Za KC, svi protestanti su nekrštena bića. Opet, predtavnici te iste KC se sastaju sa predtavnicima protestanskih crkava a pogotovu na "pomirbenim" skupovima. Naročit entuzizam pokazuju kad su u pitanju sastanci na kojima se odlučuje o financijskim donacijama. Prema tome - nikakav ekskluzivitet "kanonskih" crkava ne postoji kad su u pitanju sluzbeni sastanci. Gle mene, ja ti nesto objasnjavam kao da ti to mozes shvatiti...
_________________ Srpska deca, srpski voz, srpski vratovi, srpski mostovi
|
|
Vrh |
|
 |
zrinki_frank
|
Naslov: Re: Pi*ke! Postano: 05 stu 2010, 19:17 |
|
|
To nešto ko Zurkolić vs onaj drugi u sandžaku ? Jel to to Aga ?
|
|
Vrh |
|
 |
Glazbenik
|
Naslov: Re: Pi*ke! Postano: 05 stu 2010, 19:24 |
|
Pridružen/a: 12 lip 2009, 13:19 Postovi: 6115 Lokacija: Croatia Alba; site:hercegbosna.org/forum
|
joe enter je napisao/la: Znači dovesti Metodiste,Grkokatolike,Hare Krišna...! Grkokatolici i rimokatolici su jednakovrijedni članovi Katoličke crkve. Samo što je rimokatolika 200x više.
|
|
Vrh |
|
 |
šišarka
|
Naslov: Re: Pi*ke! Postano: 05 stu 2010, 19:42 |
|
|
zrinki_frank je napisao/la: To nešto ko Zurkolić vs onaj drugi u sandžaku ? Jel to to Aga ? Ne znam g. Zrinki, pošto se u unutrašnju strukturu islamske zajednice baš i ne razumijem a ne znam ni da li postoji u islamskom svijetu neko ili nešto što može odrediti šta je kanonski a šta ne pa po tome dati prednost jednoj struji u Raškoj u odnosu na drugu, jer znamo da tamo postoje 2 stuje, jednoj je na čelu g. Zukorlić koji smatra da je "glava" u Sarajevu, dok je drugoj na čelu g. Zilkić, koji smatra da "glava" treba biti u državi u kojoj muslimanski puk živi. Kako je to urađeno u ostatku islamskog svijeta, mimo ovih naših prostora, veze nemam 
|
|
Vrh |
|
 |
zrinki_frank
|
Naslov: Re: Pi*ke! Postano: 05 stu 2010, 19:47 |
|
|
šišarka je napisao/la: zrinki_frank je napisao/la: To nešto ko Zurkolić vs onaj drugi u sandžaku ? Jel to to Aga ? Ne znam g. Zrinki, pošto se u unutrašnju strukturu islamske zajednice baš i ne razumijem a ne znam ni da li postoji u islamskom svijetu neko ili nešto što može odrediti šta je kanonski a šta ne pa po tome dati prednost jednoj struji u Raškoj u odnosu na drugu, jer znamo da tamo postoje 2 stuje, jednoj je na čelu g. Zukorlić koji smatra da je "glava" u Sarajevu, dok je drugoj na čelu g. Zilkić, koji smatra da "glava" treba biti u državi u kojoj muslimanski puk živi. Kako je to urađeno u ostatku islamskog svijeta, mimo ovih naših prostora, veze nemam  A ko će ga znati.. To je meni sve isti kua.. (bez uvrede) Odoh ja na pivo hebeš ovu spiku ! Živili 
|
|
Vrh |
|
 |
joe enter
|
Naslov: Re: Pi*ke! Postano: 05 stu 2010, 19:51 |
|
|
pjosip je napisao/la: joe enter je napisao/la: Aj života ti , reci koji ku... postavljaš temu kad ni sam ne znaš šta ćeš s'njom?! , upravo ti je dokazano iz predhodnog posta iz kojeg razloga je onaj budalać izbačen , a to je da samo zvanične većinske religije mogu učestvovati , jer upravo su u NJIHOVO IME I UBIJANI LJUDI!! , zato i skroz je logično da samo oni učestvuju jer u suprotnom treba svaku budalu dovesti u ime neke religijske zajednice koju on eto predstavlja! Znači dovesti Metodiste,Grkokatolike,Hare Krišna...! Jel možeš da skontaš da si pogrešio u tome što si loše postavio temu?! , i kako si pogrešno protumačio tog vašeg fratra kad se složio sa predstavnikom SPC jer ih poštuje kao pravu crkvu a ne onu izmišljenu! To ti je isto kao kad bi sad neki sličan skup bio u Srbiji i domaćin uz predstavnike tri zvanične vere pozove i odmetnutog svećenika Bunjevca koji je osnovao "Bunjevačku katoličku crkvu" kao četvrtog ravnopravnim njima?! Ke razbiraš momče Pjošče?! KC ne priznaje niti protestante. Za KC, svi protestanti su nekrštena bića. Opet, predtavnici te iste KC se sastaju sa predtavnicima protestanskih crkava a pogotovu na "pomirbenim" skupovima. Naročit entuzizam pokazuju kad su u pitanju sastanci na kojima se odlučuje o financijskim donacijama. Prema tome - nikakav ekskluzivitet "kanonskih" crkava ne postoji kad su u pitanju sluzbeni sastanci. Gle mene, ja ti nesto objasnjavam kao da ti to mozes shvatiti... Evo ti brate idi na skup taj kao predstavnik "Neshvaćene grkokatoličke monofizitske crkve" svih Hrvata!! , mislim idi sa katoličkim biskupom o jednom trošku autom! Jbt šta je ovo kad se mora raspravljati o tome koliko je 2+2!! 
|
|
Vrh |
|
 |
Hadeka
|
Naslov: Re: Pi*ke! Postano: 05 stu 2010, 19:51 |
|
Pridružen/a: 06 pro 2009, 23:19 Postovi: 1059 Lokacija: Rekoše nam "u banani"! Do kad, vidit ćemo!
|
šišarka je napisao/la: zrinki_frank je napisao/la: Nemoj tako... Dovoditi u istu ravan CPC i jehovine svjedoke te sotoniste je krajnje neumjesno i podlo. Ipak je ona odraz volje nemalog dijela crnogoraca vjernika i to treba poštovati. Ne prika Nema njih ni za popuniti onih 2-3 seoske crkve oko Cetinja koje su otevši od SPC provalili, promjenili brave i sad zjape prazne. Ni Milo Đukanović više ne računa na njih, i on ih je pustio niz vodu odavno. To je vjerskopolitička sektica registrovana u SUP-u u gradu Cetinju, poslužila je malo oko referenduma i to bi bilo to. Održavaju kontakte sa sličnim "crkvama" nastalim odvajanjem od ostalih autokefalnih i priznatih pravoslavnih crkava, međusobno se podržavaju i hrabre, ali dok ih ne priznaju ostale pravoslavne crkve na nekom od svepravoslavnih Sabora, mogu sektašiti koliko god hoće. Po pravilu ih vode raščinjeni sveštenici koji su iz ovog ili onog razloga izbačeni iz matične crkve, pa nije nikakvo čudo da neki paroh (župnik) uhvaćen u krađi ili pronevjeri, bude šutnut iz neke od crkava a on dođe na ideju da osnuje "crkvu" i da se proglasi njenim patrijarhom Ima ih i takvih a ima ih koje su nastale iz drugih razloga, uglavnom zbog vjerskog fanatizma (npr. Ruska katakombna crkva, apokaliptična sekta nastala odvajanjem iz RPC, tzv. cpc, nastala zbog potreba referenduma u Crnoj Gori itd  ) Pohanih ti jetrica, pa koliko nickova tuj imaš?? Je l' te opet upucalo banom? 
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: Lutorčina i 45 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|